De beste thermosflessen bedrukken voor bedrijven om aan werknemers en klanten te geven? Vanwege de prijs van de artikelen raden wij aan om bedrukte thermosflessen te gebruiken als loyaliteitsgeschenken of merchandising. Deze producten laten allerlei bedrukkingstechnieken toe: door tampondruk, zeefdruk, lasergravering. Wij hebben een gevarieerd assortiment van thermosflessen. Daarnaast kun je ook thermoskannen bedrukken met een logo of gravering is ook een hoge kwaliteit alternatief. Bovendien raden wij ook aan om onze thermosbeker bedrukken categorie om alle opties op een rijtje te kunnen zetten en de perfecte bedrukte thermosfles te ontdekken.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Paars
Fuchsia
Goud
Materialen
Capaciteit
Merken
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 56

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 56

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

AANBEVELINGEN VOOR UW THERMOSFLESSEN BEDRUKKEN

 

Thermosfles met logo

Thermoskannen, thermosbekers, thermosflessen... Vertel me de verschillen

Hoewel ze soms verward kunnen worden, is de waarheid dat het verschillende flessen zijn, voornamelijk vanwege hun capaciteit, ontwerp en duur van de thermos functie.

Enerzijds hebben we thermoskannen die geïsoleerd zijn en worden gebruikt om vloeistoffen, zowel warme als koude, gedurende lange tijd op temperatuur te houden. Normaal gesproken hebben ze een hogere capaciteit en slaan ze grote hoeveelheden op.

Vervolgens hebben we de thermosbekers, bij deze gelegenheid is de periode dat de temperatuur van de dranken binnenin behouden blijft beperkt. Ze zijn ontworpen om draagbaar te zijn en u kunt er rechtstreeks in drinken, dus hun capaciteit is kleiner. De behuizing is meestal gemaakt van isolerend materiaal om het transport te vergemakkelijken en de handen te beschermen tegen hoge temperaturen. Ze zijn een geweldig idee als je onderweg bent, bijvoorbeeld op weg naar je werk of op reis.

Tot slot zijn thermosflessen compact en draagbaar en behouden ze de temperatuur van vloeistoffen gedurende een beperkte tijd. Ze hebben een beperkte capaciteit en zijn ontworpen om te worden vervoerd dankzij hun meer ergonomische ontwerpen.


Voeg uw logo toe met de meest geschikte bedrukkingstechniek

Als u op zoek bent naar de meest gebruikte conventionele techniek, kies dan voor zeefdruk. De standaard optie die niet faalt. Voor logo's van 1 tot meerdere kleuren.

Wilt u een voordelig en eenvoudig alternatief, kies dan voor tampondruk.

Als uw logo een groot aantal kleuren heeft met een complex ontwerp, kiest u voor digitaal printen, wat ook duurzaam is.

Als u uw thermoskan met logo een elegante touch wilt geven met een professionele en resistente afwerking, ontdek dan de lasergravering die de originele kleur van de beker of fles behoudt.

Als u een opvallende thermoskan wilt leveren die de zichtbaarheid van uw merk maximaliseert, voeg dan uw logo toe over het hele oppervlak met een ronde print.

Als u geïnteresseerd bent in hoogwaardige, duurzame afdrukken die niet vervagen in de loop van de tijd, waardoor ontwerpen in full colour met fijne details kunnen worden afgedrukt, dan zou sublimatie uw keuze moeten zijn voor een thermosfles bedrukken met logo.


Thermosflessen bedrukt met logo

Verschillende capaciteiten voor elk type klant

We kunnen de bedrukte thermosflessen in 3 maten verdelen op basis van het gebruik:

 • Klein (tot 350ml): Deze thermosflessen zijn compact en ideaal voor individueel gebruik. Bijvoorbeeld om je ochtendkoffie mee te nemen op weg naar kantoor.
 • Medium (tot 750 ml): deze thermosflessen zijn geschikt voor degenen die een grotere hoeveelheid drinken willen meenemen, of het nu voor één persoon is of om te delen in een kleine groep.
 • Groot (tussen 1-1,5 liter): deze thermosfles bedrukken heeft een grotere inhoud en zijn perfect voor situaties waarin je een grotere hoeveelheid aan drinken nodig hebt , zoals familie-uitjes, picknicks of buitenevenementen.

5 redenen om zakelijke thermosflessen met logo te kiezen voor uw merchandising

1. Promoot uw merk op een originele manier: Het verschil maken met uw concurrenten is een sleutelfactor om nummer 1 te worden. Om deze reden kan het leveren van een gepersonaliseerde thermosfles een andere manier zijn om reclame te maken voor uw merk en de herinnering te promoten van uw bedrijf onder uw klanten elke keer dat ze het gebruiken.

2. Personalisatie: ze kunnen worden aangepast aan alle smaken en behoeften. Het is gemakkelijk om uw logo zichtbaar toe te voegen en een model te vinden in uw huisstijlkleur (of dichtbij). Zo kunt u ze aanpassen aan uw merkidentiteit en boodschappen overbrengen aan uw doelgroep. Personalisatie zorgt voor een sterkere band tussen het bedrijf en de mensen die het ontvangen, waardoor een hoger niveau van loyaliteit en emotionele band kan worden gegenereerd.

3. Duurzaamheid: hoe langer het meegaat, hoe vaker het wordt gebruikt en hoe groter de zichtbaarheid van uw merk. En een van de kenmerken van de thermosfles is de lange levensduur en de weerstand, daarom zullen ze een succes worden.

4. Duurzaamheid: in een samenleving die zich steeds meer inzet voor de zorg voor de planeet, kunnen thermosflessen de merchandising zijn die uw bedrijf nodig heeft, omdat ze een ecologisch alternatief zijn voor plastic flessen voor eenmalig gebruik. Door ze weg te geven, promoot je een duurzame levensstijl en verminder je de impact op het milieu.

5. Veelzijdigheid: dankzij het type product en het nut ervan, zijn ze geschikt om bij talloze gelegenheden te worden afgeleverd, of het nu gaat om beurzen, bedrijfsevenementen, loyaliteitscampagnes, in een welkomstpakket of als cadeau voor de aankoop van een ander product en nog veel meer. Bovendien zijn ze geschikt voor elke leeftijd en iedereen, of het nu gaat om klanten of werknemers.

Thermoskan thermosfunctie

Thermos functieduur: urenlang genieten van jouw favoriete drankje!

Houd er rekening mee dat de duur van het temperatuurbehoud in een thermosfles of thermoskan kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals kwaliteit, de begintemperatuur van de drank, grootte en omgevingsomstandigheden.

 • Warme dranken: Over het algemeen kunnen warme dranken 5 tot 12 uur op een geschikte temperatuur worden bewaard. Sommige thermosflessen bedrukt van hoge kwaliteit kunnen ze tot 24 uur of zelfs langer behouden.
 • Koude dranken: ze kunnen vloeistoffen ongeveer 12 tot 24 uur koud houden. Sommige thermosflessen met uitzonderlijke isolatie kunnen ze tot 48 uur of langer bewaren.

Wasadviezen

Het is het beste om de vaatwasser niet te gebruiken, zowel voor het oppervlak van de fles of kan en voor de bedrukking, omdat deze sneller kunnen verslechteren. Dat wil zeggen, de optimale wasmethode is om het met de hand te doen. Bovendien wordt aanbevolen dat de watertemperatuur laag is voor maximale voorzorg. Gebruik niet-agressieve reinigingsmiddelen en voorkom krassen.

Aan de andere kant hoef je ze na het schoonmaken niet meteen te sluiten, maar moet je wachten tot ze van binnen droog en geventileerd zijn.


Verras met onze originele modellen

 • Thermoskan met thermosmeter: Om altijd te weten hoe warm de drank is, is het model Thermosfles Touch 450ml heeft een scherm op het deksel dat de temperatuur binnenin aangeeft.
 • Thermoskan met infuser: het perfecte cadeau voor liefhebbers van thee. Met de Thermoskan Tube kan dat gemakkelijk!
 • Bamboe thermosfles: voor bedrijven die waarde hechten aan duurzaamheid en hun ecologische waarden willen promoten, kunnen ze rekenen op de Thermosfles Natura, die is bedekt met bamboe en een zeer mooi esthetiek heeft.
 • Easy Open Thermos: met een druk op de knop gaat de Thermosfles Impact 330ml snel en gemakkelijk open.
 • Thermoskan met mok: Drink met de Thermoskan Cuppa zal zeer comfortabel zijn omdat het deksel een beker met een handvat wordt om te genieten van de warme of koude drank die je het liefst overal wilt hebben.

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER THERMOSFLESSEN BEDRUKKEN

Wat voor soort thermosflessen met logo heb je beschikbaar?

Binnen onze catalogus van thermoskannen bedrukken vindt u een grote verscheidenheid met verschillende capaciteiten en uitvoeringen. Ze zijn meestal gemaakt van roestvrij staal voor duurzaamheid en een beter temperatuurbehoud. Bovendien zijn ze niet allemaal grijs, maar zijn er meerdere verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze aangepast kunnen worden aan uw bedrijfsimago. Ook zijn er andere met een bamboe hoes beschikbaar voor de gebruiker om een natuurlijker uiterlijk te geven, een andere met een komvormige stop of, aan de andere kant, kunt u onze mokken met logo bedrukken. Een goede alternatieve categorie naast de thermosflessen. Met ons brede assortiment beschikbaar voor thermosflessen, zijn we zeker dat er iets tussenzit wat past bij uw bedrijf!

Waarmee zijn thermosflessen goed te combineren?

Thermosflessen zijn prima te combineren met diverse artikelen, zoals een handige katoenen tas met jouw bedrijfslogo. Omdat het een product is dat dagelijks gebruikt kan worden op het kantoor, voor onderweg, tijdens het sporten etc, is het gemakkelijk te combineren met veel verschillende bedrukte relatie geschenken. Kom je er niet uit, dan raden we aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij staan je graag bij met persoonlijk advies en enige nodige hulp.

Waar moet ik rekening mee houden om thermosflessen te bedrukken met logo?

Bij het kiezen van een merchandisingartikel, inclusief thermosflessen, moet u nadenken over voor wie ze bedoeld zijn, aangezien er afhankelijk van uw doelgroep een geschikter model zal zijn. Als het een cadeau is voor je beste klanten, kies dan voor meer sobere en elegante opties, maar als het gericht is op een jonger publiek, kies dan voor kleurrijkere thermosflessen. U moet ook zoeken naar degene die het beste bij uw bedrijf en uw waarden past. Als je duurzaamheid promoot, kies dan voor thermosflessen van bamboe of als je een innovatief bedrijf bent, focus dan op thermosflessen met thermometer. Het is heel belangrijk dat als u een kleur kiest, deze gemakkelijk herkenbaar is aan uw merk. En heel belangrijk: vergeet niet uw logo zichtbaar toe te voegen.

Bij welke gelegenheden kun je het beste thermosflessen geven?

Je kunt er bijvoorbeeld een paar meenemen naar het volgende evenement dat je bijwoont (vooral als het in de herfst/winter plaatsvindt) om cadeau te geven aan de aanwezigen: ze zullen zich jouw merk herinneren en de interactie die ze die dag met je hadden. Een ander veel voorkomend gebruik is echter om ze op te nemen in een welkomstpakket voor werknemers, zodat ze hun favoriete drankje van thuis mee kunnen nemen. Het kan zelfs worden geleverd samen met notitieboekjes of bedrukte tassen.Thermosflessen zijn ook ideaal om als promotionele kerstcadeaus aan klanten te bezorgen. Op deze manier zal het dienen om de link met uw merk verder te versterken.

Hoe verleng je de levensduur van een thermoskan?

De thermoskan met logo is een voorwerp dat gevoelig is voor klappen, omdat deze meestal mee wordt genomen op excursies. Daarom moet het goed worden bevestigd en, indien mogelijk, beschermd wanneer het in de rugzak wordt gedragen, en moet het worden vermeden dat het valt. Vervolgens moet u voor het interieur zorgen. Om dit te doen, verdient het de voorkeur om het niet in de vaatwasser te plaatsen, aangezien wassen agressiever is. De watertemperatuur mag niet hoog zijn en er moeten neutrale zepen worden gebruikt. Dit zorgt niet alleen voor een betere conservering van het artikel, maar ook voor de markering, vooral als er voor tampondruk of zeefdruk is gekozen. Gebruik de thermoskan niet voor extreem hete of bevroren vloeistoffen. En ten slotte moet de opslag ervan voldoende zijn op een droge en schone plaats.

Wat zijn de voordelen van het kopen van thermosflessen voor bedrijven met Gift Campaign?

Thermosflessen bij ons kopen heeft veel voordelen! Enerzijds hebben we een grote catalogus aan varianten waarmee we proberen aan te passen aan alle smaken en behoeften. Daarnaast beschikken wij over een gespecialiseerde klantenservice die u op een persoonlijke manier helpt wanneer u dat nodig heeft. Voordat we uw bestelling goedkeuren, sturen we u een virtueel monster waarop u het eindresultaat van de door u gekozen producten kunt zien en eventuele wijzigingen kunt aanvragen die u nodig acht. Ten slotte zijn alle standaardverzendingen gratis.


★ Reviews