Milieubewuste ondernemers opgelet! Je kunt hier een houten usb sticks bedrukken met logo. Deze originele usb-sticks hebben een ecologische look and feel. De behuizing is biologisch afbreekbaar en kan worden gerecycled. Je kunt de usb-sticks bedrukken om er een persoonlijke twist aan te geven. Kies een exemplaar uit ons assortiment en ontwerp deze naar keuze. Handig voor eigen gebruik, maar ook een geschikt duurzaam relatiegeschenk. Combineer haar met een van onze keycords, notitieboekjes of vele andere cadeaus om er een complete set van te maken.

5 artikel(en)

 • USB ECOLOGISCH

  Houten usb stick met logo
  Een houten usb stick met logo is populaire merchandising voor bedrijven. Met deze gadget met houten dop beschikken jouw klanten altijd over genoeg geheugen.

  Prijs vanaf: € 1,91
 • WOODMATE

  Houten USB-stick om te bedrukken
  Deze houten USB-sticks die bedrukt kunnen worden met een logo, zijn een ideaal relatiegeschenk voor bedrijven die een duurzaam imago willen uitdragen.

  Prijs vanaf: € 2,06
 • USB GREENER

  Ecologische reclame usb
  Laat deze usb-stick bedrukken als milieuvriendelijk alternatief. De behuizing bestaat uit slechts 50% kunststof.

  Prijs vanaf: € 1,92
 • ROTOWOOD

  Houten USB-sticks om te bedrukken
  Houten USB-sticks om te bedrukken, zijn een ideaal klantengeschenk voor ecologische bedrijven die een milieuvriendelijk imago willen uitdragen.

  Prijs vanaf: € 2,55
 • KURKEN USB

  Kurkvormige USB stick met logo
  Voor bedrijven die werkzaam zijn in de wijnwereld zijn dit populaire relatiegeschenken. Je kunt de kurkvormige USB stick bedrukken met je logo. Heel origineel.

  Prijs vanaf: € 2,12

5 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >