Laat bij ons een webcam cover bedrukken en bescherm zo jezelf, je medewerkers en je klanten.We werken steeds meer digitaal en houden steeds meer videoconferenties en vergaderingen op afstand. Soms bespreek je hier persoonlijke informatie en wil je niet dat een ander meekijkt. Een bedrukte webcam cover dient als een soort ´sticker´ over een webcam. Hiermee voorkom je dat eventuele hackers beeldmateriaal kunnen zien. Dit is dan ook een item die je zelf binnen je team kan gebruiken. Maar een onze webcam covers met logo zijn ook mooie relatiegeschenken, omdat je hiermee aantoont om de veiligheid van je klant te geven.

Computermuis bedrukken · Bedrukte USB hubs · Webcam cover bedrukken · Meer computer gadgets


10 artikel(en) Bekijk alles

Sorteer op 

 • MEEST VERKOCHT
  Webcam cover met logo kleur zwart

  Webcam coveSpyshield

  Webcam cover met logo
  Deze webcam covers worden op de camera van de laptop geplaatst om de privacy te behouden. Te bedrukken met logo om als relatiegeschenk te gebruiken.

  Prijs vanaf: € 0,20
 • Gepersonaliseerde webcam cover

  Webcam cover Blocked

  Gepersonaliseerde webcam cover
  Dit is een van de meest gewilde items op kantoor. Laat deze webcam cover bedrukken met logo om gegevens op je computer te beschermen tegen mensen die meekijken.

  Prijs vanaf: € 0,19
 • Gepersonaliseerde verschuifbare webcam cover kleur zwart

  Webcam cover Secret

  Gepersonaliseerde verschuifbare webcam cover
  Deze webcam covers zijn bedrukt met logo en kun je weggegeven aan klanten om ongeoorloofde toegang tot hun webcam te voorkomen.

  Prijs vanaf: € 0,15
 • Aluminium webcam cover

  Webcam cover Protect

  Aluminium webcam cover
  Laat deze aluminium webcam covers bedrukken met logo als relatiegeschenk voor klanten die je wilt beschermen tegen hacker

  Prijs vanaf: € 2,06
 • Gepersonaliseerde webcam cover

  Webcam Cover Eco

  Gepersonaliseerde webcam cover
  Laat dit webcam schuifje bedrukken met logo als relatiegeschenk om zo klanten te beschermen tegen online pottenkijkers. Gemaakt van duurzame materialen.

  Prijs vanaf: € 0,14
 • Gepersonaliseerde webcamcover kleur zwart

  SpyBlock Webcam Cover

  Gepersonaliseerde webcamcover
  Laat deze webcamcover bedrukken met logo om uit te delen aan jouw medewerkers. Zo kunnen zij veilig werken. In wit of zwart verkrijgbaar.

  Prijs vanaf: € 0,11
 • Gepersonaliseerde webcam cover, antibacterieel kleur wit

  Webcam cover antibacterieel

  Gepersonaliseerde webcam cover, antibacterieel
  Laat deze webcam cover bedrukken met logo als veelzijdig relatiegeschenk. Te gebruiken voor je laptop of mobiel en hij heeft een antibacteriële werking.

  Prijs vanaf: € 0,11
 • Webcam cover in clipformaat

  Webcam Cover Clip

  Webcam cover in clipformaat
  Deze gepersonaliseerde webcam cover met logo heeft de vorm van een clip. Een mooi relatiegeschenk om zo de online veiligheid van je klanten te vergroten.

  Prijs vanaf: € 0,07
 • Webcam cover voor laptop kleur wit

  Webcam cover SlideView

  Webcam cover voor laptop
  Met deze cover om te bedrukken, kunnen je klanten hun camera afschermen voor extra privacy. Een promotieartikel dat bevestigd wordt met een magneetje.

  Prijs vanaf: € 0,48
 • Computer privacyset als bedrijfscadeau

  Pricacyset Blocker

  Computer privacyset als bedrijfscadeau
  Om de camera-, audio- en laptopgegevens van klanten en personeel te beschermen, is deze bedrukte privacyset de ideale merchandising voor thuis of op kantoor.

  Prijs vanaf: € 2,56

10 artikel(en) Bekijk alles

Sorteer op 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER WEBCAM COVERS BEDRUKKEN

Kan ik hier een webcam cover met logo bedrukken?

Uiteraard! We hebben in ons assortiment diverse soorten webcam covers met logo die jou, je werknemers en je werk beschermen tegen ongewenste meekijkers. Zo hebben we modellen die te bevestigen zijn via een sticker. Simpel doch praktisch. Daarnaast hebben we ook opties met een clip-on, voor hen die zich zorgen maken dat de lijm zijn effect verliest. Allen zijn onopvallend en vormen geen afleiding tijdens het werken. Wel bieden ze allemaal optimale bescherming! Zelfs Mark Zuckerberg van Facebook werkt met een webcam cover, dus je raadt het al; jij zou dit eigenlijk ook moeten doen.

Wanneer geef je een bedrukte webcam cover cadeau?

Goede vraag! De webcam cover met logo is namelijk niet het typische cadeau waar je direct aan denkt bij het woord ¨relatiegeschenk¨. Toch is dit een zeer welkom item die voor vrijwel iedereen van pas komt. Uiteraard kun je de webcam cover cadeau doen aan je eigen personeel, bijvoorbeeld als onderdeel van het welkomstpakket. Maar dit artikel werkt ook heel goed als promotiemateriaal op de meer IT gerelateerde evenementen en beurzen. Het is namelijk een budgetvriendelijk relatiegeschenk, maar met groots effect. Tot slot kun je dit item ook cadeau doen aan klanten die veel met hun computer werken.

 

Waarmee kan ik de webcam cover combineren?

Wellicht vind je het cadeau doen van enkel een webcam cover alleen wat te karig. Geen probleem. Bij Gift Campaign vind je een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken, met voor ieder wat wils. Wil je graag in het technologische thema blijven? Waarom laat je niet een van onze vele andere computer gadgets met logo bedrukken? Zo hebben wij ook computermuizen en bijbehorende muismatten. Of bestel een usb hub. Wil je het grootser aanpakken? Laat er dan een laptoprugzak bij bedrukken. Zoals we eerder al zeiden is dit een mooie toevoeging op een welkomstpakket voor een nieuwe werknemer.

Wat is jullie levertijd?

Over het algemeen ligt de standaard levertijd tussen de 7 en de 10 werkdagen. Dit berekenen we vanaf het moment dat je het digitale voorbeeld hebt goedgekeurd. We adviseren je echter altijd om bij het filteren van jouw productspecificaties te kijken naar de exacte levertijd. Dit wil zeggen; filter eerst op kleur, drukgebied en hoeveelheid en aan de rechterzijde zie je dan de geschatte periode staan. Mocht je er namelijk voor kiezen om de webcam cover onbedrukt te bestellen; dan heeft dit effect op de levertijd. We kunnen het item dan sneller bezorgen. Neem voor meer vragen gerust contact op met onze klantenservice.

 

★ Reviews