Laat hier plastic bekers bedrukken als duurzamer alternatief voor de typische wegwerpbekertjes van niet-recyclebaar plastic. Hier zie je veel verschillende modellen voor verschillende situaties, bijvoorbeeld: de festival beker die aan het einde van het evenement door de gast ingeleverd of mee naar huis genomen kan worden, eenvoudige ontwerpen voor dagelijks gebruik en anderen met een rietje. Omdat dit recyclebare bekers zijn moeten ze op een speciale manier worden verwerkt. Verder zijn er diverse druktechnieken mogelijk om de bekers te bedrukken met een (kleuren) logo.

2 artikel(en)

 • Concert beker 550ml

  Herbruikbare glazen met matte afwerking
  Laat deze plastic bekers bedrukken met jouw logo voor extra zichtbaarheid op evenementen. Ze zijn herbruikbaar.

  Prijs vanaf: € 0,21
 • Beker Mason Jar 550 ml

  Bedrukte bekers met deksel en rietje
  Deze glazen potvormige bekers met logo zijn voorzien van deksel en rietje. Je kunt de bekers bedrukken. Ideaal voor het serveren van drankjes en cocktails.

  Prijs vanaf: € 1,55

2 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >