Geef powerbanks met logo weg: dé gadget om overal apparaten op te laden

Wil je een powerbank bedrukken als relatiegeschenk? Een op maat gemaakte powerbank met logo uit onze collectie is een ideaal promotioneel artikel. Je kunt je mobiel of tablet aan de powerbank koppelen, zodat hij weer snel oplaadt. Wij hebben diverse soorten powerbanks met logo in ons assortiment; gemaakt van diverse materiaalsoorten en kleuren. Bijvoorbeeld ook de draadloze powerbank met logo! Allen van zeer hoge kwaliteit. Een powerbank is dan ook een effectieve marketingtool!


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Naturel
Zilver
Paars
Fuchsia
Capaciteit
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 73

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 73

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN POWERBANK MET LOGO BEDRUKKEN

Hoe snel laad jullie bedrukte powerbank op?

Afhankelijk van het soort powerbank dat je kiest uit onze collectie, varieert de laadcapaciteit en snelheid. Deze kan verschillen van 2.200 mAh tot 10.000 mAh. Voor iedere gepersonaliseerde powerbank uit ons assortiment geldt dat je ze kunt aansluiten op smartphones, tablets en soms zelfs laptops. Zoals we eerder al hebben gezegd; het hangt af van de specifieke powerbank hoe snel de laadtijd is. Uiteraard moet je hierbij ook rekening houden met het apparaat waaraan je de powerbank koppelt. Stel je kiest voor een powerbank met een laadcapaciteit van 2.200 mAh, dan is dit voldoende voor een mid-range mobiele telefoon om hem volledig op te kunnen laden. Kies je voor een powerbank relatiegeschenk met 10.000 mAh laadcapaciteit? Dan kun je hiermee een tablet volledig opladen! Wij adviseren je dan ook om altijd de specifieke productinformatie van ieder individueel product te bekijken alvorens je een bestelling plaatst. Uiteraard kun je voor vragen over onze powerbanks ook contact opnemen met onze klantenservice.

Zijn deze powerbanks geschikt voor Android en Apple?

Iedere gepersonaliseerde powerbank uit ons assortiment is geschikt voor diverse soorten besturingssystemen, dus ook Android en Apple. De kabels van de powerbanks zijn in de meeste gevallen USB / Micro USB. Als uitzondering op de regel zijn er ook modellen die beschikken over een geïntegreerde micro-USB-aansluitkabel. Deze kabels kun je dus niet verwijderen. Mocht het apparaat waaraan je de powerbank aan wil koppelen niet beschikken over een geschikte poort, dan werkt de powerbank dus niet. In dat geval moet je een externe adapter aanschaffen. Om dit te voorkomen adviseren we je altijd om de productspecificaties te bekijken.

Is een powerbank als relatiegeschenk geschikt?

Een powerbank met eigen logo uitdelen aan je klanten is zeker een geschikt relatiegeschenk! Zoals we in de intro al kort hebben benoemd, kun je met dit item positieve associaties met jouw merk genereren. Jouw klant heeft door jouw relatiegeschenk altijd een tool bij de hand waarmee hij of zij nooit meer zonder lege batterij komt te zitten. Je kunt dus de redder van de dag zijn. Doordat de klant jouw logo ziet op de relatiegeschenk powerbank, wordt hij keer op keer aan jou herinnert. Dit maakt het een geschikt marketingmiddel en je kunt hem dan ook zeker inzetten als onderdeel van je marketingstrategie. Daarnaast is de powerbank met bedrukking van jouw logo ook heel goed inzetbaar voor intern gebruik. Zeker wanneer jouw werknemers veel on the go zijn voor hun werk en dus eigenlijk niet zonder lege batterij moeten komen te zitten. Je kunt een model uit onze collectie kiezen en deze customizen naar wens. Kies gerust voor een model die past bij jouw huisstijl!

Kan ik hier ook een solar powerbank bedrukken?

Ja, je kunt bij Gift Campaign ook een solar powerbank laten bedrukken. Het mooie aan dit type powerbank is dat ze een duurzaam karakter heeft. Hiermee speel je in op de duurzame trend die steeds groter wordt in Nederland. Je kunt de powerbank in de zon leggen, waardoor hij oplaadt.Je hoeft dus geen elektriciteit te gebruiken (scheelt ook in de kosten!). Je begrijpt dat dit een zeer populair promotieartikel is onder onze klanten. Wil je een powerbank bestellen als relatiegeschenk? Dan kunnen wij je deze dus zeker aanraden! Kijk gerust rond in ons assortiment. Een geschikt model is bijvoorbeeld de Powercard Solarslim. Mooi van looks, krachtig qua capaciteit en volledig solar!


★ Reviews