Bescherm jouw privacy met deze webcam cover met logo

Laat bij ons een webcam cover bedrukken en bescherm zo jezelf, je medewerkers en je klanten. We werken steeds meer digitaal en houden steeds meer videoconferenties en vergaderingen op afstand. Soms bespreek je hier persoonlijke informatie en wil je niet dat een ander meekijkt. Een bedrukte webcam cover met logo dient als een soort ´sticker´ over een webcam. Prima als relatiegeschenk om veiligheid en privacy te promoten. Goed te combineren met bijvoorbeeld eencomputermuis bedrukken.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Naturel
Minimale afname
overige filters

5 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • MEEST VERKOCHT
  Webcam cover met logo weergave met jouw bedrukking

  Webcam covers bedrukken voor privacy Spyshield

  Deze webcam covers worden op de camera van de laptop geplaatst om de privacy te behouden. Te bedrukken met logo om als relatiegeschenk te gebruiken.

  Prijs vanaf: € 0,20
  Bekijk details >
 • Gepersonaliseerde webcam cover weergave met jouw bedrukking

  Webcamcover bedrukken van eco-materiaal en schuifsysteem Eco

  Laat dit webcam schuifje bedrukken met logo als relatiegeschenk om zo klanten te beschermen tegen online pottenkijkers. Gemaakt van duurzame materialen.

  Prijs vanaf: € 0,16
  Bekijk details >
 • Gepersonaliseerde webcam cover, antibacterieel kleur wit

  Webcamcovers personaliseren Antibacterial

  Laat deze webcam cover bedrukken met logo als veelzijdig relatiegeschenk. Te gebruiken voor je laptop of mobiel en hij heeft een antibacteriële werking.

  Prijs vanaf: € 0,08
  Bekijk details >
 • Webcam cover in clipformaat

  Webcam cover met logo met schermreiniger Clip

  Deze gepersonaliseerde webcam cover met logo heeft de vorm van een clip. Een mooi relatiegeschenk om zo de online veiligheid van je klanten te vergroten.

  Prijs vanaf: € 0,06
  Bekijk details >
 • Computer privacyset als bedrijfscadeau

  Computer privacy set in transparant doosje Blocker

  Om de camera-, audio- en laptopgegevens van klanten en personeel te beschermen, is deze bedrukte privacyset de ideale merchandising voor thuis of op kantoor.

  Prijs vanaf: € 2,88
  Bekijk details >

5 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER WEBCAM COVERS BEDRUKKEN

Kan ik hier een webcam cover met logo bedrukken?

Uiteraard! We hebben in ons assortiment diverse soorten webcam covers met logo die jou, je werknemers en je werk beschermen tegen ongewenste meekijkers. Zo hebben we modellen die te bevestigen zijn via een sticker. Simpel doch praktisch. Daarnaast hebben we ook opties met een clip-on, voor hen die zich zorgen maken dat de lijm zijn effect verliest. Allen zijn onopvallend en vormen geen afleiding tijdens het werken. Wel bieden ze allemaal optimale bescherming! Zelfs Mark Zuckerberg van Facebook werkt met een webcam cover, dus je raadt het al; jij zou dit eigenlijk ook moeten doen.

Waarmee kan ik de webcam cover combineren?

Wellicht vind je het cadeau doen van enkel een webcam cover alleen wat te karig. Geen probleem. Bij Gift Campaign vind je een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken, met voor ieder wat wils. Wil je graag in het technologische thema blijven? Waarom laat je niet een van onze vele andere computer gadgets met logo bedrukken? Zo hebben wij ook computermuizen en bijbehorende muismatten. Of bestel een usb hub. Wil je het grootser aanpakken? Laat er dan een laptoprugzak bij bedrukken. Zoals we eerder al zeiden is dit een mooie toevoeging op een welkomstpakket voor een nieuwe werknemer.

Wanneer geef je een bedrukte webcam cover cadeau?

Goede vraag! De webcam cover met logo is namelijk niet het typische cadeau waar je direct aan denkt bij het woord ¨relatiegeschenk¨. Toch is dit een zeer welkom item die voor vrijwel iedereen van pas komt. Uiteraard kun je de webcam cover cadeau doen aan je eigen personeel, bijvoorbeeld als onderdeel van het welkomstpakket. Maar dit artikel werkt ook heel goed als promotiemateriaal op de meer IT gerelateerde evenementen en beurzen. Het is namelijk een budgetvriendelijk relatiegeschenk, maar met groots effect. Tot slot kun je dit item ook cadeau doen aan klanten die veel met hun computer werken.

Wat is jullie levertijd?

Over het algemeen ligt de standaard levertijd tussen de 7 en de 10 werkdagen. Dit berekenen we vanaf het moment dat je het digitale voorbeeld hebt goedgekeurd. We adviseren je echter altijd om bij het filteren van jouw productspecificaties te kijken naar de exacte levertijd. Dit wil zeggen; filter eerst op kleur, drukgebied en hoeveelheid en aan de rechterzijde zie je dan de geschatte periode staan. Mocht je er namelijk voor kiezen om de webcam cover onbedrukt te bestellen; dan heeft dit effect op de levertijd. We kunnen het item dan sneller bezorgen. Neem voor meer vragen gerust contact op met onze klantenservice.


★ Reviews