Alle soorten duurzame notitieboekjes: met karton of gerecycled papier, kurk, steenpapier...

Geef je als ondernemer om het milieu en wil je graag zo duurzaam mogelijk ondernemen? Laat bij ons een gerecycled en duurzaam notitieboek bedrukken met logo voor eigen gebruik of als duurzaam relatiegeschenk. Deze eco notitieboekjes zijn een stuk vriendelijker voor onze planeet en hebben daarnaast die mooie ecologische look. Kies uit het uitgebreide assortiment aan duurzame notitieboekjes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor notitieboekjes met pen, diverse A5, A4 notitieboekjes, maar ook notitieboekjes gemaakt van kurk of bamboe!


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Goud
Fuchsia
Paars
Materialen
Formaat
Type pagina's
Aantal pagina's
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 147

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 147

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DUURZAME NOTITIEBOEKJES BEDRUKKEN

Kan ik bij Gift Campaign een duurzaam notitieboek bedrukken?

Absoluut! Bij Gift Campaign staat zorgen voor het milieu hoog op ons prioriteitenlijstje. We hebben er immers maar eentje van. We willen dan ook graag bijdragen aan een beter klimaat door ook duurzame relatiegeschenken aan te bieden. Vandaar dat je binnen ons assortiment aan bedrukte notitieboekjes ook geregeld een duurzaam notitieboek ziet verschijnen. Deze doen niets af aan kwaliteit of uiterlijk. Sterker nog; wanneer je houdt van een ecologische look and feel, dan zijn passen deze boekjes volledig in jouw straatje. Een duurzaam notitieboek moet gemaakt zijn van milieuvriendelijke materiaalsoorten. Zo tref je boekjes aan met bijvoorbeeld een duurzame kaft, papiersoort of allebei!

Wanneer komt het duurzame notitieboekje met logo aan?

Normaal gesproken ligt de levertijd tussen de 6 en 8 werkdagen, vanaf het moment dat je de digitale drukproef hebt goedgekeurd. Laatstgenoemde is erg belangrijk om in je achterhoofd te houden. Zonder deze goedkeuring kunnen wij helaas nog niet overgaan tot verzending. De levertijd die we zojuist noemen is een geschatte levertijd. De exacte levertijd kun je altijd bij de productspecificaties vinden van het item die je graag wil bestellen en bedrukken. Dit zie je verschijnen aan de rechterkant wanneer je alle product filters hebt aangevinkt. Wil je het notitieboekje niet laten bedrukken? Dan is de levertijd sneller. Je loopt hiermee wel diverse voordelen op zoals zichtbaarheid van jouw logo.

Met wat is een duurzaam notitieboekje te combineren?

Ecologische notitieboekjes zijn gerelateerd aan de natuur en zorg voor het milieu. U kunt bijvoorbeeld houten USB's gebruiken, die van vergelijkbare materialen zijn gemaakt en een lasergegraveerd logo kunnen hebben. Je kunt ook kiezen voor een gepersonaliseerde pot, wat ideaal is, vooral voor notitieboekjes met zaadjes erin om te planten. Anderzijds zijn er herbruikbare RPET-flessen, perfect om een ​​welkomstpakket voor werknemers te maken. Ook aan textielproducten zoals reclame-t-shirts of tassen van biologisch katoen is geen gebrek.

Wat voor soort duurzame notitieboekjes hebben jullie?

Wij hebben er verschillende eco notitieboekjes. Om te beginnen hebben we een duurzaam notitieboek met een kaft van karton. Je treft er diverse van aan in ons assortiment, varierend van formaat en stijl. Karton is stevig en tegelijkertijd flexibel en geeft een mooi resultaat. Ook hebben wij boekjes met een kaft van kurk. Deze zijn origineel en uniek en geven een robuuste look and feel! Kun je niet kiezen tussen deze twee materiaalsoorten? Ga dan voor de optie die beiden combineert! Zodra het boekje is volgeschreven kun je deze planten om er vervolgens iets moois uit te zien groeien! Laat je verrassen door het assortiment.

Hebben jullie ook andere duurzame relatiegeschenken?

Uiteraard! Naast de duurzame notitieboekjes met logo vind je nog veel meer duurzame relatiegeschenken in het assortiment van Gift Campaign. Dit type geschenk is populairder dan ooit tevoren. Goed nieuws, want onze aarde wordt onnodig uitgeput. Wij helpen dan ook graag om dit tegen te gaan door relatiegeschenk aan te bieden die bestaan uit milieuvriendelijke materiaalsoorten. Zoals houten usb sticks, bedrukte waterflessen van rvs, duurzame coffee to go glazen, tassen gemaakt van ecologische materialen, bedrukte speakers van kurk en veel meer. Laat je verrassen door ons assortiment aan duurzame relatiegeschenk en neem voor vragen gerust contact met ons op.

Welke bedrukkingstechnieken worden gebruikt voor notitieboekjes?

Er zijn verschillende personalisatietechnieken beschikbaar, afhankelijk van het gekozen model. De meest voorkomende zijn de volgende: tampondruk en zeefdruk, waarmee het logo in één of meerdere kleuren op alle soorten oppervlakken kan worden gedrukt. Daarnaast is er lasergravure, vooral voor notitieboekjes met houten kaft wat zorgt voor een formele afwerking. Ook is er digitale transfer, die maakt een betere integratie van het logo mogelijk, zodat het niet zo gemakkelijk verslechtert, de digitale druk, perfect voor afbeeldingen met veel kleuren. Vindt meer info op de specfieke productpaginas.


★ Reviews