Wil je jezelf, je medewerkers, klanten of zakenrelaties beschermen tegen verspreiding van het coronavirus? Je bent hier aan het juiste adres voor mondkapjes voor bedrijven. Binnen dit assortiment tref je diverse mondkapjes aan. Zo hebben we goedkopere wegwerpmodellen voor eenmalig gebruik. Deze zijn ideaal om uit te delen binnen in bijvoorbeeld je winkel. Tevens vind je in ons assortiment ook herbruikbare bedrukte mondkapjes. Je hebt de keuze uit diverse types gezichtsmaskers. Zoals speciaal voor chirurgisch gebruik of met een zelffilterende optie. De mondkapjes laten bedrukken met jouw logo kan een slimme manier zijn van reclame maken, omdat voorbijgangers jouw bedrijfsnaam zien. Kies het model die het beste aansluit bij jouw doel. Personaliseer hem naar wens en wij verzorgen de rest voor je. Mocht je nog vragen hebben over onze mondkapjes, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Minimale afname
overige filters

8 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

8 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER MONDKAPJES BEDRUKKEN

Wat voor mondkapjes kan ik hier vinden?

Er zijn drie soorten maskers in onze collectie: hygiënische, chirurgische en zelffilterende PBM-maskers (zoals FFP2 of KN95). De eerste zijn de goedkoopste bedrijfsmaskers in onze collectie en hebben een bacteriële filtratie (EFB) van gelijkwaardigheid gelijk aan of groter dan 90%. Dan zijn er de chirurgische die, zoals de naam al doet vermoeden, degene zijn die tijdens operaties worden gebruikt en een EFB van ten minste 95% hebben.In beide gevallen voorkomen zowel de hygiënische als de chirurgische alleen dat de persoon die ze draagt ​​derden besmet, maar ze voorkomen niet dat de persoon die ze draagt ​​besmet raakt. Daarom zijn er zelffilterende PBM-maskers die zowel beschermen tegen hun eigen besmetting als tegen het infecteren van derden. Op veiligheidsniveau zijn deze het meest aanbevolen, hoewel hun prijs iets hoger is.

Hoe kunnen herbruikbare en wasbare maskers worden gepersonaliseerd?

Maskers met UNE 0064-, UNE 0065-certificeringen en ook hygiënische of chirurgische (d.w.z. die vallen onder de Europese regelgeving) kunnen niet worden aangepast om hun anti-besmettingseigenschappen niet te verminderen. We hebben echter twee modellen stoffen maskers die wasbaar zijn en geen specifieke beschermingsspecificaties hebben. Deze kunnen de gewenste merkuitstraling (logo) dragen, waardoor ze ideaal zijn om te gebruiken als goedgekeurde bedrijfsmaskers binnen bedrijven.Deze maskers voor klanten of medewerkers zijn hygiënisch en worden op het volledige oppervlak gepersonaliseerd met behulp van kwaliteits bedrukkingstechnieken. Stuur ons het logo om af te drukken en we sturen u vrijblijvend een gratis virtueel voorbeeld zodat u een goed beeld hebt over het uiteindelijke resultaat.

Kan ik de masker volledig laten personaliseren?

Ja, misschien wilt u niet alleen een eenvoudig logo plaatsen, maar een afbeelding op het masker zelf afdrukken. Om deze reden ziet u in onze catalogus sommige die sublimatie mogelijk maken en andere die in full colour kunnen worden bedrukt, zodat complexere logo's of ontwerpen het oppervlak kunnen bezetten. Binnen het productbestand ziet u de mogelijkheden van markeren en als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen zodat wij u kunnen helpen.

Aan welke normen voldoen de mondkapjes met logo?

Voor elk type masker zijn er verschillende certificeringen om ze als zodanig te classificeren. In het geval van hygiënische maskers voor klanten of medewerkers kunnen we spreken van de certificeringen UNE 0064 en 0065. De UNE 0064-regelgeving verwijst naar niet-herbruikbare maskers, terwijl 0065 aangeeft dat deze maskers hergebruikt kunnen worden.Zoals we hebben opgemerkt, worden chirurgische maskers gemeten op basis van hun bacteriële filtratie-efficiëntie (EFB), volgens de norm EN 146.3 n q 0 9883:2019 AC:2019, waarbij type I een EFB heeft van 95%, type II van 98% en die van het type IIR van 98% en een drukverschil van minder dan 60. Ten slotte zijn de PBM-maskers zelffilterend en vallen ze onder de norm UNE-EN 149:2001 A1:2009 en afhankelijk van het type filtering kunnen ze geclassificeerd als FFPI, FFP2 of FFP3, waarbij de laatste de meeste filtering bieden.

Wat zijn de verzendkosten en levertijden van de maskers?

Onze onbedrukte bedrijfsmaskers worden binnen 3-5 werkdagen naar onze klanten verzonden. En we hebben ook de mogelijkheid om spoedzendingen te maken zodat ze indien nodig eerder aankomen. Om van deze service gebruik te kunnen maken, moet u vooraf contact met ons opnemen, zodat wij u hierover kunnen informeren.Voor degenen die we bedrukken met een specifiek ontwerp, is de levertijd 6 tot 8 dagen nadat het afdrukvoorbeeld is goedgekeurd en daarom de bestelling naar de fabriek wordt verzonden. In beide gevallen zijn de transportkosten volledig gratis. In het productdossier ziet u de prijsopgaaf van dit alles nadat u de kleur, bedrukking en hoeveelheid hebt gekozen.

Wat is de OEKO-TEX®-certificering?

OEKO-TEX® is een onafhankelijke internationale vereniging die aanwezig is in 85 landen en een toonaangevende organisatie is die oplossingen biedt om duurzame producten op de markt te brengen. In een aantal van de maskers zie je dat ze zijn gecertificeerd met Standard 100. Deze certificering garandeert dat het textiel dat ermee is gelabeld, is geanalyseerd op 300 schadelijke stoffen. Daarom wordt door middel van laboratoriumtesten geverifieerd dat deze artikelen geen componenten bevatten die schadelijk zijn voor de gezondheid.


★ Reviews