Een golfparaplu bedrukken met logo is een zeer persoonlijk relatiegeschenk. In regenachtig Nederland is een goede paraplu essentieel. Onze golfparaplu´s hebben een XXL formaat en doen dus uitstekend hun werk. Door hun grote formaat, kun je deze paraplu´s bedrukken met grotere logos en teksten. De bedrukte paraplu dient zoals promotiemateriaal. Bijvoorbeeld om in het kerstpakket voor medewerkers te stoppen of in het welkomstpakket. Laat het bijvoorbeeld combineren met een trui bedrukken voor een regenachtige dag.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Groen
Zilver
Minimale afname
Themas

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • MEEST VERKOCHT
  Te bedrukken paraplu van 30'’ voor bedrijven kleur zwart

  Paraplu Royal Country

  Te bedrukken paraplu van 30'’ voor bedrijven
  Dit reclameartikel is de grootste te bedrukken paraplu uit onze collectie. Windbestendig, handmatig te openen en met een diameter van 30 inch (76 cm).

  Prijs vanaf: € 5,85
  Bekijk details >
 • MEEST VERKOCHT
  Groot formaat paraplu met logo

  Paraplu Pebble Beach

  Groot formaat paraplu met logo
  Deze klassieke paraplu’s zijn relatiegeschenken die niet mogen ontbreken als het regent. Je kunt deze grote paraplu bedrukken. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Prijs vanaf: € 5,76
  Bekijk details >
 • Automatische paraplu, bamboe handvat kleur donkergrijs

  RPET-paraplu Bamboo Max 27”

  Automatische paraplu, bamboe handvat
  Voor een duurzaam imago kies je voor deze automatische paraplu’s gemaakt van gerecyclede materialen en bamboe handvat. Laat de paraplu bedrukken met je logo!

  Prijs vanaf: € 12,26
  Bekijk details >
 • Grote paraplu met 2kleurig design

  Grote rpet-paraplu Bicolor 27”

  Grote paraplu met 2kleurig design
  Het opvallende tweekleurige design van deze grote reclame paraplu zal overal de aandacht trekken. Praktisch promotiemateriaal voor regenachtige dagen.

  Prijs vanaf: € 12,26
  Bekijk details >
 • Stormparaplu met logo en kleurdetail

  Paraplu Stormproof 27”

  Stormparaplu met logo en kleurdetail
  Kies een kleurdetail dat bij je logo past en laat deze stormbestendige paraplu bedrukken om je merk te promoten. Het grote formaat zal je klanten verrassen.

  Prijs vanaf: € 11,54
  Bekijk details >
 • Reclame paraplu met grote afmetingen

  RPET-paraplu King 30”

  Reclame paraplu met grote afmetingen
  Met deze extra grote paraplu als merchandising hoef je je niet meer druk te maken over het weer. De paraplu heeft een comfortabel handvat. Keuze uit diverse kleuren.

  Prijs vanaf: € 10,84
  Bekijk details >
 • Design paraplu en binnenlaag van 27 inch kleur zwart

  Paraplu Avenue Court

  Design paraplu en binnenlaag van 27 inch
  Laat deze 27 inch design paraplu met logo bestellen als luxe relatiegeschenk. Hij heeft een art deco uiterlijk aan de binnenkant en een zacht handvat voor fijne grip.

  Prijs vanaf: € 14,85
  Bekijk details >
 • Paraplu met exclusief design 30 inch kleur zwart

  Paraplu Marksman Ellerston

  Paraplu met exclusief design 30 inch
  Laat deze corporate paraplu´s bedrukken met logo als merchandising voor extra zichtbaarheid. Ze zijn 30 inch en gemaakt van glasvezelstaven.

  Prijs vanaf: € 15,58
  Bekijk details >
 • Sublimatie paraplu met logo kleur wit

  Paraplu White Sublim

  Sublimatie paraplu met logo
  Moderne reclame paraplu van groot formaat. Door middel van sublimatie kun je de paraplu bedrukken met een kleurenlogo zodat jouw merk overal gezien zal worden.

  Prijs vanaf: € 4,31
  Bekijk details >
 • Grote reclame paraplu met regenboogdesign kleur meerkleurig tweede weergave

  Paraplu Rainbow Large

  Grote reclame paraplu met regenboogdesign
  Laat deze regenboog paraplu bedrukken als promotiemateriaal. Zeker in ons natte kikkerlandje zal zo overal de aandacht op jouw bedrijfslogo gevestigd worden.

  Prijs vanaf: € 6,00
  Bekijk details >
 • Handmatige anti-stormparaplu

  Stormparaplu Storm Ø129

  Handmatige anti-stormparaplu
  Een kwaliteitshandmatige gepersonaliseerde paraplu die ontworpen is om stormvast te zijn. Het heeft een rubberen grip, metalen poten en een bijpassende hoes.

  Prijs vanaf: € 8,48
  Bekijk details >
 • Omvouwbare paraplu

  Omvouwbare paraplu Rainbow Ø111

  Omvouwbare paraplu
  Automatische en omkeerbare paraplu met regenboog print. Een zeer origineel ontwerp vanwege zijn esthetiek en ook erg praktisch vanwege zijn functionaliteit.

  Prijs vanaf: € 8,95
  Bekijk details >
 • Reclame paraplu met dubbele laag stof

  Paraplu Cyclone Ø120

  Reclame paraplu met dubbele laag stof
  Exclusieve paraplu voor zakelijke merchandising van groot formaat, design en weerstand die aan één zijde kan worden gepersonaliseerd met het bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 23,35
  Bekijk details >
 • XL automatische paraplu met 8 panelen

  Paraplu Poppins Ø130

  XL automatische paraplu met 8 panelen
  Grote op maat gemaakte paraplu met automatische opening en windweerstand. Een kwaliteitsmodel dat uw beste klanten zullen waarderen als u ze weggeeft.

  Prijs vanaf: € 4,51
  Bekijk details >

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN GOLFPARAPLU BEDRUKKEN

Hoe worden golfparaplus bedrukt met een logo?

In principe hebben we diverse mogelijkheden om grote paraplu's te personaliseren, maar we willen specifiek twee bedrukkingstechnieken benoemen, die het meest worden gebruikt. Er is zeefdruk, een van de meest gebruikte in merchandising voor promotie, omdat je hiermee het ontwerp in een of meer kleuren op verschillende oppervlakken kunt bedrukken. We kunnen ook de overdracht noemen, die een full colour bedrukking voor een logo mogelijk maakt en bovendien moeilijker verslijt. Op elke productpagina zijn de bijbehorende bedrukkingstechnieken te raadplegen.

Waarom zou ik grote paraplu's laten bedrukken

Gepersonaliseerde XXL paraplu's zijn zeer gewaardeerde geschenken door zowel klanten als medewerkers. Dit komt omdat ze, in tegenstelling tot conventionele, een betere beschutting bieden tegen de regen, zelfs als deze wordt gedeeld met een andere persoon. Ze zijn bovendien een effectief reclamemiddel omdat het gedrukte logo groot zal zijn en dit zorgt voor een hoge zichtbaarheid van het merk. Als we hieraan toevoegen dat we ookstormparaplu bedrukken om te kunnen geven die goed bestand zijn tegen stormachtig weer met harde wind, zit er zeker wat tussen voor jou!

Is er een minimale afname voor de XXL paraplu's?

Ja, in het geval dat de bovengenoemde levertijd voor deze producten te lang zijn, hebben we een snelle transportservice voor paraplu's, regenjassen met logo en andere artikelen. Hier zijn enige voorwaarden aan verbonden en extra kosten. Onze standaard verzending is altijd gratis. Contacteer ons voor de voorwaarden.

Van welke materialen zijn XXL paraplus gemaakt?

Sommige zijn om te beginnen gemaakt van 190T polyester met een houten handvat en zijn, samen met hun formaat, ideaal als gepersonaliseerde golfparaplu. Dan zijn er enkele die hetzelfde materiaal hebben maar waarvan de extra details anders zijn, zoals metalen schachten, glasvezelhouders, rubberen plastic grepen, polsband, transportkoffer en zelfs met geventileerde hoezen. Met elke productbeschrijving worden de specifieke specificaties van elk materiaal beschreven.

Wat is de levertijd van deze paraplu's?

De standaard levertijd voor grote golfparaplus met logo is ​​8 tot 10 werkdagen, te rekenen vanaf het moment waarop de te leveren virtuele grafische druk definitief wordt bevestigd. Deze tijd is variabel en hangt af van de keuze van de bedrukking. Natuurlijk wordt er een trackingnummer verzonden om de status van de aankoop en verzending te kunnen volgen. Daarnaast is voor sommige modellen ook een expres levering mogelijk. Vraag onze klantenservice naar de voorwaarden.

Wat zijn de voordelen van deze producten bestellen bij Gift Campaign?

Naast alles wat we hierboven hebben genoemd (personalisatie, kwaliteit van materialen, gevarieerd assortiment, cadeau-aanbevelingen en expres levering), is onze standaard verzending gratis. Dan hebben we kwantumkortingen die toenemen naarmate het bestelde volume groter is, waardoor een optimale prijs per product mogelijk is. Ten slotte bieden we persoonlijk advies en helpen we u door het gehele bestellingsproces heen.


★ Reviews