Goedkope usb sticks bedrukken! Laat plastic usb sticks bedrukken als een goedkoop relatiegeschenk. Dit zijn de goedkoopste exemplaren uit onze collectie aan gepersonaliseerde USB-sticks. Het ideale promotiemateriaal om aan jouw klanten te geven op een promotie-evenement, beurs of congres. De USB-sticks zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. In het assortiment aan onze plastic USB-sticks is het bestverkochte model de Techmate. Erg populair om te bedrukken met jouw bedrijfslogo.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Zilver
Paars
Fuchsia
Capaciteit
USB-standaardtype
Minimale afname
Themas

13 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • MEEST VERKOCHT
  Goedkope USB-stick voor reclame logo

  TECHMATE

  Goedkope usb sticks bedrukken
  Voorzie deze usb stick met naam of logo als relatiegeschenk of om te gebruiken als interne merchandise. Hij heeft een rubberen behuizing en een roterende, metalen clip.

  Prijs vanaf: € 1,48
  Bekijk details >
 • MEEST VERKOCHT
  Exclusieve USB 3.0-geheugenstick met logo

  TECHMATE 3.0

  Exclusieve 3.0 usb stick personaliseren
  Deze 3.0 usb stick zorgt voor een snelle data-overdracht. Handig voor intern gebruik of bijvoorbeeld wanneer je een grote bedrijfspresentatie moet geven.

  Prijs vanaf: € 2,81
  Bekijk details >
 • MEEST VERKOCHT
  USB-stick met beschermcover groen

  COLORCLIP

  USB-stick met gekleurde beschermcover
  Kies de kleur van de draaibare beschermcover van deze usb sticks, zodat ze matchen met je huisstijl. Een leuke gadget om als relatiegeschenk te geven.

  Prijs vanaf: € 1,57
  Bekijk details >
 • USB stick bedrukken met logo full speed

  COLORCLIP 3.0

  Gekleurde usb stick met naam
  Deze 3.0 relatiegeschenk usb stick heeft een vrolijke, gekleurde clip. Tevens beschikt hij over een handig draaimechanisme. Laat de stick bedrukken met jouw logo!

  Prijs vanaf: € 2,93
  Bekijk details >
 • MEEST VERKOCHT
  Usb stick met hars druppel kleurendruk kleur zwart

  TECHMATE RELIEF

  Usb stick met hars druppel kleurendruk
  Deze bedrukte usb stick is een variant op onze meest populaire roterende sticks. Voorzie de usb met jouw bedrijfslogo om hem een persoonlijke twist te geven.

  Prijs vanaf: € 1,29
  Bekijk details >
 • Draaibare USB kleur zwart met witte clip

  WHITECLIP

  Draaibare USB met witte clip
  Een van de meest populaire USB's op het gebied van relatiegeschenken is opnieuw ontworpen om de witte clip aan te bieden, zodat u uw ontwerp in full colour kunt bedrukken.

  Prijs vanaf: € 1,54
  Bekijk details >
 • Techmate OTG USB-stick zwart

  TECHMATE OTG

  USB stick met logo voor smartphones
  Deze USB stick bedrukken is voorzien van een smartphone-aansluiting. Een handig relatiegeschenk voor als je geen laptop bij de hand hebt.

  Prijs vanaf: € 2,34
  Bekijk details >
 • Bedrukte usb stick met rubberen afwerking

  DATACAP

  Bedrukte usb stick met rubberen afwerking
  De rubberen afwerking geeft deze bedrukte gadgets extra bescherming. Kies een kleur die past bij je logo en laat de USB stick bedrukken om je merk te promoten.

  Prijs vanaf: € 2,42
  Bekijk details >
 • USB-stick voor bedrijven en reclame

  INFOCAP

  USB-stick voor bedrijven en reclame
  Klassieke USB-stick met dop verkrijgbaar in diverse kleuren. Laat ze bedrukken met een bedrijfslogo en gebruik ze als klantengeschenk.

  Prijs vanaf: € 1,83
  Bekijk details >
 • USB-geheugenstick van gerecycled plastic

  RECYCLEMATE

  USB-geheugenstick van gerecycled plastic
  Deze USB-sticks om te bedrukken, zijn gemaakt van gerecycled plastic. Ideaal als duurzame merchandising of ecologisch relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 2,24
  Bekijk details >
 • Antibacteriële USB stick met logo

  USB ANTIBACTERIEEL

  Antibacteriële USB stick met logo
  In de collectie antibacteriële relatiegeschenken, vinden we deze draaibare usb stick met logo. Ideaal als usb sticks door meerdere werknemers gebruikt worden.

  Prijs vanaf: € 1,75
  Bekijk details >
 • 2D USB-stick bedrukken met logo

  2D USB-stick

  Personaliseerbare 2d usb-sticks
  Laat deze 2D USB-sticks bedrukken met een logo of afbeelding om hem zo te personaliseren naar jouw smaak.

  Prijs vanaf: € 2,78
  Bekijk details >
 • 3D-vormige USB-sticks weergave met jouw bedrukking

  Personaliseerbare 3D USB-stick

  3D-vormige USB-sticks
  Een usb-stick bedrukken is en blijft een zeer efficient promotie artikel. Deze 3D USB-stick is te personaliseren naar wens en goedkoop.

  Prijs vanaf: € 0,00
  Bekijk details >

13 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER GOEDKOPE USB STICKS BEDRUKKEN

Hebben jullie goedkope bedrukte usb sticks?

Absoluut! Binnen onze uitgebreide collectie aan usb sticks hebben wij ook goedkope varianten. Denk dan aan de Techmate of de Clearmte, dit zijn twee modellen met een roterende body die in verschillende kleuren kan worden gekozen en waar ook het logo in bedrukt kan worden. Een goedkope usb stick met logo is ideaal voor wanneer je een grote hoeveelheid sticks wilt weggeven op bijvoorbeeld evenementen en beurzen. Op deze manier houd je de kosten zo laag mogelijk.

Kan ik ook één goedkope usb stick bedrukken?

Nee, dit kan helaas niet. Voor alle producten in onze collectie (of dit nu gaat om usb-sticks of andere relatiegeschenken) geldt een minimumafname van 25 stuks. Soms kan dit aantal hoger liggen, bekijk hiervoor altijd de specifieke productinformatie van het item die je wilt bestellen. Wij willen benadrukken dat je bij ons kwantumkorting krijgt wanneer je een grote hoeveelheid usb sticks besteld. De stuksprijs komt dan dus lager te liggen. Ook is onze verzending altijd gratis. Dit scheelt ook in de kosten!

Welke opslagcapaciteit hebben jullie goedkope usb sticks?

Onze goedkope usb sticks met logo zijn net als al onze andere soorten usb sticks verkrijgbaar in diverse soorten opslagcapaciteiten. Specifiek gaat het om: 1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB en 32GB. Daarnaast hebben we ook modellen in huis met 64GB, neem hiervoor echter contact op met onze klantenservice mocht je interesse hebben in dit type usb stick. Hoe groter het opslaggeheugen, hoe meer je uit de usb stick kunt halen. Met name interessant wanneer je ook video´s of grote bestanden wil transporten op de stick.

Waarmee kan ik de usb sticks combineren?

Wat wij adviseren is om de goedkope usb stick met logo in ieder geval te combineren met een keycord. Op deze manier kun je de stick altijd handig om je nek dragen en raak je hem niet snel kwijt. Daarnaast krijgt jouw merk nog meer zichtbaarheid doordat je ook de keycord kunt bedrukken met logo. Wil je in het technische thema blijven? Dan adviseren wij je een kijkje te nemen in onze collectie aan technische relatiegeschenken en gadgets. Zoals een bedrukte muismat, speaker of powerbank.


★ Reviews