Toon de waarden van jouw bedrijf en laat duurzame relatiegeschenken bedrukken

Duurzame relatiegeschenken is een groeiende trend vanwege het grotere bewustzijn van zorg voor de planeet. Het komt steeds vaker voor om duurzame geschenken op te nemen die recyclebaar, biologisch afbreekbaar kunnen zijn en die materialen bevatten zoals bamboevezel, RPET of vergelijkbaar in hun samenstelling. Daarom hebben we deze categorie gecreëerd, zodat u uw ecologische bedrijfsgeschenken kunt vinden en op deze manier kunt afleveren bij uw klanten of medewerkers, waarmee u de boodschap uitstraalt dat uw bedrijf volledig geïdentificeerd is met respect voor het milieu. Bekijk bijvoorbeeld onze houten usb stick met logo als eco geschenken.

Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Paars
Doorzichtig
Fuchsia
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 267

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 267

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Toegepaste filters:

AANBEVELINGEN VOOR JOUW DUURZAAM RELATIEGESCHENK

 

ecologische relatiegeschenken

Wat betekent het voor een geschenk om milieuvriendelijk te zijn?

Om een relatiegeschenk duurzaam te verklaren, moet er met verschillende factoren rekening worden gehouden:

Ten eerste, dat je eigen structuur of een deel ervan biologisch afbreekbaar moet zijn, met nadruk op materialen zoals papier, glas of materialen die worden gerecycled of die herhaaldelijk kunnen worden gerecycled. Natuurlijk moet ook aan de verpakking zelf worden gedacht, aangezien degenen die het niet hebben of er een minimum aan hebben, beter zijn omdat ze geen afval produceren.

Aan de andere kant is er de productie, waarbij opgemerkt moet worden dat de producten die minder energie verbruiken, minder broeikasgassen uitstoten en minder afval produceren duurzamer zijn. Daarnaast zijn er verschillende organisaties die garanderen dat dit proces respectvoller is voor het milieu en dat het ethisch en eerlijk wordt beheerd, door certificaten uit te geven zoals OEKO-TEX, GRS, GOTS of Fairtrade, onder andere.

Het is duidelijk dat wanner de merchandising in het land zelf wordt geproduceerd deze minder impact heeft op het milieu, waardoor de lokale economie en kleine producenten worden ondersteund.

Ten slotte is levensduur een andere factor waarmee u rekening moet houden. Degenen die duurzaam zijn, moeten veel later worden vervangen, dus ze hebben geen nieuwe productie nodig.


Houd rekening met de CO2-voetafdruk bij het kopen van je cadeaus

De CO2 voetafdruk wordt gebruikt om de uitstoot van gassen te meten die schadelijk zijn voor het milieu. Daarom is het belangrijk om de impact ervan te kennen en deze tot een minimum te beperken.

Bij elke update van onze catalogus voegen we meer en meer ecologische goodies en geschenken toe om duurzamere advertentie-alternatieven aan te bieden.

Op dezelfde manier proberen we de impact te maken door steeds minder te produceren en daarom hebben we een breed assortiment aan producten gemaakt van gerecyclede materialen en andere waarin 2% van de winst wordt toegewezen aan water.org. Je herkent deze items doordat er een druppel water op hun productpagina verschijnt.

Tassen GOTS certificering

Vergeet niet de merchandising certificering te controleren

In onze collectie vindt je duurzame promotieartikelen met verschillende certificaten gebaseerd op controles. Hier leggen we de belangrijkste uit:

 • GOTS: Het is een internationale standaard voor textielproducten gemaakt van organische vezels. Het hebben van deze certificering betekent dat het product ten minste 70% biologische textielvezels bevat en is geproduceerd in overeenstemming met milieu-, sociale en arbeidsrechtennormen.
 • GRS: is van toepassing op textielproducten gemaakt van gerecyclede materialen. Het is gemaakt om verantwoord gebruik van hulpbronnen te bevorderen, traceerbaarheid te bieden en transparantie in de hele productieproces te garanderen.
 • RCS: stelt de vereisten vast voor traceerbaarheid en verificatie van gerecyclede materialen die worden gebruikt bij de productie van textielproducten. Daarom stelt het consumenten in staat om met zekerheid de oorsprong en inhoud van de gebruikte gerecycleerde materialen te identificeren.
 • FSC: Het is een internationale standaard voor verantwoord bosbeheer. Het hebben van deze certificering betekent dat het gebruikte hout afkomstig is uit bossen waar de biodiversiteit behouden blijft. Bovendien zorgt het ervoor dat bij bosbeheer aan hoge milieu- en sociale normen wordt voldaan.
 • Fairtrade: ook wel eerlijke handel genoemd, het is een wereldwijde beweging die zich inzet voor het bevorderen van eerlijke en ethische handelsvoorwaarden voor kleine producenten in ontwikkelingslanden. Het doel is om armoede terug te dringen, de levensomstandigheden van de producerende gemeenschappen te verbeteren en duurzaamheid te bevorderen.
 • Cradle to Cradle: het is een benadering van productontwerp en -beheer die gericht is op het creëren van een duurzame circulaire economie. In de praktijk streeft het ernaar om producten zo te ontwerpen dat ze aan het einde van hun levensduur volledig kunnen worden hergebruikt om een nieuw product te creëren of dat ze veilig kunnen worden verwijderd, zonder dat er vervuilende resten ontstaan.

Tot slot willen we een reeks geschenken onder de aandacht brengen met Aware™, een systeem dat is ontwikkeld door RCS om de route van gerecyclede flessen te volgen, zodat kan worden getraceerd dat deze flessen daadwerkelijk op een verantwoorde manier zijn gerecycled, dit zorgt voor meer transparantie gedurende het gehele proces.

bamboo borstel

De beste materialen voor duurzame relatiegeschenken

De materialen die worden gebruikt bij ecologische merchandising hebben een rechtstreekse invloed op de duurzaamheid, we leggen de meest opvallende opties uit:

 • Hout: het is biologisch afbreekbaar, duurzaam en kan worden gerecycled en hergebruikt. Het moet ook afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bosbouw. Binnen dit bereik moet bamboe worden benadrukt vanwege zijn weerstand en snelle groei als plant, en kurk omdat het wordt geoogst zonder bomen te kappen.
 • Eco stoffen: Gemaakt met plantaardige vezels zoals biologisch katoen, linnen, hennep of jute, exclusief het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en met gebruik van de techniek van vruchtwisseling. Het zijn ademende, lichte, resistente materialen en in staat om vocht te absorberen.
 • Steenpapier: een innovatief alternatief voor notitieboekjes omdat het veel minder water verbruikt en minder CO2 uitstoot en een resistent, waterdicht en recyclebaar papier is.
 • Gerecycleerde materialen: Zoals de naam al doet vermoeden, zijn ze afkomstig van de transformatie van afval of andere producten. Over het algemeen zijn glas, papier, plastic, aluminium en staal de meest voorkomende. Onder deze mogelijkheden is een van de meest opvallende de RPET.
 • Andere organische materialen: Waaronder moeten we PLA (polymelkzuur) benadrukken, wat is gemaakt van hernieuwbare bronnen zoals maïszetmeel en suikerriet en wordt snel biologisch afgebroken, koffiebonen zijn weggegooid afval dat kan worden gebruikt om nieuwe items te maken, en tarwestro, het deel dat wordt overgebleven na de oogst en dat kan worden gemengd met plastic om een meer resistent en respectvol materiaal te creëren.

Wil je meer weten?

Als je meer wilt weten over duurzaamheid, kun je onze blog bezoeken. We nodigen u uit om onze post te raadplegen over Green Marketing om meer groene praktijken te ontdekken die binnen het bedrijf kunnen worden uitgevoerd.

Aan de andere kant hebben we Fairtrade-producten genoemd en daarom wijden we een post om een licht te schijnen op Fairtrade.

Vergeet ten slotte niet ons artikel over circulaire economie omdat het een noodzakelijke praktijk is om duurzaamheid te bevorderen.

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DUURZAME RELATIEGESCHENKEN BEDRUKKEN

Welke ecologische relatiegeschenken heeft u te koop?

In deze categorie vindt u allerlei opties om te geven aan uw klanten, werknemers, bezoekers van evenementen. Ten eerste hebben we artikelen zoals houten usb sticks met logo en zakelijke pennen, die zijn ook gemaakt van bamboe, karton, papier... Daarnaast vindt u alternatieve notitieboekjes gemaakt van materialen die vergelijkbaar zijn met de bovenstaande. Er is ook geen tekort aan kopjes (bekers en thermisch), flessen, thermosflessen of broodtrommels om dagelijks te gebruiken. Tot slot ziet u enkele paraplu's, tassen en kun je bovendien een bloempot bedrukken met een bedrijfslogo.

Hoe recycle ik deze merchandising aan het einde van hun levensduur?

Als het item nog steeds werkt, overweeg dan om het te doneren aan een goed doel dat dit product een tweede leven kan geven. In het geval dat het niet mogelijk is om er gebruik van te maken, is het ideaal om de elementen die recyclebaar zijn te recyclen en degenen die een speciale behandeling nodig hebben (zoals in het geval van elektronische gadgets), deze naar een door de overheid geautoriseerde inzamelpunt te brengen in uw gemeente.

Wat zijn de voordelen van het weggeven van duurzame merchandising?

Dit soort geschenken dragen bij tot de zorg voor het milieu en het bevorderen van duurzamere praktijken, aangezien ze aan een of meer van deze kenmerken kunnen voldoen: recyclebaar of biologisch afbreekbaar zijn, verantwoord geproduceerd zijn, gemaakt zijn van gerecycleerde materialen, vermindert de hoeveelheid geproduceerd afval omdat het herbruikbare producten zijn die later kunnen worden verwerkt. Het verbruik en de verspilling van materialen zoals plastic wordt verminderd. Ten slotte zijn ze ook een goede manier om het bewustzijn in de samenleving te vergroten om een ​​cultuur te creëren die meer gericht is op zorg voor de planeet.

Hoe wordt een groen relatiegeschenk bedrukt?

Ecologische merchandising gebruikt verschillende materialen voor de vervaardiging, afhankelijk van het gekozen reclameproduct: hout, bamboevezel, koffieschillen, RPET, katoen, maïszetmeel... De gebruikelijke aanpassingsmogelijkheden voor het product blijven echter intact. creatie van een aantrekkelijk duurzaam geschenk voor bedrijven dat bekendheid genereert. U zult zien dat we opties als tampondruk of zeefdruk toevoegen om uw ontwerpen in één of meerdere kleuren te maken. Ook zult u zien dat lasergraveren gebruikelijk is in veel van de geschenken. Controleer binnen elke pagina de beschikbare markering voor uw keuze.

Waarom duurzame geschenken kopen voor bedrijven?

Groene relatiegeschenken zijn een geweldige manier om uw publiek te bereiken, of dit nu vaste klanten of nieuwe klanten zijn. Aan de ene kant blijven alle voordelen van reclamegeschenken behouden: een gevoel van dankbaarheid, genereren van merkzichtbaarheid, imagoverbetering. Maar daarnaast moet er rekening worden gehouden met de boodschap die met hen wordt gecommuniceerd. Als u ervoor kiest om duurzame relatiegeschenken te kiezen, geeft u de vaste intentie door om meer voor de planeet te zorgen met behulp van processen en middelen die minder impact hebben en meer respect voor het milieu bevorderen.

Hoe weet ik of een product ecologisch en duurzaam is?

Het materiaal is de sleutel bij deze factor, want als het biologisch afbreekbaar, recyclebaar, gerecycled of organisch is, zal er een meer respectvol alternatief beschikbaar zijn. Daarnaast ligt het belangrijkste aspect in de certificering die het heeft, aangezien de internationale organisaties die ze hebben opgericht een garantie zijn dat dit geschenk ecologisch zal zijn. Zoek bij het uitzoeken van jouw volgende relatiegeschenk of promotieartikel naar de certificaties van een product die aagegeven worden op de productpaginas.


★ Reviews