Kleurpotloden zijn leuke en goedkope relatiegeschenken om te geven aan scholen. De kinderen op de school kunnen er direct mee tekenen en spelen: zo zijn ze uren zoet. Je kunt de kleurpotloden bedrukken met logo om ze te personaliseren. Ook deze is te voorzien van logo: full colour bedrukt. Kleurpotloden zijn ook ideaal voor op creatieve evenementen en beurzen. Door de bedrukte kleurpotloden mee te geven aan voorbijgangers worden ze de rest van de dag nog aan jou herinnerd.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Hout
Naturel
Minimale afname
Themas

18 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • MEEST VERKOCHT
  Te bedrukken set met 6 potloden kleur blauw

  Potlodenset Combi Small

  Te bedrukken set met 6 potloden
  Dit is een goedkoop reclameartikel voor kinderen. De ronde kartonnen koker bevat 6 kleurpotloden en heeft een puntenslijper aan de bovenkant.

  Prijs vanaf: € 0,34
  Bekijk details >
 • Kleurpotloden + puntenslijper met logo

  Potlodenset Combi

  Kleurpotloden + puntenslijper met logo
  Deze kleurpotlodenset voor kinderen zit in een ronde kartonnen koker met een puntenslijper. Een leuk relatiegeschenk dat bedrukt kan worden met je logo.

  Prijs vanaf: € 0,55
  Bekijk details >
 • Reclameset met 12 kleurpotloden

  Kleurpotloden Black 12

  Reclameset met 12 kleurpotloden
  Leuke kleurpotlodenset om te bedrukken, in een zwarte kartonnen koker. Ideaal als merchandising of reclameartikel voor promotioneel gebruik.

  Prijs vanaf: € 1,36
  Bekijk details >
 • Kartonnen cilinder met 12 kleurpotloden

  Potlodenset Tube

  Kartonnen cilinder met 12 kleurpotloden
  Binnen de collectie relatiegeschenken voor kinderen zijn deze kleurpotloden ontzettend populair. Op de kartonnen cilinder is genoeg ruimte voor een flink logo.

  Prijs vanaf: € 0,56
  Bekijk details >
 • Set met 12 kleurpotloden voor reclame

  Kleurpotlodenset Pencil

  Set met 12 kleurpotloden voor reclame
  Dit reclamegeschenk om te kleuren zal zeker bij je klanten in de smaak vallen. De promotie kleurpotloden zitten in een doosje in de vorm van een potlood.

  Prijs vanaf: € 1,38
  Bekijk details >
 • Promotionele kleurpotloden in doos kleur hout

  Mini-potloodkleurset

  Promotionele kleurpotloden in doos
  Wil je een potlood? Deze set is misschien wat je zoekt! De potloden zitten in een doosje in potloodvorm. Heel toepasselijk!

  Prijs vanaf: € 0,88
  Bekijk details >
 • Doos met 4 kleurpotloden om te bedrukken

  Kleurpotloden Little

  Doos met 4 kleurpotloden om te bedrukken
  Goedkoop doosje kleurpotloden om te bedrukken. Geef het als promotieartikel of bedrijfsgeschenk aan kinderen op beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,13
  Bekijk details >
 • Setje van 6 kleurpotloden met logo doosje blauw

  Kleurpotloden Pigment

  Setje van 6 kleurpotloden met logo
  Set van 6 kleurpotloden. Hij wordt geleverd in een kartonnen doos met een glanzende afwerking. Laat de kleurpotloden bedrukken met logo als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,20
  Bekijk details >
 • Doosje met 6 kleurpotloden voor reclame

  Kleurpotloden Funky

  Doosje met 6 kleurpotloden voor reclame
  Doosjes kleurpotloden zijn effectieve promotie artikelen voor klanten met kinderen. Laat de kleurpotloden bedrukken en de kleintjes zullen urenlang kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,57
  Bekijk details >
 • Bedrukte kleurpotloden voor kinderen weergave 1

  Kleurpotloden Essential

  Bedrukte kartonnen doos (6 kleurpotloden)
  Kartonnen doosje met logo en met 6 kleurpotloden. De afmetingen zijn 45 x 90 x 9 mm.

  Prijs vanaf: € 0,16
  Bekijk details >
 • Doos met 12 kleurpotloden van gemiddeld formaat

  Kleurpotloden Long

  Doos met 12 kleurpotloden van gemiddeld formaat
  Doosjes kleurpotloden zijn een echte klassieker onder de relatiegeschenken voor kinderen. In deze te bedrukken doosjes zitten twaalf fijne kleurpotloden.

  Prijs vanaf: € 0,78
  Bekijk details >
 • Kleurpotloden voor kinderen om te bedrukken

  Kleurpotloden Max

  Kleurpotloden voor kinderen om te bedrukken
  Doos met kleurpotloden om te bedrukken met het logo of het merk van je bedrijf. Ideaal als promotie cadeau op reclame- of bedrijfsevenementen.

  Prijs vanaf: € 0,32
  Bekijk details >
 • Schrift en kleurpotloden voor publiciteit kleur beige

  Kleurset Canvas

  Schrift en kleurpotloden voor publiciteit
  Als je op zoek bent naar een bedrijfsgeschenk voor kinderen, zijn deze schriften met kleurpotloden een echte aanrader. Bedruk ze met je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 2,30
  Bekijk details >
 • Kleurpotlodenset met opdruk kleur meerkleurig

  Kleurpotloden Animal Fun

  Kleurpotlodenset met opdruk
  Leuke set met kleurpotloden om te bedrukken en aan kinderen cadeau te geven als promotieartikel op beurzen en bedrijfsevenementen. Altijd leuk!

  Prijs vanaf: € 1,18
  Bekijk details >
 • Set met kleurpotloden voor bedrijven

  Kleurset Floral

  Set met kleurpotloden voor bedrijven
  Leuke bedrukte doos met kleurpotloden voor jong en oud. Inclusief bloemendesigns om in te kleuren. Een ideaal bedrijfscadeau voor beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,82
  Bekijk details >
 • Kleurset met potloden en tekeningen

  Kleurenset Funny

  Kleurset met potloden en tekeningen
  Deze complete set is een perfect cadeau voor kinderen. Het bevat een prentenboek, kleurpotloden, liniaal en puntenslijper, allemaal gepresenteerd in een compacte koffer.

  Prijs vanaf: € 0,72
  Bekijk details >
 • Etui met kleurpotloden en kleurpotloden

  Etui Pencils & Crayons

  Etui met kleurpotloden en kleurpotloden
  Als u op zoek bent naar kleursets omdat u uw campagne voor een kinderpubliek wilt lanceren, dan bevat dit geschenk zes kleurpotloden, kleurpotloden en een puntenslijper.

  Prijs vanaf: € 0,62
  Bekijk details >
 • kleurpotloden om te onderstrepen in doos

  Kleurpotloden Fluo

  kleurpotloden om te onderstrepen in doos
  Set van gepersonaliseerde kleurpotloden ontworpen om te onderstrepen, aangezien de tonen erg lijken op die van de klassieke fluorescerende markers.

  Prijs vanaf: € 0,71
  Bekijk details >

18 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER KLEURPOTLODEN BEDRUKKEN

Kan ik hier kleurpotloden bedrukken voor kinderen?

Uiteraard! Binnen ons assortiment aan schrijfwaren hebben wij ook kleurpotloden om te voorzien van logo. Om concreet te zijn; we hebben drie soorten in ons assortiment. Allereerst vind je de klassieke modellen met een neutraal gummetje aan het uiteinde. Daarnaast hebben we ook een kleurpotlood met een gummetje in de vorm van een dier. Dit is vooral een favoriet voor kinderen! Tot slot hebben we ook een complete set in ons assortiment. Deze set beschikt naast het kleurpotlood en het gummetje ook nog over tekenvellen. Zo kan de kleine Picasso direct aan de slag!

Waarmee kan ik de bedrukte kleurpotloden combineren?

Wil je een geheel pakket maken voor de allerkleinste? Leuk idee! Wij helpen je graag verder. In ons assortiment vind je namelijk talloze relatiegeschenken voor kinderen. Denk aan spelletjes en speelgoed of andere schrijfwaren zoals markers. Je kunt ook een pakket maken voor scholieren, waarbij je er bedrukte notitieboekjes en etuis aan toevoegt. Dit is met name interessant wanneer je werkzaam bent binnen het onderwijs. Of geef dit cadeau aan je werknemers waarvan je weet dat ze kinderen hebben. Zo maak je het geheel extra persoonlijk; zowel leuk voor de ouder als het kind.

Hoe bedrukken jullie de gepersonaliseerde kleurpotloden?

Dat leggen we je graag uit! De twee meest gebruikte druktechnieken die wij toepassen om de kleurpotloden van een logo te voorzien zijn tampondruk en lasergravure. Voor tampondruk wordt er een zogeheten tampon gebruikt om het logo te stempelen op het potlood. Heb je een logo met diverse kleuren, dan is dit een geschikte techniek! Het is een goedkope, veelzijdige, snelle en zeer populaire druktechniek. De tweede optie is lasergravure en levert een eindresultaat op waarbij het logo lang mooi blijft! Bekijk per product welke druktechniek beschikbaar is.

Kan ik ook 1 kleurpotlood laten bedrukken?

Nee, helaas kan dit bij ons niet. We vertellen je graag hoezo niet. Wij werken met speciale technieken die individuele bedrukking mogelijk maken. Om de kosten niet te hoog uit te laten vallen, werken we met een minimale afname van 25 stuks. Houd er echter rekening mee dat dit per individueel item kan verschillen. Bekijk daarom altijd de productinformatie. Wel willen we je meegeven dat onze verzendkosten gratis zijn en we werken met kwantumkorting. Dit wil zeggen dat de stuksprijs daalt wanneer je een hogere afname bestelt van een product.


★ Reviews