Puzzelen saai en voor oude mensen? Absoluut niet! Puzzelen is populairder dan ooit. Een puzzel bedrukken met logo is dan ook een zeer gewild relatiegeschenk. Of om in het kerstpakket voor werknemers te stoppen. Ook is het een slimme manier van merchandising. Bijvoorbeeld wanneer je op een evenement staat en de voorbijgangers een moment van plezier wil gunnen. Terwijl zij spelen, maken ze op een leuke manier kennis met je merk. We hebben puzzels voor kinderen en voor volwassenen. Puzzelen is leuk voor iedere leeftijd!

Stressbal bedrukken met logo · Jojo bedrukken · Bellenblaas · Puzzels · Speelkaarten · Knuffels · Meer spelletjes & speelgoed


9 artikel(en)

 • Promotionele puzzel voor bedrijven kleur hout tweede weergave

  Puzzel Cubus

  Promotionele puzzel voor bedrijven
  Dit relatiegeschenk is een puzzel voor promotioneel gebruik met de vorm van een ster. Laat het katoenen zakje bedrukken met je bedrijfslogo!

  Prijs vanaf: € 1,32
 • Houten puzzel voor reclame en bedrijven kleur hout derde weergave

  Puzzel Astrum

  Houten puzzel voor reclame en bedrijven
  Geef deze promotionele puzzels die bestaan uit 7 houten puzzelstukjes, als relatiegeschenk aan je klanten. Vergeet ze niet te bedrukken met je bedrijfslogo!

  Prijs vanaf: € 1,00
 • Houten bedrukte puzzels van 16 stukjes

  Puzzel WoodMate

  Houten bedrukte puzzels van 16 stukjes
  Voor kinderen zijn deze puzzels geweldige reclame artikelen. Je kunt de houten puzzel bedrukken met een leuke afbeelding of bedrijfslogo naar keuze.

  Prijs vanaf: € 0,49
 • Decoratieve magnetische puzzel van metaal

  Puzzel MagniCube

  Decoratieve magnetische puzzel van metaal
  Deze decoratieve puzzel is een relatiegeschenk voor op het bureau van je klanten en medewerkers. Laat de puzzel bedrukken met je bedrijfslogo!

  Prijs vanaf: € 8,53
 • Puzzel voor reclame en merchandising kleur wit

  Puzzel Enigma

  Puzzel voor reclame en merchandising
  Deze puzzel is het perfecte reclameartikel. De spelletjes zijn van plastic en uit één stuk gemaakt. Laat ze full colour bedrukken met een afbeelding naar keuze.

  Prijs vanaf: € 0,34
 • Digitaal gepersonaliseerde puzzel

  Puzzel Piz

  Digitaal gepersonaliseerde puzzel
  Deze puzzels kun je digitaal laten bedrukken met een afbeelding of logo naar keuze in kleur. Gebruik ze als promotie artikelen voor een jonger publiek.

  Prijs vanaf: € 0,22
 • Promotionele puzzel voor klanten kleur beige

  Puzzel Unhook

  Promotionele puzzel voor klanten
  Puzzels voor promotioneel gebruik zijn heel populair als reclameartikel. Dit model bestaat uit drie puzzels in een zakje dat bedrukt kan worden.

  Prijs vanaf: € 1,50
 • Houten puzzels in bedrukte tasjes

  Puzzel Woody

  Houten puzzels in bedrukte tasjes
  Dit promotie materiaal is goed voor urenlang puzzelplezier. Van de 24 houten stukjes kun je verschillende vormen leggen. Verpakt in een kleine tas met logo.

  Prijs vanaf: € 2,39
 • Aanpasbare houten puzzel

  houten fotopuzzel

  Aanpasbare houten puzzel
  Negendelige puzzel die kan worden aangepast met een afbeelding, waardoor allerlei visuele effecten kunnen worden bereikt.

  Prijs vanaf: € 0,56

9 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >

 

★ Reviews