Veiligheidshesjes bedrukken is een must voor veilig werken en tegelijkertijd doen aan merchandising. Bijvoorbeeld wanneer jouw werknemers binnenkort op een evenement moeten werken. Bedrukte veiligheidshesjes zijn ook een attent relatiegeschenk. Je geeft hiermee aan dat je geeft om de veiligheid van je klant. Ongeacht het doel, kun je bij ons op een goedkope manier de veiligheidshesjes bestellen. Combineer het met onze zichtbaarheidsartikelen bedrukken om een compleet pakket te maken.


Kleuren
Zwart
Geel
Oranje
Minimale afname
Themas

13 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • MEEST VERKOCHT
  Veiligheidsvesten met opdruk kleur geel

  Veiligheidsvest

  Veiligheidsvesten met opdruk
  Deze veiligheidsvesten om te bedrukken met een bedrijfslogo, zijn zeer geschikt om als promotie artikel uit te delen op beurzen, congressen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 2,46
  Bekijk details >
 • Bedrukt veiligheidshesje met zijsluiting

  Veiligheidshesje Reflex

  Bedrukt veiligheidshesje met zijsluiting
  Deze goedgekeurde veiligheidshesjes met logo zijn ideale relatiegeschenken voor zowel klanten als medewerkers. Laat zien dat jouw bedrijf voor veiligheid staat!

  Prijs vanaf: € 2,09
  Bekijk details >
 • Veiligheidsvest met opdruk voor kinderen

  Veiligheidsvest Mini

  Veiligheidsvest met opdruk voor kinderen
  Laat deze reflecterende veiligheidsvesten voor kinderen bedrukken met je bedrijfslogo en gebruik ze als reclame geschenk tijdens promotionele activiteiten.

  Prijs vanaf: € 1,51
  Bekijk details >
 • Veiligheidshesje met zijsluiting voor kinderen

  Veiligheidshesje Reflex Kids

  Veiligheidshesje met zijsluiting voor kinderen
  Wil je aan alle veiligheidsnormen voldoen? Laat deze veiligheidshesjes bedrukken met je logo. Dankzij de zijsluiting is deze merchandising ideaal voor kinderen.

  Prijs vanaf: € 1,60
  Bekijk details >
 • Tas met logo voor veiligheidsvest

  Hoes RoadWork

  Tas met logo voor veiligheidsvest
  Ben je op zoek naar merchandising waarmee je klanten hun veiligheidshesjes met logo netjes kunnen bewaren? Dan zijn deze bedrukte tasjes een echte aanrader.

  Prijs vanaf: € 0,24
  Bekijk details >
 • reflecterend vest met zilveren reflectiestrepen

  Reflecterende vest Allvisible

  reflecterend vest met zilveren reflectiestrepen
  Een aanpasbaar reflecterend vest met zilveren banden, met een meer minimalistisch ontwerp.

  Prijs vanaf: € 3,45
  Bekijk details >
 • Visnetvest met drie lampjes

  zichtbaarheidsvest

  Visnetvest met drie lampjes
  Fluorescerend gepersonaliseerd reflecterend vest, het heeft verschillende reflecterende zones en bevat verschillende lichten aan de voor- en achterkant.

  Prijs vanaf: € 6,10
  Bekijk details >
 • Polyester vest met hoge zichtbaarheid kleur geel eerste weergave

  Zichtbaar vest M

  Polyester vest met hoge zichtbaarheid
  Gepersonaliseerde reflecterende vesten in maat M en gemaakt van polyester. Een aanvulling die werknemers in bepaalde omgevingen niet kunnen missen.

  Prijs vanaf: € 2,54
  Bekijk details >
 • Reflecterend vest met hoge zichtbaarheid

  Zichtbaar vest XL

  Reflecterend vest met hoge zichtbaarheid
  Deze hesjes zijn ideaal om te geven aan medewerkers die bepaalde functies uitvoeren of om aan gebruikers te geven als onderdeel van een beveiligingscampagne.

  Prijs vanaf: € 2,54
  Bekijk details >
 • Polyester vest met hoge zichtbaarheid kleur geel eerste weergave

  Zichtbaar vest XXL

  Polyester vest met hoge zichtbaarheid
  Als u hoge zichtbaarheidsvesten nodig heeft voor een campagne met betrekking tot veiligheid of om ze aan werknemers te geven, kunt u kiezen voor dit polyester model.

  Prijs vanaf: € 2,54
  Bekijk details >
 • Zichtbaarheidsvest voor kinderen

  Zichtbaarheidsvest Kids

  Zichtbaarheidsvest voor kinderen
  V-vormige kindervesten met hoge zichtbaarheid om uw logo te bedrukken. Dit model is ontworpen voor promoties en reclame en is aangepast aan een kinderpubliek.

  Prijs vanaf: € 1,61
  Bekijk details >
 • Hoge zichtbaarheidsvest voor kinderen

  Zichtbaar vest Mini XS

  Hoge zichtbaarheidsvest voor kinderen
  Klassiek reflecterend reclamevest, maar ontworpen voor kinderen. Het is gemaakt van polyester en zal dienen om uw bedrijf onder de kleinsten zichtbaar te maken.

  Prijs vanaf: € 2,03
  Bekijk details >
 • Zichtbaarheidsvest voor kinderen

  Zichtbaar vest Mini S

  Zichtbaarheidsvest voor kinderen
  Als u een artikel nodig heeft om de veiligheid onder een kinderpubliek te promoten, kunt u kiezen voor deze polyester hesjes ontworpen voor reclameacties.

  Prijs vanaf: € 2,03
  Bekijk details >

13 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER VEILIGHEIDSHESJES BEDRUKKEN

Wat voor veiligheidshesjes kan ik hier bestellen?

Er zijn drie verschillende zichtbaarheidshesjes. Die van Klasse 1 zijn de eenvoudigste en goedkoopste die worden gebruikt in omgevingen waar geen auto's harder rijden dan 40 km/u, ze zijn geschikt voor beveiligingsmedewerkers in een gebouw e.d. Die van Klasse 2 zijn de meest voorkomende zijn die door bestuurders worden gebruikt, aangezien ze bij een ongeval kunnen worden gebruikt waar auto's harder dan 40 km/u rijden. Ten slotte zijn de meest zichtbare veiligheidsvesten van de hoogste kwaliteit Klasse 3, die de veiligheids- en beschermingstroepen dagelijks gebruiken.

Wat is het verschil tussen reflecterende hesjes bedrukken voor kinderen en voor volwassenen?

Op het gebied van goedkope veiligheidshesjes bedrukken bieden beide soorten promotievesten dezelfde voordelen, hoewel, zoals u zich kunt voorstellen, de modellen voor kinderen kleiner zijn om zich aan te passen aan het lichaamsoppervlak, dat uiteraard kleiner zal zijn. Op dezelfde manier is het in beide gevallen mogelijk om het logo op te nemen. Gepersonaliseerde veiligheidshesjes met logo voor kinderen kunnen worden gebruikt vanaf een jonge leeftijd, 3 of 4 jaar, tot een leeftijd van 10 tot 15 jaar.

Van welk materiaal zijn de reflecterende hesjes met logo gemaakt?

Deze promotieartikelen zijn gemaakt van 100% polyester. Ze hebben elastische banden of een klittenbandsluiting aan de voorkant of aan de zijkant, zodat ze op de juiste maat kunnen worden afgesteld en strak om het lichaam blijven zitten. Met deze methoden is het ook heel gemakkelijk om ze te openen en te sluiten. Ze hebben ook twee horizontale reflecterende banden die het vest goed zichtbaar maken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, hoewel de klassieke kleuren geel of oranje zijn omdat ze het mooist zijn. Als u meer informatie nodig heeft over een specifiek vest, kunt u dit vinden op de productpagina van elk product.

Hoe worden veiligheidshesjes bedrukt?

De reflecterende bedrukte veiligheidshesjes met het bedrijfslogo kunnen in één of meerdere kleuren worden gezeefdrukt, tot een maximum van vier kleuren. Deze techniek maakt het printen van grote logo's mogelijk. In reflecterende vesten met zeefdruk is het natuurlijke afdrukgebied de achterkant, waarop ze het grootste logo toelaten, ze kunnen ook op de voorkant of een van de twee zijkanten worden bedrukt.

Wat is de minimale bestelling? Kunnen ze zonder personalisatie besteld worden?

De minimale bestelling voor gepersonaliseerde reflecterende hesjes is 25 stuks. Het is niet mogelijk om een ​​lager aantal te bestellen omdat, aangezien het gespecialiseerde productie is met professionele machines, de kosten voor het maken van een kleine hoeveelheid hoog zouden zijn. Daarnaast maken we van de gelegenheid gebruik om te vermelden dat we kortingen hebben afhankelijk van de bestelde hesjes, die oplopen naarmate de bestelling groter is. Wat betreft de tweede vraag, het is mogelijk om veiligheidsvesten te bestellen zonder maatwerk.

Wanneer zijn ze nuttig om weg te geven?

Deze producten zijn handig om mee te geven aan uw (potentiële) klanten op elk evenement, beurs of congres. Als u een bedrijf bent dat zich toelegt op de autowereld, is het een goed moment om na een reparatie in een werkplaats of bij de aankoop van een nieuwe auto een veiligheidshesjemee te geven zodat ze het in de auto kunnen plaatsen. Ze zijn ook handig voor verzekeringsmaatschappijen om voorbereid te zijn op eventuele noodsituaties. Daarnaast is een andere zeer geschikte sector voor dit soort merchandising die met betrekking tot arbeidsveiligheid. Bescherm uw medewerkers door ze zichtbaarder te maken.


★ Reviews