Een notitieboekje bedrukken is altijd een geschikt relatiegeschenk om uit te delen. U kunt kiezen tussen tampondruk of zeefdruk voor uw logo of zetten met speciale technieken zoals thermogravure. Deze reclameartikelen zijn zuinig, praktisch en ideaal om weg te geven op beurzen en congressen, maar ook aan de medewerkers zelf. Zoek jij specifiek naar notitieboekjes met een duurzaam karakter? Dan kunnen wij je onze gerecyclede notitieboekjes met logo aanbevelen. Welk gepersonaliseerd notitieboek je ook kiest; wij helpen je heel graag verder.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Paars
Fuchsia
Goud
Materialen
Formaat
Type pagina's
Aantal pagina's
Minimale afname
Themas

Artikelen 1 tot 39 van 280

Bekijk alles

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 39 van 280

Bekijk alles

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Toegepaste filters:

AANBEVELINGEN VOOR UW NOTITIEBOEKJES BEDRUKKEN MET LOGO

 

Modellen en types notitieboekjes

Kies het juiste formaat voor jouw zakelijke bedrukte notitieboekjes

We hebben allerlei formaten voor onze notitieboekjes bedrukken (A4, A5, A6, B4, B5, B6 en B7) en hoewel de maat in elk productpagina wordt gespecificeerd, geven we je de sleutels tot de meest populaire:

 • A4: een van de grootste, namelijk 21 x 29,7 cm, wat het formaat is van een standaard vel papier. Ideaal voor gedetailleerde tekeningen en schema's.
 • A5: een van de meest populaire, 14,8 x 21 cm, wat overeenkomt met een standaard dubbelgevouwen vel papier. Compact en ideaal om mee te nemen in je tas of rugzak.
 • A6: 10,5 x 14,8 cm, kan in grote zakken worden gedragen en wordt aanbevolen voor het maken van kleine aantekeningen op elk gepast moment.
 • A7: de kleinste met 7,4 x 10,5 cm, past in bijna elke zak en ideaal om snelle en zeer korte ideeën op te schrijven.
 • B5: iets groter dan A5, namelijk 17,6 x 25 cm. Het is perfect voor creatieve projecten waarvoor schetsen of gedetailleerde ontwerpen nodig zijn.
 • B6: iets kleiner dan de A5 en is 12,5 x 17,6 cm, vergelijkbaar met de A6.
 • B7: Groter dan A7 en 7,4 x 10,5 cm groot en dus voor gebruik bij dezelfde gelegenheden.
 • Vierkant: een origineel ontwerp. We hebben notitieboekjes van 15 x 15 cm en 20 x 20 cm. Ze kunnen worden gebruikt om diagrammen of tekeningen te maken.

Is een notitieboekje bedrukken nog steeds praktisch als cadeau?

Dat klopt! Hoewel we erg gewend zijn om de computer te gebruiken, of het nu voor werk of school is, zijn notebooks nog steeds aan de orde van de dag.

En, in tegenstelling tot laptops, zijn deze accessoires erg licht, dus het is comfortabeler om ze overal mee naartoe te nemen. Daarnaast zijn ze zeer duurzaam en door hun compacte formaat erg praktisch.

Accessoires voor notitieboekjes

Met ringen, zonder ringen, met elastische sluiting, bladwijzer... Welke alternatieven heb ik?

In Gift Campaign vind je notitieboekjes personaliseren voor merchandising. Ten eerste hebben we modellen met een zachte kaft en een harde kaft, waarbij de zachte kaft de goedkoopste is en de laatste degene die de pagina's het best beschermen.

Dan zijn er de ring notitieboekjes. De notitieboekjes zijn meer geschikt voor gebruik op een tafel, en andere platte oppervlakken, terwijl, als u kiest voor een model zonder ringen, het beter is om op oneffen oppervlakken te gebruiken.

Er zijn ook ontwerpen met extra accessoires, zoals de bladwijzer om te weten waar de laatste aantekeningen zijn gemaakt, de elastische sluiting, wat erg handig is om te voorkomen dat het notitieboek open blijft in de rugzak en dat daardoor de pagina's gekreukt zijn of, aan de andere kant, de pennenhouder.

Elk van hen heeft zijn eigen accessoires: op de artikelpagina kunt u zien welke zijn inbegrepen en, als u er een in het bijzonder leuk vindt, maar niet alle functies heeft die u wilt, vraag het dan aan ons team zodat we er een kunnen vinden voor jou alternatief.

Maak indruk met uw merchandising dankzij thermos gravering

Veel van onze notitieboekjes kunnen worden gepersonaliseerd met zeefdruk of digitaal printen, maar er zijn er die een unieke markering mogelijk maken: thermogravure. Deze techniek past warmte toe met een metalen stempel met het logo-ontwerp. De afwerking is zeer elegant en in sommige gevallen zelfs in kleur mogelijk. Een van de aanbevolen geschenken die dit ondersteunen, is het Notitieboekje JournalBooks Classic | A5 | gestreept .

Duurzaamheid met notitieboekjes

Bevorder duurzaamheid met milieuvriendelijke notitieboekjes

Hoewel bedrukte notitieboekjes kunnen worden geassocieerd met de exploitatie van hulpbronnen, zijn er een groot aantal die worden geproduceerd met het oog op zorg voor de planeet.

Dit komt omdat, met het groeiende bewustzijn over zorg voor het milieu, er steeds meer modellen zijn gemaakt met gerecycled karton en papier, andere met steenpapier en sommige zelfs van organisch afval.

Daarom, als uw bedrijf groene marketing wil bedrijven en duurzaamheid wil promoten, nodigen wij u uit om onze catalogus van duurzame notitieboekjes.


Waar kan ik mijn logo printen?

Het hangt ervan af. Gewoonlijk, en voor afdrukken in kleur, zoals zeefdruk, is het beschikbare markeergebied de volledige voor- of achteromslag.

Lasergravering kan daarentegen alleen in kleinere gebieden en alleen op notebooks met bamboe- of kurkomslagen.

Daarnaast zijn er enkele met een metalen plaat, waardoor een meer formeel detail overblijft dat minder aandacht trekt.


Aanvullende aanbevelingen

Het steenpapier is een groeiende trend in zakelijke notitieboekjes vanwege de duurzame voordelen. Lees meer over dit materiaal op onze blog.

Een van de bedrijven waarin deze merchandising het meest praktisch is, is voor rijscholen. Als uw bedrijf tot deze sector behoort, mag u ideeën en aanbevelingen over reclame voor rijscholen niet missen.

Tot slot zijn studenten een ideale doelgroep en daarom mag je onze suggesties voor cadeaus voor universiteitsstudenten niet missen.

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN RELATIEGESCHENK NOTITIEBOEKJE MET LOGO

Kan ik bij jullie een notitieboek met logo bedrukken?

Uiteraard. Bij ons kun je diverse notitieboekjes bedrukken met logo om als relatiegeschenk uit te delen aan je klanten of om zelf te gebruiken als merchandise op kantoor. Tijdens je zoektocht naar een geschikt notitieboek met eigen logo is het belangrijk om een aantal punten in je achterhoofd te houden. Bijvoorbeeld; welke maat moet het boekje hebben? Zo kun je bij ons kiezen uit A4 of A5 notitieboekjes, of juist A6 of A7 modellen. We hebben ook pocketformaat boekjes. Het hangt maar net af hoeveel je wil kunnen schrijven in een boekje. Naast het formaat van de boekjes is het ook belangrijk om na te denken of het soort papier waar de gepersonaliseerde notitieboekjes over moeten beschikken. Zo hebben we opties met volledig gladde bladzijden. Maar wellicht geef jij de voorkeur aan ruitjes- of lijntjespapier, welke we uiteraard ook binnen ons assortiment hebben opgenomen. Ook qua looks hebben wij een zeer uitgebreide collectie. Zo is er echt voor ieder wat wils. Je kunt bij ons een notitieboek bedrukken die beschikt over een ecologische kaft of juist een traditionele. Daarnaast hebben we ook opties met een ringband of bijgevoegde pen.

Wanneer geef ik een gepersonaliseerd notitieboek?

In principe zijn hier drie geschikte momenten voor (alhoewel we er nog veel meer kunnen bedenken!). Het eerste moment is bijvoorbeeld tijdens een zakelijk evenement, zoals een beurs of een congres. Een bezoeker van een dergelijk event krijgt tijdens zo’n dag (of meerdere dagen) veel informatie op zich af. Door dan een notitieboekje bedrukt met jouw logo uit te delen, heeft de bezoeker iets bij de hand om alle informatie te kunnen noteren. Deel ze uit direct bij binnenkomst, samen met andere handige items die de bezoeker gedurende de dag kan gebruiken. Hij of zij voelt zich meteen welkom! Een tweede geschikte moment om een bedrukt notitieboekje uit te delen is bijvoorbeeld als onderdeel van een welkomstpakket voor nieuwe werknemers. Ook voor hen geldt dat er veel nieuwe informatie op hen afkomt tijdens de eerste periode bij hun nieuwe werkgever. Tot slot kun je de boekjes ook rechtstreeks aan klanten geven om je waardering richting hen te uiten. Het logo maakt het boekje al persoonlijk. Echter kun je dit nog persoonlijker maken door in het boekje bijvoorbeeld een tekst te schrijven.

Wat is de levertijd van de notitieboekjes met logo?

De standaard levering van onze volledige catalogus is altijd gratis! Voor de notitieboekjes is de gemiddelde levertijd 10 tot 12 werkdagen. Dit is te rekenen vanaf de goedkeuring van het virtuele voorbeeld van het artikel met logo. Daarnaast beschikken we over expres verzending voor sommige producten, vraag onze klantenservice om de voorwaarden van expres levering. Het is mogelijk om de producten zonder bedrukking te bestelllen, dit verlaagt de levertijd naar 6 tot 8 werkdagen.

Waarom een notitieboek bedrukken bij Gift Campaign?

Hier zijn diverse goede redenen voor te geven! Wanneer je een notitieboek met eigen logo afneemt bij Gift Campaign heb je om te beginnen een ruim assortiment om uit te kiezen. Zoals we al eerder hebben genoemd, hebben wij echt voor ieder wat wils. Zowel qua formaat, functionaliteiten en duurzame opties. Ook qua prijs houden wij met ieder budget rekening. Een tweede reden om bij ons notitieboekjes met bedrijfslogo te laten bedrukken is dat wij hiervoor zeer professionele druktechnieken gebruiken. Denk aan zeefdruk, tampondruk of reliëf. Het eindresultaat is altijd verbluffend! Alvorens we je de producten toesturen, krijg je van ons eerst nog een gratis digitale drukproef. Zo krijg je een goed beeld van het uiteindelijke bedrukt notitieboekje. Mocht je nog aanpassingen willen doen, dan kan dit zonder problemen. Tot slot hanteren we bij Gift Campaign haarscherpe prijzen en betaal je bij ons nooit verzendkosten. Bovendien is onze levering snel.

Aan wie geef ik een notitieboek met logo?

In principe kun je een notitieboek bedrukt met jouw logo aan iedere doelgroep uitdelen. Dit item komt namelijk altijd van pas. Daarentegen zijn er specifieke doelgroepen te definiëren die extra van dit relatiegeschenk zullen genieten! Te beginnen met scholieren en studenten. Zij krijgen gedurende hun studie veel informatie op zich af. Uit diverse onderzoeken blijkt dat je deze informatie het beste kunt onthouden door hier notities van te maken. Hiervoor zijn de notitieboeken met eigen logo van de school of universiteit natuurlijk ideaal. Daarnaast scheelt dit de doelgroep in kosten, wat goed uitkomt aangezien zij vaak niet over een groot budget beschikt. Een andere doelgroep is die van jouw eigen werknemers. Gedurende een werkdag maak je onwijs veel aantekeningen. Veel personen geven er nog steeds de voorkeur aan dit met de hand te doen. Door dit in de notitieboekjes bedrukt met het bedrijfslogo te doen, voelen zij zich nog meer met je verbonden!

Waarmee zijn bedrukte notitieboekjes goed te combineren?

Notitieboekjes zijn ideaal om weg te geven tijdens een evenement of beurs. Daarom is het ook gemakkelijk in combinatie met diverse artikelen bedrukken met logo. Denk bijvoorbeeld aan een praktisch katoenen tasje met jouw logo, of metalen pennen gegraveerd! De mogelijkheden zijn eindloos! Ons assortiment aan creatieve en originele bedrijfs cadeaus zal zeker iets hebben wat aansluit op jouw specifieke wensen. Kom je er toch niet helemaal uit? Of is er inspiratie nodig? Neem dan gerust contact met ons op!


★ Reviews