Onze gepersonaliseerde metalen usb-sticks zijn stuk voor stuk prachtig om te zien. Merendeel van de usb-sticks zijn namelijk gemaakt van aluminium of staal. Dit geeft een strakke, moderne look. Om het persoonlijker te maken kun je de usb-stick bedrukken met logo of boodschap. Hiervoor gebruiken we lasertechnologie, waardoor het logo praktisch onuitwisbaar is. Een andere methode om de usb-stick met logo te bedrukken is via zeefdruk. Dit gaat in full colour. Kies uit ons uitgebreide kleurenpalet. Een usb met logo is een mooi relatiegeschenk, maar kun je ook prima gebruiken voor de eigen merchandising.

10 artikel(en)

 • USB SLEUTEL

  USB-sticks met logo
  Deze USB-sticks in de vorm van een sleutel kunnen bedrukt worden met een bedrijfslogo. Een origineel bedrijfscadeau voor klanten en personeel.

  Prijs vanaf: € 1,96
 • USB COMPACT ROUND

  Stijlvolle USB-stick met logo voor bedrijven
  Deze USB-sticks met een spectaculair design, kunnen aan één of beide zijden voorzien worden van een lasergravure. Ideaal als exclusief relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 2,01
 • USB COMPACT ROUND XL

  Metalen usb met innovatief design
  Binnen het assortiment aan usb-sticks springt deze variant van metaal er direct uit. Met een brede, ronde achterkant voor meer grip.

  Prijs vanaf: € 2,03
 • USB COMPACT SLIM

  Metalen USB-stick om te bedrukken
  Deze USB-sticks zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunnen met lasertechnologie bedrukt worden voor een langdurig effect. Een stijlvol relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 2,01
 • METALSHARP

  USB-stick voor bedrijven en reclame
  Deze metalen USB-sticks kunnen bedrukt worden met een full colour logo of lasergravure. Een exclusief relatiegeschenk voor je klanten.

  Prijs vanaf: € 1,94
 • USB Glossy

  Minimalistische metalen usb stick met logo
  Deze metalen promotie artikelen van hoge kwaliteit stralen professionaliteit uit. Je kunt de usb stick bedrukken met een bedrijfslogo om je merk te promoten.

  Prijs vanaf: € 2,35
 • USB METALCOLOR OTG SLIDE

  Usb stick met aansluiting voor smartphone
  Deze on-the-go (OTG) usb stick met logo kun je direct aansluiten op je telefoon. Uitgerust met een dubbele aansluiting en verkrijgbaar in 4 metallic kleuren.

  Prijs vanaf: € 7,77
 • DATASHIELD

  Elegante USB-stick van leer en metaal
  Dit is één van de populairste USB-sticks om als relatiegeschenk aan klanten en personeel te geven. Het exclusieve en elegante model zal zeker indruk maken!

  Prijs vanaf: € 2,61
 • METALCLIP

  Te bedrukken USB-stick met clip
  Originele USB-stick van metaal om te bedrukken. Bevestig dit promotie artikel met de clip op notitieboekjes, uitnodigingen of andere relatiegeschenken.

  Prijs vanaf: € 2,25
 • USB METAL HOOK

  Metalen bedrukte usb stick met karabijnhaak
  Laat deze metalen usb stick bedrukken met je logo om je merk te promoten. Voorzien van karabijnhaak zodat je hem makkelijk aan je sleutelhanger kunt klikken.

  Prijs vanaf: € 2,44

10 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >