Lippenbalsems bedrukken met een logo kan als geschikt promotie artikel dienen voor beauty evenementen. Met name in de herfst en winter wanneer je sneller last hebt van droge lippen. Door het logo wordt dit relatief eenvoudige item ineens een stuk persoonlijker. Tevens is dit een goedkoop relatiegeschenk, wat het economisch gezien aantrekkelijk maakt. Bekijk ons assortiment en laat je verrassen.

12 artikel(en)

 • Lippenbalsem om te bedrukken kleur zwart

  Lippenbalsem LipStick

  Lippenbalsem om te bedrukken
  Deze lippenbalsem om te bedrukken met je bedrijfslogo is het goedkoopste reclame artikel uit onze collectie. Ideaal voor reclameactiviteiten en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,26
 • Balletje met lippenbalsem voor reclame

  Lippenbalsem LipBall

  Balletje met lippenbalsem voor reclame
  Deze reclame lippenbalsem zit in een plastic balletje dat verkrijgbaar is in diverse kleuren en bedrukt kan worden met je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 0,41
 • Elegante lippenbalsem voor bedrijven kleur goud

  Lippenbalsem Glossic

  Elegante lippenbalsem voor bedrijven
  Dit model lippenbalsem om te bedrukken zit in een mooi zilveren doosje om als merchandising of relatiegeschenk aan klanten te geven tijdens bedrijfsevenementen.

  Prijs vanaf: € 0,57
 • Lippenbalsem in hartvormig doosje kleur wit

  Lippenbalsem LipLove

  Lippenbalsem in hartvormig doosje
  Met deze lippenbalsem in een hartvormig te bedrukken doosje als relatiegeschenk, kun je uitstekend je waardering voor je klanten en personeel tonen.

  Prijs vanaf: € 0,74
 • Lippenbalsem met spiegeltje

  UV lippenbalsem Reflection

  Lippenbalsem met spiegeltje
  Deze originele lippenbalsem zit in een rond doosje met een spiegeltje. Ideaal om te bedrukken en als relatiegeschenk aan vrouwelijk publiek te geven.

  Prijs vanaf: € 0,63
 • Lippenbalsem in metallook stick met logo

  Lippenbalsem UVStick

  Lippenbalsem in metallook stick met logo
  Een variant op de klassieke lippenbalsem om te bedrukken. De huls van dit promotie artikel heeft een stijlvolle metallook om te bedrukken.

  Prijs vanaf: € 0,49
 • Lippenbalsem in ovalen doosje

  UV lippenbalsem LipBall

  Lippenbalsem in ovalen doosje
  Lippenbalsems om te bedrukken zijn een populair relatiecadeau voor evenementen en bruiloften. Dit ovalen model zal zeker in het oog springen.

  Prijs vanaf: € 0,59
 • Balletje lippenbalsem in plastic doosje

  Lippenbalsem LipCube

  Balletje lippenbalsem in plastic doosje
  Steeds vaker worden lippenbalsems gebruikt als promotiegeschenk op bruiloften en communies. Dit originele model kan bedrukt worden met een tekst of logo.

  Prijs vanaf: € 0,49
 • Lippenbalsem met logo in kubusje

  Lippenbalsem GlossCube

  Lippenbalsem met logo in kubusje
  Deze zilver- en goudkleurige vierkante doosjes bevatten lippenbalsem. Elegante merchandising met logo die natuurlijk in geen enkele handtas mag ontbreken.

  Prijs vanaf: € 0,52
 • Reclame lippenbalsem voor kerstmis kleur rood

  Lippenbalsem Xmas

  Reclame lippenbalsem voor kerstmis
  Deze reclame lippenbalsems zijn multifunctioneel. Enerzijds voorkomen ze uitdroging van de lippen en ze dienen als kerstversiering.

  Prijs vanaf: € 0,59
 • Natuurlijke lippenbalsem

  NaturalStick lippenbalsem

  Natuurlijke lippenbalsem
  Laat deze lippenbalsum bedrukken als persoonlijk relatiegeschenk tijdens de koudere maanden. Ideale en goedkope merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,63
 • Gepersonaliseerde lippenbalsem in de vorm van hart kleur rood

  Valentine lippenbalsem

  Gepersonaliseerde, hartvormige lippenbalsem
  Lippenbalsems met logo in een hartvormig doosje. Voor de romantische klant die ook om hun persoonlijke verzorging geeft.

  Prijs vanaf: € 0,47

12 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >