Investeer in het welzijn van jouw klanten door hen lippenbalsem met logo te geven

Lippenbalsem bedrukken kan als geschikt promotie artikel dienen voor beauty evenementen. Met name in de herfst en winter wanneer je sneller last hebt van droge lippen. Door het logo wordt dit relatief eenvoudige item ineens een stuk persoonlijker. Ze zijn perfect om cadeau te geven in schoonheidscentra of in bedrijven die zich bezighouden met gezondheid, zoals een apotheek. Daarnaast zijn ze trendy als cadeau op bruiloften. Dit is natuurlijk perfect te combineren met spiegeltjes bedrukken als geschenkpakketjes!


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Goud
Doorzichtig
Meerkleurig
Fuchsia
Bruin
Minimale afname
overige filters

20 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

20 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

NUTTIGE INFORMATIE OVER JOUW LIPPENBALSEM PERSONALISEREN

 

Voordelen van het gebruik van lippenbalsem: waarom is het een ideaal cadeau?

Het voornaamste gebruik van balsem voor de lippen is om het te hydrateren. De huid is dunner dan de rest van het gezicht, dus hebben lippen meer verzorging nodig. Door de kou barsten de lippen gemakkelijker, daarom is dit artikel een geweldige bondgenoot.

Aan de andere kant biedt deze hydratatie nog andere voordelen: het verbetert het uiterlijk, biedt een betere bescherming tegen externe agressies en voorkomt vroegtijdige veroudering.

Op promotioneel niveau krijg je een voordelig geschenk dat duurzaam is en in vrijwel elke tas kan worden gedragen.

Dit alles zorgt ervoor dat het logo door veel mensen wordt gezien. Omdat ze goedkoop zijn, kan je de lippenbalsems in grote aantallen bestellen. Bij gebruik zal het logo door anderen worden gezien, wat ook een positieve herinnering bevordert, aangezien het een product is gericht op persoonlijke verzorging.

5 gelegenheden om een lippenbalsem met logo te geven

  • Evenement: zoals een beurs of een conferentie. Laat jouw bedrijf opvallen door te kiezen voor een origineler geschenk zodat ze een mooie herinnering mee naar huis kunnen nemen.
  • Samen met een bestelling: omdat het een goedkoop product is, kan je het meegeven bij alle bestellingen die gemaakt worden, als gratis verassing voor klanten.
  • Promotieactie in de winkel: in dezelfde geest als de vorige aanbeveling, kan je nieuwe klanten aantrekken met een bericht als 'Een gratis lippenbalsem bij de volgende aankoop. Het zal niet alleen jouw omzet een boost geven: dit relatiegeschenk geeft jouw bedrijf zichtbaarheid.
  • Buitenactiviteit: ongeacht de gelegenheid, als deze in de winter plaatsvindt, geef alle aanwezigen dan lippenbalsems om droge lippen te hydrateren.
  • Welkomstpakket: Een andere optie, naast rugzakken, pennen, notitieboekjes en andere kantoorbenodigdheden, is om deze aan medewerkers aan te bieden als onderdeel van hun welkomstpakket.

Wij raden deze producten aan om een wellnesspakket te maken

Deze geschenken zijn perfect te combineren met twee soorten producten:

Aan de ene kant, zijn er verzorgingsproducten. Op dit gebied raden wij kaarsen bedrukken aan, goedkope artikelen die perfect passen als relatiegeschenk voor spa's of schoonheidscentra, en een spiegel met logo, wat erg praktisch en gepast is in de verzorging/wellness industrie.

Aan de andere kant zijn er de winterse geschenken, vanwege de seizoensgebondenheid van dit product. Laat bijvoorbeeld een fleece deken bedrukken of kerstgeschenken, twee zeer populaire opties die heel gemakkelijk te personaliseren zijn.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER LIPPENBALSEM BEDRUKKEN

Is er een minimale afname voor lippenbalsem met logo?

Minimumeenheden worden altijd vastgesteld, aangezien het speciale producties zijn, de kosten van een te kleine hoeveelheid zal erg hoog zijn, daarom moeten we deze minimale afname opstellen. Voor deze specifieke categorie moeten minstens 25 gepersonaliseerde lippenbalsems besteld worden: deze informatie kan geraadpleegd worden binnen elke productpagina. Bovendien werken we met kwantumkorting voor grotere bestellingen waardoor we de prijs per product kunnen optimaliseren.

Hoe wordt lippenbalsem als relatiegeschenk bedrukt?

De lippenbalsem, omdat deze bestaat uit een klein doosje met een ronde of vierkante vorm, heeft meestal het logo erop. De bedrukkingstechnieken voor lippenbalsems kunnen zowel tampondruk als digitaal printen of zelfs lasergravering zijn (afhankelijk van het gekozen model), dus de uiteindelijke resultaten kunnen zeer gevarieerd zijn en dus aan allerlei voorkeuren worden aangepast.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van lippenbalsems.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van balsem is om de lippen gehydrateerd en gevoed te houden waardoor droge lippen vermeden worden. Bovendien helpen ze het uiterlijk te behouden door scheuren te verminderen. Aan de andere kant beschermen ze tegen externe factoren (weer, omgevingsfactoren.) en, beschermen ze tegen blootstelling aan de zon. Ten slotte hebben de meeste van deze producten een zeer aangenaam aroma dat fijn aanvoelt.

Wat is de levertijd voor goedkope lippenbalsem bedrukken?

De levertijd van onze gepersonaliseerde lippenbalsems bedraagt ​​7 tot 10 werkdagen, te rekenen vanaf de definitieve bevestiging van de laatste grafische drukproef met het logo. Ons team zal u hierover informeren wanneer u ons het ontwerp opstuurt en u de nodige details geven zodat u een idee heeft van deze levertijden. Daarnaast wordt er een track en trace code verzonden om desgewenst de status van de bestelling te kunnen controleren. Medewerkers van de klantenservice zullen u ook informeren en adviseren over onze express levering service. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden.

Wat zijn passende momenten om bedrukte lippenbalsem te geven?

De beste tijd om lippenbalsems te personaliseren en te geven is de winter omdat de huid door lage temperaturen veel meer uitdroogt. Dit geschenk kan echter het hele jaar door worden gegeven, omdat ze ook nuttig zijn om zichzelf tegen de zon te beschermen en vanwege de bijzondere omstandigheden zelf, zijn er mensen die er altijd een dagelijks gebruiken.

Waarom zijn dit effectieve geschenken om als bedrijf te geven?

Deze lippenbalsems als relatiegeschenk geven, kan een goed alternatief zijn, omdat ze dankzij hun formaat heel praktisch zijn om elke dag mee te nemen in je tas, make-uptasje of rugzak. Daarnaast is het dankzij de functionaliteit een type product dat meerdere keren per dag wordt gebruikt, waardoor de zichtbaarheid van uw logo aanzienlijk kan toenemen. Aan de andere kant is een product dat is ontworpen voor de zorg een manier om klanten te laten zien dat u om hun welzijn geeft.


★ Reviews