Als goedkope relatiegeschenken is een usb stick met logo ideaal. Laat plastic usb sticks bedrukken als een goedkoop promotie artikelen. Dit zijn de goedkoopste exemplaren uit onze collectie aan gepersonaliseerde USB-sticks. Het ideale promotie materiaal om aan jouw klanten te geven op een promotie-evenement, beurs of congres. De USB-sticks zijn verkrijbaar in diverse kleuren, waardoor er altijd een tussen zit die past bij de huisstjjl van jouw merk. Binnen het assortiment aan onze plastic USB-sticks is het best verkochte model de Techmate. Deze bestaat uit een rubberen buitenkant die de behuizing beschermt en een metalen clip om de connector te beschermen.

17 artikel(en)

 • TECHMATE

  Goedkope en effectieve USB-stick voor reclame
  Goedkope USB-sticks om als relatiegeschenk of merchandising weg te geven. Laat ze tegen de beste prijs bedrukken of graveren met je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 1,48
 • TECHMATE 3.0

  Exclusieve USB 3.0-geheugenstick met logo
  Een USB 3.0-stick voor snelle data-overdracht is een ideaal bedrijfsgeschenk voor klanten en personeel. Bovendien kunnen ze bedrukt worden met een logo.

  Prijs vanaf: € 2,81
 • COLORCLIP

  USB-stick met gekleurde beschermcover
  Kies de kleur van de draaibare beschermcover van deze USB-sticks, zodat ze matchen met je bedrijfslogo. Een leuke gadget om als relatiegeschenk te geven.

  Prijs vanaf: € 1,57
 • COLORCLIP 3.0

  Kleurenclip en met volle snelheid
  Deze usb-stick met 3.0 speed en gekleurde clip is het ideale relatiegeschenk. Bedruk hem met bedrijfslogo voor een persoonlijke touch.

  Prijs vanaf: € 2,93
 • WHITEMATE

  Witte USB-stick met gekleurde cover
  Deze variant USB-stick is wit en heeft een gekleurde draaicover. Laat dit klanten geschenk bedrukken met je bedrijfslogo voor promotioneel gebruik.

  Prijs vanaf: € 1,61
 • USB WHITEMATE 3.0

  Witte usb-stick 3.0 met gekleurde clip
  Laat deze 3.0 usb-stick bedrukken met logo als ideaal relatiegeschenk. Met witte behuizing en vrolijke gekleurde clip.

  Prijs vanaf: € 2,93
 • TECHMATE OTG

  USB-stick met logo voor smartphones
  Deze USB-sticks om te bedrukken zijn voorzien van een smartphone-aansluiting. Een handig relatiegeschenk voor als je geen laptop bij de hand hebt.

  Prijs vanaf: € 2,34
 • CLEARMATE

  Bedrukbare transparante USB-stick
  Deze goedkope USB-sticks met draaicover zijn transparant en verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat het promotieartikel altijd bij jouw bedrijfslogo past.

  Prijs vanaf: € 1,61
 • CLEARMATE 3.0

  Transparante 3.0 usb-stick
  Deze roterende, 3.0 usb-sticks zijn erg origineel omdat de body is gemaakt van doorschijnend plastic.

  Prijs vanaf: € 2,92
 • LINEAL FLASH

  USB-stick om te bedrukken met je logo
  Deze USB-sticks zijn gemaakt van plastic en hebben een stijlvol design. Laat ze bedrukken met je logo en gebruik ze als relatiegeschenk of merchandising.

  Prijs vanaf: € 1,61
 • DATAFLAT

  Promotionele USB-stick om te bedrukken
  Deze USB-sticks die bedrukt kunnen worden met een bedrijfslogo, zijn gemaakt van plastic en ideaal als reclame artikel voor promotioneel gebruik.

  Prijs vanaf: € 1,75
 • RECYCLEMATE

  USB-geheugenstick van gerecycled plastic
  Deze USB-sticks om te bedrukken, zijn gemaakt van gerecycled plastic. Ideaal als duurzame merchandising of ecologisch relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 2,24
 • INFOCAP

  USB-stick voor bedrijven en reclame
  Klassieke USB-stick met dop verkrijgbaar in diverse kleuren. Laat ze bedrukken met een bedrijfslogo en gebruik ze als klantengeschenk.

  Prijs vanaf: € 1,83
 • INFOTECH

  USB-geheugenstick om te bedrukken
  Dit goedkope model geheugenstick om te bedrukken met je bedrijfslogo, is een resistent promotie artikel dat ideaal is voor low-budget reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 1,74
 • USB SLIDE FLASH

  Intrekbare usb met leren handvat
  Deze innovatieve usb-stick heeft een intrekbare poort en een leren riem. Personaliseer de case met je logo!

  Prijs vanaf: € 3,03
 • 2D USB-stick

  Personaliseerbare 2d usb-sticks
  Laat deze 2D USB-sticks bedrukken met een logo of afbeelding om hem zo te personaliseren naar jouw smaak.

  Prijs vanaf: € 2,78
 • Personaliseerbare 3D USB-stick

  3D-vormige USB-sticks
  Een usb-stick bedrukken is en blijft een zeer efficient promotie artikel. Deze 3D USB-stick is te personaliseren naar wens en goedkoop.

  Prijs vanaf: € 0,00

17 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >