Laat bij ons een webcam cover bedrukken en bescherm zo jezelf, je medewerkers en je klanten. We werken steeds meer digitaal en houden steeds meer videoconferenties en vergaderingen op afstand. Soms bespreek je hier persoonlijke informatie en wil je niet dat een ander meekijkt. Een bedrukte webcam cover met logo dient als een soort ´sticker´ over een webcam. Prima als relatiegeschenk om veiligheid en privacy te promoten. Goed te combineren met bijvoorbeeld eencomputermuis bedrukken.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Paars
Minimale afname
overige filters

7 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

7 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER WEBCAM COVERS BEDRUKKEN

Kan ik hier een webcam cover met logo bedrukken?

Uiteraard! We hebben in ons assortiment diverse soorten webcam covers met logo die jou, je werknemers en je werk beschermen tegen ongewenste meekijkers. Zo hebben we modellen die te bevestigen zijn via een sticker. Simpel doch praktisch. Daarnaast hebben we ook opties met een clip-on, voor hen die zich zorgen maken dat de lijm zijn effect verliest. Allen zijn onopvallend en vormen geen afleiding tijdens het werken. Wel bieden ze allemaal optimale bescherming! Zelfs Mark Zuckerberg van Facebook werkt met een webcam cover, dus je raadt het al; jij zou dit eigenlijk ook moeten doen.

Waarmee kan ik de webcam cover combineren?

Wellicht vind je het cadeau doen van enkel een webcam cover alleen wat te karig. Geen probleem. Bij Gift Campaign vind je een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken, met voor ieder wat wils. Wil je graag in het technologische thema blijven? Waarom laat je niet een van onze vele andere computer gadgets met logo bedrukken? Zo hebben wij ook computermuizen en bijbehorende muismatten. Of bestel een usb hub. Wil je het grootser aanpakken? Laat er dan een laptoprugzak bij bedrukken. Zoals we eerder al zeiden is dit een mooie toevoeging op een welkomstpakket voor een nieuwe werknemer.

Wanneer geef je een bedrukte webcam cover cadeau?

Goede vraag! De webcam cover met logo is namelijk niet het typische cadeau waar je direct aan denkt bij het woord ¨relatiegeschenk¨. Toch is dit een zeer welkom item die voor vrijwel iedereen van pas komt. Uiteraard kun je de webcam cover cadeau doen aan je eigen personeel, bijvoorbeeld als onderdeel van het welkomstpakket. Maar dit artikel werkt ook heel goed als promotiemateriaal op de meer IT gerelateerde evenementen en beurzen. Het is namelijk een budgetvriendelijk relatiegeschenk, maar met groots effect. Tot slot kun je dit item ook cadeau doen aan klanten die veel met hun computer werken.

Wat is jullie levertijd?

Over het algemeen ligt de standaard levertijd tussen de 7 en de 10 werkdagen. Dit berekenen we vanaf het moment dat je het digitale voorbeeld hebt goedgekeurd. We adviseren je echter altijd om bij het filteren van jouw productspecificaties te kijken naar de exacte levertijd. Dit wil zeggen; filter eerst op kleur, drukgebied en hoeveelheid en aan de rechterzijde zie je dan de geschatte periode staan. Mocht je er namelijk voor kiezen om de webcam cover onbedrukt te bestellen; dan heeft dit effect op de levertijd. We kunnen het item dan sneller bezorgen. Neem voor meer vragen gerust contact op met onze klantenservice.


★ Reviews