De meest elegante metalen pennen graveren, ideaal om jouw merk te promoten

Een mooie metalen pen graveren met de naam of logo van jouw bedrijf is een altijd gewaardeerd relatiegeschenk. De metalen pennen bedrukken zijn hier goed voor geschikt. Ook zijn ze perfect te combineren met bedrukte notitieboekjes. Deze luxe pennen laten graveren is in diverse modellen beschikbaar. Met hoge kwaliteit en precisie laser gravering te bedrukken. Ook goed om te weten is het feit dat de pennen bedrukken kleine oplage mogelijk is, vanaf 25 stuks!


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Zilver
Goud
Paars
Fuchsia
Naturel
Meerkleurig
Materialen
Inkt kleur
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 105

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 105

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER PENNEN GRAVEREN MET LOGO

Ik wil luxe pennen bedrukken, kan dit hier?

Ja! Uiteraard. Binnen onze collectie aan schrijfwaren vind je ook luxe pennen die je kunt graveren met jouw bedrijfslogo. Veel bedrijven zetten dit in als luxe relatiegeschenken voor speciale klanten die je extra in het zonnetje wil zetten. De luxe pen met logo zelf oogt al elegant, door de lasergravure krijgt het een extra chique twist. Bijvoorbeeld Springfield pennen, of die van het merk Branve®, daarnaast kun je ook een Parker pen graveren. Neem gerust een kijkje en laat je verrassen. Bijgaands vindt je hier ook onze bijpassende bedrukte pennenhouders om er een compleet pakket van te maken.

Goedkope metalen pennen laten graveren, is dat mogelijk?

Ja! Ondanks dat dit luxe pennen zijn, wil dit niet zeggen dat ze niet ook net zo goed economisch vriendelijk zijn. Je kunt filteren op prijs. Zo zie je de goedkoopste optie als eerste verschijnen. Mocht je een geschikte pen hebben gevonden, dan zul je zien dat je bij een hogere afname van dit specifieke product kwantumkorting krijgt. Dit maakt het economisch ook aantrekkelijk om luxe pennen te laten graveren. Daarnaast is de verzending altijd gratis!

Luxe pennen bedrukken of graveren?

Een luxe pen kan via diverse hoogwaardige technieken bedrukt worden. Dit laat het bedrijfslogo goed overkomen, uiteraard zijn alle bedrukkingen van hoge kwaliteit en perfect om zichtbaarheid te geven aan jouw werkimago. Aan de andere kant is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld een parker pen te graveren doormiddel van lasergravering. Dit geeft een luxe uitstraling en is bovendien erg precies.

Wanneer geef ik de luxe pennen met logo cadeau?

Bij het geven van een gepersonaliseerde metalen pen bedrukt of parker pen met logo is het raadzaam rekening te houden met diverse factoren. Allereerst kun je kijken naar het moment waarop je de pen cadeau wil doen. Ben je bijvoorbeeld op een exclusief evenement waar interessante prospects rondlopen die jij per se als klant wil binnenhalen? Laat dan een metalen pen bedrukken en deel deze uit! In principe is er nooit een verkeerd moment!

Kan ik ook één luxe pen bedrukken?

Nee. Dit kan helaas niet bij Gift Campaign. Voor al onze promotieartikelen geldt een minimale afname te vinden bij de productspecificatie. Wij hanteren dit aantal omdat we werken met specifieke machines die maatwerk qua bedrukking mogelijk maken. Zoals bijvoorbeeld voor de metalen pennen bedrukken Bij een lage afname komen de kosten voor het bedrukken heel hoog te liggen. Mocht je meer vragen hebben over onze luxe pennen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Wat kost een pen graveren?

In deze categorie is al mogelijk om pennen te graveren vanaf 0,12 per stuk vanaf 50 stuks! Natuurlijk zijn er veel verschillende opties beschikbaar met verschillende prijzen. Kies bijvoorbeeld voor een gegraveerde pen van het luxe merk Parker of Waterman. Te graveren met jouw merknaam, door precieze lasergravering kun je altijd trots zijn op het resultaat!


★ Reviews