Veiligheidshesjes bedrukken is een must voor veilig werken en tegelijkertijd doen aan merchandising. Bijvoorbeeld wanneer jouw werknemers binnenkort op een evenement moeten werken. Een bedrukt veiligheidshesje is ook een attent relatiegeschenk. Je geeft hiermee aan dat je geeft om de veiligheid van je klant. Ongeacht het doel, kun je bij ons op een goedkope manier de veiligheidshesjes bedrukken.

Reflecterende veiligheidshesjes · Zichtbaarheidsartikelen · EHBO-sets · Pillendoosje met logo · Gezondheidsartikelen · Meer producten


6 artikel(en)

 • MEEST VERKOCHT
  Veiligheidsvesten met opdruk kleur geel

  Veiligheidsvest

  Veiligheidsvesten met opdruk
  Deze veiligheidsvesten om te bedrukken met een bedrijfslogo, zijn zeer geschikt om als promotie artikel uit te delen op beurzen, congressen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 2,46
 • Bedrukt veiligheidshesje met zijsluiting

  Veiligheidshesje Reflex

  Bedrukt veiligheidshesje met zijsluiting
  Deze goedgekeurde veiligheidshesjes met logo zijn ideale relatiegeschenken voor zowel klanten als medewerkers. Laat zien dat jouw bedrijf voor veiligheid staat!

  Prijs vanaf: € 2,05
 • Veiligheidsvest met opdruk voor kinderen

  Veiligheidsvest Mini

  Veiligheidsvest met opdruk voor kinderen
  Laat deze reflecterende veiligheidsvesten voor kinderen bedrukken met je bedrijfslogo en gebruik ze als reclame geschenk tijdens promotionele activiteiten.

  Prijs vanaf: € 1,53
 • Veiligheidshesje met zijsluiting voor kinderen

  Veiligheidshesje Reflex Kids

  Veiligheidshesje met zijsluiting voor kinderen
  Wil je aan alle veiligheidsnormen voldoen? Laat deze veiligheidshesjes bedrukken met je logo. Dankzij de zijsluiting is deze merchandising ideaal voor kinderen.

  Prijs vanaf: € 1,71
 • Tas met logo voor veiligheidsvest

  Hoes RoadWork

  Tas met logo voor veiligheidsvest
  Ben je op zoek naar merchandising waarmee je klanten hun veiligheidshesjes met logo netjes kunnen bewaren? Dan zijn deze bedrukte tasjes een echte aanrader.

  Prijs vanaf: € 0,25
 • reflecterend vest met zilveren reflectiestrepen

  Reflecterende vest Allvisible

  reflecterend vest met zilveren reflectiestrepen
  Een aanpasbaar reflecterend vest met zilveren banden, met een meer minimalistisch ontwerp.

  Prijs vanaf: € 3,49

6 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >

 

★ Reviews