Milieubewuste ondernemers opgelet! Je kunt hier een houten usb sticks bedrukken met logo. Deze originele usb-sticks hebben een ecologische look and feel. De behuizing is biologisch afbreekbaar en kan worden gerecycled. Je kunt de usb-sticks bedrukken om er een persoonlijke twist aan te geven. Kies een exemplaar uit ons assortiment en ontwerp deze naar keuze. Handig voor eigen gebruik, maar ook een geschikt duurzaam relatiegeschenk. Combineer haar met een van onze keycords, notitieboekjes of vele andere cadeaus om er een complete set van te maken.

15 artikel(en)

 • Houten USB-stick bedrukken naturel

  WOODMATE

  Houten USB-stick om te bedrukken
  Deze houten USB-sticks die bedrukt kunnen worden met een logo, zijn een ideaal relatiegeschenk voor bedrijven die een duurzaam imago willen uitdragen.

  Prijs vanaf: € 2,06
 • Ecologische reclame usb kleur beige tweede weergave

  USB GREENER

  Ecologische reclame usb
  Laat deze usb-stick bedrukken als milieuvriendelijk alternatief. De behuizing bestaat uit slechts 50% kunststof.

  Prijs vanaf: € 1,92
 • Houten usb stick met logo kleur licht hout

  USB ECOLOGISCH

  Houten usb stick met logo
  Een houten usb stick met logo is populaire merchandising voor bedrijven. Met deze gadget met houten dop beschikken jouw klanten altijd over genoeg geheugen.

  Prijs vanaf: € 1,91
 • Platte usb stick van hout kleur licht hout

  HOUTEN USB PLAT

  Platte usb stick van hout
  Verras je cliënten met deze houten usb met logo. Het logo wordt bedrukt via lasergravure. De usb stick is plat en oogt ecologisch.

  Prijs vanaf: € 1,85
 • USB 3.0-snelheid voor houtgravure kleur licht hout

  USB ECOLOGISCH 3.0

  USB 3.0-snelheid voor houtgravure
  Rechthoekige, houten usb stick met een 3.0 high-speed datatransmissie. Hij is ecologisch en is geschikt als relatiegeschenk voor milieubewuste ondernemers.

  Prijs vanaf: € 3,96
 • Roterende usb stick van bamboe hout kleur donker hout

  USB ECOTWIST

  Roterende usb stick van bamboe hout
  Laat deze ecologische usb stick bedrukken met logo als duurzaam relatiegeschenk. Hij is roterend en gemaakt van bamboe. Dit model heet ook wel de Twister.

  Prijs vanaf: € 1,92
 • Kurkvormige USB stick met logo

  KURKEN USB

  Kurkvormige USB stick met logo
  Voor bedrijven die werkzaam zijn in de wijnwereld zijn dit populaire relatiegeschenken. Je kunt de kurkvormige USB stick bedrukken met je logo. Heel origineel.

  Prijs vanaf: € 2,12
 • Cilindervormige, kartonnen usb stick kleur beige

  CILINDER

  Cilindervormige, kartonnen usb stick
  Deze gepersonaliseerde eco bedrukte usb sticks met logo zijn origineel door hun cilindrische vorm. Ze zijn gemaakt van gerecycled karton.

  Prijs vanaf: € 1,97
 • Ronde usb stick van hout kleur licht hout

  NATURAL ROUND

  Ronde usb stick van hout
  Laat deze gepersonaliseerde usb stick bedrukken met logo om hen zo weg te geven als relatiegeschenk. Hij is rond van stuk en ecologisch door haar materiaal.

  Prijs vanaf: € 2,36
 • Houten, ovale usb stick kleur licht hout

  HOUTEN USB OVAAL

  Houten, ovale usb stick
  Deze houten, eco usb stick is ideaal voor duurzame bedrijven. Hij is ovaal en ziet er prachtig uit. Laat de usb bedrukken met logo voor een persoonlijke touch.

  Prijs vanaf: € 2,38
 • Houten usb met 3.0-snelheid kleur licht hout

  HOUTEN USB OVAAL 3.0

  Houten usb met 3.0-snelheid
  Deze houten usb sticks hebben een 3.0-snelheid en kunnen grote bestanden aan. Een mooi relatiegeschenk voor multimediabedrijven en communicatiebureaus.

  Prijs vanaf: € 3,82
 • Draaibare USB stick voor merchandising

  USB ECOCARE

  Draaibare USB stick voor merchandising
  Deze usb sticks uit onze eco-lijn zijn prima relatiegeschenken. Bovendien kun je de usb stick bedrukken met je bedrijfslogo. Wordt geleverd in kartonnen doosje.

  Prijs vanaf: € 2,97
 • Bedrukte USB stick van gerecyclede karton

  USB ECOCORK

  Bedrukte USB stick van gerecyclede karton
  Als je op zoek bent naar relatiegeschenken met een natuurlijk merkimago, dan is deze kartonnen USB stick met logo een echte aanrader. Inclusief kurken hoesje.

  Prijs vanaf: € 0,00
 • USB-geheugensticks van gerecycled karton

  USB CARDBOARD

  USB-geheugensticks van gerecycled karton
  Laat deze originele en duurzame USB stick bedrukken met je bedrijfsmerk en gebruik hem als merchandising. De stick en dop zijn gemaakt van gerecycled karton.

  Prijs vanaf: € 0,00
 • USB stick met kurkvorm en glazen flesje

  USB CRYSTAL CORK

  USB stick met kurkvorm en glazen flesje
  Ben je op zoek naar relatiegeschenken waarmee je zeker de aandacht zult trekken? Laat dit flesje met kurken USB stick bedrukken met je logo. Succes verzekerd!

  Prijs vanaf: € 4,09

15 artikel(en)

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN HOUTEN USB STICK BEDRUKKEN

Kan ik bij jullie een houten usb stick bedrukken?

Dat kan absoluut! Bij Gift Campaign hebben we diverse soorten usb sticks in ons assortiment om te bedrukken, waaronder die van hout. Deze versie van de klassieke stick is erg populair als relatiegeschenk. Allereerst omdat dit een milieuvriendelijk alternatief is op de plastic tegenhanger. Het maken van deze usb stick is een stuk duurzamer. Daarnaast is de behuizing biologisch afbreekbaar en dus recyclebaar. Daarnaast komt een usb stick vrijwel altijd van pas! Of je nu een presentatie moet geven op een beurs, aan je collega´s of bij een klant!

Wanneer geef je een houten usb met logo cadeau?

Wat ons betreft is een bedrukte usb stick van hout altijd een welkom relatiegeschenk! Bijvoorbeeld als onderdeel van een welcome pack voor nieuwe werknemers. Door op de stick een persoonlijke boodschap te plaatsen, voelt je nieuwe collega zich nog meer welkom! Of deel de houten usb stick uit op evenementen als beurzen en congressen waarbij het milieu centraal staat. Uiteraard kun je de stick ook cadeau doen aan een klant als onderdeel van een duurzaam pakket. Op deze manier draag je de boodschap uit om het milieu te geven.

 

Waarmee kan ik een houten usb stick combineren?

Vind je enkel een houten usb stick bedrukken niet voldoende? Geen enkel probleem! Je treft in ons assortiment talloze promotieartikelen en relatiegeschenken aan. Combineer de stick bijvoorbeeld met een keycord, om hier de stick aan te koppelen. Zo heb jij of de klant de stick altijd dicht in de buurt. Wil je de duurzame lijn doortrekken? Combineer de stick dan bijvoorbeeld met items als een bedrukte katoenen tas, een ecologische speaker of een fles. Je kunt er ook een technologisch pakket van maken. Bijvoorbeeld door er een bedrukte muis met muismat aan toe te voegen!

Kan ik ook één houten usb stick bedrukken?

Nee, helaas kan dit bij ons niet. Onze minimale afname ligt op 25 stuks. Dit komt omdat wij werken met speciale machines, waarbij de kosten erg hoog uitvallen wanneer we minder dan 25 items per bestelling bedrukken. Daarentegen hanteren wij kwantumkorting. Dit wil zeggen dat de stuksprijs daalt bij een hogere afname van een item. Ook zijn onze verzendkosten geheel gratis! Mocht je de usb stick onbedrukt willen bestellen, dan kan dit ook. Dit scheelt in de kosten en ook in de levertijd. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

 

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >