Selectie van puzzels bedrukken om een ​​andere boodschap aan uw publiek te geven

Puzzelen is populairder dan ooit. Een puzzel bedrukken met logo is dan ook een zeer gewild relatiegeschenk. Of om in het kerstpakket voor werknemers te stoppen. Ook is het een slimme manier van merchandising. Bijvoorbeeld wanneer je op een evenement staat en de voorbijgangers een moment van plezier wil gunnen. Je kunt een puzzel laten bedrukken voor kinderen en voor volwassenen in onze speelgoed bedrukken categorie. Puzzelen is leuk voor iedere leeftijd! Iedereen kan genieten van een goede puzzel.


Kleuren
Bruin
Wit
Naturel
Zilver
Minimale afname
overige filters

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN PUZZEL BEDRUKKEN

Welke soorten gepersonaliseerde puzzels verkopen jullie?

Hier ziet u verschillende modellen puzzels. Enerzijds zijn er de klassiekers met een gedrukte afbeelding verdeeld in kleine vierkantjes, zodat je ze moet verplaatsen om de foto te reconstrueren. Dan zijn er die met een geometrische vorm, die worden gedemonteerd en het stuk moet opnieuw worden gevormd. Daarnaast zul je de typische puzzels vinden, maar dan in 3D-vorm, omdat ze van metaal zijn, zodat ze overal kunnen worden geplaatst en deel uitmaken van de decoratie. Ten slotte zijn er die bestaande uit groepen samengevoegde stukken waarvan het doel is een manier te vinden om ze te scheiden.

Binnen hoeveel dagen komt mijn puzzel relatiegeschenk aan?

Doorgaans is de levertijd voor een puzzel gepersonaliseerd tussen de 7 en 9 werkdagen, wat overeenkomt met onze standaardservice, die gratis is. Deze tijd kan verschillen afhankelijk van het gekozen model. Bovenvermelde dagen moeten in aanmerking worden genomen vanaf het moment waarop het toegezonden grafisch voorbeeld van het product met het logo definitief wordt goedgekeurd. Daarnaast is er express levering tegen een meerprijs.

Hoe wordt een puzzel bedrukt met logo?

We moeten twee kenmerken onderscheiden om rekening mee te houden. Aan de ene kant is er het bedrukkingsgebied, dat afhangt van het model, aangezien sommige het mogelijk maken om de promotionele puzzel zelf te bedrukken, terwijl andere alleen kunnen worden gepersonaliseerd op de tas of hoes waar ze in komen. Aan de andere kant is er de techniek, met alternatieven zoals tampondruk om een ​​bedrukking in één of meerdere kleuren op verschillende soorten oppervlakken aan te brengen, full colour digitaal printen ontworpen voor puzzels met afbeeldingen of, tot slot, lasergraveren voor metalen oppervlakken.

Heb je andere vergelijkbare items, maar voor een meer volwassen publiek?

Jazeker! Om deze reden laten we bijvoorbeeld speelkaarten bedrukken, waarmee we het bedrijfslogo op de buitenkant kunnen plaatsen van de hoes. Er is ook geen tekort aan antistressballen, perfect om in je eigen kantoor te hebben of tijdens het remote werken thuis. Het belangrijkste is om uw doelgroep goed te kennen en de keuze te maken die ze het meest zullen waarderen.


★ Reviews