Puzzelen is populairder dan ooit. Een puzzel bedrukken met logo is dan ook een zeer gewild relatiegeschenk. Of om in het kerstpakket voor werknemers te stoppen. Ook is het een slimme manier van merchandising. Bijvoorbeeld wanneer je op een evenement staat en de voorbijgangers een moment van plezier wil gunnen. Je kunt een puzzel laten bedrukken voor kinderen en voor volwassenen in onze speelgoed bedrukken categorie. Puzzelen is leuk voor iedere leeftijd! Iedereen kan genieten van een goede puzzel.


Kleuren
Wit
Hout
Minimale afname
Themas

10 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • Promotionele puzzel voor bedrijven kleur hout tweede weergave

  Puzzel Cubus

  Promotionele puzzel voor bedrijven
  Dit relatiegeschenk is een puzzel voor promotioneel gebruik met de vorm van een ster. Laat het katoenen zakje bedrukken met je bedrijfslogo!

  Prijs vanaf: € 1,31
  Bekijk details >
 • Houten puzzel voor reclame en bedrijven kleur hout derde weergave

  Puzzel Astrum

  Houten puzzel voor reclame en bedrijven
  Geef deze promotionele puzzels die bestaan uit 7 houten puzzelstukjes, als relatiegeschenk aan je klanten. Vergeet ze niet te bedrukken met je bedrijfslogo!

  Prijs vanaf: € 0,96
  Bekijk details >
 • Houten bedrukte puzzels van 16 stukjes kleur hout

  Puzzel WoodMate

  Houten bedrukte puzzels van 16 stukjes
  Voor kinderen zijn deze puzzels geweldige reclame artikelen. Je kunt de houten puzzel bedrukken met een leuke afbeelding of bedrijfslogo naar keuze.

  Prijs vanaf: € 0,67
  Bekijk details >
 • Decoratieve magnetische puzzel van metaal

  Puzzel MagniCube

  Decoratieve magnetische puzzel van metaal
  Deze decoratieve puzzel is een relatiegeschenk voor op het bureau van je klanten en medewerkers. Laat de puzzel bedrukken met je bedrijfslogo!

  Prijs vanaf: € 7,83
  Bekijk details >
 • Puzzel voor reclame en merchandising kleur wit

  Puzzel Enigma

  Puzzel voor reclame en merchandising
  Deze puzzel is het perfecte reclameartikel. De spelletjes zijn van plastic en uit één stuk gemaakt. Laat ze full colour bedrukken met een afbeelding naar keuze.

  Prijs vanaf: € 0,39
  Bekijk details >
 • Digitaal gepersonaliseerde puzzel kleur wit

  Puzzel Piz

  Digitaal gepersonaliseerde puzzel
  Deze puzzels kun je digitaal laten bedrukken met een afbeelding of logo naar keuze in kleur. Gebruik ze als promotie artikelen voor een jonger publiek.

  Prijs vanaf: € 0,22
  Bekijk details >
 • Promotionele puzzel voor klanten kleur beige

  Puzzel Unhook

  Promotionele puzzel voor klanten
  Puzzels voor promotioneel gebruik zijn heel populair als reclameartikel. Dit model bestaat uit drie puzzels in een zakje dat bedrukt kan worden.

  Prijs vanaf: € 1,51
  Bekijk details >
 • Houten puzzels in bedrukte tasjes

  Puzzel Woody

  Houten puzzels in bedrukte tasjes
  Dit promotie materiaal is goed voor urenlang puzzelplezier. Van de 24 houten stukjes kun je verschillende vormen leggen. Verpakt in een kleine tas met logo.

  Prijs vanaf: € 2,41
  Bekijk details >
 • Aanpasbare houten puzzel

  houten fotopuzzel

  Aanpasbare houten puzzel
  Negendelige puzzel die kan worden aangepast met een afbeelding, waardoor allerlei visuele effecten kunnen worden bereikt.

  Prijs vanaf: € 0,50
  Bekijk details >
 • Gekleurd houten tangram spel

  Puzzel Shape

  Gekleurd houten tangram spel
  Het klassieke spel tangram komt zodat je het aan een jonger publiek kunt brengen, zodat ze hun verbeelding kunnen verkennen. Het heeft 7 gekleurde stukken.

  Prijs vanaf: € 0,53
  Bekijk details >

10 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN PUZZEL BEDRUKKEN

Welke soorten gepersonaliseerde puzzels verkopen jullie?

Hier ziet u verschillende modellen puzzels. Enerzijds zijn er de klassiekers met een gedrukte afbeelding verdeeld in kleine vierkantjes, zodat je ze moet verplaatsen om de foto te reconstrueren. Dan zijn er die met een geometrische vorm, die worden gedemonteerd en het stuk moet opnieuw worden gevormd. Daarnaast zul je de typische puzzels vinden, maar dan in 3D-vorm, omdat ze van metaal zijn, zodat ze overal kunnen worden geplaatst en deel uitmaken van de decoratie. Ten slotte zijn er die bestaande uit groepen samengevoegde stukken waarvan het doel is een manier te vinden om ze te scheiden.

Binnen hoeveel dagen komt mijn puzzel relatiegeschenk aan?

Doorgaans is de levertijd voor een puzzel gepersonaliseerd tussen de 7 en 9 werkdagen, wat overeenkomt met onze standaardservice, die gratis is. Deze tijd kan verschillen afhankelijk van het gekozen model. Bovenvermelde dagen moeten in aanmerking worden genomen vanaf het moment waarop het toegezonden grafisch voorbeeld van het product met het logo definitief wordt goedgekeurd. Daarnaast is er express levering tegen een meerprijs.

Hoe wordt een puzzel bedrukt met logo?

We moeten twee kenmerken onderscheiden om rekening mee te houden. Aan de ene kant is er het bedrukkingsgebied, dat afhangt van het model, aangezien sommige het mogelijk maken om de promotionele puzzel zelf te bedrukken, terwijl andere alleen kunnen worden gepersonaliseerd op de tas of hoes waar ze in komen. Aan de andere kant is er de techniek, met alternatieven zoals tampondruk om een ​​bedrukking in één of meerdere kleuren op verschillende soorten oppervlakken aan te brengen, full colour digitaal printen ontworpen voor puzzels met afbeeldingen of, tot slot, lasergraveren voor metalen oppervlakken.

Heb je andere vergelijkbare items, maar voor een meer volwassen publiek?

Jazeker! Om deze reden laten we bijvoorbeeld speelkaarten bedrukken, waarmee we het bedrijfslogo op de buitenkant kunnen plaatsen van de hoes. Er is ook geen tekort aan antistressballen, perfect om in je eigen kantoor te hebben of tijdens het remote werken thuis. Het belangrijkste is om uw doelgroep goed te kennen en de keuze te maken die ze het meest zullen waarderen.


★ Reviews