Een markeerstift komt altijd van pas. Je kunt bij ons markers & markeerstiften bedrukken met logo om hem persoonlijker te maken. Ideaal voor wanneer je de markeerstift cadeau wil doen aan een klant. Prima als promotieartikel op evenementen of op het kantoor. We hebben diverse opties. Van pennen tot driehoeken markers bedrukken. Niet alleen leuk om te gebruiken, maar ook om naar te kijken. Ook erg leuk om uit te delen aan medewerkers op het kantoor.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Roze
Fuchsia
Naturel
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

21 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

21 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER MARKERS BEDRUKKEN

Wat is het verschil tussen permanent markers en markeerstiften?

Beide schrijfaccessoires zullen dienen om een ​​specifieke tekst te markeren, wat erg handig is, vooral voor studenten. Afgezien van de manieren en mogelijkheden van personalisatie, is er echter een verschil tussen de twee: de manier van schrijven. De markers zijn meer ontworpen om te onderstrepen of zoals in het woord zelf, iets permanenent aan te strepen. Markeerstiften daarentegen zijn de klassieke fluorescerende markers met een rechthoekige punt, zodat een specifiek woord of zin kan worden gemarkeerd.

Hoe wordt een markeerstift bedrukt?

Markeerstiften bedrukken met jouw bedrijfslogo? Er zijn verschillende druktechnieken. De eerste is de meest simpele techniek. Tampondruk: Jouw logo wordt bedrukt op het gewenste artikel doormiddel van een siliconen drukkussen (de tampon). De tweede methode is de digitale UV-print: het is een vorm van digitaal printen wat gebruik maakt UV licht om de inkt te drogen terwijl het geprint wordt. Terwijl de printer de inkt verdeeld over het oppervlak volgen speciale UV-lampen die de inkt onmiddellijk uithardt of droogt. Bij iedere stift kun je de specifieke opties qua bedrukkingsmethode bekijken. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wat zijn passende momenten om dit relatiegeschenk te geven?

Deze bedrukte fluorescerende markeerstiften zijn een fantastisch relatiegeschenk voor alle doelgroepen die voortdurend bezig zijn met het maken van aantekeningen en de belangrijkste informatie die erin staat moeten benadrukken. Erg handig op het kantoor dus! Evenementen zoals beurzen en congressen zijn ook geschikte plekken om deze schrijfwaren samen met andere accessoires, zoals bedrukte mokken, t-shirts en andere kantoorartikelen bedrukt met jouw logo als promotiemateriaal. Daarnaast is er assortiment voor stiften die zijn ontworpen voor kinderen, altijd een leuk cadeautje om jouw kinderen blij te maken.

Wat is de levertijd voor bedrukte markeerstiften?

Doorgaans is de standaard levertijd van onze markeerstiften 6-9 werkdagen, gerekend vanaf het grafische voorbeeld dat eerst goedgekeurd moet worden. Het is echter mogelijk dat de er spoed achter de bestelling zit en hiervoor zijn er twee opties: het is mogelijk om een ​​directe aankoop te doen zonder bedrukking, het verkort de verzendtijden daarbij zal er dan geen bedrijfslogo bedrukt worden op de producten. Aan de andere kant, hebben we een express verzendingsdienst. Wij raden aan om contact met ons op te nemen zodat we u kunnen informeren over de voorwaarden.

Krijg ik vooraf een voorbeeld van de markeerstiften met logo?

Zodra het product, de kleur, het type markering en het aantal is geselecteerd, zien we aan de rechterkant verschillende opties en één daarvan bevat het virtuele voorbeeld. Als we erop klikken, kan een afbeelding van het gewenste logo worden verzonden, zodat ons team de aanvraag kan verwerken en (in minder dan 24 uur) de afbeelding kan verzenden van hoe het ontwerp eruit zal zien op de gepersonaliseerde marker. Op deze manier kan de gebruiker het eindresultaat controleren en het snel op zijn computer hebben om het te bekijken en de nodige vragen te stellen. Evenzo, als er vragen zijn of aanvullend advies nodig is met betrekking tot dit onderdeel, nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze klantenservice via telefoon of e-mail: wij helpen u graag verder.

Is er een minimale bestellingsvereiste voor markeerstiften?

Ja, voor deze bedrukte markers geldt, een minimale bestelwaarde, dus het is niet mogelijk om een ​​enkele stift te bestellen. Dit komt omdat, aangezien het op maat producties zijn, de kosten voor een zeer klein volume hoog zullen zijn en, om een ​​concurrerende prijs te bieden, het noodzakelijk is om deze specificatie op te stellen, die op elke artikelpagina kan worden gevonden en geraadpleegd. We hebben kwantumkortingen voor onze producten (die geleidelijk toenemen naarmate de gevraagde bestelling groter is) en ook de verzending is altijd gratis. Voor verdere vragen kan je altijd terecht bij onze klantenservice voor persoonlijk advies.


★ Reviews