Met sublimatie mokken is het mogelijk om foto’s en afbeeldingen over de gehele mok te printen. Een groter bedrukkingsgebied en een kleurrijke afbeelding maakt het voor bedrijven mogelijk om bedrukte mokken veel origineler en aantrekkelijker te maken. Een mok met foto bedrukken of met een afbeelding! Prints op gesublimeerde mokken zijn geschikt voor de vaatwasser. Stuur ons je ontwerp toe en wij verzorgen het printen en uiteraard de levering. Wij laten ook bijvoorbeeld een magische mok bedrukken met logo.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Doorzichtig
Fuchsia
Materialen
Capaciteit
Merken
Minimale afname
overige filters

20 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

20 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN MOK MET FOTO BEDRUKKEN

Ik wil een magische mok bedrukken: welke techniek gebruiken jullie?

Wij gebruiken hiervoor sublimatie. Dit is een druktechniek waarbij je warmte en druk gebruikt om een afbeelding op een object te plaatsen. In dit geval een mok. We gebruiken hiervoor speciale inkt- en papiersoorten en een specifieke machine. Op deze manier ontstaat er een proces waarbij de inkt van een vaste- naar een gasvormige toestand gaat, zo kan de overdracht plaatsvinden en wordt dit proces later weer omgekeerd in het object. Het ontwerp blijft op deze manier prachtig ge

Zijn sublimatie mokken geschikte relatiegeschenken?

Wat ons en onze klanten betreft wel. De bedrukte sublimatie mok is namelijk een van de populairste items binnen onze collectie. Ten eerste is dit een typisch product die zich niet laat typeren voor een specifieke doelgroep. Of je nu een relatiegeschenk zoekt voor klanten in het onderwijs of een ziekenhuis: iedereen kan wel een mok gebruiken om zijn of haar dagelijkse kop thee of koffie uit te drinken. Als alternatief is bijvoorbeeld een herbruikbare waterfles bedrukken een goede optie. Daarnaast is dit een item die je ook prima mee naar huis kunt nemen. Doordat de mok zoveel gebruikt wordt op dagelijkse basis, krijgt jouw logo extra veel zichtbaarheid. Dit is uiteraard goed voor de naamsbekendheid van jouw onderneming. Wat ook mooi is meegenomen, is dat een sublimatie mok een groot oppervlak heeft om te bedrukken. Hierdoor kun je een koffiemok met foto en tekst bedrukken.

Wat is de levertijd van sublimatiemokken?

De levertijd bedraagt 7 tot 10 werkdagen, deze tijd is gerekend vanaf de definitieve bevestiging van de fotomontage van het product (die gratis is). Deze gegevens kunnen worden geraadpleegd op de artikelpagina en verschijnen zodra kleur, markering en aantal zijn geselecteerd. De levertijd is korter als er gekozen is voor niet-gepersonaliseerde geschenken. Het is echter aan te raden om te kiezen voor mokken met een afbeelding of koffiemokken met het logo of ontwerp dat het merk identificeert, aangezien de zichtbaarheid van het bedrijf op die manier hoog zal zijn. Top voor promotie!

Is er een minimale bestelling voor deze mokken?

Nee, helaas kan dit bij ons niet. Wij hanteren namelijk een minimale afname van 25 stuks (ongeacht het artikel). Dit komt doordat het gaat om op maat gemaakte fabricages. We kunnen geen concurrerende prijs aanbieden bij zeer lage bestellingen. Het goede nieuws is dus dat onze prijzen altijd scherp zijn en we werken met kwantumkorting. Dit wil zeggen dat de prijs per stuk daalt bij grotere afnamen. Daarnaast hanteren wij geen verzendkosten. Dus, fotomokken bedrukken? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Hoe werkt jullie bestelproces?

Wil je bij ons een mok bedrukken met foto en tekst? Wij verwelkomen je graag als klant! Allereerst nodigen we je uit om een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment. Heb je een item naar wens gevonden? Dan kun je deze vervolgens ontwerpen naar smaak. Bijvoorbeeld qua kleur (afhankelijk van het specifieke product) en bedrukking. Vervolgens kies je de gewenste hoeveelheid. Aan de rechterzijde zie je de prijsspecificatie staan. Wij geven je graag een digitale drukproef zodat je kunt zien wat het mogelijke eindresultaat wordt en we versturen je graag 1 gratis (onbedrukte) sample.

Kunnen de mokken in de vaatwasser?

Ja, het grote voordeel van deze bedrukkingstechniek is dat, aangezien de afbeelding in de gesublimeerde mok zelf is geïntegreerd, de werking van de vaatwasser op de foto minimaal zal zijn. Toch raden we altijd aan om, als het om kopjes gaat, de wasbeurten met de hand te doen, omdat de watertemperatuur beter kan worden gecontroleerd en op een minder agressieve manier kan worden gedaan, zodat de schade aan de sublimatiebedrukking minder zal zijn. Bij twijfel nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.


★ Reviews