Een markeerstift komt altijd van pas. Je kunt bij ons markers & markeerstiften bedrukken met logo om hem persoonlijker te maken. Ideaal voor wanneer je de markeerstift cadeau wil doen aan een klant. Prima als promotieartikel op evenementen of op het kantoor. We hebben diverse opties. Van pennen tot driehoeken markers bedrukken. Niet alleen leuk om te gebruiken, maar ook om naar te kijken. Ook erg leuk om uit te delen aan medewerkers op het kantoor.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Roze
Fuchsia
Meerkleurig
Minimale afname
Themas

19 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • MEEST VERKOCHT
  Reclame markeerstiften voor op kantoor

  Marker Clear Mark

  Reclame markers bedrukken voor op kantoor
  Laat deze markeerstiften bedrukken met een bedrijfslogo, zodat zowel klanten als medewerkers ze op kantoor kunnen gebruiken. Ideaal als merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,36
  Bekijk details >
 • Fluor markeerstift met bedrijfslogo

  Markeerstift Carioca Corvina Memory

  Fluor markeerstift met bedrijfslogo
  Met deze promotie artikelen kun je belangrijke teksten markeren. Je kunt de markeerstiften met een logo bedrukken en ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,36
  Bekijk details >
 • 2-in-1 pen en markeerstift kleur geel

  Pen met markeerstift

  2-in-1 pen en markeerstift
  Deze balpen met markeerstift is een variatie op de klassieke en goedkope balpennen die vaak als reclameartikel op beurzen en congressen worden uitgedeeld.

  Prijs vanaf: € 0,43
  Bekijk details >
 • Een hand met 5 fluor kleuren

  Markeerstiften Give Me Five

  Een hand met 5 fluor kleuren
  Dit opvallende promotie artikel om te bedrukken, is een markeerstift in de vorm van een hand met aan iedere vinger een andere kleur om teksten mee te markeren.

  Prijs vanaf: € 1,16
  Bekijk details >
 • Vijf markeerstiften in de vorm van een bloem

  Markeerstiften Flower

  Vijf markeerstiften in de vorm van een bloem
  Laat deze bloemvormige markeerstiften bedrukken als promotie artikel voor op je bureau. Het logo wordt aan de binnenzijde bedrukt via de zeefdrukmethode.

  Prijs vanaf: € 0,96
  Bekijk details >
 • Stervormige reclame marker kleur wit

  Marker Star

  Stervormige reclame marker
  Laat deze stervormige markeerstiften bedrukken met logo voor de creatieve klant. De stiften hebben maar liefst vijf verschillende kleuren!

  Prijs vanaf: € 1,25
  Bekijk details >
 • Markeerstift driehoek met groen, roze en geel

  Markeerstift Triangle Green

  Markeerstift driehoek met groen, roze en geel
  Deze reclame-marker in de vorm van een driehoek heeft drie kleuren om teksten te markeren. Bovendien kun je deze relatiegeschenken bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 0,37
  Bekijk details >
 • Driehoek met markeerstiften

  Markeerstift Triangle

  Driehoek met markeerstiften
  Deze markeerstift in de vorm van een driehoek heeft op iedere hoek een andere inktkleur. Ideaal om te bedrukken en te gebruiken als reclame artikel.

  Prijs vanaf: € 0,42
  Bekijk details >
 • 4-kleuren markeerstift voor reclame kleur wit

  Markeerstift Squared

  4-kleuren markeerstift voor reclame
  Dit promotieartikel is één van de populairste reclame markeerstiften dankzij het grote drukoppervlak. De vierkant heeft op elke hoek een andere kleur inkt.

  Prijs vanaf: € 1,05
  Bekijk details >
 • BIC® markeerstiften met logo en breed profiel kleur blauw

  Markeerstift BIC® Brite Liner® Grip

  BIC® markeerstiften met breed profiel
  Pen met afgeschuide punt en breed profiel voor dun markeren. Met rubberen grip voor meer schrijfcomfort. De inkt is op waterbasis en droogt snel.

  Prijs vanaf: € 0,93
  Bekijk details >
 • Laat deze iconische BIC® markers bedrukken kleur blauw

  BIC® Velleda White Board Marker Fine

  Laat deze iconische BIC® markers bedrukken
  Deze markeerstiften bedrukken zijn ideaal voor de (meeste) niet-poreuze oppervlakken. Uit te wissen met droge doek, vilt of texieltwisser. Fijne punt (1,4 mm) en geventileerde dop.

  Prijs vanaf: € 0,38
  Bekijk details >
 • Klassieke BIC® markers met logo en fijne punt kleur zwart

  BIC® Velleda White Board Marker Grip

  Klassieke BIC® markers met logo en fijne punt
  Uitwisbare marker voor borden, glas en niet-poreuze oppervlakken. Uitwisbaar met droge doek, vilt of textielwisser. Fijne punt (1,4mm) en geventileerde dop.

  Prijs vanaf: € 0,90
  Bekijk details >
 • BIC® bedrukte markeerstift, milde inktgeur kleur zwart

  Marker BIC® Permanent Ecolutions

  BIC® bedrukte markeerstift, milde inktgeur
  Schrijft op de meeste oppervlakken. Hij is sneldrogend en heeft een milde geur. Cap met veiligheidssluiting. Met veel inkt!

  Prijs vanaf: € 1,05
  Bekijk details >
 • BIC® markeerstift met logo en sneldrogende inkt kleur zwart

  Marker BIC® Mark It Permanent

  BIC® markeerstift met logo (sneldrogende inkt)
  Deze pen heeft sneldrogende, glanzende, lichtbestendige inkt om nauwkeurig te schrijven. Met rubberen grip voor meer comfort en controle.

  Prijs vanaf: € 0,88
  Bekijk details >
 • Gerecycled kartonnen notitieboek met logo kleur blauw tweede weergave voorkant

  Fijne markeerstift Sharpie

  Gerecycled kartonnen notitieboek met logo
  Laat deze markeerstiften bedrukken als promotiemateriaal. De stijlvolle permanente markers hebben een fijne punt en dop in contrastkleur. Keuze uit zwart en blauw.

  Prijs vanaf: € 1,31
  Bekijk details >
 • Balpen met markeerstift en paperclips

  Balpen MarkerClips

  Balpen met markeerstift en paperclips
  Met deze 3-in-1 reclame pennen heb je alles bij de hand: een balpen, markeerstift en paperclips. Verrassende relatiegeschenken met logo om je merk te promoten.

  Prijs vanaf: € 0,67
  Bekijk details >
 • Promotionele pen en markeerstift kleur geel

  Marker Duo Carton

  Promotionele pen en markeerstift
  Met deze pen met marker heb jij een 2-in-1-promotieartikel in handen. Te bedrukken met logo!

  Prijs vanaf: € 0,28
  Bekijk details >
 • 5 markeerstiften in een pot

  Markeerstiften Fun

  5 markeerstiften in een pot
  Vijf markeerstiften in een opvallende plastic pot om te bedrukken met het logo van je bedrijf. Een ideaal promotieartikel voor reclame en bedrijfsactiviteiten.

  Prijs vanaf: € 1,30
  Bekijk details >
 • Driehoekige marker met drie kleuren kleur wit eerste weergave

  Marker Triangle Line

  Driehoekige marker met drie kleuren
  Fluorescerende markeerstiften bedrukken in de kleuren roze, groen en geel, een ideaal hulpmiddel om op kantoor te hebben en uw aantekeningen te markeren.

  Prijs vanaf: € 0,42
  Bekijk details >

19 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER MARKERS BEDRUKKEN

Wat is het verschil tussen permanent markers en markeerstiften?

Beide schrijfaccessoires zullen dienen om een ​​specifieke tekst te markeren, wat erg handig is, vooral voor studenten. Afgezien van de manieren en mogelijkheden van personalisatie, is er echter een verschil tussen de twee: de manier van schrijven. De markers zijn meer ontworpen om te onderstrepen of zoals in het woord zelf, iets permanenent aan te strepen. Markeerstiften daarentegen zijn de klassieke fluorescerende markers met een rechthoekige punt, zodat een specifiek woord of zin kan worden gemarkeerd.

Hoe wordt een markeerstift bedrukt?

Markeerstiften bedrukken met jouw bedrijfslogo? Er zijn verschillende druktechnieken. De eerste is de meest simpele techniek. Tampondruk: Jouw logo wordt bedrukt op het gewenste artikel doormiddel van een siliconen drukkussen (de tampon). De tweede methode is de digitale UV-print: het is een vorm van digitaal printen wat gebruik maakt UV licht om de inkt te drogen terwijl het geprint wordt. Terwijl de printer de inkt verdeeld over het oppervlak volgen speciale UV-lampen die de inkt onmiddellijk uithardt of droogt. Bij iedere stift kun je de specifieke opties qua bedrukkingsmethode bekijken. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wat zijn passende momenten om dit relatiegeschenk te geven?

Deze bedrukte fluorescerende markeerstiften zijn een fantastisch relatiegeschenk voor alle doelgroepen die voortdurend bezig zijn met het maken van aantekeningen en de belangrijkste informatie die erin staat moeten benadrukken. Erg handig op het kantoor dus! Evenementen zoals beurzen en congressen zijn ook geschikte plekken om deze schrijfwaren samen met andere accessoires, zoals bedrukte mokken, t-shirts en andere kantoorartikelen bedrukt met jouw logo als promotiemateriaal. Daarnaast is er assortiment voor stiften die zijn ontworpen voor kinderen, altijd een leuk cadeautje om jouw kinderen blij te maken.

Wat is de levertijd voor bedrukte markeerstiften?

Doorgaans is de standaard levertijd van onze markeerstiften 6-9 werkdagen, gerekend vanaf het grafische voorbeeld dat eerst goedgekeurd moet worden. Het is echter mogelijk dat de er spoed achter de bestelling zit en hiervoor zijn er twee opties: het is mogelijk om een ​​directe aankoop te doen zonder bedrukking, het verkort de verzendtijden daarbij zal er dan geen bedrijfslogo bedrukt worden op de producten. Aan de andere kant, hebben we een express verzendingsdienst. Wij raden aan om contact met ons op te nemen zodat we u kunnen informeren over de voorwaarden.

Krijg ik vooraf een voorbeeld van de markeerstiften met logo?

Zodra het product, de kleur, het type markering en het aantal is geselecteerd, zien we aan de rechterkant verschillende opties en één daarvan bevat het virtuele voorbeeld. Als we erop klikken, kan een afbeelding van het gewenste logo worden verzonden, zodat ons team de aanvraag kan verwerken en (in minder dan 24 uur) de afbeelding kan verzenden van hoe het ontwerp eruit zal zien op de gepersonaliseerde marker. Op deze manier kan de gebruiker het eindresultaat controleren en het snel op zijn computer hebben om het te bekijken en de nodige vragen te stellen. Evenzo, als er vragen zijn of aanvullend advies nodig is met betrekking tot dit onderdeel, nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze klantenservice via telefoon of e-mail: wij helpen u graag verder.

Is er een minimale bestellingsvereiste voor markeerstiften?

Ja, voor deze bedrukte markers geldt, een minimale bestelwaarde, dus het is niet mogelijk om een ​​enkele stift te bestellen. Dit komt omdat, aangezien het op maat producties zijn, de kosten voor een zeer klein volume hoog zullen zijn en, om een ​​concurrerende prijs te bieden, het noodzakelijk is om deze specificatie op te stellen, die op elke artikelpagina kan worden gevonden en geraadpleegd. We hebben kwantumkortingen voor onze producten (die geleidelijk toenemen naarmate de gevraagde bestelling groter is) en ook de verzending is altijd gratis. Voor verdere vragen kan je altijd terecht bij onze klantenservice voor persoonlijk advies.


★ Reviews