Voor de winter is een ijskrabber bedrukken een slimme manier van reclame maken. Geef ze cadeau als relatiegeschenk aan je trouwe klant. Of stop een ijskrabber met logo in het kerstpakket voor medewerkers. Je kunt bij ons een uitgebreid assortiment aan te personaliseren ijskrabbers vinden. Van goedkoop tot aan luxere versies. Van traditionele en meer speelse varianten. Kies de versie die het best past bij jouw huisstijl en personaliseer hem verder naar wens.

9 artikel(en)

 • Goedkope ijskrabber met logo

  IJskrabber BasicStyle

  Goedkope ijskrabber met logo
  Deze aantrekkelijke ijskrabber is het goedkoopste basismodel uit onze collectie. Laat dit relatiegeschenk bedrukken met het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,24
 • Te bedrukken ijskrabber met parkeerschijf

  IJskrabber ClearPark

  Te bedrukken ijskrabber met parkeerschijf
  Dit promotionele artikel is een parkeerschijf gemaakt van hard plastic met gekartelde randen, waardoor het eveneens gebruikt kan worden als ijskrabber.

  Prijs vanaf: € 0,57
 • Te bedrukken ijskrabber met want

  IJskrabber ClearGlove

  Te bedrukken ijskrabber met want
  Dit originele reclameartikel om te bedrukken met een logo, is een ijskrabber voorzien van een handschoen, zodat je geen koude handen zult krijgen.

  Prijs vanaf: € 0,86
 • Praktische ijskrabber met opdruk

  IJskrabber Iceberg

  Praktische ijskrabber met opdruk
  Eenvoudige ijskrabbers die bedrukt kunnen worden met een bedrijfslogo. Gebruik ze als merchandising of promotieartikel tijdens reclameacties.

  Prijs vanaf: € 1,51
 • Te bedrukken ijskrabber met borstel

  IJskrabber Brush

  Te bedrukken ijskrabber met borstel
  Dit promotieartikel voor in de auto combineert de klassieke ijskrabber met een borstel. Bovendien kun je ze laten bedrukken met een full colour bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 3,91
 • Goedkope ijskrabber voor bedrijven

  IJskrabber Trend

  Goedkope ijskrabber voor bedrijven
  Als je graag ijskrabbers aan je klanten wilt geven als promotieartikel, is dit eenvoudige en goedkope model om te bedrukken een leuke optie.

  Prijs vanaf: € 0,34
 • IJskrabber met logo in verschillende kleuren

  IJskrabber Trend

  IJskrabber met logo in verschillende kleuren
  Laat deze ijskrabber bedrukken met je logo. Klanten zullen deze promotie artikelen zeer waarderen voor in de auto, om het ijs van hun voorruit te verwijderen.

  Prijs vanaf: € 0,26
 • IJskrabber met logo voorzien van borsteltje

  IJskrabber Clearview

  IJskrabber met logo voorzien van borsteltje
  In de koude wintermaanden mogen deze promotie artikelen natuurlijk niet ontbreken in de auto. Laat de ijskrabber bedrukken met je logo. Inclusief borsteltje.

  Prijs vanaf: € 1,00
 • Bamboe ijskrabber met kartel rand en wisser

  Ijskrabber Bamboo

  Bamboe ijskrabber met kartel rand en wisser
  Bamboe ijskrabber met een gekartelde rand en wisser.

  Prijs vanaf: € 1,03

9 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >