Op zakelijk vlak blijft de usb stick een ongekend populair item. We gebruiken hem de hele dag door. Om grote bestanden op te slaan, voor bedrijfspresentaties of op evenementen. De usb stick bedrukken met je logo is dan ook een slimme zet. Zo creëer je ongemerkt voor meer exposure van je bedrijfsnaam. Binnen ons assortiment kun je ook usb hubs vinden. Kies voor de variant die het beste aansluit op jouw wensen. Vervolgens kun je hem personaliseren naar smaak. Vergeet ook de gewenste opslagcapaciteit niet. Of je nu een goedkope usb met logo zoekt, of een luxere variant: bij ons vind je ze allemaal! Een bedrukte usb stick is ook een mooi relatiegeschenk. Zeker wanneer je op de stick zelf een mooie boodschap plaatst in de vorm van een video of document. Je kunt de usb stick ook combineren met een van onze keycords of andere gadgets. Zo wordt het een compleet pakket.

6 artikel(en)

 • Te bedrukken USB-hub met 4 poorten kleur zwart

  Vierkante USB-hub

  Te bedrukken USB-hub met 4 poorten
  USB-hub met 4 poorten, te bedrukken met het logo van je bedrijf om als relatiecadeau aan je klanten te geven tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 1,24
 • Promotionele USB-hub met 4 poorten

  USB-hub Alu

  Promotionele USB-hub met 4 poorten
  USB 2.0-hub met 4 poorten gemaakt van aluminium, inclusief kabel van 14,5 cm en te bedrukken met je eigen logo en te gebruiken als reclameartikel.

  Prijs vanaf: € 2,07
 • Promotionele USB-hub met 4 poorten

  USB-hub Round

  Promotionele USB-hub met 4 poorten
  USB 2.0-hub met 4 poorten en een kabel van 14 cm om verschillende gadgets moeiteloos op elkaar aan te sluiten. Ideaal als bedrijfspromotie artikel.

  Prijs vanaf: € 1,41
 • Reclame USB-hub met 4 poorten en licht

  USB-hub Lumi

  Reclame USB-hub met 4 poorten en licht
  Siliconen USB 2.0-hub met 4 poorten en licht van 5 ledlampjes. Kan bedrukt worden met je bedrijfslogo om als relatiegeschenk te gebruiken.

  Prijs vanaf: € 1,81
 • Hub voor drie poorten in bamboe behuizing

  USB-hub Bamboo

  Hub voor drie poorten in bamboe behuizing
  Er wordt steeds meer hout en natuurlijk materiaal gebruikt op kantoor. Dit met je logo te bedrukken relatiegeschenk van bamboe past perfect in deze stijl.

  Prijs vanaf: € 4,43
 • Spinner met USB-hub voor 3 poorten kleur zwart

  USB-hub Spinner

  Spinner met USB-hub voor 3 poorten
  Deze spinner heeft drie USB-poorten voor het aansluiten van elektronische apparaten. Origineel als merchandising of relatiegeschenk met logo.

  Prijs vanaf: € 2,76

6 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >