Vind hier jouw draadloze kopetelefoons met logo: ontworpen met diverse functies

Laat koptelefoons en oordopjes bedrukken. In ons assortiment tref je diverse koptelefoons aan geschikt voor ieder budget en doelgroep. Wil je draadloze koptelefoons bedrukken omdat je dit praktischer vindt? Hier vind je verschillende opties: zowel voordelig als premium, verkrijgbaar in allerlei formaten: hoofdband, klein, bedraad, met bluetooth 5.0-verbinding... Zo stemmen we ons af op je doelgroep en de gelegenheid waarop je ze wilt bezorgen. We raden aan om deze technologische geschenken te geven, aangezien ze dagelijks veel worden gebruikt. We hebben een zeer uitgebreid assortiment aan bedrukte gadgets met logo. Van powerbanks tot speakers!


Kleuren
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Groen
Roze
Naturel
Zilver
Goud
Bruin
Autonomie
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 80

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 80

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

AANBEVELINGEN VOOR JOUW BLUETOOTH KOPTELEFOON BEDRUKKEN

 

Types van koptelefoons en oordopjes

Knop, hoofdband, in-ear... Welke koptelefoons zijn er?

Over het algemeen hebben we de neiging om onderscheid te maken tussen twee grote soorten koptelefoons: knop koptelefoons bedrukken (de kleine die de uitwendige gehoorgang bereiken) en diadeem koptelefoons (grotere die deze naam krijgen vanwege hun structuur). Er moet echter worden opgemerkt dat er ook drie groepen zijn waarmee u rekening moet houden bij uw merchandising:

 • Intraauraal: Bekend als in-ear die in het oor worden ingebracht. Ze zijn klein, praktisch, isoleren goed geluid en hebben vaak een kussentje voor meer comfort.
 • Supraaural: ook wel op het oor genoemd, dit zijn de klassieke koptefeloons met een ronde vorm maar ze bedekken het oor niet volledig, dus de geluidskwaliteit kan beter zijn dan de vorige, maar ze isoleren het geluid niet voldoende.
 • Circumaural: de zogenaamde over-ear zijn van de hoogste kwaliteit omdat ze dezelfde vorm hebben als de vorige, maar groter zijn en daarom veel beter isoleren.

Meer informatie over het RoHS-certificaat van onze hoofdtelefoons bedrukken

Bij Gift Campaign zoeken we naar de beste kwaliteit voor onze producten en in het geval van een hoofdtelefoon bedrukken zul je zien dat ze RoHS gecertificeerd zijn.

Deze certificering, ook wel beperking van gevaarlijke stoffen genoemd, is een norm van de Europese Unie die het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen (zoals kwik, cadmium, zeswaardig chroom, PBB of PBDE) in elektronische artikelen beperkt.

RoHS is verplicht voor de verkoop van deze productklasse en daarnaast is het nodig om tests uit te voeren en te documenteren dat aan de voorschriften wordt voldaan.

Waterbestendigheid van koptelefoons/oordopjes

De niveaus van bescherming tegen water en stof

Twee van de factoren die de kwaliteit en prijs van koptelefoons en oordopjes met logo beïnvloeden, is hun bescherming tegen deze twee factoren en daarom is het belangrijk om de belangrijkste verschillen te kennen om uw oordopjes relatiegeschenk te maken:

Waterdichte niveaus

 • IPX4: basisbescherming tegen opspattend water.
 • IPX5: Product beschermd tegen waterstralen.
 • IPX6: het item is beschermd tegen sterke waterstralen.
 • IPX7: de hoofdtelefoon is beschermd tegen tijdelijke onderdompeling in water tot een diepte van 1 meter gedurende maximaal 30 minuten.
 • IPX8: De beste bescherming aangezien het artikel meer dan een meter in water kan worden ondergedompeld en gedurende een door de fabrikant gespecificeerde periode.

Niveaus van bescherming tegen stof

 • IP3X: Beperkte bescherming, namelijk tegen vaste voorwerpen met een diameter van 2,5 mm of groter.
 • IP4X: Beperkte bescherming, alleen tegen vaste voorwerpen met een diameter groter dan 1 mm.
 • IP5X: bescherming tegen schadelijke hoeveelheden stof.
 • IP6X: totale bescherming tegen stof.

Opgemerkt moet worden dat, hoewel deze norm bepaalt hoe het apparaat wordt beschermd tegen stof, dit niet betekent dat andere factoren zoals vochtigheid of temperatuur geen invloed hebben op de goede werking ervan. Daarom is het belangrijk om de specificaties van de fabrikant te lezen.

Vermogen van koptelefoons

Andere factoren waarmee je rekening moet houden bij het kopen van een koptelefoon

Hoewel we het hebben gehad over soorten koptelefoons en oortjes bedrukken, bescherming tegen water en stof en het RoHS-certificaat, zijn er nog andere kenmerken die van invloed kunnen zijn op uw aankoopbeslissing.

Om te beginnen is de geluidskwaliteit dat dit niet alleen de prijs van het product bepaalt, maar ook het gebruik dat de persoon ervan zal maken als je het hem eenmaal hebt gegeven.

Ook kan geluidsisolatie een verschil maken, aangezien het voor velen belangrijk is om niet alleen naar je favoriete muziek of podcast te kunnen luisteren, maar ook om geluid van buitenaf te onderdrukken.

Natuurlijk is de levensduur van de batterij van cruciaal belang, aangezien oortelefoons die vaker moeten worden opgeladen, minder aantrekkelijk zullen zijn: niemand vindt het leuk om ze plotseling uit te schakelen of ze heel regelmatig te moeten opladen.

Een andere belangrijke specificatie is bluetooth-connectiviteit, en dat is dat als ze thuis worden gebruikt, bijvoorbeeld verbonden met de mobiele telefoon, maar de persoon wil verhuizen (bijvoorbeeld als ze huishoudelijk werk doen), het ideaal zou zijn om geavanceerde Bluetooth te hebben (zoals 5.0).

Ten slotte of dit een multifunctioneel apparaat is, want er zijn er die de extra functies positief waarderen, zoals het kunnen beantwoorden van oproepen met het apparaat zelf.


Tips om de batterij te sparen

· Voorkom dat de batterij volledig leeg raakt. Het is in ieder geval beter om ze op te laden als ze op 25% blijven, omdat de inspanning die van de koptelefoon wordt gevraagd dan minder is.

· Controleer ook de temperatuur, want hitte is schadelijk voor elk apparaat, en vergeet niet om je koptelefoon altijd in een hoesje te bewaren, zodat hij beschermd is tegen stoten.

· Volg de aanbevelingen van de fabrikant, aangezien er richtlijnen zijn die alleen van toepassing zijn op het specifieke model.

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER OORDOPJES & KOPTELEFOONS BEDRUKKEN

Kan ik hier ook bluetooth koptelefoons bedrukken?

Uiteraard! Binnen onze collectie aan gepersonaliseerde koptelefoons vind je twee soorten. De eerste is de klassieker; die verbinding maakt met een elektronisch apparaat via een kabel. De tweede optie is de hoofdtelefoon die verbinding kan maken met elektronische apparaten via Bluetooth. Hiervoor is dus geen kabel nodig. Dit model heeft voor veel personen de voorkeuren, aangezien je dan niet meer met kabels zit te knoeien en dit het luister comfort vergroot. Logischerwijs is de goedkoopste optie de koptelefoon die te verbinden is met een kabel. Is jouw budget voor de relatiegeschenken wat lager? Laat dan dit type hoofdtelefoons bedrukken. Wil je het relatiegeschenk meer waarde geven? Dan raden wij je de Bluetooth koptelefoons aan.

Aan welke doelgroep geef je een bedrukte koptelefoon?

In principe kun je koptelefoons bedrukken voor vrijwel iedere doelgroep. Zoals we net namelijk al hebben aangegeven, kun je een koptelefoon zowel privé als zakelijk gebruiken. Daarom is dit een multifunctioneel relatiegeschenk die altijd van pas komt! Voor jou als persoon die het cadeau geeft, levert dit ook diverse voordelen op. Jouw logo krijgt namelijk op diverse plekken zichtbaarheid, wat goed is voor je branding! Uiteraard kun je de koptelefoons ook prima aan je werknemers geven als onderdeel van je merchandise. Combineer het bijvoorbeeld met een drinkfles bedrukken met jouw bedrijfslogo. Kies de variant die het best aansluit bij jouw huisstijl.

Hoe verbind ik mijn bluetooth oordopjes?

Om de bedrukte draadloze oordopjes aan te sluiten, moet je meestal de volgende stappen volgen: Ga eerst naar de bluetooth-instellingen van je apparaat, ongeacht of het Android of iOS is, en zet de koptelefoon aan. Vervolgens moet u dit type verbinding inschakelen (als dit nog niet is ingeschakeld) en naar de hoofdtelefoon zoeken om deze later te koppelen. Dit is de meest gebruikelijke procedure, maar afhankelijk van het type smartphone of tablet kan dit variëren, dus we raden u aan om bij twijfel de bijbehorende handleiding te lezen.

Zijn oordopjes met logo geschikt als relatiegeschenk?

Wat ons betreft wel! Laat je een koptelefoon of oortjes bedrukken, dan heb je een veelzijdig relatiegeschenk of promotie artikel in handen. Je kunt dit accessoire namelijk op diverse plekken gebruiken.Werkt jouw team in een kantoortuin? Dan is het soms prettig om je af te kunnen sluiten voor de geluiden om je heen. Dit kan eenvoudig door je gepersonaliseerde koptelefoon op te zetten. Of stel je moet een online seminar volgen en je wil je collega´s niet storen; ook dan zijn de oordopjes ideaal! Wellicht moet jouw personeel veel bellen voor hun werk. Laat dan in-ear oordopjes personaliseren zodat je werknemer zich verbonden voelt met jou als werkgever en zijn werk goed kan uitvoeren. Door de in-ear functie heb je ondertussen je handen vrij, waardoor je andere dingen kunt doen tijdens het bellen, zoals bijvoorbeeld drinken uit jouw gepersonaliseerde drinkfles met logo.

Welke functies hebben jullie koptelefoons?

Wil je een hoofdtelefoon bedrukken, maar dan wel eentje met specifieke functies? In ons uitgebreide assortiment aan koptelefoons vind je modellen met voor ieder wat wils. De meer geavanceerde opties beschikken over functies als True Wireless Sound. Dit wil zeggen dat gepersonaliseerde oortjes te verbinden zijn via Bluetooth en dus kabelvrij zijn. Ook hebben we opties die beschikken over een ingebouwde microfoon, oproep functies en geïntegreerde JBL Pure Bass sound zoals de zeer populaire Bluetooth JBL Tune koptelefoon. Neem voor vragen gerust contact met ons op!

Zijn er aanbevelingen voor goedkope bedrukte koptelefoons en oordopjes?

Als je op zoek bent naar goedkope koptelefoons om een ​​groter doel te bereiken, hebben we daar modellen tegen een zeer lage prijs voor. Het meest geschikt hiervoor zijn de Bass, dit zijn de kleine klassiekers die bekend staan ​​als in-ear of IEM, ze zitten in een aanpasbare doos en zijn kabel. Als u daarentegen de voorkeur geeft aan draadloos, zijn de Bluetooth Colors ook gepresenteerd in een plastic koffer. Aan de andere kant, wat de headset betreft, zal de Hit de geschikte optie zijn met kabel en de Business Class om het zonder te doen.


★ Reviews