Kerstmerchandising: Verras medewerkers in deze bijzondere tijd van het jaar

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan giveaways voor kerst. Kerst is een van de populairste momenten van het jaar om de trouwe klant in het zonnetje te zetten. Bijvoorbeeld met een ornament voor in de kerstboom. Of met mooie kerstkaarsen waarvan het doosje bedrukt kan worden met logo. Zo wordt het kerstgeschenk een stuk persoonlijker. Laat daarnaast ook drinkflessen bedrukken als compliment. Deze geschenken zijn ook geschikt als eindejaarscadeau of voor in het kerstpakket aan werknemers.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Naturel
Zilver
Doorzichtig
Goud
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 162

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 162

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER KERST GESCHENKEN

Wat voor kerst artikelen kan ik hier late personaliseren?

Heb je een kerstgeschenkje nodig om je trouwe klanten te bedanken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben bij Gift Campaign een uitgebreid assortiment aan geschenken speciaal voor de kerst. Zo vind je bijvoorbeeld de klassieke ornamenten (zoals kerstballen, kerststerren of houten bomen). We hebben ook de vrolijke kerstmutsen die deze feestdagen niet mogen ontbreken op kantoor. Uiteraard tref je bij ons ook de vrolijke kerst kaarsen aan om nog meer sfeer te geven aan de kantoortuin. Tot slot hebben wij anti stressballen speciaal voor de kerst. Ontdek gerust ons assortiment om inspiratie op te doen voor jouw volgende kerst giveaways.

Hebben jullie ook ecologische opties?

Wanneer je een duurzaam kerstgeschenk voor klanten zoekt, hebben wij meer dan genoeg aanbod voor jou. Het milieu is voor Gift Campaign erg belangrijk, daarom voegen we steeds meer en meer duurzame productentoe aan onze collectie. We weten namelijk ook dat voor veel bedrijven het milieu steeds belangrijker wordt. Een eco geschenk voor de kerst wordt waarschijnlijk nog beter ontvangen dan de niet ecologische optie. Neem gerust een kijkje in ons assortiment aan eco kerst geschenken om inspiratie op te doen. Kies bijvoorbeeld voor een notitieboekje waarin je een persoonlijke boodschap kunt schrijven. Of ga voor een ecologische drinkfles.

Hebben jullie ook kerstgeschenken voor personeel?

Uiteraard! Alle zojuist genoemde producten in ons assortiment speciaal voor de kerst zijn ook uitermate geschikt als geschenken voor personeel. Ideaal om bijvoorbeeld in een kerstpakket voor je werknemers te stoppen. Je kunt je hiervoor ook laten inspireren door producten buiten het specifieke kerstassortiment. Laat bijvoorbeeld wijnsets bedrukken met logo om het jaar samen met een kerstborrel af te sluiten. Of kies voor heerlijk warme dekentjes die je personeel thuis kan gebruiken. Eigenlijk zijn vrijwel alle producten uit ons assortiment geschikt als kerstgeschenk. Mocht je hulp of persoonlijk advies nodig hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wanneer komt mijn kerstgeschenk met eigen logo aan?

Het op tijd aankomen van een bestelling is belangrijk, met de kerst des te meer. Je wilt niet dit speciale moment mislopen. Daarom is het altijd belangrijk goed te kijken naar de geschatte verzendtijd van het specifieke product die je wilt bestellen. Voor de meeste van onze kerstgeschenken geldt een verzendtijd van 7 tot 10 werkdagen. Let op! Deze schatting gaat in vanaf het moment dat jij de digitale drukproef hebt goedgekeurd en wij jouw bestelling officieel naar productie kunnen sturen. We benadrukken nogmaals dat dit een schatting is en je altijd naar de verzendtijd moet kijken van het individuele product dat je wilt bestellen.


★ Reviews