Spiegeltjes bedrukken als relatiegeschenk voor bijvoorbeeld de beauty & wellness sector. Dit is een ideaal en goedkoop promotie artikel om uit te delen op een evenement. Bedruk de spiegeltjes met logo om ze te personaliseren. Deze items zijn klein van formaat en daardoor handig mee te nemen. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan te bedrukken spiegeltjes. Of combineer dit item met tassen bedrukken om er een compleet pakket van te maken.


Kleuren
Zwart
Rood
Wit
Roze
Naturel
Zilver
Doorzichtig
Blauw
Oranje
Bruin
Minimale afname
overige filters

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SPIEGELTJES BEDRUKKEN

Wat voor soort spiegeltjes met logo kan ik hier bestellen?

We hebben verschillende modellen, van goedkope gepersonaliseerde zakspiegels die erg basic zijn en ontworpen zijn om cadeau te doen aan een groter aantal mensen, tot speciale chromen, hartvormige en zelfs vierkante spiegels. We hebben er zelfs een met een vergrotende spiegel. Dit alles is ontworpen om de gebruiker een grote verscheidenheid aan opties ter beschikking te stellen, zodat u op deze manier degene kunt vinden die het beste past bij wat u zoekt.

Wat zijn toepasselijke momenten om deze spiegeltjes met logo te geven?

Dit soort wellness- en beautyaccessoires zijn compleet tijdloos, dat wil zeggen dat er geen specifieke periode van het jaar is waarin het gunstiger is om ze te geven (zoals bijvoorbeeld hoeden, t-shirts met logo of strandballen). Maar er zijn bepaalde situaties waarin het een goed idee is om een ​​cadeau te geven, zoals beurzen en andere evenementen die te maken hebben met mode, of make-up (of als uw bedrijf dit thema heeft). Daarnaast kunnen ze deel uitmaken van advertentiecampagnes gericht op klanten in een winkel, waarbij tijdelijk een geschenk wordt gegeven.

Hoe kan ik kiezen voor expressverzending?

Ja, in het geval dat de tijden die we in de vorige vraag hebben genoemd niet voldoende zijn en dat, om welke reden dan ook, de spiegeltjes sneller bezorgd moeten worden, hebben we een expresslevering beschikbaar. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden. Als u het wilt integreren, moet u vooraf contact opnemen met onze klantenservice: we informeren u over alle voorwaarden verbonden aan express levering.

Hoe worden spiegels bedrukt?

Bij gebruik als promotie wordt het logo in de meeste gevallen op de spiegelbehuizing gezeefdrukt, want als het logo weinig kleuren heeft, is de bedrukkingstechniek goedkoper. Sommigen van hen die van aluminium zijn gemaakt, kunnen echter met een laser worden gegraveerd met het logo, om een ​​zeer professioneel en aantrekkelijk effect te geven. Deze gepersonaliseerde spiegeltjes zijn ongetwijfeld het ideale merchandisinggeschenk als uw bedrijf zich toelegt op schoonheid, mode of een andere sector die zich op een soortgelijk publiek richt.

Wat is de levertijd van een spiegel bedrukken met logo?

De standaard levertijden voor een spiegeltje bedrukken met logo's variëren tussen 8 tot 10 werkdagen, afhankelijk van het gekozen accessoire. Dit dient altijd te worden gerekend vanaf de definitieve bevestiging van het virtuele voorbeeld dat wij zullen opsturen van het artikel met het daarin verwerkte ontwerp. We maken van de gelegenheid gebruik om te vermelden dat onze standaard verzendservice gratis is. Contacteer ons voor de voorwaarden van express verzending.

Is er een minimale afname voor een spiegeltje bedrukken?

Het is niet mogelijk om een ​​klein aantal spiegels te bestellen omdat we met individuele gepersonaliseerde producties werken, dus we kunnen geen lagere kosten vaststellen met dit type volume. Het minimum aantal eenheden is 25 (het kan verschillen afhankelijk van het gekozen product). Deze minimale afname zorgt ervoor dat we de beste prijs kunnen geven. Bovendien passen we kwantumkortingen toe die toenemen naarmate de bestelde eenheden toenemen.


★ Reviews