Onze metalen usb-sticks bedrukken zijn stuk voor stuk prachtig om te zien. Merendeel van de usb-sticks zijn namelijk gemaakt van aluminium of staal. Dit geeft een strakke, moderne look. Om het persoonlijker te maken kun je de usb-stick bedrukken met logo of boodschap. Hiervoor gebruiken we lasergravering, waardoor het logo praktisch onuitwisbaar is. Ontdek ook onze usb met logo categorie als mooi relatiegeschenk. Ook perfect als interne merchandising.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Geel
Groen
Oranje
Roze
Zilver
Goud
Paars
Fuchsia
Capaciteit
USB-standaardtype
Minimale afname
overige filters

27 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

27 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER METALEN USB STICKS BEDRUKKEN

Hoe bedrukken jullie een metalen usb met logo?

Om een metalen usb stick te bedrukken kunnen we drie soorten bedrukkingstechnieken toepassen. De eerste is zeefdruk. Dit geeft een prachtig eindresultaat. Daarnaast heeft dit als voordeel dat deze techniek geschikt is voor logo´s die bestaan uit meerdere kleuren. Zeefdruk kan namelijk tot maximaal 4 kleuren afdrukken. De tweede optie is digitaal printen, hiermee creëer je een betere kleur diversiteit. Tot slot is er lasergravure als optie. Hiermee krijg je een gedifferentieerde afwerking. Je kunt per individuele usb stick bekijken welke druktechniek geschikt is. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met onze klantenservice op!

Wat zijn de verzendkosten voor de metalen usb´s?

Bij Gift Campaign hoef je niets te betalen voor de verzendkosten voor geen enkel van onze relatiegeschenken, dus ook niet voor onze metalen usb sticks met logo. Afhankelijk van het soort maatwerk dat je kiest, kan de levertijd variëren. Wanneer je een usb hebt gevonden die aansluit bij jouw wensen, kun je hem vervolgens verder personaliseren. Bijvoorbeeld qua kleur, capaciteit, druktechniek en hoeveelheid sticks. Daarna zie je rechts een specificatie van de kosten en een schatting van de levertijd. Dit moet je tellen vanaf het moment dat je de drukproef hebt goedgekeurd. Wanneer je er voor kiest om de usb stick niet te bedrukken, dan verkort dit de levertijd.

Wanneer geef je een metalen bedrukte usb?

Wil je een metalen usb laten bedrukken als relatiegeschenk? Dat is een goed idee als je het ons vraagt. De metalen usb stick is een klassieker en blijft ongekend populair als zakelijk cadeau. Ze is veelzijdig en geschikt voor vrijwel iedere doelgroep. Of het nu gaat om je eigen personeel of juist als weggever voor een (potentiële) klant. Je kunt een metalen usb stick uitdelen op beurzen en congressen, of juist als onderdeel van een welcome pack. Daarnaast kun je de sticks combineren met talloze producten. Bijvoorbeeld met een bedrukte keycord om de usb aan te kunnen koppelen. Op deze manier raak je de usb niet snel kwijt en heb je hem altijd bij de hand!

Kan ik ook slechts een metalen usb bedrukken?

Nee, helaas kan dit bij ons niet. We leggen je graag uit waarom! Wij werken met speciale machines die individuele bedrukking mogelijk maakt. Wanneer we slechts een item bedrukken, komen de kosten heel hoog uit te vallen. Daarom hanteren we een minimum van 25 stuks (afhankelijk van het soort product, bekijk hiervoor altijd de productspecificaties). Het is goed om te weten dat we bij Gift Campaign kwantumkorting hanteren, waarbij de prijs per stuk lager komt uit te vallen bij een hogere afname. Daarnaast (zoals we net al hebben aangegeven) hoef je bij ons geen verzendkosten te betalen. Dit scheelt ook in de kosten!


★ Reviews