Meer dan 50 draadloze opladers met logo voor op het bureau

Laat een draadloze oplader bedrukken als relatiegeschenk! Of gebruik de draadloze oplader met logo voor intern gebruik. Nooit meer stoeien met irritante kabels! De draadloze opladers van Gift Campaign zijn niet alleen mooi, maar beschikken ook over diverse functionaliteiten. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment met diverse draadloze opladers gemaakt van verschillende materiaalsoorten. Bijvoorbeeld opladers gemaakt van tarwestro, bamboe of recycled ABS. Wij hebben ook oplaadtorens en complete sets! Goed te combineren met onze speakers bedrukken.


Kleuren
Bruin
Zwart
Rood
Wit
Grijs
Naturel
Zilver
Blauw
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 72

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 72

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

NUTTIGE INFORMATIE OVER DE DRAADLOZE OPLADERS MET LOGO

 

Soorten draadloze opladers die je vindt bij Gift Campaign

Gebaseerd op vorm:

 • Plat: de klassieke oplaadstations die je vaak tegenkomt. Eenvoudig en praktisch omdat het bijna geen ruimte in beslag neemt en over het algemeen relatief voordelig is.
 • Verticale ondersteuning: als je, naast het opladen van de smartphone, deze in een positie moet plaatsen waarin je nog steeds van het apparaat gebruik kunt maken of een videogesprek kunt voeren. Dan is dit de beste optie.
 • Organisator: het bestaat uit een basis, groter dan de oplader, met verschillende ruimtes voor bijvoorbeeld een notitieboekje, een pen en je mobiele telefoon. Perfect als een zakelijk geschenk voor werknemers.

Voor bijzondere kenmerken en functies:

 • Magnetisch: Dat wil zeggen dat de oplader een magneet heeft die een telefoon goed vasthoudt. Dit zorgt voor een betere vastheid als de draadloze oplader per ongeluk aangeraakt wordt of valt.
 • Met snel oplaad functie: Zoals de naam al aangeeft, heeft het een technologie die sneller opladen mogelijk maakt in vergelijking met andere opladers.
 • Met verschillende oplaadpoorten: Gadget met meerdere basissen, zodat meerdere apparaten tegelijkertijd kunnen worden geplaatst en opgeladen.
 • Powerbank: externe batterij die is ontworpen voor onderweg, omdat je het apparaat overal kunt opladen, en het bovendien draadloos is.

Hoe weet je of een mobiele telefoon draadloos kan worden opgeladen?

De specificaties van de fabrikant, hetzij in de handleiding, of op de eigen website, bepalen of de telefoon draadloos kan worden opgeladen. Gooi die handleiding dus niet weg!

Om dit te doen, moet je naar een sectie zoeken wat gaat over draadloos opladen of Qi-opladen.

Dit is de eerste stap om te weten of dit een geschikt cadeau is voor jouw doelgroep. Stap twee is, zoals je hieronder zult zien, informatie over compatibiliteit.


Is de telefoon van mijn team of klant compatibel met de oplader?

Zodra we weten dat de smartphone over de benodigde technologie beschikt, is het tijd om de kenmerken van de draadloze opladers te controleren.

Op de productpagina´s zie je welke Android- of iOS-versie compatibel is, wat de laatste specificatie is waarmee rekening moet worden gehouden.

Neem bij twijfel contact op met ons team voordat je een aankoop doet, zodat wij kunnen helpen bij enige vragen.

Zet op duurzaamheid: hij heeft een milieuvriendelijke draadloze oplader!

Technologie en duurzaamheid komen samen om een gadget aan te bieden wat jouw bedrijf een milieuvriendelijk imago geeft.

Je kunt kiezen voor modellen met een bamboe behuizing, zoals de Natura, dat zeer zuinig, plat en rond is. Dit is perfect voor lasergravering, wat een duurzaam resultaat levert.

Een andere optie, vergelijkbaar maar gemaakt van kurk, zoals de Draadloze oplader Cork, wat vergelijkbare kenmerken heeft met de “Natura” oplader.

De derde aanrader is de Natural Round, gedeeltelijk gemaakt van tarwestro, een alternatief materiaal wat duurzamer is.


Aanvullende tips

Deze gadget is ideaal voor thuis maar ook voor op jouw bureau op het kantoor, omdat je geen oplaadkabel nodig hebt. Bovendien kunnen, afhankelijk van het model, andere extra kenmerken (zoals verticale ondersteuning) het tot een zeer praktisch en origineel reclamegeschenk maken.

Als je zoekt naar vergelijkbare originele cadeaus, dan raden we aan om ons blogartikel te raadplegen over originele geschenken waar we het hebben over deze populaire draadloze opladers en andere kantoormerchandising.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DRAADLOZE OPLADERS BEDRUKKEN

Wat voor bedrukte draadloze opladers verkopen jullie?

In onze catalogus vind je verschillende soorten draadloze opladers met logo. We hebben eenvoudige varianten met een ronde vorm, die het meest voorkomen, verkrijgbaar met houten omhulsels, andere ecologische varianten, sommige klassieke metalen versies. We hebben alternatieve opties die, vanwege hun vorm, ook als mobiele ondersteuning of standaard dienen. Er zijn diverse overige ontwerpen te vinden. Laat je verassen door ons assortiment.

Waarom zou ik draadloze opladers met logo weggeven?

Het geven van gepersonaliseerde draadloze opladers is een steeds grotere trend. Niet alleen vanwege het feit dat er een grotere behoefte is om apparaten constant op te laden (daarom is er meer vraag naar powerbanks bedrukken). Ook omdat het veel handiger is om een ​​oplaadstation permanent in huis te hebben. Het is populair door de bruikbaarheid, en daarom is het een promotie product dat steeds meer wordt gewaardeerd door een breed publiek.

Is er een minimale afname voor draadloze opladers?

We werken met een minimale afname voor onze gehele catalogus. Dit is te wijten aan het feit dat we individuele producties van de bestellingen uitvoeren, dus er zijn vaste kosten voor het opstarten van de machine en dit wordt weerspiegeld in de uiteindelijke prijs. Daarom moeten we bij een aankoop een minimum vaststellen, dat kan 5, 10 of 25 eenheden zijn. De minimale afname kan geraadpleegd worden op elke productpagina.

Zijn de draadloze opladers campatibel met alle mobiele telefoons?

Nee. In tegenstelling tot andere gadgets, zoals bluetooth speakers of koptelefoons met logo, is de compatibiliteit van oplaadstations voor beperkter. Elk product is uniek. Er zijn modellen die tegelijkertijd meerdere aparaten kunnen opladen. (omdat het tegelijkertijd compatibel is met Android en iPhones) en in andere meer beperkt is. Op de productpaginas is informatie over compatibiliteit te vinden.

Hoe worden draadloze opladers bedrukt?

Elke draadloze oplader heeft de ene of de andere bedrukkingstechniek gebasseerd op het materiaal en model. U kunt ze zien op de bijbehorende productpagina. De meest voorkomende zijn: Ten eerste tampondruk, een goedkope techniek, eenvoudig maar met mooie resultaten waarmee het logo in één of meerdere kleuren kan worden geplaatst. Ten tweede, lasergraveren, een van de beste opties voor houten of metalen producten, omdat het een formele afwerking geeft die erg moeilijk te wissen is. Ten slotte, digitaal printen in kleur, perfect voor logo's met veel verschillende kleuren.

Wat is de levertijd van draadloze opladers?

Het hangt af van het model. Over het algemeen is dit 7 tot 10 werkdagen vanaf het moment dat het virtuele voorbeeld definitief is goedgekeurd. Deze periode kan variëren afhankelijk van bedrukkingstechniek en aantal. Op elke artikelpagina kunt u deze informatie zien bij het selecteren van kleur, aantal en markering. Daarnaast kun je in veel gevallen kiezen voor een express bezorgservice, waardoor je bestelling sneller aankomt tegen extra kosten. Vraag onze klantenservice naar de voorwaarden.


★ Reviews