Zorg voor een gepersonaliseerd vulpotlood bij uw volgende marketingactie

Een vulpotlood bedrukken met logo is het ideale promotieartikel voor kantoren. Deze items zijn gericht op een meer professioneel publiek. In het bijzonder worden deze mechanische potloden gebruikt door mensen die met precisie moeten schrijven. De grafietstaaf van een vulpotlood is erg dun, hierdoor schrijf je op een andere manier dan met een reguliere potlood. Laat bij ons de vulpotloden bedrukken en maak het zo persoonlijk mogelijk. Iedere keer als de klant de vulpotloden met logo gebruikt, is jouw merk te zien. Bekijk ons assortiment, kies het item dat het best aansluit bij jouw wensen en wij verzorgen de rest!


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Turkoois
Zilver
Doorzichtig
Fuchsia
Minimale afname
overige filters

9 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

9 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN VULPOTLOOD BEDRUKKEN

Voor welke doelgroepen zijn vulpotloden geschikt?

Vulpotloden zijn een heel specifiek type potlood dat is ontworpen voor mensen die de voorkeur geven aan een fijne lijn. Om deze reden worden ze het meest gebruikt door ingenieurs en architecten, omdat ze hiermee nauwkeurig hun overeenkomstige lijnen, tekeningen en notities kunnen maken. Aan de andere kant gebruiken sommige cartoonisten ze ook, afhankelijk van hoe ze sommige schetsen maken. Kortom, dit schrijfaccessoire is handig voor bedrijven, klanten of werknemers die een nauwkeurig instrument nodig hebben en wiens resultaat schoon en stijlvol is.

Wat is de levertijd voor vulpotloden met logo?

Standaard levertijd voor op maat gemaakte vulpotloden is 7-10 werkdagen. Dit kan echter variëren afhankelijk van het gekozen product en of het bedrukt of onbedrukt geleverd moet worden. Aan de rechterkant vanelke productpagina ziet u de geschatte levertijd zodra de gewenste kenmerken zijn geselecteerd. Dit termijn moet worden gerekend vanaf de definitieve goedkeuring van het gratis virtuele voorbeeld van het potlood met bijbehorend logo. Uiteraard wordt er een trackingnummer verstrekt om de status van de bestelling te allen tijde te kunnen volgen.

Is het mogelijk om een klein aantal vulpotloden te bestellen?

Voor al onze producten op de website werken we met een minimale bestelling. Dit komt omdat het duurder is om in lage aantallen te bedrukken. Daarom is over het algemeen de minimale bestellingswaarde, 25 stuks. Dit kan natuurlijk varieren gebasseerd op het product. Raadpleeg daarom ook altijd de specifieke productpaginas voor alle nodige informatie. Bovendien is er altijd gratis verzending op al onze bestellingen. Kom je er toch niet helemaal uit en zijn er overige vragen? Dan staat onze klantenservice altijd klaar met persoonlijk advies en om jou door het hele bestelproces te begeleiden.

Wat zijn de goedkope vulpotlood varianten?

We stellen gebruikers verschillende modellen goedkope mechanische vulpotloden voor. zoals de Classic of de University, die de vorm hebben van een conventioneel potlood met de bijbehorende gum aan de bovenkant, als aanvulling op een aangenamere esthetiek gericht op studenten . Dan zijn er de Wheel, Colorgrip en Soft varianten, meer ontworpen om consistent te zijn met de merkidentiteit vanwege de mogelijkheden om de kleur van de carrosserie te kiezen. Tot slot, en als u op zoek bent naar een eleganter merchandisingartikel, raden we de Aster aan, waarvan het metalen oppervlak voor dat vleugje professionaliteit zal zorgen.

Welke voordelen bieden deze relatiegeschenk vulpotloden?

We hebben een grote verscheidenheid aan advertentie-items op onze website, zowel op het gebied van vulpotloden als andere soorten merchandising voor marketingcampagnes. Vulpotloden bedrukken met jouw bedrijfslogo zijn perfect om weg te geven op beurzen en andere evenementen. Simpelweg omdat ze in grote getalen voor relatief lage prijzen besteld kunnen worden. Dit maakt het perfect voor bedrijven met een kleiner budget, die toch een kleine gift willen geven aan klanten en zakenpartners. Bovendien zijn de vulpotloden bedrukt met jouw logo goed als geschenk omdat ze een professionele uitstraling met zich meebrengen.

Zijn er luxere varianten beschikbaar?

Ja, hoewel we goedkope vulpotloden voor bedrijven hebben, hebben we ook een aantal luxere opties in onze catalogus opgenomen, ontworpen voor trouwe klanten, teamleden of andere gelijkgestemde mensen die een langdurige relatie willen belonen met een gepersonaliseerde gift. Hierbij een paar voorbeelden:Ten eerste de Parker Jotter en de Rotring, twee zeer vergelijkbare vulpotloden qua prijs en prestatie en waarvan de prijs iets hoger ligt. Ontdek het zelf en laat je verassen door ons assortiment.


★ Reviews