Het is een veelvoorkomend gezicht in Nederland: mannen, vrouwen, studenten en kinderen op de fiets met een regenjas. Een regenjas bedrukken met logo is dan ook een slimme manier om je bedrijfsnaam te tonen en promoten. Bovendien is een poncho bedrukken goedkoop! Het zijn uitstekende promotie artikelen. Laat hierbij een paraplu bedrukken en je hebt een compleet pakket. Kijk snel verder en ontdek ons diverse assortiment aan regenjassen bedrukken en vindt jouw perfecte artikel.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Doorzichtig
Fuchsia
Minimale afname
Themas

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • MEEST VERKOCHT
  Regenjas bedrukken met logo kleur zwart

  Poncho Sprinkle

  Te bedrukken plastic regenjas
  Wil je in de herfst of in het voorjaar buiten een reclamecampagne houden? Deze poncho bedrukt is het perfecte relatiegeschenk. De regenjassen bedrukken met logo worden zeker gewaardeerd

  Prijs vanaf: € 3,08
  Bekijk details >
 • MEEST VERKOCHT
  Poncho bedrukt kleur blauw

  Poncho Blizzard

  Opvouwbare poncho met opdruk
  Deze poncho laten bedrukken met je bedrijfslogo. Een ideaal promotie artikel voor reclamecampagnes in de buitenlucht met kans op regen. Deze regenjas met logo is perfect als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,42
  Bekijk details >
 • Gepersonaliseerde biologisch afbreekbare regenjas bedrukken kleur doorzichtig

  Regenjas Eco

  Bedrukte regenjas biologisch afbreekbaar
  Laat deze biologisch afbreekbare regenjas bedrukken met logo om extra op te vallen. Hij wordt geleverd in handige opbergtas. De regenjas bedrukt is perfect voor klanten.

  Prijs vanaf: € 1,05
  Bekijk details >
 • MEEST VERKOCHT
  Regenjas bedrukken in plastic bal kleur zwart

  Poncho Torrent

  Regenjas bedrukt in plastic bal
  Transparante regenjas bedrukken, gepresenteerd in een plastic bal. Een handig promotieartikel, de poncho bedrukken is perfect mee te nemen en daarom erg praktisch.

  Prijs vanaf: € 0,73
  Bekijk details >
 • Waterdichte poncho met gepersonaliseerde hoes kleur blauw

  Poncho Travel Bag

  Waterdichte poncho bedrukken met logo
  Deze poncho bedrukt met logo is waterdicht en ideaal voor klanten die lekker graag buiten zijn! De regenjas bedrukken is perfect als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,48
  Bekijk details >
 • Poncho met gepersonaliseerde doos

  Poncho Travel Box

  Poncho met gepersonaliseerde doos
  Laat deze poncho bedrukken met logo voor klanten die veel buiten werken. Hij heeft een volwassen maat en komt in een gepersonaliseerde doos.

  Prijs vanaf: € 0,69
  Bekijk details >
 • Regenjas bedrukt voor bedrijven weergave met jouw bedrukking

  Regenjas Monsoon

  Regenjas bedrukt voor bedrijven
  Deze regenjas bedrukken met logo. Gebruik ze als promotieartikel tijdens evenementen in de buitenlucht. Regenjas met logo is praktisch en goedkoop.

  Prijs vanaf: € 2,56
  Bekijk details >
 • Relatiegeschenk regenjas bedrukken kleur blauw

  Regenjas Virga

  Relatiegeschenk regenjas bedrukt
  Elegante en sterke regenjassen bedrukken voor promotioneel gebruik, voorzien van capuchon en zakken. Met jouw bedrijfslogo geprint te geven als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 3,79
  Bekijk details >
 • Reflecterende cover voor rugzakken

  Waterdichte hoes Reflex XL

  Reflecterende cover voor rugzakken
  Een bedrukte reflecterende beschermhoes voor rugzakken verhoogt de zichtbaarheid en voorkomt ongevallen op de weg. Ideale merchandising om je merk te promoten.

  Prijs vanaf: € 1,66
  Bekijk details >
 • Reflecterende fietshelmhoes met opdruk weergave met jouw bedrukking

  Waterdichte fietshelmhoes Reflex

  Reflecterende fietshelmhoes met opdruk
  Verras je klanten met deze waterdichte en reflecterende fietshelmhoes om te personaliseren. Een opvallend relatiegeschenk waarmee je hun veiligheid waarborgt.

  Prijs vanaf: € 1,98
  Bekijk details >
 • Zadelhoesje voor reclame weergave met jouw bedrukking

  Zadelhoes Colors

  Zadelhoesje voor reclame
  Laat deze fietszadelhoesjes bedrukken met je bedrijfslogo en gebruik ze als promotie artikel op sportevenementen of als relatiegeschenk. Te combineren met een regenjas bedrukken.

  Prijs vanaf: € 0,51
  Bekijk details >
 • MEEST VERKOCHT
  Fietszadel van gerecycled plastic weergave met jouw bedrukking

  Fietszadel RPET

  Fietszadel van gerecycled plastic
  Aanpasbare fietszadels met bedrijfslogo: een relatiegeschenk dat altijd van pas komt in fietsend Holland.

  Prijs vanaf: € 0,78
  Bekijk details >
 • Rpet fietszadelhoes als promotiemateriaal

  Rpet zadelhoes Colors

  Rpet fietszadelhoes als promotiemateriaal
  Speciaal voor de fietsliefhebbers kun je deze zadelhoesjes laten bedrukken met je logo. Ze zijn waterafstotend, duurzaam en verkrijgbaar in veel leuke kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,57
  Bekijk details >
 • Rugzakhoes met reflecterende banden weergave met jouw bedrukking

  Rugzak hoes High Visibility

  Rugzakhoes met reflecterende banden
  Elastische hoes om in de rugzak te dragen. Dit accessoire is goed zichtbaar en heeft twee reflecterende banden.

  Prijs vanaf: € 2,78
  Bekijk details >

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN REGENJAS BEDRUKKEN

Kan ik een regenjas bedrukken met logo bij jullie?

In deze categorie vindt je een breed assortiment. Regenjassen bedrukken en een poncho laten bedrukken is hier te vinden en personaliseren. Aan de ene kant zijn er de gepersonaliseerde poncho's, dat wil zeggen het grote kledingstuk dat dient om het lichaam te bedekken en een capuchon heeft maar zonder een gat om de armen te plaatsen, perfect voor werknemers die buitenshuis werken en mogelijk worden blootgesteld aan regen. Dan is er de conventionele regenjas bedrukt en poncho bedrukt met logo die we gewoonlijk dagelijks gebruiken bij slecht weer, vergelijkbaar met de vorige, maar met de bijbehorende mouwen en net zo handig voor degenen die in regenachtige omgevingen werken of ook voor punctuele uitstapjes. De regenjas bedrukken goedkoop is te vinden in plastic en sommige modellen hebben een container of tas om ze op te bergen. Vergeet niet onze wegwerp poncho bedrukken als relatiegeschenk om te geven aan klanten.

Wat is de levertijd van bedrukte regenjassen?

Normaal gesproken is de geschatte levertijd voor merchandising regenjassen 7-10 werkdagen. Opgemerkt moet worden dat dit de standaard verzending is en dat deze verzending gratis is en zowel het schiereiland als de Balearen kan bereiken. Evenzo moet deze periode altijd worden gerekend vanaf de definitieve goedkeuring van het grafische preview dat wordt verzonden van de bedrukte regenjas. Als de bestelling zonder markering wordt gedaan, wordt deze tijd verkort en kan een directe aankoop worden gedaan. Op elke pagina ziet u de schatting zodra u de personalisatie, kleur en hoeveelheid hebt gekozen. Dit is te vinden aan de rechterkant tijdens het personaliseren. De poncho laten bedrukken is net als de regenjas met opdruk ook te verzenden met ongeveer dezelfde levertijd. Raadpleeg altijd de pagina voor actuele verzendtijden.

Hoe personaliseer je de regenjas met opdruk?

We moeten de twee meest voorkomende aanpassingen van de regenjas bedrukken en de poncho bedrukken goedkoop Ten eerste is er degene die in de tas wordt gemaakt, het logo erop plaatst en zichtbaar maakt op de plaats waar het wordt gedeponeerd of wanneer de regenjas wordt verwijderd. Ten tweede is er de bedrukking op de poncho zelf, waardoor de zichtbaarheid van het merk kan worden verbeterd, omdat het zal worden herkend door degenen die het in het buitenland zien. Binnen elk merchandising product kunt u de beschikbare opties raadplegen om uw regenjassen met logo te maken, aangezien ze niet allemaal beschikbaar zijn in alle modellen. Een regenjas met logo of regenjas met opdruk is beschikbaar om te bedrukken met verschillende hoogwaardige druktechnieken en zijn verkrijgbaar in kleine aantallen.

Hebben jullie snelle verzending voor bedrukte ponchos?

Ja! Het is waarschijnlijk dat de hierboven aangegeven tijd (of wat het ook is, afhankelijk van het artikel) niet voldoende is voor de poncho bedrukken goedkoop, aangezien u een mogelijke onvoorziene gebeurtenis moet dekken of er een behoefte is ontstaan om deze snel te dekken. In dat geval hebben we een express transportservice waarmee u de dagen kunt verkorten in vergelijking met standaard verzending, zowel voor de regenjas laten bedrukken als voor bedrukte paraplu's . Om deze optie te hebben, moet u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen: onze klantenservice zal u adviseren over wat u nodig heeft en u informeren over de voorwaarden. Om misverstanden te voorkomen raden wij altijd aan om voor urgente verzendingen alles goed te bespreken met onze klantenservice zodat u niet voor een on-aangename verassing staat.


★ Reviews