Paraplu bedrukken is ideale promotie voor in het regenachtige Nederland. Bij iedere plensbui kun je jouw klassieke paraplu met logo tevoorschijn halen. Binnen ons assortiment aan te bedrukken paraplu´s zijn de klassieke varianten medium van formaat. Perfect als relatiegeschenk in de herfst en wintermaanden voor niet alleen jouw klanten maar ook als relatiegeschenk voor medewerkers en partners. De bedrukte paraplu´s zijn perfect te combineren met bijvoorbeeld een regenjas bedrukken.


Kleuren
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Paars
Doorzichtig
Meerkleurig
Goud
Paraplu diameter
Materialen
Product materiaal
Materiaal handvat
vorm van paraplu handvat
Systeem voor het openen en sluiten van paraplu's
Merken
Minimale afname
overige filters

36 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

36 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER KLASSIEKE BEDRUKTE PARAPLU'S

Kan ik hier een reclame paraplu met opdruk bestellen?

Maar natuurlijk! Naast alle meer moderne paraplu´s (zoals de XXL golfparaplu of de stormparaplu met logo), tref je in ons assortiment ook de oude en zeer vertrouwde klassieke paraplu aan. Dit tijdloze relatiegeschenk raakt nooit uit de mode en is nog altijd erg populair en geliefd. Zeker in ons regenachtige land, waar een paraplu altijd van pas komt. Je weet immers maar nooit of er een regenbui over het land gaat razen gedurende de dag. Better safe than sorry! De klassieke paraplu bedrukken is elegant en oogt verfijnd. Het is dan ook een luxe relatiegeschenk waarmee je indruk maakt bij je zakenpartner. Uiteraard kun je hem ook zelf gebruiken als merchandising. Omdat het zo praktisch is en altijd van pas komt kan het natuurlijk geen kwaad om aan je team te geven!

Hoe snel ontvang ik de bedrukte paraplu met bedrijfslogo?

Wil je bij ons een paraplu laten bedrukken, dan geniet je van een snelle levertijd. Natuurlijk is elke verzending van relatiegeschenken bij ons gratis! Hoe snel het item geleverd wordt is moeilijk te zeggen, dit is afhankelijk van diverse factoren. Uiteraard van de promotie paraplu met opdruk zelf, waar wij samenwerken met diverse leveranciers. Daarnaast kan het relatiegeschenk ook sneller geleverd worden wanneer je er voor kiest om de logo paraplu onbedrukt te laten. Kies je liever wel voor bedrukte paraplu´s met jouw logo? Dan hangt het af van het soort druktechniek je wil laten toepassen en de hoeveelheid die je wil bestellen. Nadat je op alle criteria hebt gefilterd zie je aan de rechterkant altijd de geschatte levertijd. Let op; deze gaat in vanaf het moment dat we jouw goedkeuring op de digitale drukproef en jouw betaling hebben ontvangen.

Waarom een paraplu laten bedrukken als relatiegeschenk?

Wil je bij ons een paraplu laten bedrukken, dan geniet je van een snelle levertijd. Natuurlijk is elke verzending van relatiegeschenken bij ons gratis! Hoe snel het item geleverd wordt is moeilijk te zeggen, dit is afhankelijk van diverse factoren. Uiteraard van de promotie paraplu met opdruk zelf, waar wij samenwerken met diverse leveranciers. Daarnaast kan het relatiegeschenk ook sneller geleverd worden wanneer je er voor kiest om de logo paraplu onbedrukt te laten. Kies je liever wel voor bedrukte paraplu´s met jouw logo? Dan hangt het af van het soort druktechniek je wil laten toepassen en de hoeveelheid die je wil bestellen. Nadat je op alle criteria hebt gefilterd zie je aan de rechterkant altijd de geschatte levertijd. Let op. deze gaat in vanaf het moment dat we jouw goedkeuring op de digitale drukproef en jouw betaling hebben ontvangen.

Wanneer geef je de relatiegeschenken paraplu met logo cadeau?

In principe kan dit het hele jaar door, maar het meest logische moment is in de maanden dat er extra veel regen valt. Dit is doorgaans de herfst en de winter. In deze seizoenen komt de paraplu extra goed van pas! Je kunt de paraplu als relatiegeschenk onderdeel maken van een volledig pakket geven, samengevoegd met allerlei andere bedrijfs cadeautjes die bij deze maanden horen. Denk aan een lekkere warme, bedrukte deken, handschoenen, sjaals of kerst relatiegeschenken. Daarnaast kun je de paraplu´s met logo ook prima toepassen binnen een welkomstpakket voor nieuw personeel. Op die manier voelen zij zich extra verbonden met jou als werkgever. Daarnaast genereer jij extra zichtbaarheid. Mocht je nog vragen hebben over deze promotie artikelen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan altijd klaar!


★ Reviews