Vind hier reclameportefeuilles en portemonnees om jouw logo toe te voegen

Een portemonnee bedrukken met een logo geeft dit item een professionele uitstraling. Zeker wanneer je binnen de financiële sector werkt. Je kunt deze portemonnee personaliseren bijvoorbeeld weggeven aan nieuwe klanten. Bekijk ons assortiment en kies de versie die het best past bij jouw huisstijl. Je kunt selecteren uit diverse kleuren en stijlen. Tevens hebben we rekening gehouden met ieder budget. Zo kun je al vrij goedkoop een lederen portemonnee bedrukken. Laat je verassen door het assortiment.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Groen
Oranje
Zilver
Naturel
Paars
Goud
Minimale afname
overige filters

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN PORTEMONEE BEDRUKKEN

Van welk materiaal zijn deze portemonnees met logo gemaakt?

Portemonnees en portefeuilles zijn gemaakt van verschillende soorten materialen, variërend van de hoogste kwaliteit zoals leer of kurk, tot de goedkoopste zoals polyester of plastic. Zoals u zich kunt voorstellen, hangt de prijs van het artikel af van het materiaal, dus promotionele portemonnees om weg te geven op beurzen en evenementen zijn meestal gemaakt van goedkopere materialen, terwijl portemonnees die als cadeau worden gegeven aan een kleine groep belangrijke of potentiële klanten, gemaakt zijn van materialen die van hoge kwaliteit zijn.

Is er een minimale afname van de portemonees?

Jazeker, ook voor de portemonees is er een minimal afname. Deze moeten we hanteren gebaseerd op het feit dat er altijd vaste kosten zitten aan het opstarten van de gespecialiseerde bedrukkingsmachines. Een kleine oplage zal de prijs per product niet voordelig maken. Daarom moeten we deze minimale afname bijhouden voor onze gehele catalogus. Bovendien geven we kwantumkortingen voor grotere bestellingen.

Wat zijn de verzendvoorwaarden van portemonees?

Onze bedrukte portemonnees met uw bedrijfslogo koopt u al vanaf relatief goedkope prijzen. Deze promotionele artikelen worden bedrukt met de modernste en meest duurzame bedrukkingstechnieken. De transportkosten zijn volledig gratis en de levertijden variëren tussen de 5 en 9 dagen, afhankelijk van de complexiteit van het logo en de gekozen druktechniek.

Waarmee kunnen de portemonees goed gecombineerd worden?

De portemonees op zichzelf zijn al een leuk origineel geschenk om te geven aan zakelijke relaties of loyale klanten. Maar ze kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met verschillende andere relatie cadeaus zoals aktetassen met logo of laat een pen graveren om een zakelijke cadeaupakketje te maken.


★ Reviews