Laat hier aluminium waterflessen bedrukken tegen de beste prijs

Wil je een aluminium drinkfles bedrukken met logo? Een metalen drinkfles met logo is geschikt voor heel veel verschillende doelgroepen. Het is een erg populair geschenk vanwege hun praktische bruikbaarheid, weerstand en lage prijs. Uiteraard is dit promotieartikel goed inzetbaar binnen de sportbranche. Of deel hem uit op evenementen. De RVS waterfles is milieuvriendelijker dan de plastic variant. Beeld je eens in hoeveel zichtbaarheid jij als merk kunt genereren met jouw logo. Wil je liever andere drinkflessen bedrukken? Neem een kijkje in ons assortiment.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Zilver
Goud
Paars
Doorzichtig
Fuchsia
Materialen
Capaciteit
Merken
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 219

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 219

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Toegepaste filters:

AANBEVELINGEN VOOR UW BESTELLING VAN ALUMINIUM DRINKFLESSEN EN METALEN WATERFLESSEN

 

Aluminium vs metalen in drinkflessen

Aluminium vs metaal: waar u op moet letten bij uw merchandising

Deze twee metalen drinkflessen hebben kenmerken die ze uniek maken en daarom leggen we de belangrijkste aspecten uit die u zullen helpen bij uw keuze:

Aluminium drinkfles bedrukken

 • Lichter dan metalen flessen en daardoor makkelijker mee te nemen.
 • Net als metaal veranderen ze de smaak van de drank niet.
 • Bestand tegen corrosie en roest, waardoor ze perfect zijn voor buiten of natte omgevingen.
 • Lagere prijs.

Metalen waterflessen bedrukken

 • Sterker en duurzamer dan aluminium.
 • Soms hebben ze interne isolatie, waardoor de interne temperatuur beter behouden blijft.
 • Net als aluminium zijn ze bestand tegen corrosie en roest. Het heeft ook geen invloed op de smaak en is veilig voor drankconsumptie.
 • Ze kunnen beter tegen stoten en deuken.
 • Ze wegen meestal meer en zijn duurder.

Gebruik geen metalen flessen voor deze drankjes

Er zijn dranken die een reactie kunnen hebben op metaal en de smaak en kwaliteit van de drank kunnen beïnvloeden, naast het verkorten van de levensduur van de fles, raad dus klanten en medewerkers aan om dit soort vloeistoffen niet in de metalen flessen te stoppen.

 • Koolzuurhoudende dranken: Frisdranken en bruisend water.
 • Zure dranken: Citrusvruchtensappen en wijnen.
Bedrukte aluminium drinkflessen

Bedrukkingstechnieken voor uw logo die uw merk zichtbaarheid geven

Als u op zoek bent naar duurzaamheid, een professionele afwerking en een logo dat moeilijk te beschadigen is en zelfs vaatwasmachinebestendig is, raden we lasergravering aan, dat op sommige modellen van toepassing kan zijn.

Voor merken die het logo liever in kleur zien, is het mogelijk om met zeefdruk of tampondruk te laten bedrukken, zolang het designs zijn met een maximum van 4 kleuren. Bij de zeefdruk kunt u rekenen op een groter effect als u kiest voor een circulaire zeefdruk en bij de tampondruk moeten we de lage prijs benadrukken, maar dat het niet bestand is tegen wassen.

Als je op zoek bent naar speciale technieken om originele visuele effecten te creëren, hebben we twee aanbevelingen: aan de ene kant is er sublimatie, alleen geschikt voor witte flessen maar waarop vervolgens full colour bedrukkingen mogelijk zijn.

Aan de andere kant is digitaal printen de beste keuze als u op zoek bent naar fotografische kwaliteit voor het ontwerp dat u gaat verwerken op uw aluminium fles met logo.


Metalen flessen en duurzaamheid: een factor om rekening mee te houden

We hebben verschillende modellen die zijn gemaakt van gerecycled aluminium of gerecycled staal. Sommigen van hen, zoals de Drinkfles Lane recycled 500 ml, Ze hebben de RCS (Recycled Claim Standard)-certificering, die garandeert dat ze zijn vervaardigd met gecertificeerde gerecyclede materialen.


Vergeet niet je oude flessen te recyclen

Zowel aluminium als staal zijn recyclebaar. Wel moet er rekening mee worden gehouden dat de containers groot zijn en dus naar het in de gemeente erkende schone punt moeten worden gebracht. Zoals renovables aangeeft, is de gele container niet geschikt voor deze flessen.

Formaten van aluminium drinkflessen

Ontdek de verschillende formaten metalen flessen

 • Drinkflessen met karabijnhaak: Praktisch om mee te nemen en op te hangen aan je rugzak.
 • Flessen met handvat of siliconen band, voor comfortabel transport en steviger vasthouden
 • Flessen met matte of glanzende afwerking aan de buitenkant.
 • Sportflessen: Ze worden gekenmerkt doordat de dop aan de fles is bevestigd, ze een karabijnhaak hebben om hem tijdens excursies aan je rugzak te hangen en de flessen bij de hand wanneer je ze nodig hebt, met een dispenser of rietje om de consumptie van de drank tijdens het sporten te vergemakkelijken.
 • Flessen met brede opening: voor eenvoudig vullen en legen. Ideaal om ijsblokjes in te doen. Eenvoudig onderhoud en reiniging.

 

Aanvullende tips

Als u meer wilt weten over de verschillen tussen aluminium en roestvrijstaal, raden we u aan een kijkje te nemen bij onze blog waar we praktische informatie hebben waarmee u niet alleen uw keuze kunt maken op het gebied van flessen, maar ook op het gebied van andere relatiegeschenken.

Aan de andere kant, als je twijfelt welk model je moet kiezen op basis van je doelgroep, mis dan onze post over het genereren van klantloyaliteit niet.

Tot slot, als je op zoek bent naar een unieke, trendy en verrassende drinkfles, nodigen we je uit om onze categorie met glazen waterflessen te bezoeken: met verschillende originele designs.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ALUMINIUM DRINKFLESSEN BEDRUKKEN

Zijn jullie metalen waterflessen geschikt voor de vaatwasser?

Goede vraag! Onze aluminium en stalen waterflessen zijn zeker geschikt voor de vaatwasmachine. We moeten er dan wel bij vermelden dat je in dat geval moet kiezen voor de laser druktechniek. Hierdoor blijft de bedrukte waterfles van metaal met logo het langste mooi, waarbij het logo goed zichtbaar blijft. Heb je de flessen een tijdje niet gebruikt of juist een hele lange tijd intensief? Vanuit hygiënisch oogpunt is het dan aan te raden om de flessen heel grondig met de hand te wassen of eens in de zoveel tijd op lage temperatuur in de vaatwasser te wassen. Bekijk altijd de productspecificatie voor meer informatie.

Welke druktechniek is geschikt voor RVS drinkflessen?

Het antwoord op deze vraag hangt af van wat je doel is. Wil je bijvoorbeeld drinkflessen van metaal bedrukken als onderdeel van een duurzaamheidscampagne? De fles mag dan misschien een meer serieuze uitstraling hebben. In dat geval adviseren wij je de druktechniek lasergravering aan. Wil je daarentegen de waterfles van metaal met logo bedrukken, waarbij het logo goed mag opvallen? Dan is de rotatiezeefdruk in een kleur een uitstekende optie! Heeft jouw logo meer dan een kleur? Dan is de beste optie tampondruk. Deze techniek maakt het mogelijk om een logo tot maar liefst 4 kleuren af te drukken. Let op, dit hangt af van het model. Bekijk daarom altijd de productspecificaties van het item dat je wilt gaan bestellen voor meer concrete informatie!

Kan ik hier een aluminium waterfles bedrukken?

Absoluut! Zoek je een drinkfles van metaal met logo? Bijvoorbeeld om uit te delen aan je personeel of als luxe relatiegeschenk cadeau te doen aan klanten? Dan nodigen we je uit om ons uitgebreide assortiment te bekijken. Hier tref je diverse soorten drinkflessen aan, afgewisseld qua looks, hoeveelheid qua inhoud en prijs! Een metalen drinkfles met logo is een duurzaam relatiegeschenk, zowel in de letterlijke als figuurlijke zin van het woord. Uiteraard is dit een veel milieuvriendelijke optie dan de plastic flessen. Daarnaast gaan onze drinkflessen jarenlang mee, waardoor de ontvanger er eindeloos van kan gebruiken. Dit maakt het een promotieartikel met veel waarde.

Aan wie geef ik een drinkfles van metaal met logo?

Het mooie aan dit type relatiegeschenk is dat je de waterfles van metaal met logo aan vrijwel iedereen kunt geven. Ze is voor praktisch elke doelgroep geschikt. Drinken moeten we immers allemaal! Denk bijvoorbeeld aan personeel binnen het ziekenhuis, studenten en scholieren, je werknemers op kantoor of bijvoorbeeld leden van jouw sportschool. Daarnaast is dit promotieartikel ook uitstekend uit te delen op evenementen als beurzen en congressen. Het mooie aan dit geschenk is dat de ontvanger hem hoogstwaarschijnlijk op dagelijkse basis gaat gebruiken. Hierdoor blijf jij continue top of mind, want je logo wordt elke dag bekeken! Daarnaast gaat de bedrukte metalen drinkfles overal mee naar toe, waardoor je ook veel zichtbaarheid genereert bij potentiële nieuwe klanten.


★ Reviews