Een markeerstift komt altijd van pas. Bijvoorbeeld om belangrijke zinnen en woorden in een document te voorzien van een kleurtje. Zo vergeet je ze niet. Je kunt bij ons markers & markeerstiftrn bedrukken met logo om hem persoonlijker te maken. Ideaal voor wanneer je de markeerstift cadeau wil doen aan een klant. Hij denkt iedere keer aan jou wanneer hij de stift gebruikt. Dit is vaker dan je denkt! Binnen ons assortiment aan markeerstiften vind je diverse opties. Van pennen tot driehoeken en een vrolijke hand waarvan de vingers de stiften vormen. Niet alleen leuk om te gebruiken, maar ook om naar te kijken. We snappen het dan ook heel goed als je de markeerstiften met logo bedrukt voor eigen gebruik.

12 artikel(en)

 • Pen met markeerstift

  2-in-1 pen en markeerstift
  Deze balpen met markeerstift is een variatie op de klassieke en goedkope balpennen die vaak als reclameartikel op beurzen en congressen worden uitgedeeld.

  Prijs vanaf: € 0,40
 • Markeerstift Triangle

  Driehoek met markeerstiften
  Deze markeerstift in de vorm van een driehoek heeft op iedere hoek een andere inktkleur. Ideaal om te bedrukken en te gebruiken als reclame artikel.

  Prijs vanaf: € 0,29
 • Markeerstift Squared

  4-kleuren markeerstift voor reclame
  Dit promotieartikel is één van de populairste reclame markeerstiften dankzij het grote drukoppervlak. De vierkant heeft op elke hoek een andere kleur inkt.

  Prijs vanaf: € 0,80
 • Markeerstiften Give Me Five

  Een hand met 5 fluor kleuren
  Dit opvallende promotie artikel om te bedrukken, is een markeerstift in de vorm van een hand met aan iedere vinger een andere kleur om teksten mee te markeren.

  Prijs vanaf: € 0,91
 • Markeerstiften Fun

  5 markeerstiften in een pot
  Vijf markeerstiften in een opvallende plastic pot om te bedrukken met het logo van je bedrijf. Een ideaal promotieartikel voor reclame en bedrijfsactiviteiten.

  Prijs vanaf: € 1,01
 • Pen met markeerstift Combi

  Schrijfset met markeerstiften
  Dit kunststof doosje bevat een 3-keuren balpen en 6 markeerstiften. Laat ze bedrukken met je logo en gebruik ze als promotieartikel tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 2,48
 • Markeerstift Spinner

  Spinner met markeerstiften voor reclame
  Wat krijg je als je markeerstiften combineert met een spinner? Een origineel relatiegeschenk dat je kunt laten bedrukken met je bedrijfslogo!

  Prijs vanaf: € 1,24
 • Markeerstift Carioca Corvina Memory

  Fluor markeerstift met bedrijfslogo
  Met deze promotie artikelen kun je belangrijke teksten markeren. Je kunt de markeerstiften bedrukken met een logo en ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,29
 • Marker Clear Mark

  Reclame markeerstiften voor op kantoor
  Laat deze markeerstiften bedrukken met een bedrijfslogo, zodat zowel klanten als medewerkers ze op kantoor kunnen gebruiken. Ideaal als merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,27
 • Markeerstift Triangle Green

  Markeerstift driehoek met groen, roze en geel
  Deze reclame-marker in de vorm van een driehoek heeft drie kleuren om teksten te markeren. Bovendien kun je deze relatiegeschenken bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 0,27
 • Balpen MarkerClips

  Balpen met markeerstift en paperclips
  Met deze 3-in-1 reclame pennen heb je alles bij de hand: een balpen, markeerstift en paperclips. Verrassende relatiegeschenken met logo om je merk te promoten.

  Prijs vanaf: € 0,41
 • Marker Duo Carton

  Promotionele pen en markeerstift
  Met deze pen met marker heb jij een 2-in-1-promotieartikel in handen. Te bedrukken met logo!

  Prijs vanaf: € 0,21

12 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >