Gekleurde sets en dozen met logo om aan kinderen te geven

Kleurpotloden zijn leuke en goedkope relatiegeschenken om te geven aan scholen. De kinderen op de school kunnen er direct mee tekenen en spelen: zo zijn ze uren zoet. Je kunt de kleurpotloden bedrukken met logo om ze te personaliseren. Ook deze is te voorzien van logo: full colour bedrukt. Kleurpotloden zijn ook ideaal voor op creatieve evenementen en beurzen. Door de bedrukte kleurpotloden mee te geven aan voorbijgangers worden ze de rest van de dag nog aan jou herinnerd.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Naturel
Doorzichtig
Grijs
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 51

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 51

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER KLEURPOTLODEN BEDRUKKEN

Kan ik hier kleurpotloden bedrukken voor kinderen?

Uiteraard! Binnen ons assortiment aan schrijfwaren hebben wij ook kleurpotloden om te voorzien van logo. Om concreet te zijn; we hebben drie soorten in ons assortiment. Allereerst vind je de klassieke modellen met een neutraal gummetje aan het uiteinde. Daarnaast hebben we ook een kleurpotlood met een gummetje in de vorm van een dier. Dit is vooral een favoriet voor kinderen! Tot slot hebben we ook een complete set in ons assortiment. Deze set beschikt naast het kleurpotlood en het gummetje ook nog over tekenvellen. Zo kan de kleine Picasso direct aan de slag!

Waarmee kan ik de bedrukte kleurpotloden combineren?

Wil je een geheel pakket maken voor de allerkleinste? Leuk idee! Wij helpen je graag verder. In ons assortiment vind je namelijk talloze relatiegeschenken voor kinderen. Denk aan spelletjes en speelgoed of andere schrijfwaren zoals markers. Je kunt ook een pakket maken voor scholieren, waarbij je er bedrukte notitieboekjes en etuis aan toevoegt. Dit is met name interessant wanneer je werkzaam bent binnen het onderwijs. Of geef dit cadeau aan je werknemers waarvan je weet dat ze kinderen hebben. Zo maak je het geheel extra persoonlijk; zowel leuk voor de ouder als het kind.

Hoe bedrukken jullie de gepersonaliseerde kleurpotloden?

Dat leggen we je graag uit! De twee meest gebruikte druktechnieken die wij toepassen om de kleurpotloden van een logo te voorzien zijn tampondruk en lasergravure. Voor tampondruk wordt er een zogeheten tampon gebruikt om het logo te stempelen op het potlood. Heb je een logo met diverse kleuren, dan is dit een geschikte techniek! Het is een goedkope, veelzijdige, snelle en zeer populaire druktechniek. De tweede optie is lasergravure en levert een eindresultaat op waarbij het logo lang mooi blijft! Bekijk per product welke druktechniek beschikbaar is.

Kan ik ook 1 kleurpotlood laten bedrukken?

Nee, helaas kan dit bij ons niet. We vertellen je graag hoezo niet. Wij werken met speciale technieken die individuele bedrukking mogelijk maken. Om de kosten niet te hoog uit te laten vallen, werken we met een minimale afname van 25 stuks. Houd er echter rekening mee dat dit per individueel item kan verschillen. Bekijk daarom altijd de productinformatie. Wel willen we je meegeven dat onze verzendkosten gratis zijn en we werken met kwantumkorting. Dit wil zeggen dat de stuksprijs daalt wanneer je een hogere afname bestelt van een product.


★ Reviews