Wij zijn specialisten in usb sticks bedrukken voor reclamedoeleinden. Het biedt een praktische opbergoplossing. In deze collectie vindt je goedkope modellen van kunststof, andere elegante modellen van metaal, diverse van hout en meer. Onze USB-sticks zijn voor de beste prijs te bedrukken met behulp van diverse bedrukkingstechnieken: digitaal printen, zeefdrukken, lasergraveren. Perfect te combineren, maak een pakket met andere technologische snufjes zoals speakers met logo.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Goud
Paars
Doorzichtig
Fuchsia
Meerkleurig
Capaciteit
USB-standaardtype
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 80

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 80

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

AANBEVELINGEN VOOR HET KOPEN VAN USB STICKS MET LOGO

 

USB stick modellen

Diverse modellen aan USB sticks om aan alle behoeften te voldoen

Bij Gift Campaign bieden we een breed assortiment aan bedrukte USB-sticks met unieke functies. Hier leggen we alle beschikbare opties uit:

 • Met draaibare clip: Dit model met het draaibare vergrendelingsmechanisme is een van de meest populaire in het assortiment. Ideaal om het verlies van een dop te voorkomen. Dankzij de opening kunt u het uiteinde van de USB beschermen tegen stof of krassen.
 • Met dop: een veiliger alternatief voor de clip omdat deze vast blijft zitten. Omdat het hetzelfde is als de behuizing van de usb stick, is de esthetiek van het hele product uniform en formeel.
 • Kaartvorm: De vorm van deze platte en compacte USB-flashdrive maakt hem tot een accessoire praktisch en gemakkelijk te vervoeren. Het kan in een portemonnee, een zak worden gestoken of een laptoptas. Bovendien is het grote bedrukkingsgebied op beide kanten biedt maximale zichtbaarheid voor uw merk.
 • Sleutelvormig: met een moderne en originele esthetiek vallen deze sleutelvormige modellen op en trekken ze de aandacht. Bovendien kunnen ze met een inkeping aan het uiteinde van de USB-sleutel aan een sleutelring met logo of sleutelkoord worden geklikt voor gemakkelijke draagbaarheid.
 • Met een polsbandje: Met een siliconen polsbandje raak je deze USB-stick niet meer kwijt! Het is een effectieve en veilige manier om uw gegevens bij de hand te houden. Het is comfortabel om te dragen en duurzaam, dus het kan bij verschillende gelegenheden worden gebruikt. Een praktische en originele keuze.
 • Penvormig: combineert de functie van gegevensopslag met die van een pen, wat zorgt voor een subtiel en elegant ontwerp. Ze zijn meestal gemaakt van resistente materialen en uitgerust met een beschermkap om meer weerstand te bieden tegen schokken en vallen.
 • Met LED-verlichting: Een van de modellen die de meeste aandacht trekt, waardoor uw logo beter zichtbaar zal zijn. Er zijn twee opties beschikbaar: lasergravering dat het logo verlicht, of het transparante deel van de USB wordt verlicht. De LED kan ook worden gebruikt als activiteit indicator om de gebruiker te informeren over de status van de USB-stick tijdens de gegevensoverdracht.
Capaciteit van USB

Opslagcapaciteit beschikbaar voor de USB sticks.

We bieden op maat gemaakte USB-sticks die voornamelijk beschikbaar zijn met 1 GB, 2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB en 32 GB. Dit is echter afhankelijk van het product, aangezien bijvoorbeeld voor 3.0-USBs alleen de opslag met de hoogste capaciteit beschikbaar zijn. Hoewel het niet op onze website wordt aangegeven, hebben we ook enkele modellen beschikbaar met een capaciteit van 64 GB, 128 GB en 256 GB. Neem contact op met onze klantenservice als u een van deze modellen nodig heeft.

USB vooraf geladen met uw bestanden, klaar voor gebruik

Het is mogelijk om bestanden vooraf te installeren op een aangepaste USB-stick. U kunt verschillende soorten bestanden toevoegen, zoals documenten, video's, muziek of software. U krijgt een passend budget op basis van de grootte van de bestanden, aangezien deze service afzonderlijke kosten heeft.

Bovendien zijn er twee soorten opslag: uitwisbaar en permanent. Met uitwisbare opslag kunnen de gegevens door de gebruiker worden verwijderd. Voor permanente opslag is de USB-stick verdeeld in twee schijven. Eén schijf is alleen-lezen met niet-wisbare bestanden, terwijl de andere schijf kan worden gebruikt voor het opslaan en verwijderen van bestanden. Voor bestanden groter dan 2 GB raden we aan om de documenten uitwisbaar te maken om fouten te verminderen.

Houd er rekening mee dat de USB-stick ruimte heeft voor eigen interne software. Daarom is het essentieel om altijd wat vrije ruimte over te laten. Als je bijvoorbeeld een USB-stick van 2 GB gebruikt, is het raadzaam om een maximale grootte van 1400 MB over te laten voor de vooraf geïnstalleerde documenten.

Garantie zodat je USBs lang werken

Wat betreft de garantie van onze USB-sticks, de meeste hebben een garantie van één jaar. Sommige modellen met hoogwaardige chips hebben echter mogelijk een levenslange garantie. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

USB connecties

2.0- of 3.0-verbinding... Wat heb ik nodig voor mijn bedrukte USB?

Gegevensoverdrachtssnelheid is een criterium waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw USB-sticks. In onze collectie zullen de 3.0-modellen met hun technologie genaamd SuperSpeed (4,8 GigaBits/s theoretische snelheid) sneller zijn dan de 2.0-modellen (480 MB/s). Met andere woorden, met een 3.0-model kunt u uw bestanden veel sneller downloaden. Daarom worden ze aanbevolen als u de neiging heeft om grote bestanden te downloaden.

Een USB 3.0 is meestal compatibel met een 2.0-poort, maar de snelheid zal beperkt zijn. En een flashdrive met 2.0-snelheid kan worden aangesloten op een 3.0-poort, maar de overdracht zal niet sneller zijn.

Een snelle blik op OTG-verbindingen

USB OTG is een innovatieve en praktische oplossing om een ??USB aan te sluiten op een apparaat, zoals een mobiel of tablet, zonder dat er een laptop nodig is. Deze OTG-technologie integreert een standaard USB-aansluiting en een microUSB of USB type-C en het is essentieel dat het apparaat compatibel is met deze technologie.

De microUSB is de klassieke aansluiting die we in verschillende telefoons, tablets of camera's zien en type-C is de aansluiting die we op moderne apparaten zien. Opgemerkt moet worden dat iPhones, die een Lightning-poort gebruiken, een adapter nodig hebben.

Heeft u ons nodig om uw USB-sticks snel te leveren?

We bieden twee bezorgmethoden voor onze collectie USB-sticks. De eerste met modellen die rechtstreeks vanuit Azië worden geproduceerd en verzonden, waardoor we extreem concurrerende prijzen op de markt kunnen bieden. Ethische werkomstandigheden worden gegarandeerd in onze partnerfabrieken door middel van regelmatige audits die worden uitgevoerd door Amfori BSCI. Als u voor deze methode kiest, is de levertijd 15 tot 20 dagen, afhankelijk van de gekozen modellen.

Als u uw USB-sticks echter sneller wilt ontvangen, bieden we ook een expresbezorgservice. De productie vindt plaats in Europa en de levertijd zal tussen de 6 tot 9 werkdagen liggen. Verbeter uw reputatie en professionaliteit met onze leveringen op maat.

 

USB-aangesloten apparaat.

Met welke apparaten is mijn USB-stick compatibel?

Naast computers varieert de compatibiliteit van USB-drives afhankelijk van het gebruikte apparaat. In het geval van tv's ondersteunen de meeste de bestandssysteemindelingen FAT32, exFAT en NTFS. Het is echter raadzaam om de compatibiliteit van de bestandsindelingen te controleren voordat u ze naar de USB-stick overzet.

Wat printers betreft, vooral all-in-one printers hebben een USB-poort om een USB-stick aan te sluiten en bestanden direct te printen. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen welk type bestand u wilt afdrukken, aangezien sommige printers slechts één bestands formaat ondersteunen.

Tot slot, voor auto's, variëren compatibele USB-sticks modellen afhankelijk van het merk en model van de auto, dus we raden u aan contact op te nemen met de fabrikant.


FAT32, exFAT, NTFS... Vertel me meer over hoe ik mijn bestanden kan beheren

De keuze van het juiste bestandssysteem voor een USB-stick hangt af van de opslagcapaciteit, de grootte van de bestanden en de compatibiliteit met de gebruikte besturingssystemen. FAT is een ouder systeem met een beperkte capaciteit van 4 GB. FAT32 staat bestanden tot 4 GB toe, maar kan problemen met fragmentatie en gegevensverlies hebben. ExFAT is moderner, met een zeer grote opslagcapaciteit (16 exabytes). NTFS wordt voornamelijk gebruikt op harde schijven en staat bestanden tot 16 terabyte toe. Zowel ExFAT als NTFS hebben het nadeel dat ze niet door alle besturingssystemen worden ondersteund.

Kortom, als maximale compatibiliteit vereist is, zijn FAT of FAT32 de beste keuze. Als er een grote opslagcapaciteit en grote bestanden nodig zijn, is exFAT of NTFS wellicht geschikter.


bedrukking op usb sticks

De beste bedrukkingstechnieken voor jouw USB-sticks

Afhankelijk van het USB-model kunt u kiezen uit verschillende bedrukkingsgebieden. Uw logo kan zowel op de draaibare clip, op de dop als op de behuizing van de USB-stick verschijnen. De indrukken zijn gevarieerd en hangen vooral af van het model en het gekozen materiaal. Hier is een lijst met de meest prominente technieken:

 • Tampondruk: De meest conventionele techniek die wordt gebruikt vanwege de lage kosten en snelheid. Het logo is bedrukt met een siliconen pad. Ideaal voor logo's in 1-4 kleuren, kan op de meeste materialen worden aangebracht.
 • Zeefdruk: inkt wordt overgebracht door een gaas van zijde of polyester dat over een frame is gespannen en wordt gebruikt op het USB-oppervlak. Het is een duurzame bedrukking die zorgt voor scherpe, gedetailleerde logo's. Het logo moet tussen 1 en 4 kleuren hebben.
 • Digitaal printen: full colour printen. Het wordt aanbevolen voor USB-kaarten, of het nu 1-zijdig of 2-zijdig is. Sterk aanbevolen voor afbeeldingen met een grote verscheidenheid aan kleuren of voor foto's.
 • Lasergravering: een bedrukkingsmethode waarbij een lichtstraal wordt gebruikt om het oppervlak van de sleutel te branden en het logo te reproduceren. Geldt voor houten of metalen modellen. Het is duurzaam, maar wordt niet aanbevolen voor ontwerpen met meerdere kleuren.
 • Harsdruppel: Het wordt op de USB gedrukt en er wordt een druppeltje hars bovenop toegevoegd, waardoor een beschermende ''bubbel'' ontstaat. Het is opvallender en prettiger om aan te raken.
 • UV-print: Full colour digitale print die snel droogt als UV-licht wordt aangebracht. Daarom is de bedrukkingstijd veel korter.
 • Thermodruk: deze opdruk gebruikt een hete metalen stempel die tegen de sleutel wordt gedrukt, waardoor het logo op het product ontstaat. Het is perfect voor het afdrukken van het logo op metalen of kunstleren onderdelen. Het zorgt voor een zeer elegante en duurzame afwerking.
Ecologische usb sticks van hout

Ecologische modellen voor verantwoorde promotie

Dankzij onze ervaring zijn we op de hoogte van de laatste trends op het gebied van relatiegeschenken en zijn milieuvriendelijke USB-sticks erg populair. Gemaakt van hout, bamboe, gerecycled of ecologisch, de mogelijkheden zijn divers.

Als uw bedrijf zich inzet voor het milieu, is het belangrijk dat u dit handhaaft door ecologische USB-sticks aan te bieden. Dit versterkt uw merkimago bij uw klanten en partners.

Sommige USB sticks, gemaakt van tarwestro, kurk of gerecycled karton zijn biologisch afbreekbaar en kunnen op hun beurt aan het einde van hun levensduur worden gerecycled, waardoor afval wordt verminderd.


Aanvullende aanbevelingen

Wilt u meer weten over flashdrives? Verken de geschiedenis en evolutie van de USB-stick door de jaren heen.

Als je op zoek bent naar de perfecte bedrukkingstechniek om je USB-sticks te personaliseren met een full colour logo, digitaal printen is een goede keuze. In onze blog leer je meer over deze bedrukkingstechniek, zodat je kunt bepalen of het de juiste is om je logo op je reclame-USB's af te drukken.

Tot slot is hier een interessante optie: een pakket met andere producten. We hebben een aantal originele technische cadeau-ideeën verzameld die perfect bij de USB-sticks passen. Het doel is om een positief imago van uw bedrijf te promoten en bekend te maken.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN USB STICKS BEDRUKKEN

Hoe kies ik de juiste gepersonaliseerde usb stick?

Bij Gift Campaign vind je een ruime collectie USB-sticks. De keuze is echter moeilijk omdat er verschillende factoren zijn waarmee rekening moet worden gehouden. Allereerst is het belangrijk om een ​​geschikt model te kiezen voor uw bedrijf en uw doelgroep, rekening houdend met uw voorkeuren (draaiende clip, met licht, ecologisch, metallic, armband...). Ten tweede moet u ook rekening houden met andere criteria, zoals opslagcapaciteit, kleur, afdrukopties en het bedrukkingsgebied, aangezien dit alles het visuele resultaat van het product bepaalt. Neem bijvoorbeeld een kijkje en laat een goedkope usb stick bedrukken.

Hebben jullie ook een 3.0 usb stick met opdruk?

Ja, uiteraard kun je bij ons ook een 3.0 usb stick laten bedrukken. Zo is onze populairste usb stick - de Techmate - er eentje van deze soort! Maar daarnaast is ook onze Compact Round een 3.0 variant van de usb stick! Wil je juist een usb personaliseren die over een meer opvallend model beschikt? Kies dan bijvoorbeeld voor de Colorclip of de Clearmate. Of de usb met logo goedkoop te bedrukken! Zoek je een premium optie? Dan kunnen wij je de Classic 3.0 aanbevelen. Deze is gemaakt van leer en metaal en oogt hierdoor zeer elegant en professioneel. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment en kies voor de ideale usb stick!

Waarmee zijn de usb sticks met logo goed te combineren?

USB sticks zijn prima te combineren met diverse verschillende producten, we raden aan om ons brede assortiment aan reclameartikelen te raadplegen. Denk bijvoorbeeld aan andere interessante gadgets om te bedrukken met jouw logo in combinatie met de USB sticks. Privacy is een relevant onderwerp, laat daarom bijvoorbeeld webcam covers bedrukken of laptoptassen met logo. Zo stel je gemakkelijk een persoonlijk pakket samen voor loyale klanten of medewerkers. Gegevensopslag kan een cruciale rol spelen bij bestandsbeheer. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld van deze mogelijkheid profiteren om aanvullende informatie aan hun klanten en zakenpartners te verstrekken, zoals een productcatalogus, presentaties of marketingbrochures. Daarnaast kunt u voor persoonlijk gebruik foto's of video's op te slaan. Bovendien is het veiliger om back-ups van bepaalde documenten te hebben. Zo is het een veelzijdig product.

Waarom is het gebruik van USB met logo als cadeau belangrijk?

Gegevensopslag kan een cruciale rol spelen bij bestandsbeheer. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld van deze mogelijkheid profiteren om aanvullende informatie aan hun klanten en zakenpartners te verstrekken, zoals een productcatalogus, presentaties of marketingbrochures. Daarnaast kunt u voor persoonlijk gebruik foto's of video's op te slaan. Bovendien is het veiliger om back-ups van bepaalde documenten te hebben. Zo is het een veelzijdig product.

Welke geheugencapaciteit hebben jullie bedrukte usb sticks?

Bij Gift Campaign kun je een usb stick gepersonaliseerd met jouw logo bestellen met verschillende opslagcapaciteiten. Deze lopen van 1GB tot aan 32GB. Houd er rekening mee dat niet al onze usb sticks dezelfde opties hebben. Bekijk daarvoor altijd de productspecificaties van de usb stick die je wil bestellen. Zo hebben we bijvoorbeeld een 3.0 relatiegeschenk usb stick die enkel verkrijgbaar is met een hoge opslagcapaciteit. Tevens tref je in ons assortiment modellen aan met een capaciteit tot wel 64GB! Denk alvorens je een usb stick met opdruk voorziet, welke geheugencapaciteit voor jou wenselijk is! Hoe meer geheugen, hoe meer dingen je op de stick kunt zetten. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je van harte verder bij het kiezen van een geschikte usb stick met eigen logo.

Is er een minimale bestelling voor een usb stick met eigen logo?

Ja, omdat we werken met maatwerk, brengt het maken van een paar eenheden zeer hoge kosten met zich mee, daarom moeten we een minimum vaststellen en dit zijn 25 bedrukte usbs. Evenzo bieden we kwantumkortingen aan klanten op al onze producten, waarbij we kunnen rekenen op zeer lage eenheidsprijzen voor grotere bestellingen. Zijn er enige andere onzekerheden? Dan raden wij u aan vooraf contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen helpen.

Voor welke doelgroep is een usb bedrukken geschikt?

Een usb stick met eigen opdruk kun je aan een zeer uitgebreide doelgroep weggeven! Allereerst is dit item ideaal voor intern gebruik. Voeg hem bijvoorbeeld toe als onderdeel van een welkomstpakket voor nieuwe werknemers. Hierdoor voelen zij zich direct meer welkom geheten. Je kunt ook kiezen voor een usb stick met naam, om het nog persoonlijker te maken! Je kunt ook een usb relatiegeschenk weggeven, met hierop bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap aan de klant. Of deel een usb stick gepersonaliseerd met jouw logo uit op evenementen als beurzen en congressen! Deze merchandising usb sticks bedrukken kunnen gecombineerd worden met bijvoorbeeld keycords met logo en een canvas tas bedrukken. Met uw logo bedrukt, kunnen ze nieuwe klanten naar uw stand lokken kan een usb met logo gebruikt worden om bezoekers te bedanken die interesse hebben getoond in uw bedrijf. Daarnaast kunnen deze geschenken ook bij het bedrijf zelf worden gegeven, bijvoorbeeld als onderdeel van een welkomstpakket voor nieuwe medewerkers of als eindejaarsgeschenk om uw waardering voor het personeel te tonen. Het is een geweldige manier om te laten zien hoeveel u uw publiek waardeert.

Wat zijn de beste gelegenheden om USB-sticks te geven?

Deze merchandising kan bij verschillende gelegenheden worden weggegeven, zoals beurzen, congressen en soortgelijke evenementen. Met uw logo bedrukt, kunnen ze nieuwe klanten naar uw stand lokken en kunnen ze gebruikt worden om bezoekers te bedanken die interesse hebben getoond in uw bedrijf. Daarnaast kunnen deze geschenken ook bij het bedrijf zelf worden gegeven, bijvoorbeeld als onderdeel van een welkomstpakket voor nieuwe medewerkers of als eindejaarsgeschenk om uw waardering voor het personeel te tonen. Het is een geweldige manier om te laten zien hoeveel u uw publiek waardeert.


★ Reviews