Bedrukte notitieboekjes en notitieblokjes zijn populaire promotieartikelen op zakelijke beurzen, evenementen en congressen. Deze boekjes komen goed van pas op dit soort evenementen en hebben een relatief groot printoppervlak om een logo. Bedrukte notitieboekjes zijn zonder twijfel promotieartikelen die ieder bedrijf op voorraad moet hebben voor klanten of werknemers. In onze collectie vind je zowel goedkope als luxe notitieboekjes in verschillende soorten en maten.


Notitieboekjes A4 & A5 · Notitieboekjes A6 & A7 · Post its · Gerecycled notitieboekje · Schrijfmappen · Notitieboekjes met pen

Items 1 van 39 van 140 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Items 1 van 39 van 140 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BEDRUKTE NOTITIEBOEKJES

Wat voor soort bedrukte notitieboekjes hebben jullie?

In onze collectie vind je diverse soorten aan notitieboekjes met logo aan die je als relatiegeschenken weg kunt geven aan je cliënten. Tijdens je zoektocht naar het perfecte notitieboekje is het goed om twee dingen in je achterhoofd te houden. Allereerst de maat van het boekje. Moet deze een afmeting hebben van A4, A5 of pocketformaat? Dan de materiaalsoort van de blaadjes en de kaft. Moet het papier glad zijn, of juist geruit of met lijntjes? En moet de kaft gemaakt zijn van ecologische materialen, of een klassieke look hebben? Wanneer je je voorkeuren helder hebt, gaat de zoektocht een stuk sneller!

Wanneer geef ik een gepersonaliseerd notitieboek?

In principe zijn hier drie geschikte momenten voor. De eerste is tijdens zakelijke evenementen en congressen. Men krijgt gedurende deze dag veel informatie op zich af. Door een notitieboek met logo uit te delen, hebben bezoekers een item bij de hand om alle informatie op te kunnen schrijven. Ze zullen je dankbaar zijn! Ten tweede is een notitieboekje onmisbaar als promotieartikel op een door jouzelf georganiseerd evenement. Tot slot kun je dit artikel toevoegen aan een groter geschenk die je rechtstreeks naar een klant stuurt. Bijvoorbeeld gecombineerd met bedrukte pennen of usb sticks met logo.

 

Hoe bedrukken jullie de notitieboekjes met logo?

De meest populaire items in deze sectie zijn de notitieboekjes met bedrijfslogo in één of twee kleuren, aangezien deze tegen een zeer concurrerende prijs verkrijgbaar zijn en ideaal zijn als cadeau voor klanten op beurzen en evenementen. Of om zelf te gebruiken als merchandise of om weg te geven in een welkomstpakket aan nieuw personeel. In sommige gevallen kunnen we het logo ook in laag reliëf bedrukken. Wij werken met uitsluitend fabrikanten die de beste kwaliteitstechnieken gebruiken voor het bedrukken van de boekjes. De machines die we inzetten maken geïndividualiseerde producties mogelijk.

Ik wil een duurzaam notitieboek bedrukken; kan dit ook?

Uiteraard! Bij Gift Campaign vinden we het milieu belangrijk en daarom hebben we ook een tal aan duurzame relatiegeschenken, waaronder ecologische notitieboekjes. Aan alleen al het uiterlijk kun je zien dat het hier om duurzame notitieboekjes gaat, want ze ademenen die ecologische look uit. Zo hebben we exemplaren gemaakt van gerecycled papier, of juist met een kaft van kurk of bamboe. Door deze modellen weg te geven als relatiegeschenk of promotioneel artikel toon jij aan om het milieu te geven. Dit verhoogt de waarde van het geschenk zelf en geeft jou als gever een positief imago.

 

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >