Een schort bedrukken met logo is een mooi relatiegeschenk voor de klant die dol is op koken. Bij ons vind je diverse schorten, allen te voorzien van logo. Dit geeft een persoonlijk detail aan het cadeau en zorgt voor meer zichtbaarheid van jouw merk. Een keukenschort bedrukken kan ook deel uitmaken van de eigen merchandising. Zoals wanneer je met je team vaak op culinaire evenementen staat. Voorbijgangers zien in een glimp met welk merk ze te maken hebben. Laat je verrassen door ons assortiment aan schorten. Kies de versie die het best bij jouw huisstijl past en ontwerp hem verder naar wens.

15 artikel(en)

 • Schort Bistro

  Promotie keukenschort met opdruk
  Deze leuke keukenschorten kunnen bedrukt worden met een bedrijfslogo. Ideaal als merchandising of bedrijfsgeschenk voor bars en restaurants.

  Prijs vanaf: € 1,67
 • Schort Topchef

  Keukenschorten met bedrijfslogo
  Dit is een van de best verkochte keukenschorten uit onze collectie. Bedruk ze met een logo en gebruik ze als merchandising of relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 2,64
 • Schort Chef

  Corporatieve keukenschorten voor bedrijven
  Deze keukenschorten, die bedrukt kunnen worden met je bedrijfslogo, kun je gebruiken als bedrijfscadeau of als promotiemateriaal voor reclameactiviteiten.

  Prijs vanaf: € 1,93
 • Schort Petite Chef

  Set met schort en koksmuts voor kinderen
  Deze set is een heel origineel bedrijfscadeau voor kinderen, bestaande uit een keukenschort en een koksmuts. Leuk om te bedrukken met je logo!

  Prijs vanaf: € 3,23
 • Keukenschort Basic Style

  Goedkope non-woven schorten met opdruk
  Deze keukenschorten zijn goedkope promotie artikelen. Ze zijn gemaakt van non-woven materiaal en je kunt de schorten bedrukken. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,46
 • Schort Trattoria

  Halflange keukenschort met logo
  Dit kortere model keukenschort knoop je om je middel en geeft meer bewegingsvrijheid. Ook kun je deze zwarte schorten bedrukken om je merk de promoten.

  Prijs vanaf: € 1,62
 • Keukenschort Maître

  Mooie keukenschort als bedrijfsgeschenk
  Dit model keukenschort heeft twee zakjes aan de voorzijde en een zijlus voor theedoeken of keukengerei. Bovendien kun je de schorten bedrukken met een logo.

  Prijs vanaf: € 2,37
 • Keukenschort Minicook

  Non-woven keukenschort met logo voor kinderen
  Deze vrolijke schortjes zijn ideale promotie artikelen voor kinderen. Ze hebben een opvallend zakje en je kunt de schorten bedrukken om je merk te promoten.

  Prijs vanaf: € 0,50
 • Schort Brasserie

  Reclame kookschort met logo
  Dit lange kookschort met zakje en striksluiting beschermd het onderlichaam tijdens het koken. Je kunt de schort bedrukken voor zowel werknemers als klanten.

  Prijs vanaf: € 2,45
 • Keukenschort Trend

  Originele en kleurrijke schort met opdruk
  Keukenschorten zijn geliefde promotie artikelen. Dit model is verkrijgbaar in diverse kleuren, heeft een zakje en je kunt de schort bedrukken met een merklogo.

  Prijs vanaf: € 1,92
 • Keukenschort Eco

  Mooie katoenen schort met opdruk
  Laat deze grote schorten bedrukken met een logo en voorkom vlekken op je kleding. Ze hebben een handig opbergvakje, gekleurd randje en diverse kleuren.

  Prijs vanaf: € 1,12
 • BBQ schort

  Schort met zakken om te bedrukken
  Deze keukenschorten zijn gemaakt van hoge kwaliteit stof en kunnen bedrukt worden met een bedrijfslogo om als relatiecadeau aan klanten te geven op evenementen.

  Prijs vanaf: € 15,28
 • Keukenschort Complet Black

  Keukenset als relatiegeschenk (zwart)
  Geef deze leuke keukenset in bijpassend tasje als relatiegeschenk aan je klanten tijdens evenementen, zodat ze zelfs in de keuken aan jouw merk denken.

  Prijs vanaf: € 9,19
 • Keukenschort Gourmet

  Katoenen schorten in diverse kleuren
  Laat deze schort bedrukken met je logo en gebruik hem als merchandising. De schorten zijn verkrijgbaar in diverse leuke kleuren. Ideaal voor de foodsector.

  Prijs vanaf: € 1,88
 • Kurk schort

  Gepersonaliseerd schort met detail van kurk
  Laat deze schorten bedrukken met logo. Een persoonlijk relatiegeschenk voor de klant die houdt van gastronomie.

  Prijs vanaf: € 4,43

15 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >