In ons assortiment kun je ook USB hubs bedrukken. Kies voor de variant die het beste aansluit op jouw wensen. Vergeet ook de gewenste opslagcapaciteit niet. Of je nu een goedkope usb hub met logo zoekt, of een luxere variant: bij ons vind je ze allemaal! Je kunt de usb hub bedrukken ook combineren met een van onze andere computer gadgets bedrukken. Zo wordt het een compleet pakket.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Hout
Naturel
Minimale afname
Themas

13 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • MEEST VERKOCHT
  Te bedrukken USB-hub met 4 poorten kleur zwart

  Vierkante USB-hub

  Te bedrukken USB-hub met 4 poorten
  USB hub bedrukken met 4 poorten, te bedrukken met het logo van je bedrijf om als relatiecadeau aan je klanten te geven tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 1,85
  Bekijk details >
 • Promotionele USB-hub met 4 poorten kleur zwart

  USB-hub Alu

  Promotionele USB-hub met 4 poorten
  USB 2.0-hub met 4 poorten gemaakt van aluminium, inclusief kabel van 14,5 cm en de bedrukte usb hubs zijn te gebruiken als reclameartikel.

  Prijs vanaf: € 2,80
  Bekijk details >
 • USB-hub met meerdere poorten kleur zwart

  USB-hub 3.0 Adapt

  USB-hubs met logo Adapt
  In onze collectie gadgets voor bedrijven kun je deze USB hubs bedrukken met je merknaam. Uitgerust met vier snelle 3.0 aansluitingen voor meerdere apparaten.

  Prijs vanaf: € 16,52
  Bekijk details >
 • Hub voor drie poorten in bamboe behuizing kleur hout

  USB-hub Bamboo

  Hub voor drie poorten in bamboe behuizing
  Er wordt steeds meer hout en natuurlijk materiaal gebruikt op kantoor. Laat de USB hubs bedrukken als relatiegeschenk van bamboe. Perfect als geschenk.

  Prijs vanaf: € 4,75
  Bekijk details >
 • Bamboe USB hub met type C-poort

  Bamboe USB hub type C

  Bamboe USB hub met type C-poort
  Ga met de tijd mee en kies voor bedrukte gadgets als promotiemateriaal. Deze bamboe hubs zijn geschikt voor type A en type C-aansluitingen en zijn nog duurzaam ook.

  Prijs vanaf: € 5,27
  Bekijk details >
 • USB-hub met minimalistisch ontwerp

  USB-hub Minimalist

  USB-hub met minimalistisch ontwerp
  Deze compacte hub neemt weinig ruimte in op je bureau en heeft 4 USB-poorten voor meerdere apparaten. Kies een kleur en bedruk de USB-hub als merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,74
  Bekijk details >
 • Compacte ronde USB hub van tarwestro kleur naturel tweede weergave

  USB-hub Wheat Straw

  Compacte ronde USB hub van tarwestro
  Op zoek naar goedkope gadgets die bovendien duurzaam zijn? Dan is deze ronde tarwestro USB hub bedrukken een aanrader. Vergeet hem niet te bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 2,31
  Bekijk details >
 • Promotionele USB-hub met 4 poorten kleur zwart

  USB-hub Round

  USB Hubs bedrukken met 4 poorten
  USB 2.0-hub met 4 poorten en een kabel van 14 cm om verschillende gadgets moeiteloos op elkaar aan te sluiten. Ideaal als bedrijfspromotie artikel.

  Prijs vanaf: € 1,81
  Bekijk details >
 • USB-hub met zeer originele esthetiek

  Hub USB Funny

  USB-hub met zeer originele esthetiek
  Omdat bruikbaarheid niet in strijd hoeft te zijn met een origineel ontwerp. Deze op maat gemaakte USB-hub heeft meerdere poorten die op een leuke manier zijn gerangschikt.

  Prijs vanaf: € 4,93
  Bekijk details >
 • USB-hub gemaakt van gerecycled plastic kleur zwart vijfde weergave

  Hub USB Recycled

  USB-hub gemaakt van gerecycled plastic
  Deze bedrukte usb-hubs voor reclame worden gekenmerkt door het feit dat het plastic waarin ze zijn gemaakt gerecycled is en daarmee een duurzamer technologisch cadeau is.

  Prijs vanaf: € 7,20
  Bekijk details >
 • USB-hub met 3 USB-A- en 1 Type-C-poorten

  Usb-hub Hubbie

  USB-hub met 3 USB-A- en 1 Type-C-poorten
  Aangepaste hub met meerdere USB-poorten. Een essentiële merchandising voor uw werknemers als ze dagelijks een laptop gebruiken.

  Prijs vanaf: € 6,50
  Bekijk details >
 • USB hub met 3 poorten in houten koffer

  Hub USB Three

  USB hub met 3 poorten in houten koffer
  Gepersonaliseerde USB-hub met 3 USB-poorten, waaronder type C, met een behuizing van bamboe geschikt voor het lasergraveren van uw bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 4,33
  Bekijk details >
 • USB hub met terrazzo en bamboe behuizing

  USB Hub Terrazzo

  USB hub met terrazzo en bamboe behuizing
  USB 2.0-hub gemaakt van een combinatie van natuurlijk terrazzo en bamboe. Inclusief 1 type-C- en 3 USB-A-uitgangen. Geleverd in een geschenkverpakking inclusief handleiding (beide gemaakt van duurzaam materiaal).

  Prijs vanaf: € 12,68
  Bekijk details >

13 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER USB HUBS BEDRUKKEN

Wat is een USB hub?

Een USB-hub is een gadget dat meerdere USB-poortingangen bevat en deze, gegroepeerd, kunnen met één enkele kabel op de computer worden aangesloten. Op deze manier is het mogelijk om meerdere verbindingen te hebben met slechts één poort van het apparaat. Daarom de naam USB hubs, omdat ze meerdere ''ingangen'' hebben. Dit accessoire komt voort uit de behoefte aan meer poorten in laptops, meestal twee, en daarom wordt dit een zeer nuttige aanvulling wanneer het nodig is om meerdere connecties tegelijkertijd aan te sluiten.

Wat voor verschillende USB-hubs zijn beschikbaar?

In deze categorie vindt je diverse gepersonaliseerde USB hubs om weg te geven. Er zijn eenvoudige modellen die 4 poorten hebben, die relatief goedkoop geprijsd zijn om meer mensen te bereiken. Dan zijn er meer originele ontwerpen voor bedrijven die hun ontvangers willen verrassen, zoals de Brick (in de vorm van een baksteen), de Lumi (die een lamp heeft met 5 leds om een meer opvallend visueel effect te genereren) of de Spinner (met de vorm van dit speeltje). Het is ook perfect te combineren met onze andere computer gadgets

Is het mogelijk om USB hubs zonder logo te bestellen?

Ja, soms zijn er bedrijven die al een eigen bedrukking machine hebben en alleen de USB-hubs zonder logo nodig hebben. Om deze reden hebben we een optie zonder markering beschikbaar, zodat de gewenste eenheden direct kunnen worden gekocht. Als u een bestelling wilt plaatsen zonder logo om levertijden te versnellen of een lagere prijs te hebben, moet u er rekening mee houden dat het voordeel van hubs als promotiemiddel verloren gaat, Daarom raden we natuurlijk aan om gebruik te maken van bedrukkingen om zichtbaarheid te genereren.

Hoe worden de USB hubs bedrukt?

We hebben verschillende technieken voor een USB hub bedrukken. Ten eerste, tampondruk, praktisch en goedkoop omdat door het gebruik van een uitgerekt gaas het mogelijk wordt om de logo-inkt aan te brengen, geschikt voor maximaal 4 kleuren. Dan is er digitaal printen in full colour, ontwworpen voor het drukken van logos met veel kleuren. Daarnaast is er lasergravering voor een elegante uitstraling. Niet te vergeten is de (druppel)hars techniek, om de print reliëf te geven als bescherming tegen krassen en stoten.

Wat is de levertijd voor USB hubs laten bedrukken?

De standaard levertijd voor de usb hubs met logo is 5 tot 7 werkdagen. Dit kan variëren afhankelijk van het product. Daarnaast is bezorging altijd gratis. Aan de andere kant heeft een expresverzending, die voor sommige producten kan worden aangevraagd, een geschatte levertijd van 4 tot 5 werkdagen, hoewel er extra kosten aan verbonden zijn. Zonder de usb hubs te bedrukken is de levertijd natuurlijk korter. Neem contact met ons op voor enige vragen of opmerkingen.

Waarmee is het goed te combineren?

Misschien wil je een aangepaste muis- of webcam cover met logo aan je bestelling van USB hubs bedrukken toevoegen, zodat je een leuke combipakket kunt maken. Om dit te doen, stuurt u ons simpelweg uw offertes om een virtueel voorbeeld van elk product waarin u geïnteresseerd bent te verkrijgen. Wij zorgen ervoor dat u de ontwerpen met uw afbeelding of logo worden gedrukt en geleverd. Mocht u aanvullend advies nodig hebben, dan helpt ons team u uiteraard graag verder met enige onzekerheden.


★ Reviews