Als goedkope relatiegeschenken is een usb stick met logo ideaal. Laat plastic usb sticks bedrukken als een goedkoop promotie artikelen. Dit zijn de goedkoopste exemplaren uit onze collectie aan gepersonaliseerde USB-sticks. Het ideale promotie materiaal om aan jouw klanten te geven op een promotie-evenement, beurs of congres. De USB-sticks zijn verkrijbaar in diverse kleuren, waardoor er altijd een tussen zit die past bij de huisstjjl van jouw merk. Binnen het assortiment aan onze plastic USB-sticks is het best verkochte model de Techmate. Deze bestaat uit een rubberen buitenkant die de behuizing beschermt en een metalen clip om de connector te beschermen.

12 artikel(en)

 • Goedkope USB-stick voor reclame logo

  TECHMATE

  Goedkope en effectieve USB-stick voor reclame
  Goedkope USB-sticks om als relatiegeschenk of merchandising weg te geven. Laat ze tegen de beste prijs bedrukken of graveren met je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 1,48
 • Exclusieve USB 3.0-geheugenstick met logo

  TECHMATE 3.0

  Exclusieve USB 3.0-geheugenstick met logo
  Een USB 3.0-stick voor snelle data-overdracht is een ideaal bedrijfsgeschenk voor klanten en personeel. Bovendien kunnen ze bedrukt worden met een logo.

  Prijs vanaf: € 2,81
 • USB-stick met beschermcover groen

  COLORCLIP

  USB-stick met gekleurde beschermcover
  Kies de kleur van de draaibare beschermcover van deze USB-sticks, zodat ze matchen met je bedrijfslogo. Een leuke gadget om als relatiegeschenk te geven.

  Prijs vanaf: € 1,57
 • Usb stick met hars druppel kleurendruk kleur zwart

  TECHMATE RELIEF

  Usb stick met hars druppel kleurendruk
  Deze bedrukte usb stick is een variant op onze meest populaire roterende sticks. Deze usb stick is te voorzien van logo via een harsdruppel.

  Prijs vanaf: € 1,29
 • Techmate OTG USB-stick zwart

  TECHMATE OTG

  USB-stick met logo voor smartphones
  Deze USB-sticks om te bedrukken zijn voorzien van een smartphone-aansluiting. Een handig relatiegeschenk voor als je geen laptop bij de hand hebt.

  Prijs vanaf: € 2,34
 • USB stick bedrukken met logo full speed

  COLORCLIP 3.0

  Kleurenclip en met volle snelheid
  Deze usb-stick met 3.0 speed en gekleurde clip is het ideale relatiegeschenk. Bedruk hem met bedrijfslogo voor een persoonlijke touch.

  Prijs vanaf: € 2,93
 • USB-stick voor bedrijven en reclame

  INFOCAP

  USB-stick voor bedrijven en reclame
  Klassieke USB-stick met dop verkrijgbaar in diverse kleuren. Laat ze bedrukken met een bedrijfslogo en gebruik ze als klantengeschenk.

  Prijs vanaf: € 1,83
 • USB-geheugenstick van gerecycled plastic

  RECYCLEMATE

  USB-geheugenstick van gerecycled plastic
  Deze USB-sticks om te bedrukken, zijn gemaakt van gerecycled plastic. Ideaal als duurzame merchandising of ecologisch relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 2,24
 • 2D USB-stick bedrukken met logo

  2D USB-stick

  Personaliseerbare 2d usb-sticks
  Laat deze 2D USB-sticks bedrukken met een logo of afbeelding om hem zo te personaliseren naar jouw smaak.

  Prijs vanaf: € 2,78
 • Gepersonaliseerde 3D USB-stick

  Personaliseerbare 3D USB-stick

  3D-vormige USB-sticks
  Een usb-stick bedrukken is en blijft een zeer efficient promotie artikel. Deze 3D USB-stick is te personaliseren naar wens en goedkoop.

  Prijs vanaf: € 0,00
 • Antibacteriële USB stick met logo

  USB ANTIBACTERIEEL

  Antibacteriële USB stick met logo
  In de collectie antibacteriële relatiegeschenken, vinden we deze draaibare usb stick met logo. Ideaal als usb sticks door meerdere werknemers gebruikt worden.

  Prijs vanaf: € 0,00
 • Bedrukte usb stick met rubberen afwerking

  DATACAP

  Bedrukte usb stick met rubberen afwerking
  De rubberen afwerking geeft deze bedrukte gadgets extra bescherming. Kies een kleur die past bij je logo en laat de USB stick bedrukken om je merk te promoten.

  Prijs vanaf: € 2,42

12 artikel(en)

VEELGESTELDE VRAGEN OVER GOEDKOPE USB STICKS BEDRUKKEN

Hebben jullie goedkope bedrukte usb sticks?

Absoluut! Binnen onze uitgebreide collectie aan usb sticks hebben wij ook goedkope varianten. Denk dan aan de Techmate of de Clearmte, dit zijn twee modellen met een roterende body die in verschillende kleuren kan worden gekozen en waar ook het logo in bedrukt kan worden. Een goedkope usb stick met logo is ideaal voor wanneer je een grote hoeveelheid sticks wilt weggeven op bijvoorbeeld evenementen en beurzen. Op deze manier houd je de kosten zo laag mogelijk.

Welke opslagcapaciteit hebben jullie goedkope usb sticks?

Onze goedkope usb sticks met logo zijn net als al onze andere soorten usb sticks verkrijgbaar in diverse soorten opslagcapaciteiten. Specifiek gaat het om: 1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB en 32GB. Daarnaast hebben we ook modellen in huis met 64GB, neem hiervoor echter contact op met onze klantenservice mocht je interesse hebben in dit type usb stick. Hoe groter het opslaggeheugen, hoe meer je uit de usb stick kunt halen. Met name interessant wanneer je ook video´s of grote bestanden wil transporten op de stick.

 

Kan ik ook één goedkope usb stick bedrukken?

Nee, dit kan helaas niet. Voor alle producten in onze collectie (of dit nu gaat om usb-sticks of andere relatiegeschenken) geldt een minimumafname van 25 stuks. Soms kan dit aantal hoger liggen, bekijk hiervoor altijd de specifieke productinformatie van het item die je wilt bestellen. Wij willen benadrukken dat je bij ons kwantumkorting krijgt wanneer je een grote hoeveelheid usb sticks besteld. De stuksprijs komt dan dus lager te liggen. Ook is onze verzending altijd gratis. Dit scheelt ook in de kosten!

Waarmee kan ik de usb sticks combineren?

Wat wij adviseren is om de goedkope usb stick met logo in ieder geval te combineren met een keycord. Op deze manier kun je de stick altijd handig om je nek dragen en raak je hem niet snel kwijt. Daarnaast krijgt jouw merk nog meer zichtbaarheid doordat je ook de keycord kunt bedrukken met logo. Wil je in het technische thema blijven? Dan adviseren wij je een kijkje te nemen in onze collectie aan technische relatiegeschenken en gadgets. Zoals een bedrukte muismat, speaker of powerbank.

 

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >