Kies stormparaplu's voor klanten en bescherm hen tegen slecht weer

Een stormparaplu bedrukken voor bedrijven is de sterkste variant uit onze collectie. Je kunt de stormparaplu met logo bedrukken en hem zo gebruiken als promotieartikel. De paraplu´s zijn speciaal gemaakt voor stormbuien en kunnen dus tegen een stootje. Een bedrukte stormparaplu is dan ook een waardevol relatiegeschenk voor de loyale klant. Deze paraplu´s zijn een goed alternatief voor een goedkope paraplu bedrukken. Kies een variant uit onze collectie en personaliseer deze naar wens.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Groen
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN STORMPARAPLU MET LOGO

Waar zijn sterke windvaste paraplu´s van gemaakt?

Over het algemeen zijn onze promotionele windbestendige paraplu's gemaakt van 190T, een sterk materiaal zodat de paraplu bij stormachtige gelegenheden of harde wind bestand is tegen de elementen. Op deze manier kan breuk in de slechtste weeromstandigheden worden vermeden. Als aanvulling kunnen de schacht en houders van glasvezel worden gemaakt, waardoor die stijfheid en hardheid versterkt wordt.

Wat is de levertijd van de stormparaplus?

De levertijd van de windvaste paraplu's met logo is ​​7 tot 10 werkdagen, te rekenen vanaf de definitieve bevestiging op het toegestuurde virtuele voorbeeld. Deze specificatie kan variëren, afhankelijk van de gekozen bedrukking en het gekozen model. Wanneer u de kleur, het logo en de hoeveelheid selecteert, krijgt u aan de rechterkant een schatting, zodat u er een globaal idee van kunt krijgen. We bieden ook een trackingnummer zodat u de status van uw bestelling kunt controleren.

is er een snelle transportservice beschikbaar?

Jazeker, er is een express transportservice beschikbaar voor sommige modellen. Deze service brengt wel extra kosten met zich mee. Er zitten ook andere voorwaarden aan vast die opgevraagd kunnen worden bij onze klantenservice. Onze standaard levering is altijd gratis en daarom voordeliger, maar het zal een paar extra werkdagen in beslag nemen voor de levering. Dit maakt de snelle transportservice in sommige gevallen beter.

Is er een minimale afname voor stormparaplus met logo?

De minimale afname voor winddichte paraplu's, zoals het geval is bij een regenjas bedrukken, is 25 stuks, dit kan verschillen afhankelijk van het gekozen model. Het is noodzakelijk om deze vereiste vast te stellen, aangezien we werken met speciale machines die geïndividualiseerde productie maken, dus de kosten voor het maken van een paar paraplu's zullen erg hoog zijn en daarom moet er een minimu aantal worden vastgesteld. We hebben ook kwantumkortingen op alle artikelen.

Waarom zou ik een windvaste stormparaplu laten bedrukken?

Een stormparaplu met logo is een hoogwaardig en exclusief reclamegeschenk. Hiermee laat u degenen die het ontvangen zien dat u om hen geeft en dat u hen een nuttig, duurzaam object wilt bieden dat de waarden van het bedrijf overbrengt. Perfect voor harde wind en stormige dagen. Als je toch liever zoekt naar klassieke paraplus, laat dan klassieke paraplus bedrukken met jouw bedrijfslogo om weg te geven als promotieartikel.

Wat zijn gepaste momenten om deze producten als geschenk te geven?

Dit type geschenk is zeer geschikt voor loyale klanten en zakelijke relatiesof voor de eigen medewerkers als onderdeel van een welkomstpakket en zelfs voor evenementen zoals congressen of beurzen. Ten slotte, hoewel elk moment van het jaar goed is om ze te leveren, zijn de herfst en lente het meest geschikt om dit cadeau te doen vanwege de hoeveelheid van regenachtige dagen.


★ Reviews