Een muts bedrukken is een slimme manier van marketing inzetten tijdens de winter. De muts beschermt hen niet alleen tegen de kou, jouw bedrijfsnaam krijgt ook meer zichtbaarheid. Doe hier een schepje bovenop en laat ook handschoenen bedrukken. Binnen ons assortiment vind je diverse modellen aan mutsen met logo en handschoenen, welke per item te personaliseren zijn. Perfect te combineren met bijvoorbeeld een sjaal bedrukken Hierdoor maak je er een combi pakket van.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Naturel
Fuchsia
Minimale afname
overige filters

28 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

28 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN MUTS BEDRUKKEN

Wat voor gepersonaliseerde mutsen kan ik hier vinden?

We hebben verschillende soorten mutsen om te personaliseren met jouw logo. Wij hebben het klassieke goedkope model met fleece voering om met een advertentiecampagne een groot publiek te kunnen bereiken. Dan zijn er ontwerpen met ingebouwd licht, ontworpen voor degenen die 's nachts naar buiten gaan om te hardlopen, waardoor hun zichtbaarheid wordt verbeterd. Daarnaast vinden we varianten van RPET, ontworpen om de impact op het milieu te verminderen bij de productie ervan. Laat je verassen door ons diverse assortiment.

Hoe worden de mutsen bedrukt?

De bedrukkingstechnieken die wij gebruiken om het logo op de mutsen en te kunnen verwerken zijn van hoge kwaliteit om tot het gewenste resultaat te komen. We moeten de twee beste opties hiervoor benadrukken, namelijk zeefdruk en transfer, die beschikbaar zullen zijn afhankelijk van het type artikel.

Wat is de levertijd van mutsen met logo?

De bedrukte mutsen hebben een volledig gratis verzending (voor standaard transport). Evenzo hebben we een expres transportservice en leveren we kwantumkortingen voor grotere bestellingen. Vraag onze klantenservice naar de voorwaarden.

Hoe weet ik hoe mijn logo eruit komt te zien op de bedrukte mutsen?

Als u promotionele mutsen of andere warme merchandising koopt (zoals sjaals bedrukken of de fleecedekens met logo) Voordat een bestelling geplaatst is, zal er een virtueel voorbeeld door de klant goedkgekeurd moeten worden. Op die manier is er altijd een preview te zien van het uiteindelijke resultaat.

Kan ik deze producten bestellen zonder opdruk?

Het is mogelijk dat u op zoek bent naar onbedrukte mutsen. In dit geval kunt u producten zonder bedrukking bestellen en de aankoop direct doen. We raden aan om altijd het merk op het product te laten drukken om het bijbehorende promotie-effect te hebben en zichtbaarheid voor het bedrijf te genereren. Daarom zie je allerlei soorten wintergeschenken voor een lage prijs, met gepersonaliseerde dekens, sjaals en andere accessoires.

Is er een minimale afname voor de muts bedrukken?

Jazeker, voor onze gehele catalogus geldt een minimale afname, dit is over het algemeen 25 stuks, Ook voor de mutsen met logo is dit 25 stuks. Maar dit kan verschillen van product tot product, raadpleeg daarom ook altijd de specifieke productpagina om de meest accurate informatie te vinden.


★ Reviews