Een golfparaplu bedrukken met logo is een zeer persoonlijk relatiegeschenk. In regenachtig Nederland is een goede paraplu essentieel. Onze golfparaplu´s hebben een XXL formaat en doen dus uitstekend hun werk. Door hun grote formaat, kun je deze paraplu´s bedrukken met grotere logo´s en teksten. Op deze manier valt jouw huisstijl goed op en dient de bedrukte paraplu als een geschikt promotie artikel. Bijvoorbeeld om in het kerstpakket voor medewerkers te stoppen of in het welkomstpakket. Kies de variant die het beste bij de corporate merchandising past en ontwerp hem naar wens.

5 artikel(en)

 • Te bedrukken paraplu van 30'’ voor bedrijven kleur zwart

  Paraplu Royal Country

  Te bedrukken paraplu van 30'’ voor bedrijven
  Dit reclameartikel is de grootste te bedrukken paraplu uit onze collectie. Windbestendig, handmatig te openen en met een diameter van 30 inch (76 cm).

  Prijs vanaf: € 5,28
 • Groot formaat paraplu met logo

  Paraplu Pebble Beach

  Groot formaat paraplu met logo
  Deze klassieke paraplu’s zijn relatiegeschenken die niet mogen ontbreken als het regent. Je kunt deze grote paraplu bedrukken. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Prijs vanaf: € 3,82
 • Design paraplu en binnenlaag van 27 inch

  Paraplu Avenue Court

  Design paraplu en binnenlaag van 27 inch
  Deze 27 inch paraplu´s hebben een art deco uiterlijk aan de binnenzijde. Het ideale, originele relatiegeschenk dus! Met name in regenachtig Nederland.

  Prijs vanaf: € 12,46
 • Paraplu met exclusief design 30 inch

  Paraplu Marksman Ellerston

  Paraplu met exclusief design 30 inch
  Laat deze corporate paraplu´s bedrukken met logo als merchandising voor extra zichtbaarheid. Ze zijn 30 inch en gemaakt van glasvezelstaven.

  Prijs vanaf: € 11,15
 • Opvouwbare 30 inch paraplu

  Paraplu Marksman Sunningdale

  Opvouwbare 30 inch paraplu
  Laat deze opvouwbare paraplu bedrukken met logo om zo op straat meer naamsbekendheid te creëren. Een slimme manier van reclame maken in regenachtig Nederland!

  Prijs vanaf: € 8,46

5 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >