Lippenbalsems bedrukken met een logo kan als geschikt promotie artikel dienen voor beauty evenementen. Met name in de herfst en winter wanneer je sneller last hebt van droge lippen. Door het logo wordt dit relatief eenvoudige item ineens een stuk persoonlijker. Tevens is dit een goedkoop relatiegeschenk, wat het economisch gezien aantrekkelijk maakt. Bekijk onze lippenbalsems met logo en laat je verrassen. Dit is natuurlijk perfect te combineren met spiegeltjes bedrukken als geschenkpakketjes voor evenementen!


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Roze
Zilver
Paars
Doorzichtig
Hout
Goud
Minimale afname
Themas

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • MEEST VERKOCHT
  Lippenbalsem om te bedrukken kleur zwart

  Lippenbalsem LipStick

  Lippenbalsem om te bedrukken
  Deze lippenbalsem om te bedrukken met je bedrijfslogo is het goedkoopste reclame artikel uit onze collectie. Ideaal voor reclameactiviteiten en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,37
  Bekijk details >
 • Goedkope lippenbalsem met logo kleur blauw

  Lippenbalsem LipStick

  Goedkope lippenbalsem met logo
  Wil je graag goedkope, verzorgende promotie artikelen bedrukken met je bedrijfslogo? Deze klassiek vormgegeven lippenbalsem is verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,34
  Bekijk details >
 • Lippenbalsem in metallook stick met logo

  Lippenbalsem UVStick

  Lippenbalsem in metallook stick met logo
  Een variant op de klassieke lippenbalsem om te bedrukken. De huls van dit promotie artikel heeft een stijlvolle metallook om te bedrukken.

  Prijs vanaf: € 0,47
  Bekijk details >
 • Lippenbalsem met logo in kubusje

  Lippenbalsem GlossCube

  Lippenbalsem met logo in kubusje
  Deze zilver- en goudkleurige vierkante doosjes bevatten lippenbalsem. Elegante merchandising met logo die natuurlijk in geen enkele handtas mag ontbreken.

  Prijs vanaf: € 0,73
  Bekijk details >
 • Lippenbalsem met spiegeltje

  UV lippenbalsem Reflection

  Lippenbalsem met spiegeltje
  Deze originele lippenbalsem zit in een rond doosje met een spiegeltje. Ideaal om te bedrukken en als relatiegeschenk aan vrouwelijk publiek te geven.

  Prijs vanaf: € 0,73
  Bekijk details >
 • Lippenbalsem in ovalen doosje

  UV lippenbalsem LipBall

  Lippenbalsem in ovalen doosje
  Lippenbalsems om te bedrukken zijn een populair relatiecadeau voor evenementen en bruiloften. Dit ovalen model zal zeker in het oog springen.

  Prijs vanaf: € 0,74
  Bekijk details >
 • Elegante lippenbalsem voor bedrijven kleur glanzend zilver vierde weergave met logo

  Lippenbalsem Glossic

  Elegante lippenbalsem voor bedrijven
  Dit model lippenbalsem om te bedrukken zit in een mooi zilveren doosje om als merchandising of relatiegeschenk aan klanten te geven tijdens bedrijfsevenementen.

  Prijs vanaf: € 0,58
  Bekijk details >
 • Balletje lippenbalsem in plastic doosje

  Lippenbalsem LipCube

  Balletje lippenbalsem in plastic doosje
  Steeds vaker worden lippenbalsems gebruikt als promotiegeschenk op bruiloften en communies. Dit originele model kan bedrukt worden met een tekst of logo.

  Prijs vanaf: € 0,58
  Bekijk details >
 • Snoepdoos met lippenbalsem

  Snoepdoosje Mentos & Balm

  Snoepdoos met lippenbalsem
  Pot met suikervrije muntsnoepjes, met een aanvulling aan de basis die een lippenbalsem bevat. Een goedkoop en zeer populair cadeau.

  Prijs vanaf: € 0,71
  Bekijk details >
 • Lippenbalsem om te personaliseren met logo

  Lippenbalsem Beauty

  Lippenbalsem om te personaliseren met logo
  Als het koud is en u uw klanten een relatiegeschenk wilt geven, raden wij u deze reclame lippenbalsem aan, verkrijgbaar in verschillende kleuren die bij uw merk passen.

  Prijs vanaf: € 0,34
  Bekijk details >
 • Originele Lippenbalsemen in twee kleuren

  Lippenbalsem Bicolor Beauty

  Originele Lippenbalsemen in twee kleuren
  Kies de beste kleurencombinatie van de dop en de basis van deze Lippenbalsem, personaliseer het met het logo om uw merk te promoten op beurzen en evenementen

  Prijs vanaf: € 0,34
  Bekijk details >
 • Vanille Lippenstift Cacao in Bamboe

  Lippenbalsem Bamboo

  Vanille Lippenstift Cacao in Bamboe
  Gepersonaliseerde lippenbalsem in een bamboe omhulsel. Door dit materiaal te hebben is het niet alleen mogelijk om het logo in kleur te printen, het kan ook gegraveerd worden.

  Prijs vanaf: € 2,13
  Bekijk details >
 • Ronde lippenbalsem van bamboe

  Lippenbalsem Soft

  Ronde lippenbalsem van bamboe
  Lippenbalsem met vanillesmaak, en in een origineel bamboe bakje. Een eenvoudig en ideaal geschenk als de winter aanbreekt.

  Prijs vanaf: € 2,28
  Bekijk details >
 • Lippenbalsem met vanillesmaak

  Lippenbalsem Balm

  Lippenbalsem met vanillesmaak
  Als u goedkope reclamegeschenken wilt hebben, is dit een zeer praktische optie die niet alleen in de winter, maar ook de rest van het jaar te gebruiken is.

  Prijs vanaf: € 0,73
  Bekijk details >

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER LIPPENBALSEM BEDRUKKEN

Is er een minimale afname voor lippenbalsem met logo?

Minimumeenheden worden altijd vastgesteld, aangezien het speciale producties zijn, de kosten van een te kleine hoeveelheid zal erg hoog zijn, daarom moeten we deze minimale afname opstellen. Voor deze specifieke categorie moeten minstens 25 gepersonaliseerde lippenbalsems besteld worden: deze informatie kan geraadpleegd worden binnen elke productpagina. Bovendien werken we met kwantumkorting voor grotere bestellingen waardoor we de prijs per product kunnen optimaliseren.

Hoe wordt lippenbalsem als relatiegeschenk bedrukt?

De lippenbalsem, omdat deze bestaat uit een klein doosje met een ronde of vierkante vorm, heeft meestal het logo erop. De bedrukkingstechnieken voor lippenbalsems kunnen zowel tampondruk als digitaal printen of zelfs lasergravering zijn (afhankelijk van het gekozen model), dus de uiteindelijke resultaten kunnen zeer gevarieerd zijn en dus aan allerlei voorkeuren worden aangepast.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van lippenbalsems.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van balsem is om de lippen gehydrateerd en gevoed te houden waardoor droge lippen vermeden worden. Bovendien helpen ze het uiterlijk te behouden door scheuren te verminderen. Aan de andere kant beschermen ze tegen externe factoren (weer, omgevingsfactoren.) en, beschermen ze tegen blootstelling aan de zon. Ten slotte hebben de meeste van deze producten een zeer aangenaam aroma dat fijn aanvoelt.

Wat is de levertijd voor goedkope lippenbalsem bedrukken?

De levertijd van onze gepersonaliseerde lippenbalsems bedraagt ​​7 tot 10 werkdagen, te rekenen vanaf de definitieve bevestiging van de laatste grafische drukproef met het logo. Ons team zal u hierover informeren wanneer u ons het ontwerp opstuurt en u de nodige details geven zodat u een idee heeft van deze levertijden. Daarnaast wordt er een track en trace code verzonden om desgewenst de status van de bestelling te kunnen controleren. Medewerkers van de klantenservice zullen u ook informeren en adviseren over onze express levering service. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden.

Wat zijn passende momenten om bedrukte lippenbalsem te geven?

De beste tijd om lippenbalsems te personaliseren en te geven is de winter omdat de huid door lage temperaturen veel meer uitdroogt. Dit geschenk kan echter het hele jaar door worden gegeven, omdat ze ook nuttig zijn om zichzelf tegen de zon te beschermen en vanwege de bijzondere omstandigheden zelf, zijn er mensen die er altijd een dagelijks gebruiken.

Waarom zijn dit effectieve geschenken om als bedrijf te geven?

Deze lippenbalsems als relatiegeschenk geven, kan een goed alternatief zijn, omdat ze dankzij hun formaat heel praktisch zijn om elke dag mee te nemen in je tas, make-uptasje of rugzak. Daarnaast is het dankzij de functionaliteit een type product dat meerdere keren per dag wordt gebruikt, waardoor de zichtbaarheid van uw logo aanzienlijk kan toenemen. Aan de andere kant is een product dat is ontworpen voor de zorg een manier om klanten te laten zien dat u om hun welzijn geeft.


★ Reviews