Een klassieke paraplu bedrukken met een logo is ideale promotie voor in regenachtig Nederland. Bij iedere plensbui kun je jouw klassieke paraplu met logo tevoorschijn halen. Het resultaat? Voorbijgangers krijgen een glimp van jouw huisstijl te zien. Efficiënte reclame. Binnen ons assortiment aan te bedrukken paraplu´s zijn de klassieke varianten medium van formaat. Allen beschikken over een stevig handvat. Ze zijn geschikt om een tot twee personen te beschermen tegen regen. De paraplu is verder te ontwerpen naar wens. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke zwarte paraplu, een doorzichtige of eco style versie. Een paraplu bedrukken is ook geschikt als relatiegeschenk.

20 artikel(en)

 • Te bedrukken paraplu van 23” met houten handvat kleur bordeaux

  Handmatige paraplu Basic

  Bedrukte paraplu van 23” met houten handvat
  Middelgrote paraplu’s om te gebruiken als merchandising of bedrijfsgeschenk. Laat ze bedrukken met je bedrijfslogo tegen de beste prijs.

  Prijs vanaf: € 2,69
 • Automatische paraplu met opdruk, 23"

  Automatische paraplu Basic

  Automatische paraplu met opdruk, 23"
  Reclame paraplu voor bedrijven en reclame. Te bedrukken met een logo en te gebruiken als relatiegeschenk of gift op evenementen en beurzen.

  Prijs vanaf: € 2,89
 • Elegante paraplu voor bedrijven kleur zwart

  Paraplu Reciclo Essence

  Elegante paraplu voor bedrijven
  Deze elegante paraplu’s om te bedrukken, hebben een klassiek design. Een mooi relatiegeschenk dat een professioneel imago uitstraalt.

  Prijs vanaf: € 6,69
 • Paraplu voor bedrijven, 23” kleur zwart

  Paraplu Reciclo Plus

  Paraplu voor bedrijven, 23”
  Deze actuele en trendy paraplu kan bedrukt worden met een verschillend logo op ieder paneel. Een heel effectief relatiegeschenk voor als het regent.

  Prijs vanaf: € 7,50
 • Paraplu van 27" om te bedrukken met logo kleur bordeaux tweede weergave

  Paraplu Monsoon

  Paraplu van 27" om te bedrukken met logo
  Deze paraplu’s van groot formaat kun je laten bedrukken met je bedrijfslogo. Een heel aantrekkelijk en praktisch promotieartikel voor je klanten.

  Prijs vanaf: € 4,45
 • Windbestendige unicolor paraplu van 23"

  Paraplu Blizzard

  Windbestendige unicolor paraplu van 23"
  Automatische paraplu voor marketing en reclame. Laat dit reclame artikel bedrukken met een full colour bedrijfslogo en geef het aan je klanten.

  Prijs vanaf: € 3,68
 • Reflecterende paraplu om te personaliseren

  Paraplu Bright Night

  Reflecterende paraplu om te personaliseren
  Laat deze paraplu´s bedrukken met logo via full colour. Zo maken je medewerkers of klanten onbewust reclame tijdens regenachtige dagen.

  Prijs vanaf: € 7,81
 • Te bedrukken paraplu van 23” met 8 panelen kleur doorzichtig

  Paraplu Bride

  Te bedrukken paraplu van 23” met 8 panelen
  Paraplu met 8 panelen die bedrukt kan worden met je bedrijfslogo. Ideaal als bedrijfsgeschenk tijdens evenementen waar regen wordt verwacht.

  Prijs vanaf: € 2,91
 • Promotie paraplu van 23” met EVA handvat kleur zwart

  Paraplu Splash

  Promotie paraplu van 23” met EVA handvat
  Deze middelgrote automatische paraplu’s voor bedrijven kunnen bedrukt worden met een bedrijfslogo om als promotie artikel te gebruiken tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 4,41
 • Transparante paraplu met logo

  Paraplu Blanc

  Transparante paraplu met logo
  Doorzichtige paraplu’s zijn populaire relatiegeschenken. Dit witte model met wit handvat is elegant en je logo zal extra goed uitkomen op deze bedrukte paraplu.

  Prijs vanaf: € 2,64
 • Goedkope paraplu met logo voor bedrijven

  Paraplu Essence

  Goedkope paraplu met logo voor bedrijven
  Deze klassieke paraplu’s zijn goedkope relatiegeschenken. Je kunt de paraplu bedrukken en dankzij de vele verkrijgbare kleurtjes passen ze altijd bij je logo.

  Prijs vanaf: € 2,50
 • Bedrukte paraplu in diverse kleuren

  Paraplu Rainfall

  Bedrukte paraplu in diverse kleuren
  Het handvat van deze paraplu heeft dezelfde kleur als de stof. Bovendien kun je de paraplu bedrukken met je bedrijfslogo. Vrolijk en ideaal als merchandising.

  Prijs vanaf: € 2,92
 • Resistente reclame paraplu met kleurdetails

  Paraplu Trend

  Resistente reclame paraplu met kleurdetails
  De baleinen van deze promotie artikelen zijn gemaakt van glasvezel en hebben opvallende kleuren. Geen storm is te sterk voor deze opvallende paraplu met logo.

  Prijs vanaf: € 4,99
 • Zwarte reclame paraplu met 12 baleinen

  Paraplu Englishmen

  Zwarte reclame paraplu met 12 baleinen
  Ben je op zoek naar relatiegeschenken voor langdurig gebruik? Deze elegante zwarte paraplu met logo heeft 12 sterke baleinen en zal dus niet snel kapot gaan.

  Prijs vanaf: € 4,74
 • Exclusieve paraplu van 16 staafjes

  Paraplu Gentlemen

  Exclusieve paraplu van 16 staafjes
  Als je op zoek bent naar relatiegeschenken voor de betere klant is deze stevige paraplu een echte aanrader. Je kunt de zwarte paraplu bedrukken met een logo.

  Prijs vanaf: € 5,94
 • Originele reclame paraplu van kurk

  Paraplu Ecostyle

  Originele reclame paraplu van kurk
  Dit is een van onze meest originele duurzame relatiegeschenken: een paraplu gemaakt van kurk. Laat de paraplu bedrukken en verras je klanten.

  Prijs vanaf: € 18,33
 • Opvallende paraplu voor bedrijven

  Paraplu Monsoon Plus

  Opvallende paraplu voor bedrijven
  Deze opvallende paraplu's met zilverkleurige binnenkant, zijn stijlvolle en originele reclameartikelen om te gebruiken als merchandising voor je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 5,43
 • Elegante paraplu met gekleurd randje

  Paraplu Rainstorm

  Elegante paraplu met gekleurd randje
  Deze klassieke paraplu met logo is ideale merchandising waarmee je jouw kanten voor de ergste stormen beschermt. Ze zijn voorzien van een leuk gekleurd randje.

  Prijs vanaf: € 2,96
 • Polyester paraplu met logo

  Paraplu Rainwalk

  Polyester paraplu met logo
  Paraplu’s zijn nuttige relatiegeschenken. Dit model zit in een draagbaar hoesje, is verkrijgbaar in 3 kleuren en je kunt de paraplu bedrukken met een logo.

  Prijs vanaf: € 10,19
 • Paraplu met logo en gekleurde panelen

  Paraplu Color Splash

  Paraplu met logo en gekleurde panelen
  Laat deze veelkleurige paraplu bedrukken met je logo en jouw merk zal overal in het oog springen als het regent. Effectieve merchandising voor op evenementen.

  Prijs vanaf: € 2,64

20 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >