Laat herbruikbare plastic bekers bedrukken voor jouw volgende evenement

Onze herbruikbare plastic bekers bedrukken zijn een geweldig alternatief voor het wegstappen van wegwerpbekers, waardoor onnodige productie wordt vermeden. Hier zie je veel modellen die te personaliseren zijn voor allerlei situaties: van festival bekers waarbij er één wordt uitgedeeld aan elke gast, tot eenvoudige ontwerpen voor dagelijks gebruik, waaronder varianten met rietjes, vaker voor op plekken waar cocktails worden geserveerd. U vindt opties van tritan, bekers met BPA-vrije ontwerpen met verschillende technieken om ze te personaliseren met uw logo. Ontdek onze catalogus! Wil je liever alternatieve bekers bedrukken? Kijk rond in ons assortiment en laat je verrassen.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Doorzichtig
Materialen
Capaciteit
Minimale afname
overige filters

28 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

28 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

AANBEVELINGEN VOOR UW BESTELLING VAN HERBRUIKBARE PLASTIC BEKERS

 

Types herbruikbare plastic bekers

Herbruikbare bekers: uw beste optie voor uw evenementen

Het opnemen van dit type beker in uw volgende act is een goed idee, zowel vanwege het nut ervan als vanwege de marketingvoordelen die het met zich meebrengt:

 • Zij zorgen voor het milieu en verminderen de productie van Co2 en afval bij de productie van kunststoffen met meer dan 80%
 • Ze zijn een geweldig advertentiemedium omdat ze goedkoop zijn en veel zichtbaarheid genereren.
 • Vermindert het gebruik van wegwerpbekers omdat deze tijdens het evenement zo vaak als gewenst kunnen worden gebruikt.
 • Meer veiligheid omdat ze meer resistent zijn en daardoor minder snel breken, waardoor snijwonden worden voorkomen.
 • Ze hebben veel personalisatie opties. Kleuren, maten en modellen. Daarom worden het perfecte items om ze aan te passen aan uw bedrijfsimago

Een beker voor elke gelegenheid

Wij passen ons aan alle behoeften aan! Plastic bekers zijn in de loop van de tijd geëvolueerd en vandaag hebben we modellen die geschikt zijn voor eindeloze gelegenheden:

 • Op het kantoor of thuis: U kunt kiezen uit de standaard middelgrote glazen, tussen 250 – 330 ml, die ideaal zijn om te vullen met water of frisdrank.
 • Bij concerten, clubs of festivals: Voor deze gelegenheid raden we je aan om te kiezen voor de grootste maat glazen (400-700 ml), de glazen met rietjes of buisvormige glazen.
 • Bars en restaurants: Ook de horeca kan voor deze bekers kiezen. Kies voor elegantere ontwerpen zoals wijnglazen, champagneglazen en mojitoglazen.
 • Beurzen en congressen: Om ze tijdens het evenement te kunnen gebruiken als kleine glazen voor koffie of water, of als relatiegeschenk.
 • Om van het buitenleven te genieten: als je een passie hebt voor hiking, nieuwe plekken te ontdekken of graag dagen in de natuur doorbrengt, dan kies je voor een opvouwbare bekers die zeer comfortabel zijn en gemakkelijk mee te nemen zijn op tripjes.
Personalisatie van plastic bekers

Vraag de aandacht met je ontwerpen: val op met digitaal drukwerk

Een van de belangrijkste kenmerken die de meeste modellen plastic bekers hebben (sommige modellen hebben deze optie niet), is dat ze personalisatie mogelijk maken door middel van digitaal printen.

Dit betekent dat u ontwerpen rondom de beker kunt maken. Ze zijn niet beperkt tot het bedrukken van het logo in een klein formaat op slechts één zijde van het glas, bedrukken het gehele oppervlak.

Bovendien kunt u ze in full colour afdrukken. Op deze manier wordt het heel eenvoudig om uw merk onder de aandacht te brengen en het te personaliseren met uw bedrijfsimago.

Haal uw meest creatieve kant naar boven en maak ontwerpen die gemakkelijk te associëren zijn met uw bedrijf.


Welke kunststoffen gebruiken we voor onze bekers en welke eigenschappen hebben ze?

In onze categorie vindt u verschillende materialen die zijn gebruikt voor de productie van herbruikbare bekers:

 • Polypropyleen: het is de meest populaire optie omdat het de meest goedkoop is, een hoge weerstand heeft, duurzaamheid en lichtheid biedt. Ze zijn ideaal om te vervoeren. Bovendien hebben ze geen BPA in overeenstemming met de huidige regelgeving van de Europese Unie. Ontdek een van onze best verkochte modellen, de Concert beker 550ml. Een goede optie voor festivals en concerten.
 • Tritan: Het lijkt sterk op glas, maar is beter bestand tegen breken, stoten, vlekken en geuren. Perfect voor een eleganter evenement zoals een conferentie of om thuis te gebruiken. Ontdek dan onze Waterglas Fresh 400ml.
 • SMMA: Het is thermoplastisch en wordt gekenmerkt door zijn transparantie en schokbestendigheid. Bekijk ons model Herbruikbare beker Large 230 ml, een goede optie voor een bar of restaurant.
 • Polystyreen: Het is een goedkope en lichte thermische isolator. Het is alleen geschikt voor koude dranken. Hierin kun je de meest verfrissende drankjes kwijt Beker Straw 750ml met felle kleuren, perfect om te geven in de zomer.
Plastic bekers voor evenementen

Een perfect geschenk als herinnering om weg te geven bij elk evenement

Vaak kan zoiets eenvoudigs als een glas je naar een moment of een plaats brengen en dat is de beste publiciteit die een merk kan hebben.

Geef deze containers om te gebruiken tijdens evenementen, dat is prima , maar ze zijn ook ideaal voor deelnemers om mee naar huis te nemen en een prettige herinnering te hebben. 

Elke keer dat die mensen ze gebruiken, zullen ze uw merk onthouden en u in gedachten houden. Daarom zijn ze een geweldig idee als je de zichtbaarheid van je merk wilt vergroten en naamsbekendheid wilt vergroten.


Kies BPA-vrije plastic bekers

Als je ziet dat een glas BPA-vrij is, betekent dit dat het geen bisfenol A bevat, een veel voorkomend chemisch bestanddeel bij de vervaardiging van bepaalde kunststoffen en dat schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Om deze reden zijn BPA-vrije bekers veiliger in gebruik omdat ze geen schadelijke stoffen afgeven wanneer ze in contact komen met dranken.

 

Hoe de levensduur te verlengen

Om ervoor te zorgen dat uw beker veel langer meegaat en zijn kwaliteit behoudt, geven we u enkele verzorgingstips voor uw artikelen:

1- Was glazen direct na gebruik af om te voorkomen dat er drankresten aan het plastic hechten.

2- Gebruik warm water en milde zeep en vermijd het gebruik van agressievere chemische producten die het kunnen beschadigen.

3- Gebruik een zachte spons om krassen te voorkomen en het logo te behouden.

4- Droog de bekers volledig af. Droog ze na het wassen af met een schone, droge doek.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER PLASTIC BEKERS BEDRUKKEN MET LOGO

Kan ik hier festival bekers bedrukken?

Uiteraard! Wij hebben diverse soorten relatiegeschenken voor festivals, waaronder een mooi en zeer uitgebreid assortiment aan bedrukte herbruikbare bekers. Dit is een onmisbaar item voor op een evenement, aangezien er hier veel gedronken wordt. Bezoekers halen gedurende de hele dag diverse keren een drankje bij de bar. Het liefst wil je natuurlijk dat dit op een zo veilig mogelijke manier gebeurd. Dit is het geval met de gepersonaliseerde plastic bekers. Mocht hij namelijk vallen, dan heb je geen last van gevaarlijke glasscherven wat tot vervelende ongelukken kan zorgen. Daarnaast hebben de bedrukte gerecyclede bekers een duurzaam karakter. Dit maakt jouw evenement of festival direct een stuk milieuvriendelijker. Tot slot kun je er voor kiezen om de bezoekers de bekers mee naar huis te laten nemen als aandenken. Iedere keer als zij de plastic bekers met logo van het evenement zien, gaan ze weer even terug in hun herinneringen naar dat mooie feest. Gegarandeerd dat ze het jaar erop weer willen gaan!

Hoe bedrukken jullie de festival bekers?

Wil je een van onze duurzame bekers bedrukken? Dat kan uiteraard. Wij hebben hiervoor diverse aanpassingsmogelijkheden. Deze zijn gevarieerd. We benoemen er hier een aantal. De allereerste is bijvoorbeeld zeefdruk. Hierbij komt jouw logo in een of meerdere kleuren op de beker. Dit is een economische en veelzijdige druktechniek met een prachtig eindresultaat. Zit jij dus vast aan een strak budget? Dan is dit wellicht een goede optie! Je kunt bij ons ook gerecyclede bekers bedrukken via de circulaire druktechniek. Hierbij komt jouw logo over het gehele oppervlak rondom de beker te pronken. Dit zorgt voor een meer prominente afwerking met een aantrekkelijke finishing touch. Bij ieder individueel product kun je de beschikbare druktechnieken bekijken. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Voor al onze druktechnieken geldt dat het eindresultaat altijd van hoge kwaliteit is! We starten met de bedrukking zodra we jouw betaling en goedkeuring op de digitale drukproef hebben ontvangen.

Wat voor herbruikbare bekers met logo hebben jullie?

Binnen ons assortiment kun je diverse soorten bekers aantreffen die je kunt personaliseren. Zoals we al eerder hebben aangegeven zijn onze gepersonaliseerde plastic bekers verkrijgbaar in diverse soorten formaten. Zo hebben we opties met bijvoorbeeld een inhoud van 165 ml tot aan wel 650 ml. Afhankelijk van je doel! Daarnaast kun je bij ons ook kiezen voor verschillende soorten bekers qua looks. Zo hebben we opties die net lijken op een wijnglas of een cocktailglas, ideaal voor de meer fancy feestjes. We hebben echter ook slanke bekers die ideaal zijn voor typische dansfestivals. Ook hebben we plastic bekers met logo die beschikken over een handig rietje. Mocht je vragen hebben of graag persoonlijk advies willen, dan kunnen wij je uiteraard helpen. Neem gerust contact op met onze klantenservice en zij helpen je van harte verder.

Waarom bedrukte plastic bekers bij Gift Campaign bestellen?

Wil je herbruikbare bekers bedrukken? Dan nodigen we je van harte uit om dit bij ons te laten doen. Zoals gezegd hebben wij een uitgebreid en gevarieerd assortiment aan plastic bekers met logo, geschikt voor diverse soorten evenementen en festivals. Daarnaast hanteren wij een goede prijs-kwaliteitverhouding. We hebben rekening gehouden met diverse budgetten; van groot tot klein. Hiermee hopen we iedereen te kunnen helpen aan mooie bedrukte herbruikbare bekers. De minimale bestelling bij ons ligt op 25 stuks, echter kan dit per individueel item afwijken. Bekijk hiervoor altijd de productspecificatie. Je krijgt bij ons altijd een persoonlijke adviseur die je helpt bij al je vragen. Tevens ontvang je van ons altijd een gratis digitale drukproef alvorens we tot de daadwerkelijke bedrukking overgaan. Zo kun je duurzame bekers bedrukken, maar wel met de garantie dat het eindresultaat goed is! Tot slot is onze verzending snel en geheel gratis.


★ Reviews