Raadpleeg onze catalogus en lever golfparaplu's van hoge kwaliteit aan klanten

Een golfparaplu bedrukken met logo is een zeer persoonlijk relatiegeschenk. In regenachtig Nederland is een goede paraplu essentieel. Onze golfparaplu´s hebben een XXL formaat en doen dus uitstekend hun werk. Door hun grote formaat, kun je deze paraplu´s bedrukken met grotere logos en teksten. De bedrukte paraplu dient zoals promotiemateriaal. Bijvoorbeeld om in het kerstpakket voor medewerkers te stoppen of in het welkomstpakket. Laat het bijvoorbeeld combineren met een trui bedrukken voor een regenachtige dag.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Groen
Zilver
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN GOLFPARAPLU BEDRUKKEN

Hoe worden golfparaplus bedrukt met een logo?

In principe hebben we diverse mogelijkheden om grote paraplu's te personaliseren, maar we willen specifiek twee bedrukkingstechnieken benoemen, die het meest worden gebruikt. Er is zeefdruk, een van de meest gebruikte in merchandising voor promotie, omdat je hiermee het ontwerp in een of meer kleuren op verschillende oppervlakken kunt bedrukken. We kunnen ook de overdracht noemen, die een full colour bedrukking voor een logo mogelijk maakt en bovendien moeilijker verslijt. Op elke productpagina zijn de bijbehorende bedrukkingstechnieken te raadplegen.

Waarom zou ik grote paraplu's laten bedrukken

Gepersonaliseerde XXL paraplu's zijn zeer gewaardeerde geschenken door zowel klanten als medewerkers. Dit komt omdat ze, in tegenstelling tot conventionele, een betere beschutting bieden tegen de regen, zelfs als deze wordt gedeeld met een andere persoon. Ze zijn bovendien een effectief reclamemiddel omdat het gedrukte logo groot zal zijn en dit zorgt voor een hoge zichtbaarheid van het merk. Als we hieraan toevoegen dat we ookstormparaplu bedrukken om te kunnen geven die goed bestand zijn tegen stormachtig weer met harde wind, zit er zeker wat tussen voor jou!

Is er een minimale afname voor de XXL paraplu's?

Ja, in het geval dat de bovengenoemde levertijd voor deze producten te lang zijn, hebben we een snelle transportservice voor paraplu's, regenjassen met logo en andere artikelen. Hier zijn enige voorwaarden aan verbonden en extra kosten. Onze standaard verzending is altijd gratis. Contacteer ons voor de voorwaarden.

Van welke materialen zijn XXL paraplus gemaakt?

Sommige zijn om te beginnen gemaakt van 190T polyester met een houten handvat en zijn, samen met hun formaat, ideaal als gepersonaliseerde golfparaplu. Dan zijn er enkele die hetzelfde materiaal hebben maar waarvan de extra details anders zijn, zoals metalen schachten, glasvezelhouders, rubberen plastic grepen, polsband, transportkoffer en zelfs met geventileerde hoezen. Met elke productbeschrijving worden de specifieke specificaties van elk materiaal beschreven.

Wat is de levertijd van deze paraplu's?

De standaard levertijd voor grote golfparaplus met logo is ​​8 tot 10 werkdagen, te rekenen vanaf het moment waarop de te leveren virtuele grafische druk definitief wordt bevestigd. Deze tijd is variabel en hangt af van de keuze van de bedrukking. Natuurlijk wordt er een trackingnummer verzonden om de status van de aankoop en verzending te kunnen volgen. Daarnaast is voor sommige modellen ook een expres levering mogelijk. Vraag onze klantenservice naar de voorwaarden.

Wat zijn de voordelen van deze producten bestellen bij Gift Campaign?

Naast alles wat we hierboven hebben genoemd (personalisatie, kwaliteit van materialen, gevarieerd assortiment, cadeau-aanbevelingen en expres levering), is onze standaard verzending gratis. Dan hebben we kwantumkortingen die toenemen naarmate het bestelde volume groter is, waardoor een optimale prijs per product mogelijk is. Ten slotte bieden we persoonlijk advies en helpen we u door het gehele bestellingsproces heen.


★ Reviews