Voor een duurzaam relatiegeschenk of duurzame merchandise ben je bij ons aan het juiste adres. Steeds meer ondernemers willen milieuvriendelijk ondernemen. Heel goed! Binnen het zakenleven kunnen er nog veel stappen gezet worden om onze planeet een stukje schoner te maken. Daarom hebben wij deze categorie aan ecologische relatiegeschenken opgericht. Hier vind je talloze eco producten gemaakt van diverse materialen. Denk aan bamboevezel, koffieschillen, RPET en nog veel meer. Van koffiemokken tot aan notitieboekjes en houten usb sticks; laat je inspireren door ons assortiment. Ieder relatiegeschenk is te bedrukken met logo voor een persoonlijke twist. Je kunt ook meerdere items samenvoegen om er zo een compleet pakket van te maken. Bijvoorbeeld als welkomstpakker voor een nieuwe werknemer. Hiermee laat je direct zien dat duurzaamheid een van je kernwaarden is.

Items 1 van 39 van 87 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • USB ECOLOGISCH

  Houten usb stick met logo
  Een houten usb stick met logo is populaire merchandising voor bedrijven. Met deze gadget met houten dop beschikken jouw klanten altijd over genoeg geheugen.

  Prijs vanaf: € 1,91
 • WOODMATE

  Houten USB-stick om te bedrukken
  Deze houten USB-sticks die bedrukt kunnen worden met een logo, zijn een ideaal relatiegeschenk voor bedrijven die een duurzaam imago willen uitdragen.

  Prijs vanaf: € 2,06
 • USB GREENER

  Ecologische reclame usb
  Laat deze usb-stick bedrukken als milieuvriendelijk alternatief. De behuizing bestaat uit slechts 50% kunststof.

  Prijs vanaf: € 1,92
 • ROTOWOOD

  Houten USB-sticks om te bedrukken
  Houten USB-sticks om te bedrukken, zijn een ideaal klantengeschenk voor ecologische bedrijven die een milieuvriendelijk imago willen uitdragen.

  Prijs vanaf: € 2,55
 • KURKEN USB

  Kurkvormige USB stick met logo
  Voor bedrijven die werkzaam zijn in de wijnwereld zijn dit populaire relatiegeschenken. Je kunt de kurkvormige USB stick bedrukken met je logo. Heel origineel.

  Prijs vanaf: € 2,12
 • Biologisch afbreekbare eco pen

  Duurzaam en natuurlijk afbreekbaar
  Recyclebare pennen zijn ontzettend populair als promotie artikel en merchandising op evenementen, omdat ze de waarden van het bedrijf weergeven.

  Prijs vanaf: € 0,13
 • Multifunctionele eco pen

  Gemaakt van karton en met touch tip
  Dit model balpen is gemaakt van karton, waardoor hij goedkoop is. Het reclameartikel is voorzien van een touch tip geschikt voor iPad en mobiele telefoon.

  Prijs vanaf: € 0,13
 • Eco pen Woodclip

  Papieren pen met houten clip
  Deze duurzame reclame pennen zijn gemaakt van gerecycled papier. Laat de houten clip van de pennen bedrukken met het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,12
 • Pen Eco Beans

  Ecologische pen met papieren body
  De klassieke pen, maar dan in een ecologisch jasje. De papieren body is milieuvriendelijk en leuk om te zien!

  Prijs vanaf: € 0,13
 • Eco balpen Clip

  Goedkope reclame pennen van karton
  Kleurrijke pennen met logo om aan klanten te geven en je merkzichtbaarheid te verhogen. De bedrukte pennen zijn van karton voor een duurzame uitstraling.

  Prijs vanaf: € 0,10
 • Houten balpen Basic

  De goedkoopste houten balpen
  Dit model houten pen is de meest eenvoudige uit ons assortiment. Laat ze bedrukken met je bedrijfslogo en gebruik ze als reclame artikel.

  Prijs vanaf: € 0,20
 • Eco pen Craft

  Kartonnen pennen met logo
  Deze pennen van gerecycled karton en bijpassende dop zijn een aantrekkelijk duurzaam relatiegeschenk. Laat de pennen bedrukken met een full colour logo.

  Prijs vanaf: € 0,13
 • Balpen Colorwood

  Klassieke houten pen om te bedrukken
  Dit model reclamepen heeft een nieuw jasje en is nu ook verkrijgbaar als eco pen van bamboe. Vergeet niet dit reclameartikel te bedrukken met je logo!

  Prijs vanaf: € 0,50
 • Balpen Bamboo Grip

  Bamboe balpen met rubberen grip
  Laat de huls van deze bamboe reclame pennen bedrukken met je logo om je merk te promoten. De rubberen grip en clip zijn verkrijgbaar in zwart, wit en groen.

  Prijs vanaf: € 0,20
 • Eco balpen ColorTip

  Bamboe pen met klikmechanisme
  Deze bamboe pennen om te bedrukken met een bedrijfslogo, zijn een ideaal reclameartikel om een milieuvriendelijk imago uit te dragen.

  Prijs vanaf: € 0,44
 • Eco balpen Style

  Eco balpen met klikmechanisme
  Als je op zoek bent naar eco pennen om te bedrukken met je logo, is dit model dat voor 50% is gemaakt van stro, een echte aanrader.

  Prijs vanaf: € 0,13
 • Balpen van gerecycled karton

  Elegante papieren pen voor bedrijven
  Deze eco pen van papier is een goedkoop promotieartikel dat bedrukt kan worden met je bedrijfslogo. Ideaal voor evenementen en beurzen.

  Prijs vanaf: € 0,16
 • Kartonnen balpen Push

  Stijlvolle eco balpen van karton
  Dit model balpen om te bedrukken, is gemaakt van karton met plastic elementen. Een stijlvol promotieartikel om uit te delen tijdens reclameactiviteiten.

  Prijs vanaf: € 0,19
 • Reclame balpen van bamboe

  Klassieke pen met houten huls
  Bamboe pennen om te bedrukken zijn heel populair in de reclamewereld, omdat ze door klanten gezien worden als een waardevol relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,27
 • Bamboe multifunctionele pen

  Bamboe pen met touch tip
  Stijlvolle bamboe pen om te bedrukken met je bedrijfslogo en als promotieartikel aan klanten en medewerkers te geven tijdens bedrijfsevenementen.

  Prijs vanaf: € 0,30
 • Eco pen Touch

  Originele papieren pen met touch tip
  Dit is een van meest originele pennen uit onze collectie duurzame relatiegeschenken. De reclame pennen zijn gemaakt van karton, hebben een dop en touch tip.

  Prijs vanaf: € 0,22
 • Bamboe pen BlackLine

  Balpen van bamboe in hoesje
  Deze reclame pennen van bamboe hebben een zeer aantrekkelijk design en worden gepresenteerd in een individueel hoesje. De onderkant is van rubber.

  Prijs vanaf: € 1,05
 • Bamboe pen Metallic

  Bamboe pen in hoesje voor reclame
  Deze reclame pennen zijn zorgvuldig ontworpen en gemaakt van bamboe. Ideale merchandising of promotie artikelen voor op evenementen en congressen.

  Prijs vanaf: € 1,27
 • Eco pennenset

  Pennenset in te bedrukken hoesje
  Deze set bestaat uit een kartonnen pen en potlood die bedrukt kunnen worden met een logo. Het bedrijfsgeschenk zit in een geschenkverpakking van gerecycled papier.

  Prijs vanaf: € 0,43
 • Notitieboekje EcoColors I B6 I Glad

  Gerecycled papieren notitieboekje met kleur
  Koop deze te bedrukken notitieboekjes van gerecycled papier en match het kleurdetail van het promotie artikel met je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 0,84
 • Notitieboekje EcoSpiral I B6 I Glad

  Blocnote met logo om weg te geven
  Dit kleine formaat verticale blocnote om te bedrukken, is gemaakt van gerecycled papier en voorzien van een pen. Ideaal als promotiegeschenk op congressen.

  Prijs vanaf: € 0,61
 • Notitieblok Eco Plus I A4 I Glad

  Notitieblok met spiraal, elastiek en pen
  Dit mooie notitieblok met logo is ideale merchandising voor op beurzen en congressen. Laat deze notitieboekjes bedrukken. Inclusief pen en elastieksluiting.

  Prijs vanaf: € 0,87
 • Notitieboekje EcoBasic I Small I Glad

  Notitieboekje met logo van gerecycled papier
  Als je wilt dat klanten en medewerkers aantekeningen maken, zijn deze te bedrukken gerecyclede notitieboekjes een echte aanrader als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 1,06
 • Notitieboekje EcoBasic I Large I Glad

  Reclame notitieboekje van gerecycled papier
  Dit notitieboekje kan bedrukt worden met een bedrijfslogo en is gemaakt van gerecycled papier. Geef het als bedrijfsgeschenk aan je klanten en personeel.

  Prijs vanaf: € 1,87
 • Notitieboekje EcoNote I A5 I Lijntjes

  Bedrukt notitieboekje van gerecycled karton
  Eco notitieboekjes om te bedrukken met een logo, worden steeds populairder in de reclamewereld. Dit promotieartikel is daarom gemaakt van karton.

  Prijs vanaf: € 1,29
 • Blocnote EcoNote Pocket I A6 I Glad

  Notitieboekje van gerecycled materiaal
  Dit te bedrukken notitieboekje is een variatie op het klassieke notitieboekje voor reclameactiviteiten, omdat het gemaakt is van gerecycled papier.

  Prijs vanaf: € 0,74
 • Notitieboekje EcoSketch I A5 I Glad

  Blanco notitieboekje met gerecyclede kaft
  Deze mooie notitieboekjes met duurzame papieren kaft kunnen bedrukt worden met een full colour bedrijfslogo. Een leuk reclameartikel op beurzen.

  Prijs vanaf: € 1,26
 • Notitieboekje Journal I A5 I Lijntjes

  Notitieboekje met logo van gerecycled papier
  Deze bedrukte notitieboekjes met 40 bladzijden hebben een handig binnenvakje en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Ideaal als promotieartikel voor klanten.

  Prijs vanaf: € 0,58
 • Blocnote Journal I B7 I Glad

  Notitieboekje met logo en 30 blanco blaadjes
  Deze bedrukte notitieboekjes zijn ideaal als merchandising. Dankzij de kaft van gerecycled karton en de beperkte bladzijden hebben ze een prima zacht prijsje.

  Prijs vanaf: € 0,25
 • Blocnote Journal Color I A5 I Lijntjes

  Gerecyclede A5 notitieboekjes met logo, 40 pag.
  Vintage merchandising is populair. Deze A5 notitieboekjes doen denken aan oude schoolschriftjes. Origineel en leuk met je logo. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,48
 • Notitieboek RPET I A5 I Lijntjes

  A5-formaat gepersonaliseerd RPET-notitieboek
  Dit ecologische A5 notitieboek heeft een RPET-kaft, gerecyclede vellen gelinieerd papier en een elastische band. Te bedrukken met logo.

  Prijs vanaf: € 1,51
 • Notitieboekje EcoPocket I A7 I Lijntjes

  Reclame notitieboekje met pen
  Goedkoop promotieartikel voor congressen en evenementen. Dit kleine notitieboekje met opdruk is gemaakt van gerecycled papier en voorzien van een pen.

  Prijs vanaf: € 0,50
 • Beker Ecocolor

  Rijstvezel beker met logo 400ml
  Zoek je duurzame merchandising voor een evenement met drankjes? Laat deze vrolijke recyclebare bekers bedrukken om aan klanten te geven. Gemaakt van rijstvezel.

  Prijs vanaf: € 0,61
 • Beker Fiberspoon

  Beker met lepel gemaakt van bamboevezel en PP
  Laat deze milieuvriendelijke beker bedrukken met logo voor een eco relatiegeschenk. Hij komt met lepel en bestaat uit een mix van bamboevezel en PP.

  Prijs vanaf: € 1,00

Items 1 van 39 van 87 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3