Laat hier een tassenhanger bedrukken met logo om dit accessoire extra leuk te maken. Een gepersonaliseerde tassenhanger is een heel nuttig item. Met dit object kun je namelijk waar dan ook altijd je tas, rugzak of jas ophangen. De tassenhanger neemt weinig ruimte in beslag. Binnen ons assortiment aan bedrukte tassenhangers vind je luxe merken als Agatha Ruiz de la Prada. Neus rond in onze collectie, kies je favoriete model en wij zorgen dat hij bedrukt wordt met jouw logo.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Oranje
Roze
Zilver
Minimale afname
overige filters

2 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

2 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN TASSENHANGER BEDRUKKEN

Wat zijn de verschillende tassenhangers te vinden in onze catalogus?

Hier vindt u verschillende modellen om weg te geven met het logo erop gedrukt. We kunnen de HangOn benoemen, een van de klassieke opvouwbare tassenhangers vanwege de afgeronde vorm die een prominente bedrukking mogelijk maakt. Dan is er de Colors, die overeenkomen met de goedkope categorie en die, ook opvouwbaar is.

Wat is de levertijd van tassenhangers?

De leveringstermijn van bestellingen ligt tussen de 8 en 10 werkdagen, steeds te rekenen vanaf de goedkeuring van het toegestuurde virtuele voorbeeld van de tassenhanger met het logo. Als u ervoor kiest om niet te bedrukken, wordt deze tijd verkort. De verzendtijd kan aan de rechterkant van de pagina worden geraadpleegd bij het kiezen van de hoeveelheid, bedrukking en kleur van het product. Onze standaardlevering is daarbij ook altijd gratis.

Waar staat het logo op tassenhangers met logo?

Meestal is het bedrukkingsgebied voor het logo het ronde of ovale oppervlak aan de bovenkant van het accessoire. Daar wordt met verschillende technieken het gewenste beeld in verwerkt. Zo hebben we tampondruk beschikbaar, waarmee tassenhangers voor promotie in één of meerdere kleuren kunnen worden gepersonaliseerd. Ook hebben we een druppel hars, een optie waardoor het ontwerp nog meer opvalt. Ook aan lasergraveren van metalen oppervlakken geen gebrek.

Is er een spoedverzending?

Het is mogelijk dat u de verzendtijd van uw bestelling wilt verkorten, omdat er een tegenvaller is geweest of omdat er een deadline is. Om deze reden hebben we een spoed transportservice, waardoor de aankoop sneller aankomt. Om dit alternatief te gebruiken, moet u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon, zodat ons team u kan adviseren over de voorwaarden van spoedverzending.


★ Reviews