Vind hier jouw poncho’s en laat regenjassen bedrukken voor regenachtige dagen

Het is een veelvoorkomend gezicht in Nederland: mannen, vrouwen, studenten en kinderen op de fiets met een regenjas. Een regenjas bedrukken met logo is dan ook een slimme manier om je bedrijfsnaam te tonen en promoten. Bovendien is een poncho bedrukken goedkoop! Het zijn uitstekende promotie artikelen. Laat hierbij een paraplu bedrukken en je hebt een compleet pakket. Kijk snel verder en ontdek ons diverse assortiment aan regenjassen bedrukken en vindt jouw perfecte artikel.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Doorzichtig
Fuchsia
Minimale afname
overige filters

18 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

18 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN REGENJAS BEDRUKKEN

Kan ik een regenjas bedrukken met logo bij jullie?

In deze categorie vindt je een breed assortiment. Regenjassen bedrukken en een poncho laten bedrukken is hier te vinden en personaliseren. Aan de ene kant zijn er de gepersonaliseerde poncho's, dat wil zeggen het grote kledingstuk dat dient om het lichaam te bedekken en een capuchon heeft maar zonder een gat om de armen te plaatsen, perfect voor werknemers die buitenshuis werken en mogelijk worden blootgesteld aan regen. Dan is er de conventionele regenjas bedrukt en poncho bedrukt met logo die we gewoonlijk dagelijks gebruiken bij slecht weer, vergelijkbaar met de vorige, maar met de bijbehorende mouwen en net zo handig voor degenen die in regenachtige omgevingen werken of ook voor punctuele uitstapjes. De regenjas bedrukken goedkoop is te vinden in plastic en sommige modellen hebben een container of tas om ze op te bergen. Vergeet niet onze wegwerp poncho bedrukken als relatiegeschenk om te geven aan klanten.

Wat is de levertijd van bedrukte regenjassen?

Normaal gesproken is de geschatte levertijd voor merchandising regenjassen 7-10 werkdagen. Opgemerkt moet worden dat dit de standaard verzending is en dat deze verzending gratis is en zowel het schiereiland als de Balearen kan bereiken. Evenzo moet deze periode altijd worden gerekend vanaf de definitieve goedkeuring van het grafische preview dat wordt verzonden van de bedrukte regenjas. Als de bestelling zonder markering wordt gedaan, wordt deze tijd verkort en kan een directe aankoop worden gedaan. Op elke pagina ziet u de schatting zodra u de personalisatie, kleur en hoeveelheid hebt gekozen. Dit is te vinden aan de rechterkant tijdens het personaliseren. De poncho laten bedrukken is net als de regenjas met opdruk ook te verzenden met ongeveer dezelfde levertijd. Raadpleeg altijd de pagina voor actuele verzendtijden.

Hoe personaliseer je de regenjas met opdruk?

We moeten de twee meest voorkomende aanpassingen van de regenjas bedrukken en de poncho bedrukken goedkoop Ten eerste is er degene die in de tas wordt gemaakt, het logo erop plaatst en zichtbaar maakt op de plaats waar het wordt gedeponeerd of wanneer de regenjas wordt verwijderd. Ten tweede is er de bedrukking op de poncho zelf, waardoor de zichtbaarheid van het merk kan worden verbeterd, omdat het zal worden herkend door degenen die het in het buitenland zien. Binnen elk merchandising product kunt u de beschikbare opties raadplegen om uw regenjassen met logo te maken, aangezien ze niet allemaal beschikbaar zijn in alle modellen. Een regenjas met logo of regenjas met opdruk is beschikbaar om te bedrukken met verschillende hoogwaardige druktechnieken en zijn verkrijgbaar in kleine aantallen.

Hebben jullie snelle verzending voor bedrukte ponchos?

Ja! Het is waarschijnlijk dat de hierboven aangegeven tijd (of wat het ook is, afhankelijk van het artikel) niet voldoende is voor de poncho bedrukken goedkoop, aangezien u een mogelijke onvoorziene gebeurtenis moet dekken of er een behoefte is ontstaan om deze snel te dekken. In dat geval hebben we een express transportservice waarmee u de dagen kunt verkorten in vergelijking met standaard verzending, zowel voor de regenjas laten bedrukken als voor bedrukte paraplu's . Om deze optie te hebben, moet u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen: onze klantenservice zal u adviseren over wat u nodig heeft en u informeren over de voorwaarden. Om misverstanden te voorkomen raden wij altijd aan om voor urgente verzendingen alles goed te bespreken met onze klantenservice zodat u niet voor een on-aangename verassing staat.


★ Reviews