Laat bij ons buttons bedrukken. Een bedrukte button is een klassieker die haar werk goed doet. Onmisbaar als merchandising. Bij ons vind je een aanbod aan diverse buttons. Zoals buttons met openers, magneten etc. Dit is een relatief goedkoop relatiegeschenk, maar eentje met groots effect. Ideaal om bijvoorbeeld uit te delen in combinatie met promotiemateriaal. Of laat je medewerkers rondlopen met een button met logo om zo herkenbaarheid te creëren.


Kleuren
Wit
Minimale afname
Themas

5 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • MEEST VERKOCHT
  Kleine buttons voor reclame Ø44mm kleur matzilver derde weergave

  Button MiniPin

  Kleine buttons voor reclame Ø44mm
  Dit promotieartikel om te bedrukken met je bedrijfslogo is de goedkoopste button uit onze collectie en heeft aan de achterkant een veiligheidsspeld.

  Prijs vanaf: € 0,16
  Bekijk details >
 • Grote reclame button Ø58mm kleur matzilver

  Button PinStyle

  Grote reclame button Ø58mm
  Deze buttons om te bedrukken met een bedrijfslogo, zijn een goedkoop en klassiek reclameartikel. Ideaal om te gebruiken als merchandising!

  Prijs vanaf: € 0,17
  Bekijk details >
 • Sleutelhanger bedrukken met logo Ø44mm kleur wit

  Button sleutelhanger MiniPin

  Sleutelhanger met button en opdruk Ø44mm
  Tegenwoordig zijn buttons met een logo een ware hype geworden. Daarom is deze sleutelhanger bedrukken met logo met button een perfect promotie geschenk. Deze sleutelhanger met bedrijfslogo is ook super als opvallend relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,25
  Bekijk details >
 • Button met flesopener en logo Ø58m kleur matzilver

  Button met opener PinCap

  Button met flesopener en logo Ø58m
  Deze leuke buttons om te bedrukken met je bedrijfslogo zijn voorzien van een flesopener en een magneetje. Een verrassend promotieartikel voor je klanten.

  Prijs vanaf: € 0,41
  Bekijk details >
 • Sleutelhanger met button en flesopener Ø58mm kleur matzilver

  Sleutelhanger met button MultiPin

  Sleutelhanger met button en flesopener Ø58mm
  Dit promotieartikel is een combinatie van een sleutelhanger, een button en een flesopener. Een goedkoop en verrassend relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,41
  Bekijk details >

5 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BUTTONS BEDRUKKEN

Wat is de levertijd van de bedrukte buttons?

Wanneer de kleur, bedrukking en hoeveelheid zijn gekozen, wordt binnen 24 uur een virtueel voorbeeld verstrekt. Dit grafische voorbeeld moet eerst goedgekeurd worden door de klant. Vanaf dat moment begint de levertijd te lopen. Na de definitieve goedkeuring is het termijn 7 tot 10 werkdagen en wordt een trackingnummer verstrekt. We hebben ook een spoedverzending tegen extra kosten In het geval dat de buttons niet bedrukt zijn, wordt de levertijd teruggebracht tot 5 of 6 werkdagen.

Bij welke gelegenheden is het gepast om badges/buttons te geven?

Buttons laten bedrukken is een voorbeeld van goedkope promotieproducten. Dat zowel als relatiegeschenk kan worden gegeven op evenementen met een groot publiek om het merk zichtbaarheid te geven. In beide gevallen is het belangrijk om rekening te houden met het te printen model en design, want hoe origineler en opvallender het is, hoe groter de kans dat het wordt gebruikt. Bij sommige gelegenheden kunnen ze worden gebruikt als aanvulling op andere reclameartikelen, zoals tassen, rugzakken of notitieboekjes, omdat ze erop kunnen worden geplaatst en zo een zeer visueel en leuk product creëren dat erg populair zal zijn. Voor wie een evenement bijwoont en geïnteresseerd is in het bedrijf of een zakelijke relatie met ons wil aangaan kan een aantrekkelijk pakket samengesteld worden.

Hoe verschillen de prijzen van de button met logo?

De prijs van de goedkope buttons bedrukken kan verschillende zijn, maar dit ligt niet aan de hoeveelheid kleuren op een bedrukking. Daarom is de uiteindelijke prijs altijd hetzelfde, ongeacht of het logo één kleur heeft of meerdere (zelfs gradiënten). Houd er ook rekening mee dat de print is bedekt met een laag plastic, waardoor deze duurzaam is en daarom veel langer zal meegaan om het merk te promoten. Er zijn ook kortingen voor grotere hoeveelheden als de bestelling groot is en het is natuurlijk mogelijk om de buttons te bestellen zonder te personaliseren.

Is er een minimale afname voor de buttons laten bedrukken?

Jazeker, De laagst mogelijke hoeveelheid is 25 buttons met logo waarop kwantumkorting van toepassing is. dat toeneemt naarmate de bestelling groter is. Buttons kunnen ook gemakkelijk gecombineerd worden met vele andere promotieartikelen. Bovendien zijn er verschillende modellen, waaronder openers of sleutelhangers.


★ Reviews