In ons assortiment kun je ook USB hubs bedrukken. Kies voor de variant die het beste aansluit op jouw wensen. Vergeet ook de gewenste opslagcapaciteit niet. Of je nu een goedkope usb hub met logo zoekt, of een luxere variant: bij ons vind je ze allemaal! Je kunt de usb hub bedrukken ook combineren met een van onze andere computer gadgets bedrukken. Zo wordt het een compleet pakket.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Zilver
Naturel
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

22 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

22 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER USB HUBS BEDRUKKEN

Wat is een USB hub?

Een USB-hub is een gadget dat meerdere USB-poortingangen bevat en deze, gegroepeerd, kunnen met één enkele kabel op de computer worden aangesloten. Op deze manier is het mogelijk om meerdere verbindingen te hebben met slechts één poort van het apparaat. Daarom de naam USB hubs, omdat ze meerdere ''ingangen'' hebben. Dit accessoire komt voort uit de behoefte aan meer poorten in laptops, meestal twee, en daarom wordt dit een zeer nuttige aanvulling wanneer het nodig is om meerdere connecties tegelijkertijd aan te sluiten.

Wat voor verschillende USB-hubs zijn beschikbaar?

In deze categorie vindt je diverse gepersonaliseerde USB hubs om weg te geven. Er zijn eenvoudige modellen die 4 poorten hebben, die relatief goedkoop geprijsd zijn om meer mensen te bereiken. Dan zijn er meer originele ontwerpen voor bedrijven die hun ontvangers willen verrassen, zoals de Brick (in de vorm van een baksteen), de Lumi (die een lamp heeft met 5 leds om een meer opvallend visueel effect te genereren) of de Spinner (met de vorm van dit speeltje). Het is ook perfect te combineren met onze andere computer gadgets

Is het mogelijk om USB hubs zonder logo te bestellen?

Ja, soms zijn er bedrijven die al een eigen bedrukking machine hebben en alleen de USB-hubs zonder logo nodig hebben. Om deze reden hebben we een optie zonder markering beschikbaar, zodat de gewenste eenheden direct kunnen worden gekocht. Als u een bestelling wilt plaatsen zonder logo om levertijden te versnellen of een lagere prijs te hebben, moet u er rekening mee houden dat het voordeel van hubs als promotiemiddel verloren gaat, Daarom raden we natuurlijk aan om gebruik te maken van bedrukkingen om zichtbaarheid te genereren.

Hoe worden de USB hubs bedrukt?

We hebben verschillende technieken voor een USB hub bedrukken. Ten eerste, tampondruk, praktisch en goedkoop omdat door het gebruik van een uitgerekt gaas het mogelijk wordt om de logo-inkt aan te brengen, geschikt voor maximaal 4 kleuren. Dan is er digitaal printen in full colour, ontwworpen voor het drukken van logos met veel kleuren. Daarnaast is er lasergravering voor een elegante uitstraling. Niet te vergeten is de (druppel)hars techniek, om de print reliëf te geven als bescherming tegen krassen en stoten.

Wat is de levertijd voor USB hubs laten bedrukken?

De standaard levertijd voor de usb hubs met logo is 5 tot 7 werkdagen. Dit kan variëren afhankelijk van het product. Daarnaast is bezorging altijd gratis. Aan de andere kant heeft een expresverzending, die voor sommige producten kan worden aangevraagd, een geschatte levertijd van 4 tot 5 werkdagen, hoewel er extra kosten aan verbonden zijn. Zonder de usb hubs te bedrukken is de levertijd natuurlijk korter. Neem contact met ons op voor enige vragen of opmerkingen.

Waarmee is het goed te combineren?

Misschien wil je een aangepaste muis- of webcam cover met logo aan je bestelling van USB hubs bedrukken toevoegen, zodat je een leuke combipakket kunt maken. Om dit te doen, stuurt u ons simpelweg uw offertes om een virtueel voorbeeld van elk product waarin u geïnteresseerd bent te verkrijgen. Wij zorgen ervoor dat u de ontwerpen met uw afbeelding of logo worden gedrukt en geleverd. Mocht u aanvullend advies nodig hebben, dan helpt ons team u uiteraard graag verder met enige onzekerheden.


★ Reviews