Lever bij de volgende wintercampagne een ijskrabber met logo

Voor de winter is een ijskrabber bedrukken een slimme manier van reclame maken. Geef ze cadeau als relatiegeschenk aan je trouwe klant. Of stop een ijskrabber met logo in het kerstpakket voor medewerkers. Je kunt bij ons een uitgebreid assortiment aan te personaliseren ijskrabbers vinden. Van goedkoop tot aan luxere versies. Van traditionele en meer speelse varianten. Kies de versie die het best past bij jouw huisstijl en personaliseer hem verder naar wens.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Groen
Doorzichtig
Bruin
Naturel
Minimale afname
overige filters

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN IJSKRABBER BEDRUKKEN

Hebben jullie bedrukte ijskrabbers?

Ja! Je kunt bij ons ook een ijskrabber met logo bestellen als relatiegeschenken. Wij hebben diverse modellen in ons assortiment. Van de goedkope opties voor hen die een budgetvriendelijk promotieartikel zoeken tot aan de meer luxe ijskrabbers. Ook qua vormen hebben we diversiteit. Zo vind je in ons assortiment de ijskrabber in de vorm van een parkeermeter. Of wat dacht je van het model die beschikt over een want (om koude handen te voorkomen wanneer je de vorst aan het verwijderen bent). Ook hebben we een type die beschikt over een borstel om zo beter te kunnen reinigen. Uiteraard is iedere ijskrabber te bedrukken met logo.

Wanneer geef ik een ijskrabber als relatiegeschenk?

Dit promotieartikel is met name populair om uit te delen binnen de autobranche. Bijvoorbeeld wanneer jij als autodealer net een auto hebt verkocht aan een (nieuwe) klant. In principe kun je dit detail het gehele jaar door geven, maar de klant heeft er direct profijt van in de winter. Dan beginnen de temperaturen te dalen en voorkom je dat jouw cadeau in de la verdwijnt. De ijskrabber kan zowel privé als voor zakelijke doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld wanneer je met de leaseauto naar je werk moet rijden, of wanneer je op wintersport gaat.

Kan ik ook 1 ijskrabber met logo bestellen?

Nee, helaas is dit bij ons niet mogelijk. Voor alle relatiegeschenken van Gift Campaign geldt dat er een minimum afname is van 25 stuks. Uiteraard leggen we je graag uit waarom. Wij werken met speciale machines die maatwerk qua bedrukking mogelijk maken. Hierdoor kunnen we jou het mooiste eindresultaat opleveren; ook voor de bedrukte ijskrabbers met logo. Bij een afname lager dan 25 stuks komen de kosten voor het bedrukken van de geschenken hoog te liggen. Dit is ook voor onze klanten prijstechnisch gezien ongunstig. Daarom hanteren wij een minimum afname. Kijk altijd bij het specifieke product die je wilt bestellen waar dit aantal op ligt.

Hebben jullie ook andere winter relatiegeschenken?

Ja! Bij Gift Campaign vind je een uitgebreid assortiment aan winterse gifts om uit te delen aan je personeel of je klanten. Zo tref je in de collectie heerlijke, warme dekens aan. Of wat dacht je van onze gepersonaliseerde handschoenen of mutsen met logo? Uiteraard hebben wij ook talloze kerst relatiegeschenken. Ideaal voor in het kerstpakket voor personeel. Je kunt deze items bijvoorbeeld goed combineren met een wijnset, bedrukte speaker of heerlijke geurkaars met logo. Wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice.


★ Reviews