Een notitieboekje met logo is altijd een geschikt relatiegeschenk om uit te delen. Wij kunnen niet meer zonder dit accessoire. Dagelijks komt ze wel van pas, zowel op privé als zakelijk vlak. Bijvoorbeeld voor het maken van notities tijdens een vergadering, voor het noteren van je to do’s of om een boodschappenlijstje op te stellen. Daarnaast zijn bedrukte notitieboekjes ook zeer geschikte promotieartikelen op zakelijk beurzen, evenementen en congressen. Een notitieboek met logo is ideaal om alle nuttige en nieuwe informatie die je tijdens een event opdoet meteen op te kunnen schrijven. Je kunt hier reclame pennen bij toevoegen zodat het een compleet pakket wordt en de ontvanger direct kan schrijven. Uiteraard heeft dit voor jou als groot voordeel dat het je als bedrijf extra zichtbaarheid oplevert. Wil je bij ons een notitieboek met logo bedrukken? Dan hebben wij goed nieuws! Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment aan bedrukte notitieboekjes, met voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld onze boekjes met een A4 of A5 formaat. Uiteraard hebben we ook opties met een A6 of A7 formaat. Zoek jij specifiek naar boekjes met een duurzaam karakter? Dan kunnen wij je onze gerecyclede notitieboekjes met logo aanbevelen. Zo hebben we opties met bijvoorbeeld een kaft gemaakt van kurk, bamboe of gerecycled papier. Door deze notitieboekjes te bedrukken met jouw logo, ziet de ontvanger direct dat dat jij milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel hebt staan. Welk gepersonaliseerd notitieboek je ook kiest; wij helpen je heel graag verder.

A4 & A5 notitieboekje bedrukken · Bedrukte notitieboekjes A6 & A7 · Post its · Gerecycled notitieboekje · Schrijfmappen · Notitieboekjes met pen


Artikelen 1 tot 39 van 263 in totaal Bekijk alles

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 39 van 263 in totaal Bekijk alles

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN RELATIEGESCHENK NOTITIEBOEKJE MET LOGO

Kan ik bij jullie een notitieboek met logo bedrukken?

Uiteraard. Bij ons kun je diverse notitieboekjes bedrukken met logo om als relatiegeschenk uit te delen aan je klanten of om zelf te gebruiken als merchandise op kantoor. Tijdens je zoektocht naar een geschikt notitieboek met eigen logo is het belangrijk om een aantal punten in je achterhoofd te houden. Bijvoorbeeld; welke maat moet het boekje hebben? Zo kun je bij ons kiezen uit A4 of A5 notitieboekjes, of juist A6 of A7 modellen. We hebben ook pocketformaat boekjes. Het hangt maar net af hoeveel je wil kunnen schrijven in een boekje. Naast het formaat van de boekjes is het ook belangrijk om na te denken of het soort papier waar de gepersonaliseerde notitieboekjes over moeten beschikken. Zo hebben we opties met volledig gladde bladzijden. Maar wellicht geef jij de voorkeur aan ruitjes- of lijntjespapier, welke we uiteraard ook binnen ons assortiment hebben opgenomen. Ook qua looks hebben wij een zeer uitgebreide collectie. Zo is er echt voor ieder wat wils. Je kunt bij ons een notitieboek bedrukken die beschikt over een ecologische kaft of juist een traditionele. Daarnaast hebben we ook opties met een ringband of bijgevoegde pen.

Wanneer geef ik een relatiegeschenk notitieboekje?

In principe zijn hier drie geschikte momenten voor (alhoewel we er nog veel meer kunnen bedenken!). Het eerste moment is bijvoorbeeld tijdens een zakelijk evenement, zoals een beurs of een congres. Een bezoeker van een dergelijk event krijgt tijdens zo’n dag (of meerdere dagen) veel informatie op zich af. Door dan een notitieboekje bedrukt met jouw logo uit te delen, heeft de bezoeker iets bij de hand om alle informatie te kunnen noteren. Deel ze uit direct bij binnenkomst, samen met andere handige items die de bezoeker gedurende de dag kan gebruiken. Hij of zij voelt zich meteen welkom! Een tweede geschikte moment om een bedrukt notitieboekje uit te delen is bijvoorbeeld als onderdeel van een welkomstpakket voor nieuwe werknemers. Ook voor hen geldt dat er veel nieuwe informatie op hen afkomt tijdens de eerste periode bij hun nieuwe werkgever. Tot slot kun je de boekjes ook rechtstreeks aan klanten geven om je waardering richting hen te uiten. Het logo maakt het boekje al persoonlijk. Echter kun je dit nog persoonlijker maken door in het boekje bijvoorbeeld een tekst te schrijven.

 

Waarom een notitieboek bedrukken bij Gift Campaign?

Hier zijn diverse goede redenen voor te geven! Wanneer je een notitieboek met eigen logo afneemt bij Gift Campaign heb je om te beginnen een ruim assortiment om uit te kiezen. Zoals we al eerder hebben genoemd, hebben wij echt voor ieder wat wils. Zowel qua formaat, functionaliteiten en duurzame opties. Ook qua prijs houden wij met ieder budget rekening. Een tweede reden om bij ons notitieboekjes met bedrijfslogo te laten bedrukken is dat wij hiervoor zeer professionele druktechnieken gebruiken. Denk aan zeefdruk, tampondruk of reliëf. Het eindresultaat is altijd verbluffend! Alvorens we je de producten toesturen, krijg je van ons eerst nog een gratis digitale drukproef. Zo krijg je een goed beeld van het uiteindelijke bedrukt notitieboekje. Mocht je nog aanpassingen willen doen, dan kan dit zonder problemen. Tot slot hanteren we bij Gift Campaign haarscherpe prijzen en betaal je bij ons nooit verzendkosten. Bovendien is onze levering snel.

Aan wie geef ik een notitieboek met logo?

In principe kun je een notitieboek bedrukt met jouw logo aan iedere doelgroep uitdelen. Dit item komt namelijk altijd van pas. Daarentegen zijn er specifieke doelgroepen te definiëren die extra van dit relatiegeschenk zullen genieten! Te beginnen met scholieren en studenten. Zij krijgen gedurende hun studie veel informatie op zich af. Uit diverse onderzoeken blijkt dat je deze informatie het beste kunt onthouden door hier notities van te maken. Hiervoor zijn de notitieboeken met eigen logo van de school of universiteit natuurlijk ideaal. Daarnaast scheelt dit de doelgroep in kosten, wat goed uitkomt aangezien zij vaak niet over een groot budget beschikt. Een andere doelgroep is die van jouw eigen werknemers. Gedurende een werkdag maak je onwijs veel aantekeningen. Veel personen geven er nog steeds de voorkeur aan dit met de hand te doen. Door dit in de notitieboekjes bedrukt met het bedrijfslogo te doen, voelen zij zich nog meer met je verbonden!

 

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >

 

★ Reviews