Gadgets met logo kan je hier vinden: van koptelefoons tot bluetooth speakers en reisstekkers

Smartphones gadgets en tablets zijn populairder dan ooit. Zowel voor privé- als zakelijk gebruik. Haak aan op deze trend door bijbehorende telefoon gadgets en accessoires te bestellen. Laat bijvoorbeeld een powerbank bedrukken met logo. Zo hebben jouw medewerkers of klanten nooit meer een lege batterij. Of laat bij ons telefoonhoesjes bedrukken. Altijd in full colour en in sommige gevallen met lasergravering. Mooie merchandising voor de zakelijke smartphone.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Goud
Paars
Fuchsia
Minimale afname
Vermogen
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 425

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 425

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER GADGETS VOOR TELEFOONS & TABLETS BEDRUKKEN

Welke technologische bedrukte gadgets hebben jullie?

In onze categorie aan technologische gadgets voor bedrijven kun je diverse soorten gadgets vinden voor liefhebbers van technologie. Allereerst willen we graag de oordoppen / koptelefoons uitlichten. Deze zijn beschikbaar in diverse formaten en zowel draadloos als met draad. Daarnaast tref je in dit assortiment ook bedrukte speakers aan, welke zowel op de traditionele manier werken als via bluetooth. Ook hebben wij diverse powerbanks met logo beschikbaar, dit is een steeds populairder wordend relatiegeschenk omdat de mobiele telefoon meer en meer gebruikt wordt. Over mobiele telefoons gesproken; wij hebben ook handige hoesjes voor je mobiel, bijvoorbeeld die met oplaadfunctie.

Wanneer geef ik telefoon / tablet gadgets cadeau?

Onze telefoon en tablet gadgets zijn ideaal als relatiegeschenken voor bedrijven. Uiteraard hangt het af van het doel wat je wilt bereiken met je geschenk en het soort bedrijf aan wie je het geeft, of dit inderdaad de meest geschikte relatiegeschenken zijn. In principe sla je met deze items de plank niet snel mis. Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een of meerdere smartphones; eentje voor privé en eentje voor zakelijk gebruik. Een powerbank is ook altijd welkom. Met name voor werknemers die veel onderweg zijn en niet zonder lege batterij moeten komen te zitten. Koptelefoons zijn ook altijd handig, om zo geconcentreerd te werken. Of geef een speaker voor sfeer op kantoor!

Hoe bedrukken jullie de technologische gadgets met logo?

We gebruiken diverse technieken qua bedrukking om de technologische gadgets te bedrukken. Zo zijn twee opties bijvoorbeeld tampondruk en zeefdruk. Dit zijn beiden economische opties die het mogelijk maken om het logo in een of meerdere kleuren op diverse ondergronden te plaatsen. Dit zijn gebruikelijke technieken vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast is het esthetisch resultaat heel mooi! Mocht het dessin veel gevarieerde tinten hebben, dan adviseren we je full colour bedrukking aan. Tot slot willen we lasergravure toelichten, ideaal voor oppervlakken van metaal of hout. Bekijk per specifiek product welke techniek qua bedrukking beschikbaar is.

Kan ik ook enkele producten bestellen?

Nee, helaas is dit bij ons niet mogelijk. Dit geldt voor alle relatiegeschenken en / of promotieartikelen binnen ons assortiment. Dit komt omdat wij werken met speciale machines die maatwerk mogelijk maken qua bedrukking. Bij een afname lager dan 25 stuks komen de kosten hiervoor te hoog te liggen. Onze minimale afname is over het algemeen dan ook 25 stuks van een item, maar kijk altijd bij de productspecificaties of dit voor jouw gewenste product ook geldt. Mocht je de kosten toch laag willen houden, dan begrijpen we dat goed. Daarom is het goed te weten dat wij kwantumkorting hanteren. Bij een hogere afname krijg je korting op de stuksprijs. Ook is onze verzending gratis.


★ Reviews