Bedrukte thermosflessen en thermoskannen zijn chique relatiegeschenken gezien het feit dat ze gemaakt zijn van aluminium of staal en een logo of andere tekst erop gegraveerd kunnen krijgen waardoor het logo altijd gedetailleerd en zichtbaar blijft. Vanwege de prijs van de artikelen raden wij aan om bedrukte thermosflessen te gebruiken voor loyaliteitsgeschenken of merchandise in plaats voor van grootschalige weggeef-acties. Wij hebben een gevarieerd assortiment van thermosflessen om te bedrukken, kies uit flessen met geometrisch design, verschillende kleuren, bekervormige deksels of thee-ei.

17 artikel(en)

 • Thermosfles Colors

  Gekleurde thermosfles met opdruk, 500ml
  Dit reclameartikel is erg populair. Deze te bedrukken thermosflessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat ze altijd bij je bedrijfslogo passen.

  Prijs vanaf: € 3,60
 • Flessenset 750ml & cups

  Set van fles en twee stalen bekers
  Dit is een set bestaande uit flessen en twee bekers. Allemaal van roestvrij staal met dubbele binnenwanden. Te bedrukken met logo.

  Prijs vanaf: € 16,10
 • Thermosfles Trilliant

  Thermosfles met geometrisch design, 500ml
  Als je op zoek ben naar een stijlvol bedrijfsgeschenk om te bedrukken, zijn deze thermosflessen met geometrisch design een echte aanrader.

  Prijs vanaf: € 4,99
 • Thermosset met bekers

  Thermoskan met logo voor reclame, 500ml
  Een relatiecadeau dat bestaat uit een te bedrukken thermoskan en twee bekers. Gebruik deze sets als merchandising of voor promotioneel gebruik.

  Prijs vanaf: € 8,15
 • Thermoskan Extra 1000ml

  Bedrukbare thermoskan van RVS, 1L
  Deze thermoskannen om te bedrukken, hebben een grote capaciteit en zullen zeker door je klanten gewaardeerd worden als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 6,41
 • Thermosfles TeaBoo

  Thermosfles van bamboe om te bedrukken
  Deze thermosflessen hebben een stijlvolle bamboe buitenkant die bedrukt kan worden met een bedrijfslogo. Een ideaal relatiegeschenk voor je klanten.

  Prijs vanaf: € 6,59
 • Thermosfles Aurora

  Reclame thermosfles van gepolijst staal
  Ben je op zoek naar thermosflessen om te bedrukken voor je kerstcampagne? Dit klantengeschenk is exclusief en kan rondom bedrukt worden.

  Prijs vanaf: € 5,47
 • Thermoskan Infuso

  Dubbelwandige thermosfles met infuser
  Met deze thermosflessen als merchandising onderscheid je je van de rest. Ze zijn voorzien van een metalen infuser voor thee en verkrijgbaar in twee kleuren.

  Prijs vanaf: € 5,77
 • Thermosfles Cuppa

  Bedrukte thermosfles met dopbeker
  Deze thermosflessen vallen op vanwege hun handige dop die als beker gebruikt kan worden. Bedruk ze met een logo en gebruik ze als merchandising op evenementen.

  Prijs vanaf: € 5,27
 • Thermosfles Basic XL

  Klassieke thermosfles van staal 500ml
  Je kunt deze klassieke thermoskannen bedrukken met een laserlogo. Geef deze stalen flessen als merchandising aan klanten op beurzen en bedrijfsevenementen.

  Prijs vanaf: € 3,45
 • Thermoskan Picnic Set

  Bedrukte thermosset met mokken
  Deze stijlvolle relatiegeschenken zijn ideaal voor excursies. Je kunt deze thermossets met koffiebekers bedrukken met een logo. Inclusief handig opberghoesje.

  Prijs vanaf: € 7,12
 • Thermosfles Duo 750ml

  Bedrukte thermosfles met 2 bekers
  Metalen thermosflessen zijn ideale relatiegeschenken voor een warm kopje koffie. Dit model heeft een dubbele dop met twee bekertjes om samen te genieten.

  Prijs vanaf: € 6,64
 • Stockholm Thermoskan

  Promotionele stalen thermoskan met infusor
  Zeer originele reclame-thermoskan door de aanpasbare roestvrijstalen behuizing en extra accessoires: een thee-ei en kurken voet.

  Prijs vanaf: € 6,11
 • Fles Tube 470ml

  Stalen, bedrukte thermofles met infuser
  Een mooi relatiegeschenk voor klanten die dol zijn op thee is deze stalen thermosfles met infuser. Te personaliseren.

  Prijs vanaf: € 5,23
 • Thermosbeker Snowpeak 400ml

  Thermosbeker met opdruk, 400ml
  Deze stijlvolle witte thermosbekers die bedrukt kunnen worden met je bedrijfslogo, zijn ideaal om als relatiegeschenk aan klanten en personeel te geven.

  Prijs vanaf: € 4,79
 • Fles Touch 450ml

  Thermofles met logo en thermometer
  Een thermosbeker bedrukken met logo als verfijnd relatiegeschenk. Deze heeft een moderne thermometer bovenaan.

  Prijs vanaf: € 6,77
 • Thermofles Bamboe

  Reclame thermofles van bamboe
  Deze eco thermofles heeft een bamboe buitenkant. Hierdoor is het een mooi, duurzaam relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 8,06

17 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >