Buttons bedrukken: Een goedkope optie om uw merk te promoten op een evenement

Laat bij ons buttons bedrukken. Een bedrukte button is een klassieker die haar werk goed doet. Onmisbaar als merchandising. Bij ons vind je een aanbod aan diverse buttons. Zoals buttons met openers, magneten etc. Dit is een relatief goedkoop relatiegeschenk, maar eentje met groots effect. Ideaal om bijvoorbeeld uit te delen in combinatie met promotiemateriaal voor evenementen en beurzen. Of laat je medewerkers rondlopen met een button met logo om zo herkenbaarheid te creëren.


Kleuren
Wit
Minimale afname
overige filters

5 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

5 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BUTTONS BEDRUKKEN

Wat is de levertijd van de bedrukte buttons?

Wanneer de kleur, bedrukking en hoeveelheid zijn gekozen, wordt binnen 24 uur een virtueel voorbeeld verstrekt. Dit grafische voorbeeld moet eerst goedgekeurd worden door de klant. Vanaf dat moment begint de levertijd te lopen. Na de definitieve goedkeuring is het termijn 7 tot 10 werkdagen en wordt een trackingnummer verstrekt. We hebben ook een spoedverzending tegen extra kosten In het geval dat de buttons niet bedrukt zijn, wordt de levertijd teruggebracht tot 5 of 6 werkdagen.

Bij welke gelegenheden is het gepast om badges/buttons te geven?

Buttons laten bedrukken is een voorbeeld van goedkope promotieproducten. Dat zowel als relatiegeschenk kan worden gegeven op evenementen met een groot publiek om het merk zichtbaarheid te geven. In beide gevallen is het belangrijk om rekening te houden met het te printen model en design, want hoe origineler en opvallender het is, hoe groter de kans dat het wordt gebruikt. Bij sommige gelegenheden kunnen ze worden gebruikt als aanvulling op andere reclameartikelen, zoals tassen, rugzakken of notitieboekjes, omdat ze erop kunnen worden geplaatst en zo een zeer visueel en leuk product creëren dat erg populair zal zijn. Voor wie een evenement bijwoont en geïnteresseerd is in het bedrijf of een zakelijke relatie met ons wil aangaan kan een aantrekkelijk pakket samengesteld worden.

Hoe verschillen de prijzen van de button met logo?

De prijs van de goedkope buttons bedrukken kan verschillende zijn, maar dit ligt niet aan de hoeveelheid kleuren op een bedrukking. Daarom is de uiteindelijke prijs altijd hetzelfde, ongeacht of het logo één kleur heeft of meerdere (zelfs gradiënten). Houd er ook rekening mee dat de print is bedekt met een laag plastic, waardoor deze duurzaam is en daarom veel langer zal meegaan om het merk te promoten. Er zijn ook kortingen voor grotere hoeveelheden als de bestelling groot is en het is natuurlijk mogelijk om de buttons te bestellen zonder te personaliseren.

Is er een minimale afname voor de buttons laten bedrukken?

Jazeker, De laagst mogelijke hoeveelheid is 25 buttons met logo waarop kwantumkorting van toepassing is. dat toeneemt naarmate de bestelling groter is. Buttons kunnen ook gemakkelijk gecombineerd worden met vele andere promotieartikelen. Bovendien zijn er verschillende modellen, waaronder openers of sleutelhangers.


★ Reviews