Maak een technologisch en milieuvriendelijker cadeau door een houten USB met logo te geven

Laat hier een houten usb stick bedrukken. Deze originele usb-sticks hebben een ecologische look and feel. De behuizing is biologisch afbreekbaar en kan worden gerecycled. Dit maakt het niet alleen een praktisch item, maar ook nog eens heel erg milieuvriendelijk. Wij kunnen voor jou de houten usb stick graveren met je logo, waardoor hij een prachtige finishing en persoonlijke touch krijgt! Een geschikt duurzaam relatiegeschenk om uit te delen. Bijvoorbeeld op evenementen en beurzen. Wil je liever een andere soort usb stick bedrukken? Bekijk deze categorie!


Kleuren
Naturel
Bruin
Rood
Capaciteit
USB-standaardtype
Minimale afname
overige filters

19 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

19 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN HOUTEN USB STICK MET LOGO BEDRUKKEN

Kan ik bij jullie een houten usb stick bedrukken?

Ja, dat kan! Bij Gift Campaign hebben we diverse soorten bedrukte usb sticks in ons assortiment, waaronder de houten variant. Deze versie van de klassieke usb is erg populair als relatiegeschenk. Allereerst omdat de houten usb met logo een milieuvriendelijk alternatief is op de plastic tegenhanger. Duurzaam ondernemen is steeds belangrijker aan het worden in Nederland en met dit relatiegeschenk ga je dan ook mee in de duurzame trend. Daarnaast is de behuizing van de houten usb stick biologisch afbreekbaar en dus recyclebaar. Daarnaast komt een usb vrijwel altijd van pas! Of je nu een presentatie moet geven op een beurs, aan je collega’s of bij je klant. Uiteraard kun je hem ook prive gebruiken.

Wat voor soort houten usb sticks hebben jullie?

In ons assortiment tref je diverse soorten houten usb sticks aan. Zo hebben we klassieke modellen die vierkant van vorm zijn. Door de schroefdop open te maken kun je de usb stick gebruiken. Daarnaast hebben we ook meer originele modellen, bijvoorbeeld de ronde opties. Wist je al dat je bij ons ook usb sticks kunt bedrukken die gemaakt zijn van bijvoorbeeld kurk? Net zo duurzaam en origineel! Heel toepasselijk voor bepaalde sectoren. Deze hebben we ook in de vorm van een glazen flesje waarbij de dop gemaakt is van kurk. Laat je verrassen door ons assortiment en neem voor vragen gerust contact op met onze klantenservice. Bekijk ook de productspecificaties voor meer informatie.

Wanneer geef je een houten usb met logo cadeau?

Wat ons betreft is een bedrukte usb stick van hout altijd een welkom relatiegeschenk! Bijvoorbeeld als onderdeel van een welcome pack voor nieuwe werknemers. Door op de stick een persoonlijke boodschap te plaatsen, voelt je nieuwe collega zich nog meer welkom! Of deel de houten usb stick uit op evenementen als beurzen en congressen waarbij het milieu centraal staat. Uiteraard kun je de stick ook cadeau doen aan een klant als onderdeel van een duurzaam pakket. Op deze manier draag je de boodschap uit om het milieu te geven.

Hoeveel opslagcapaciteit hebben jullie houten usb’s?

Wil je graag een houten usb stick graveren? Wij hebben diverse soorten in ons assortiment, gemaakt van verschillende materiaalsoorten maar ook met diverse opslagcapaciteiten. Heb je een usb stick nodig met slechts een klein beetje opslagcapaciteit? Geen enkel probleem! Kies dan voor een van de opties bijvoorbeeld 6GB of 8GB. Heb je daarentegen meer opslagcapaciteit nodig? We hebben ook opties van 32GB en soms zelfs 64GB. Raadpleeg altijd de productspecificaties van het item die je wilt gaan bestellen om de daadwerkelijke geheugen te bekijken. Hier vind je ook meer informatie over bijvoorbeeld de diverse druktechnieken en of het item in een geschenkdoos wordt geleverd.


★ Reviews