Ontdek het assortiment aan laptop rugzakken bedrukken, perfect voor elke professional: Berg jouw laptop veilig op voor transport

Een laptop rugzak bedrukken met jouw logo? De bedrukte laptop rugzak is ideaal voor zowel klanten als werknemers. Om jouw laptop veilig en comfortabel te vervoeren is een laptop rugzak ideaal! Binnen ons assortiment tref je diverse soorten laptop rugzakken aan geschikt voor meerdere maten laptops. Wil je bijvoorbeeld een specifieke 17 inch laptop rugzak bedrukken met jouw logo? Geen probleem! Heb je een iets kleiner budget te besteden? Laat een stevige laptoptas met logo bedrukken.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Groen
Oranje
Roze
Naturel
Zilver
Paars
Materialen
Grootte in inches
Merken
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 177

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 177

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN LAPTOP RUGZAK BEDRUKKEN

Voor welke maten laptops kan ik een laptop rugzak bedrukken?

Naast dat we tegenwoordig verschillende soorten merken aan laptops hebben, heb je ook veel diverse soorten maten. Uiteraard dient de rugzak hierop afgestemd te zijn. Wellicht zoek je een laptop rugzak bedrukt speciaal voor een laptop van 14 of 15,6 inch. Of wie weet wil je een specifieke 17 inch laptop rugzak bedrukken. Wij hebben verschillende laptop rugzakken in ons assortiment geschikt voor diverse soorten formaten aan laptops. Daarnaast tref je ook een grote verscheidenheid aan stijlen in ons assortiment aan. We hebben sportieve laptop rugzakken met een avontuurlijke look, of juist een zakelijke en klassieke variant. Daarnaast hebben we ook modellen met een handige trolley handvat zodat je hem op diverse manieren kunt dragen. Of kies voor een urban model met anti-diefstal functie om er zeker van te weten dat jouw spullen veilig zijn.

Waarmee combineer ik een bedrukte laptop rugzak?

Alleen een laptop rugzak laten bedrukken als relatiegeschenk is al erg luxe. Wil je het geschenk echter nog meer waarde geven? Overweeg dan om er andere gifts bij te doen. Om de laptop nog meer te beschermen, kun je bij ons ook een laptophoes bedrukken met logo. Ook hiervan hebben wij diverse maten in ons assortiment opgenomen. Naast een laptop heeft een werknemer vaak ook andere computerbenodigdheden om zijn of haar werk goed uit te voeren. Denk aan een computermuis of een muismat. Maar ook een usb stick is altijd welkom of een powerbank. Doordat een bedrukte laptop rugzak genoeg ruimte biedt voor meer dan een laptop kun je ook bedrukte waterflessen meeleveren.

Wat is het verschil tussen laptoprugzakken en documententassen

Rugzakken zijn een comfortabele manier om alles wat je van dag tot dag nodig hebt te dragen, ze hebben twee handvatten om ze op een comfortabele manier op de rug te dragen. Bovendien hebben ze meer compartimenten en bevorderen ze daarom de organisatie van objecten, wat erg handig is voor korte reizen. Aan de andere kant kunnen de aktetassen over één schouder of aan het handvat worden gedragen en worden ze gebruikt om de benodigdheden mee te nemen bij specifieke gelegenheden, zoals een zakenbezoek.

Hebben jullie ook anti-diefstal laptop rugzakken?

Ja! Zoals we net al hebben aangegeven tref je in ons assortiment ook diverse anti-diefstal laptop rugzakken met logo aan. Deze zijn ideaal voor klanten en personeelsleden die hun rugzak op drukke plekken moeten dragen, zoals de stad of in het openbaar vervoer. Je wilt dat de waardevolle spullen die in de laptop rugzak zitten beschermd blijven. Onze anti-diefstal modellen beschikken over meerdere functies die dit mogelijk maakt. Zo zijn deze rugzakken gemaakt van snijvast materiaal, beschikken ze vaak over RFID-bescherming, geheime vakken en geïntegreerde slotjes. Wil je het relatiegeschenk dus extra waarde geven? Laat dan de anti-diefstal laptop rugtas bedrukken. Deze zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en formaten en beschikken daarnaast vaak ook over een USB-poort zodat je tegelijkertijd je apparaten kunt opladen!

Kan ik onbedrukte laptop rugzakken bestellen?

Je kunt bij ons helaas niet maar een item bestellen. Dit komt omdat de kosten dan veel hoger komen te liggen. Je kunt bij ons een laptop rugzak laten bedrukken vanaf 25 stuks. Hoe meer items je besteld van een product, hoe hoger de uiteindelijke korting. Dit kan gunstig uitpakken! Uiteraard kun je er voor kiezen om een laptop rugzak zonder opdruk te bestellen. Qua kosten ben je dan voordeliger uit en de levering is sneller. Je haalt dan wel het effect van merkzichtbaarheid weg. Dus ons advies is om altijd een laptop rugzak bedrukt met logo te bestellen en te leveren als relatiegeschenk. Neem gerust contact op met onze klantenservice wanneer je vragen hebt. We helpen je graag verder.

Waarom zou ik laptoprugzakken weggeven?

Dit soort objecten zijn een goede optie om aan werknemers te geven samen met andere relatiegeschenken zoals een T-shirt met logo of een drinkfles bedrukken. Bovendien zijn ze handig om weg te geven aan de meest exclusieve klanten, aangezien het producten van hoge kwaliteit zijn die een professionele uitstraling uitstralen. Ze helpen loyaliteit op te bouwen en links te creëren. In beide gevallen is het ook een manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en de zichtbaarheid te vergroten dankzij het logo, dat door derden zal worden gezien.


★ Reviews