Onze pocket notitieboekjes A6 bedrukken zijn ideaal als promotiegeschenken om tijdens evenementen bij het merk te promoten. De kleine notitieboekjes (A6 of A7) passen gemakkelijk in de broekzak en de omslag kan worden bedrukt met een logo. Deze kleine notitieboekjes zijn relatief goedkoop. Zoals te zien in onze collectie, hebben we ook modellen waarbij het niet alleen mogelijk is om op beide zijden een logo te printen maar zelfs een gewenste afbeelding of foto in kleur te printen.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Fuchsia
Materialen
Formaat
Type pagina's
Aantal pagina's
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 50

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 50

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER KLEINE NOTITIEBOEKJES BEDRUKKEN

Hoe worden kleine notitieboekjes bedrukt?

Op elke productpagina kunt u de bedrukkingsgebieden en -technieken raadplegen, aangezien sommige slechts één specifieke zijde van het notitieboek of blok toestaan, andere varianten hebben grotere oppervlakken. Qua technieken moeten we de nadruk leggen op tampondruk en zeefdruk voor logo's met weinig kleuren, lasergravure voor materialen zoals bamboe of reliëf, die een uniek en onderscheidend tintje aan uw promotieartikelen zullen geven.

Wat is het voordeel van notitieboekjes bedrukken a6 formaat?

Niet alleen is het elegant, maar het is ook praktisch. Omdat ze zo klein in formaat zijn, is het perfect om weg te geven als een origineel geschenk tijdens een evenement of beurs. Daarnaast is het super om te combineren met andere handige kantoorartikelen als een welkomstpakketje voor bijvoorbeeld nieuwe medewerkers. Last but not least zijn de notitieboekjes zo compact dat ze prima in jouw achterzak vervoerd kunnen worden. Daarom worden ze ook wel pocket notitieboekjes genoemd.

Wat is de levertijd van de pocket notebooks met logo?

Onze standaard verzendingen zijn volledig gratis en dit is van toepassing op de gehele catalogus van onze online shop. Gemiddeld is de levertijd van een bestelling meestal 8 tot 10 werkdagen voor notitieboekjes a6 bedrukken, altijd te rekenen vanaf de bevestiging dat het ontvangen virtuele voorbeeld van het artikel met het logo goedgekeurd is. Dit kan natuurlijk varieren, check daarom altijd de productpagina voor de meeest accurate informatie. Onze klantenservice staat altijd klaar om u door het volledige proces te helpen.

Wat zijn goede momenten om A6 notitieboekjes te geven?

Zak notitieboekjes met logo geven veel zichtbaarheid aan het merk vanwege hun bruikbaarheid, omdat ze worden gebruikt om aantekeningen te maken op kantoor, in de bibliotheek, thuis, conferenties, congressen... Daarom is het raadzaam om ze niet alleen uit te delen aan teamledenm maar om ze uit te delen op evenementen. Het is ook een goed idee om een ​​klein pakketje te maken van bijvoorbeeld een notitieboekje, een notitieblok met het logo, een gepersonaliseerde agenda en een pen.

Waarmee zijn de mini notitieboekjes goed te combineren?

De A6 notitieboekjes zijn perfect te combineren met diverse promotieartikelen. Gelukkig hebben wij een uitgebreide catalogus met vele verschillende producten. Deel bijvoorbeeld de A6 notitieboekjes uit als deel van een goodiebag op een evenement of beurs. Gevuld met een tasje met jouw logo, of laat pennen bedrukken. Kom je er toch niet uit? onze klantenservice staat altijd klaar met persoonlijk advies.

Is er een minimale bestelling voor a6 notitieboekjes bedrukken?

Voor al onze producten geldt er een minimale bestelling. We werken namelijk met productie op maat. Daarom werken we met een minimale bestellingshoeveelheid van over het algemeen 25 stuks. Dit kan natuurlijk varieren per product. Daarom raden wij altijd aan om elke specifieke productpagina te raadplegen om de minimale hoeveelheid te vinden. Daarnaast werken we met kwantumkortingen voor grotere bestellingen waardoor de prijs per stuk minder is. Vraag onze klantenservice voor de voorwaarden.


★ Reviews