Stylus pennen: modieuze geschenken dankzij de mogelijkheid tot interactie met telefoonschermen

Steeds meer leven we met onze smartphones en tablets is de touch pen een handige tool! Deze ´stylus pennen´ beschikken over een aanraakwijzer. Naast dat je de touch pennen kunt gebruiken om ´normaal´ mee te schrijven, werken ze ook op elektronische apparaten. High tech promotie artikelen dus. Deze innovatieve touch pennen bedrukken hebben een strakke, moderne look en zijn daarom ook geschikt als luxe relatiegeschenken. Je kunt bij ons de gewenste stylus pennen bedrukken met logo voor een persoonlijke touch.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Zilver
Goud
Paars
Fuchsia
Bruin
Naturel
Meerkleurig
Materialen
Inkt kleur
Minimale afname
overige filters

35 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

35 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER TOUCH PENNEN BEDRUKKEN

Wat voor soort touch pennen kan ik hier bedrukken?

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit de categorie promotionele touch pennen, wat inhoudt dat ze allemaal één kenmerk delen: ze zijn ontworpen voor interactie met smartphone- en tabletschermen. We hebben in deze categorie echter verschillende modellen om te personaliseren met verschillende soorten technieken. Zo zijn er varianten van het metallic, meer zakelijk en elegant door hun ontwerp, voor degenen die een formeler publiek willen bereiken. Daarnaast hebben we ecologische touch pennen van bamboe en karton. Laat je verassen door ons diverse assortiment.

Hoe worden touch en stylus pennen bedrukt?

We hebben verschillende bedrukkingstechnieken, waarvan we er drie willen uitlichten. Ten eerste is er zeefdruk, een van de meest klassieke in deze en veel andere reclamegeschenken. Het maakt het opnemen van een logo van maximaal vier kleuren mogelijk door het gebruik van een uitgerekt gaas en is een van de meest goedkope opties. Ten tweede is er de circulaire bedrukking, ontworpen voor die grotere logo's die meer oppervlak innemen. Ten derde hebben we lasergravering, ontworpen voor producten met een metalen of houten behuizing die moeilijker te verslijten is en zorgt voor een elegantere professionele afwerking.

Wat is de levertijd voor touchpennen met logo?

Onze standaard verzending is gratis, zowel voor de producten in deze catalogus als voor de rest van de webshop. Daarnaast is er ook een expreslevering beschikbaar tegen een meerprijs, waarmee de levertijd van 6 tot 8 dagen verkort wordt naar ongeveer 5 werkdagen. Vraag onze klantenservice naar de voorwaarden van deze extra service.

Wanneer is het gepast om touchpennen te geven?

Styluspennen met logo voor bedrijven zijn een trend om in de gaten te houden, omdat ze flexibele interactie met touchscreen-apparaten mogelijk maken en nog steeds een populair relatiegeschenk zijn dat in veel situaties gepast is. Een van de omgevingen waarin het zeer geschikt is om er een aanzienlijke voorraad van te hebben, zijn evenementen (congressen, beurzen...) aangezien het gemakkelijk is om ze daar weg te geven aan bezoekers en potentiele klanten. Daarnaast is het voor jouw eigen medewerkers op het kantoor ook een praktisch geschenk.

Is er een minimale afname voor touch en stylus pennen?

De minimale bestelling voor deze pennen is meestal 25 stuks, een vereiste dat kan variëren afhankelijk van het gekozen item. Er moet een verplichte hoeveelheid worden vastgesteld omdat het, aangezien het gepersonaliseerde producties zijn, niet mogelijk is om er een paar tegen lagere kosten te produceren. Daarom moet er een limiet worden vastgesteld om de beste prijs te hebben. Evenzo stelt het werken met dit systeem ons in staat om de kosten te optimaliseren naarmate de geproduceerde volumes groter zijn. Daarom passen we kwantumkortingen toe die toenemen om de laagste prijs per eenheid te hebben.

Zijn er ook rollerbalpennen met touch functie?

Jazeker! Het verschil tussen een rollerballpen met logo en een conventionele pen is dat de roller pen wat meer vloeibare inkt bevat, waardoor de lijn die gemaakt kan worden meer gestileerd en fijner zal zijn. Dit is voor het schrijven op dagelijkse basis een stuk comfortabeler. Er zijn dus zeker een aantal modellen te vinden van rollerbalpennen met een touch functie voor touchscreens.


★ Reviews