Het essentiële accessoires voor op het kantoor: laat een markeerstift bedrukken

Een markeerstift komt altijd van pas. Je kunt bij ons markers & markeerstiften bedrukken met logo om hem persoonlijker te maken. Het zijn zeer nuttige voorwerpen in een kantooromgeving, vooral als je ze cadeau geeft samen met een notitieboekjes met logo. In onze collectie vindt je reclamemarkeerstiften die diverse kleuren hebben en ook hebben wij pennen met ingebouwde marker.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Roze
Fuchsia
Naturel
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

21 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

21 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

AANBEVELINGEN EN TIPS VOOR MARKEERSTIFTEN BEDRUKKEN

 

Waarom markeerstiften gebruiken als relatiegeschenk?

  • Ze zijn praktisch: het zijn nuttige hulpmiddelen in professionele, educatieve en thuisomgevingen. Ze worden bij veel gelegenheden en voor verschillende taken gebruikt, zoals het benadrukken van informatie of het highlighten van belangrijke punten in presentaties.
  • Merkzichtbaarheid: Omdat deze bedrukte markeerstiften herhaaldelijk worden gebruikt, bieden ze uitstekende zichtbaarheid voor jouw merk. Elke keer dat iemand het gebruikt, wordt hij/zij blootgesteld aan jouw logo.
  • Veel keuze en bedrukkingsmogelijkheden: er zijn veel verschillende modellen markers met gevarieerde kleuren en stijlen. Bovendien kunnen ze worden gepersonaliseerd met een logo.
  • Lage kosten: het is een goedkoop product, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor grootschalige promotiecampagnes.
  • Veelzijdigheid: Door het nut van markeerstiften kunnen ze op vele momenten gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld op beurzen, evenementen, scholen, de werknemers van uw bedrijf of voeg ze zelfs toe aan het welkomstpakket voor nieuwe werknemers.

Combineer markeerstiften met logo met andere cadeaus in je volgende campagne

Om ervoor te zorgen dat jouw volgende promotiecampagne een succes wordt, zal het combineren met andere geschenken niet alleen de waargenomen waarde verhogen, maar ook de bruikbaarheid vergroten.

Een goede combinatie zou kunnen zijn om ze samen met notitieboekjes te geven, aangezien het zeer zeker in het dagelijks leven op elk kantoor wordt gebruikt.

Daarnaast kan je een etui bedrukken in combinatie met de markeerstiften. De etui is ook perfect om te geven met pennen, potloden of stiften. Het is een goede manier om alles goed georganiseerd te hebben en je werkplek netjes te houden.

Als je van plan bent om markers op beurzen of evenementen te geven, kan je ze ook meegeven in tasjes met logo omdat het een comfortabele manier is om alles te bewaren op één plek.

Ruime selectie: vind jouw ideale markeerstift!

Ten eerste hebben we de klassieke fluorescerende markeerstiften, in individueel formaat en in één kleur. Wordt voornamelijk gebruikt om tekst en relevante informatie te markeren.

We hebben ook een 2 in 1 product met pen en marker. Een originelere en praktischere optie om te leveren op beurzen en conferenties.

Voor de creatievelingen die verschillende stiften nodig hebben, hebben we sets met verschillende kleuren. Deze zijn kleiner van formaat, maar verkrijgbaar in 3, 4 of 5 kleuren.

Daarnaast vind je uitwisbare stiften, deze zijn ideaal om op whiteboards te schrijven en zorgen ervoor dat de inkt gemakkelijk uitwisbaar is. Erg handig om in vergaderruimtes te hebben, om presentaties te maken, en in het onderwijs.

Ten slotte hebben we ook permanente markers, met duurzame inkt die bestand is tegen de meeste oppervlakken.


BIC markeerstiften: kies voor kwaliteit

BIC markeerstiften zijn zonder twijfel een van de meest opvallende opties in de catalogus, aangezien dit merk zich in de markt onderscheidt vanwege kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Kies voor BIC met jouw volgende campagne en breng een professioneel imago over!

Om de impact te maximaliseren en een completer geschenk te maken, raden wij aan om ze samen met een BIC pen te geven. Twee producten die dagelijks veel gebruikt worden en die bovendien complementair zijn, waardoor ze een praktisch detail zullen zijn voor ontvangers.

De bedrukkingstechniek: een fundamentele keuze

De personalisatietechniek is een relevante factor dat de perceptie en zichtbaarheid van jouw merk beïnvloedt. We leggen er wat meer over uit, zodat je de beste keuze kan maken:

  • Zeefdruk: het is duurzaam als het wordt onderhouden, maakt een breed assortiment aan kleuren mogelijk, het is effectief voor eenvoudige ontwerpen en is geschikt voor grootschalige producties.
  • Digitaal printen: het is ideaal voor gedetailleerde ontwerpen met hoge resolutie en is kosteneffectief voor kleine hoeveelheden.
  • Digitaal UV printen: Maakt nauwkeurige details en levendige kleuren mogelijk, kan op diverse oppervlakken worden gebruikt en dankzij het proces is de bedrukkingstijd korter is.
  • Tampondruk: het past zich aan irrelevante of gebogen oppervlakken aan, maakt het plaatsen van logo's in een of meer kleuren mogelijk en is een voordelige en eenvoudige optie.

5 redenen waarom je markeerstiften op het kantoor zou moeten hebben

1- Ze dienen om belangrijke informatie onder de aandacht te brengen en de snelle identificatie van deze concepten gemakkelijk te maken. Bijvoorbeeld om relevante gegevens in een presentatie te onderstrepen.

2- Informatie kan gemakkelijk in kleur gesegmenteerd worden. Zo blijft alles helder.

3- Verbetert het bewaren van gegevens. Dit is vooral handig voor het analyseren van lange rapporten en belangrijke documenten.

4- Ze zijn een goede manier om samen te werken tussen teamleden of tussen afdelingen. Markeerstiften kunnen handig zijn om collega's op belangrijke informatie te wijzen of om specifieke gebieden te benadrukken die aandacht vereisen.

5- Ze verbeteren de creativiteit en het maken van aantekeningen, omdat ze ook nuttig kunnen zijn voor het schetsen of benadrukken van belangrijke ideeën tijdens het maken van aantekeningen. Dit kan de creativiteit stimuleren en informatie begrijpelijker maken.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER MARKERS BEDRUKKEN

Wat is het verschil tussen permanent markers en markeerstiften?

Beide schrijfaccessoires zullen dienen om een ​​specifieke tekst te markeren, wat erg handig is, vooral voor studenten. Afgezien van de manieren en mogelijkheden van personalisatie, is er echter een verschil tussen de twee: de manier van schrijven. De markers zijn meer ontworpen om te onderstrepen of zoals in het woord zelf, iets permanenent aan te strepen. Markeerstiften daarentegen zijn de klassieke fluorescerende markers met een rechthoekige punt, zodat een specifiek woord of zin kan worden gemarkeerd.

Hoe wordt een markeerstift bedrukt?

Markeerstiften bedrukken met jouw bedrijfslogo? Er zijn verschillende druktechnieken. De eerste is de meest simpele techniek. Tampondruk: Jouw logo wordt bedrukt op het gewenste artikel doormiddel van een siliconen drukkussen (de tampon). De tweede methode is de digitale UV-print: het is een vorm van digitaal printen wat gebruik maakt UV licht om de inkt te drogen terwijl het geprint wordt. Terwijl de printer de inkt verdeeld over het oppervlak volgen speciale UV-lampen die de inkt onmiddellijk uithardt of droogt. Bij iedere stift kun je de specifieke opties qua bedrukkingsmethode bekijken. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wat zijn passende momenten om dit relatiegeschenk te geven?

Deze bedrukte fluorescerende markeerstiften zijn een fantastisch relatiegeschenk voor alle doelgroepen die voortdurend bezig zijn met het maken van aantekeningen en de belangrijkste informatie die erin staat moeten benadrukken. Erg handig op het kantoor dus! Evenementen zoals beurzen en congressen zijn ook geschikte plekken om deze schrijfwaren samen met andere accessoires, zoals bedrukte mokken, t-shirts en andere kantoorartikelen bedrukt met jouw logo als promotiemateriaal. Daarnaast is er assortiment voor stiften die zijn ontworpen voor kinderen, altijd een leuk cadeautje om jouw kinderen blij te maken.

Wat is de levertijd voor bedrukte markeerstiften?

Doorgaans is de standaard levertijd van onze markeerstiften 6-9 werkdagen, gerekend vanaf het grafische voorbeeld dat eerst goedgekeurd moet worden. Het is echter mogelijk dat de er spoed achter de bestelling zit en hiervoor zijn er twee opties: het is mogelijk om een ​​directe aankoop te doen zonder bedrukking, het verkort de verzendtijden daarbij zal er dan geen bedrijfslogo bedrukt worden op de producten. Aan de andere kant, hebben we een express verzendingsdienst. Wij raden aan om contact met ons op te nemen zodat we u kunnen informeren over de voorwaarden.

Krijg ik vooraf een voorbeeld van de markeerstiften met logo?

Zodra het product, de kleur, het type markering en het aantal is geselecteerd, zien we aan de rechterkant verschillende opties en één daarvan bevat het virtuele voorbeeld. Als we erop klikken, kan een afbeelding van het gewenste logo worden verzonden, zodat ons team de aanvraag kan verwerken en (in minder dan 24 uur) de afbeelding kan verzenden van hoe het ontwerp eruit zal zien op de gepersonaliseerde marker. Op deze manier kan de gebruiker het eindresultaat controleren en het snel op zijn computer hebben om het te bekijken en de nodige vragen te stellen. Evenzo, als er vragen zijn of aanvullend advies nodig is met betrekking tot dit onderdeel, nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze klantenservice via telefoon of e-mail: wij helpen u graag verder.

Is er een minimale bestellingsvereiste voor markeerstiften?

Ja, voor deze bedrukte markers geldt, een minimale bestelwaarde, dus het is niet mogelijk om een ​​enkele stift te bestellen. Dit komt omdat, aangezien het op maat producties zijn, de kosten voor een zeer klein volume hoog zullen zijn en, om een ​​concurrerende prijs te bieden, het noodzakelijk is om deze specificatie op te stellen, die op elke artikelpagina kan worden gevonden en geraadpleegd. We hebben kwantumkortingen voor onze producten (die geleidelijk toenemen naarmate de gevraagde bestelling groter is) en ook de verzending is altijd gratis. Voor verdere vragen kan je altijd terecht bij onze klantenservice voor persoonlijk advies.


★ Reviews