Spiegeltjes bedrukken als relatiegeschenk voor bijvoorbeeld de beauty & wellness sector. Dit is een ideaal en goedkoop promotie artikel om uit te delen op een evenement. Bedruk de spiegeltjes met logo om ze te personaliseren. Deze items zijn klein van formaat en daardoor handig mee te nemen. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan te bedrukken spiegeltjes. Of combineer dit item met tassen bedrukken om er een compleet pakket van te maken.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Oranje
Zilver
Doorzichtig
Hout
Naturel
Minimale afname
Themas

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

  • Button met spiegel om te bedrukken Ø75mm kleur matzilver

    Zakspiegeltje View

    Zakspiegeltje om te bedrukken Ø75mm
    Als je op zoek bent naar een origineel en goedkoop bedrijfsgeschenk voor de bezoekers van een beurs, dan zijn deze buttons met spiegel en logo een aanrader.

    Prijs vanaf: € 0,27
    Bekijk details >
  • MEEST VERKOCHT
    Goedkoop zakspiegeltje als gift

    Spiegel Singleview

    Goedkoop zakspiegeltje als gift
    Deze ronde zakspiegeltjes vallen onder de goedkope relatiegeschenken. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en je kunt de spiegeltjes bedrukken met een logo.

    Prijs vanaf: € 0,17
    Bekijk details >
  • Spiegeltje voor beurzen en evenementen kleur blauw derde weergave

    Zakspiegeltje Trend

    Spiegeltje voor beurzen en evenementen
    Deze zakspiegeltjes zijn ideaal om als reclame geschenk uit te delen tijdens publiciteitscampagnes. Ze zijn eenvoudig, goedkoop en te bedrukken met je naam.

    Prijs vanaf: € 0,44
    Bekijk details >
  • MEEST VERKOCHT
    Goedkoop zakspiegeltje voor reclame kleur wit

    Spiegeltje BasicStyle

    Goedkoop zakspiegeltje voor reclame
    Dit is het goedkoopste promotieartikel uit onze collectie zakspiegeltjes om te bedrukken. Gebruik ze op beurzen en reclame-evenementen.

    Prijs vanaf: € 0,27
    Bekijk details >
  • Spiegel met logo afgewerkt in kurk

    Zakspiegeltje Corkstyle

    Spiegel met logo afgewerkt in kurk
    Laat deze originele spiegeltjes bedrukken met logo. Ze beschikken over een kurkafwerking en hebben hierdoor een ecologische look.

    Prijs vanaf: € 1,73
    Bekijk details >
  • Spiegeltje om te bedrukken

    Zakspiegel DownTown

    Spiegeltje om te bedrukken
    Deze elegante zakspiegeltjes voor reclame en merchandising zijn gemaakt van aluminium en kunnen bedrukt worden met een bedrijfslogo.

    Prijs vanaf: € 1,15
    Bekijk details >
  • Promotioneel spiegeltje voor bedrijven

    Spiegeltje Cosmo

    Promotioneel spiegeltje voor bedrijven
    Dit is één van de meest elegante zakspiegeltjes uit onze collectie. Het ronde relatiegeschenk heeft twee spiegeltjes om je make-up bij te werken.

    Prijs vanaf: € 1,44
    Bekijk details >
  • Reclame spiegeltje in diverse kleuren kleur zwart

    Zakspiegeltje Colors

    Reclame spiegeltje in diverse kleuren
    Deze reclame zakspiegeltjes om te bedrukken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze altijd passen bij het imago van je bedrijf.

    Prijs vanaf: € 0,90
    Bekijk details >
  • Verchroomd spiegeltje met logo

    Zakspiegeltje UpTown

    Verchroomd spiegeltje met logo
    Deze zakspiegel heeft een normale en een vergrotende spiegel en zit in een geschenkhoesje. Bedruk dit reclamegeschenk met je eigen logo.

    Prijs vanaf: € 1,26
    Bekijk details >
  • Hartvormig spiegeltje met logo

    Zakspiegel Valentine

    Hartvormig spiegeltje met logo
    Dit promotieproduct is zowel geschikt voor bedrijven als voor particulieren: een elegant hartvormig zakspiegeltje om te bedrukken.

    Prijs vanaf: € 1,43
    Bekijk details >
  • Zakspiegel voor reclame

    Zakspiegel Square

    Zakspiegel voor reclame
    Dit zakspiegeltje om te bedrukken, is vierkant van vorm en geschikt als promotieartikel op bedrijfsevenementen en reclamecampagnes.

    Prijs vanaf: € 1,44
    Bekijk details >
  • Dubbele make-upspiegeltjes met logo

    Make-upspiegel Duet

    Dubbele make-upspiegeltjes met logo
    Laat deze dubbele make-up spiegeltjes bedrukken met de doming-techniek om je merk te promoten. Ideale merchandising die vrouwen altijd in hun handtas hebben.

    Prijs vanaf: € 1,26
    Bekijk details >
  • Gepersonaliseerd spiegeltje van baboe

    Zakspiegeltje Bamboo

    Gepersonaliseerd spiegeltje van baboe
    Laat deze bamboe spiegeltjes bedrukken met je logo. Het compacte model heeft een klein bakje voor accessoires. Duurzame giveaways voor in elke handtas!

    Prijs vanaf: € 3,59
    Bekijk details >
  • Bamboe make-up spiegeltjes met logo kleur hout

    Zakspiegeltje Make Up

    Bamboe make-up spiegeltjes met logo
    In de cosmeticasector zijn deze handige reclame artikelen een echt must-have. Laat de inklapbare bamboe make-up spiegeltjes bedrukken met je bedrijfslogo.

    Prijs vanaf: € 1,35
    Bekijk details >

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SPIEGELTJES BEDRUKKEN

Wat voor soort spiegeltjes met logo kan ik hier bestellen?

We hebben verschillende modellen, van goedkope gepersonaliseerde zakspiegels die erg basic zijn en ontworpen zijn om cadeau te doen aan een groter aantal mensen, tot speciale chromen, hartvormige en zelfs vierkante spiegels. We hebben er zelfs een met een vergrotende spiegel. Dit alles is ontworpen om de gebruiker een grote verscheidenheid aan opties ter beschikking te stellen, zodat u op deze manier degene kunt vinden die het beste past bij wat u zoekt.

Wat zijn toepasselijke momenten om deze spiegeltjes met logo te geven?

Dit soort wellness- en beautyaccessoires zijn compleet tijdloos, dat wil zeggen dat er geen specifieke periode van het jaar is waarin het gunstiger is om ze te geven (zoals bijvoorbeeld hoeden, t-shirts met logo of strandballen). Maar er zijn bepaalde situaties waarin het een goed idee is om een ​​cadeau te geven, zoals beurzen en andere evenementen die te maken hebben met mode, of make-up (of als uw bedrijf dit thema heeft). Daarnaast kunnen ze deel uitmaken van advertentiecampagnes gericht op klanten in een winkel, waarbij tijdelijk een geschenk wordt gegeven.

Hoe kan ik kiezen voor expressverzending?

Ja, in het geval dat de tijden die we in de vorige vraag hebben genoemd niet voldoende zijn en dat, om welke reden dan ook, de spiegeltjes sneller bezorgd moeten worden, hebben we een expresslevering beschikbaar. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden. Als u het wilt integreren, moet u vooraf contact opnemen met onze klantenservice: we informeren u over alle voorwaarden verbonden aan express levering.

Hoe worden spiegels bedrukt?

Bij gebruik als promotie wordt het logo in de meeste gevallen op de spiegelbehuizing gezeefdrukt, want als het logo weinig kleuren heeft, is de bedrukkingstechniek goedkoper. Sommigen van hen die van aluminium zijn gemaakt, kunnen echter met een laser worden gegraveerd met het logo, om een ​​zeer professioneel en aantrekkelijk effect te geven. Deze gepersonaliseerde spiegeltjes zijn ongetwijfeld het ideale merchandisinggeschenk als uw bedrijf zich toelegt op schoonheid, mode of een andere sector die zich op een soortgelijk publiek richt.

Wat is de levertijd van een spiegel bedrukken met logo?

De standaard levertijden voor een spiegeltje bedrukken met logo's variëren tussen 8 tot 10 werkdagen, afhankelijk van het gekozen accessoire. Dit dient altijd te worden gerekend vanaf de definitieve bevestiging van het virtuele voorbeeld dat wij zullen opsturen van het artikel met het daarin verwerkte ontwerp. We maken van de gelegenheid gebruik om te vermelden dat onze standaard verzendservice gratis is. Contacteer ons voor de voorwaarden van express verzending.

Is er een minimale afname voor een spiegeltje bedrukken?

Het is niet mogelijk om een ​​klein aantal spiegels te bestellen omdat we met individuele gepersonaliseerde producties werken, dus we kunnen geen lagere kosten vaststellen met dit type volume. Het minimum aantal eenheden is 25 (het kan verschillen afhankelijk van het gekozen product). Deze minimale afname zorgt ervoor dat we de beste prijs kunnen geven. Bovendien passen we kwantumkortingen toe die toenemen naarmate de bestelde eenheden toenemen.


★ Reviews