Goedkope usb sticks bedrukken! Laat plastic usb sticks bedrukken als een goedkoop relatiegeschenk. Dit zijn de goedkoopste exemplaren uit onze collectie aan gepersonaliseerde USB-sticks. Het ideale promotiemateriaal om aan jouw klanten te geven op een promotie-evenement, beurs of congres. De USB-sticks zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. In het assortiment aan onze plastic USB-sticks is het bestverkochte model de Techmate. Erg populair om te bedrukken met jouw bedrijfslogo.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Turkoois
Zilver
Paars
Fuchsia
Meerkleurig
Capaciteit
USB-standaardtype
Minimale afname
overige filters

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER GOEDKOPE USB STICKS BEDRUKKEN

Hebben jullie goedkope bedrukte usb sticks?

Absoluut! Binnen onze uitgebreide collectie aan usb sticks hebben wij ook goedkope varianten. Denk dan aan de Techmate of de Clearmte, dit zijn twee modellen met een roterende body die in verschillende kleuren kan worden gekozen en waar ook het logo in bedrukt kan worden. Een goedkope usb stick met logo is ideaal voor wanneer je een grote hoeveelheid sticks wilt weggeven op bijvoorbeeld evenementen en beurzen. Op deze manier houd je de kosten zo laag mogelijk.

Kan ik ook één goedkope usb stick bedrukken?

Nee, dit kan helaas niet. Voor alle producten in onze collectie (of dit nu gaat om usb-sticks of andere relatiegeschenken) geldt een minimumafname van 25 stuks. Soms kan dit aantal hoger liggen, bekijk hiervoor altijd de specifieke productinformatie van het item die je wilt bestellen. Wij willen benadrukken dat je bij ons kwantumkorting krijgt wanneer je een grote hoeveelheid usb sticks besteld. De stuksprijs komt dan dus lager te liggen. Ook is onze verzending altijd gratis. Dit scheelt ook in de kosten!

Welke opslagcapaciteit hebben jullie goedkope usb sticks?

Onze goedkope usb sticks met logo zijn net als al onze andere soorten usb sticks verkrijgbaar in diverse soorten opslagcapaciteiten. Specifiek gaat het om: 1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB en 32GB. Daarnaast hebben we ook modellen in huis met 64GB, neem hiervoor echter contact op met onze klantenservice mocht je interesse hebben in dit type usb stick. Hoe groter het opslaggeheugen, hoe meer je uit de usb stick kunt halen. Met name interessant wanneer je ook video´s of grote bestanden wil transporten op de stick.

Waarmee kan ik de usb sticks combineren?

Wat wij adviseren is om de goedkope usb stick met logo in ieder geval te combineren met een keycord. Op deze manier kun je de stick altijd handig om je nek dragen en raak je hem niet snel kwijt. Daarnaast krijgt jouw merk nog meer zichtbaarheid doordat je ook de keycord kunt bedrukken met logo. Wil je in het technische thema blijven? Dan adviseren wij je een kijkje te nemen in onze collectie aan technische relatiegeschenken en gadgets. Zoals een bedrukte muismat, speaker of powerbank.


★ Reviews