Gepersonaliseerde medailles en trofeeën voor een unieke en bijzondere herinnering

Vier successen en laat een medaille bedrukken of een trofee bedrukken. Deze zijn goede keuzes voor verenigingen, evenementen, sportbedrijven of voor de medewerkers zelf. Of het nu gaat om een ​​prijs voor de winnaars van een competitie of wedstrijd of als erkenning voor de inzet en toewijding van de leden van jouw bedrijf of organisatie, hier vindt je diverse mogelijkheden in verschillende soorten en maten. Ontdek onze selectie, kies het model dat jij het leukst vindt en personaliseer het met jouw logo.


Kleuren
Bruin
Wit
Zilver
Doorzichtig
Goud
Minimale afname
overige filters

16 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

16 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

AANBEVELINGEN VOOR JOUW MEDAILLE EN TROFEE BEDRUKKEN

 

De meest gebruikte personalisatietechnieken voor medailles bedrukken en hun voordelen

Het kiezen van de juiste methode is belangrijk omdat dit een grote impact heeft op het eindresultaat:

Aan de ene kant kun je kiezen voor tampondruk, een zeer veelzijdige techniek die gebruikt kan worden op gebogen en onregelmatige oppervlakken, waarmee je fijne en complexe details kunt printen en het is mogelijk om een breed assortiment aan kleuren te gebruiken.

We beschikken ook over lasergraveren, een nauwkeurige methode die personalisatie tot in de kleinste details mogelijk maakt. Deze print is zeer duurzaam en zorgt voor een elegante afwerking, vooral op metaal of glas.

Daarnaast beschikken we over digitaal drukwerk waarmee afbeeldingen in kleur kunnen worden afgedrukt. Laat jouw medaille bedrukken met deze snelle techniek, wat dus ideaal is als jouw levertijden erg krap zijn.

Aan de andere kant hebben we de mogelijkheid van zeefdruk, wat opvalt door zijn hoge duurzaamheid omdat het bestand is tegen slijtage en vervaging, wat garandeert dat het ontwerp langer meegaat. Bovendien is het een voordelige techniek voor grote hoeveelheden, ideaal voor evenementen met veel deelnemers.

Tot slot presenteren we de harsdruppel, een techniek die, door een transparante laag hars over het ontwerp aan te brengen, een unieke afwerking biedt die het ontwerp benadrukt en extra bescherming creëert, en het ook geeft een stijlvolle uitstraling.

4 momenten om te vieren met trofeeën en medailles

1- Competities en sportevenementen: Aan het einde van elk sportevenement kunnen aan alle deelnemers medailles worden uitgereikt als souvenir van hun ervaring, zoals het geval is bij marathons, of kunnen er trofeeën worden uitgereikt aan de winnaars van een competitie, individueel of in teamverband.

2- Bedrijfserkenningen: In de bedrijfsomgeving kunnen trofeeën en medailles worden gebruikt om uitzonderlijke prestaties van werknemers te erkennen en te belonen en hen te blijven motiveren, ook als erkenning voor werknemers die er al vele jaren zijn jaren in het bedrijf als dank voor hun loyaliteit of zelfs wanneer een werknemer met pensioen gaat, zodat hij of zij een unieke herinnering heeft.

3- Interne bedrijfsevenementen: Een ander moment waarop een trofee personaliseren nodig kan zijn, is tijdens interne bedrijfsevenementen, zoals wedstrijden tussen werknemers op speciale data, zoals bijvoorbeeld kookwedstrijden kostuumwedstrijden of teambuildingactiviteiten. De uitreiking van trofeeën en medailles met eigen logo op interne evenementen zorgt voor momenten van vreugde en trots, waardoor de banden binnen het team worden versterkt. Wij raden je in dit geval aan om deze merchandising aan te vullen met andere promotionele artikelen, zoals t-shirts of polsbandjes met logo.

4- Academische prestaties: Op onderwijsgebied zijn trofeeën en medailles met logo een manier om de academische prestaties van studenten te erkennen en te belonen. Of het nu gaat om excellente academische prestaties, het voltooien van een studentenperiode, deelname aan buitenschoolse activiteiten of enige andere uitzonderlijke verdienste, deze prijzen zijn een aanmoediging voor studenten.

Kristal: het aanbevolen materiaal voor onze trofeeën

De trofeeën in onze categorie zijn gemaakt van glas, een materiaal dat veel wordt gebruikt in dit soort producten vanwege de glanzende esthetische afwerking die elegantie en kwaliteit uitstraalt. Bovendien maakt het dankzij zijn veelzijdigheid een breed aantal ontwerpen en vormen mogelijk: rond, rechthoekig, gevormd,... Aan de andere kant maakt het personalisatie mogelijk met precieze en fijne details. Op dezelfde manier zorgt het glas voor lichtheid, waardoor het gemakkelijker en comfortabeler te hanteren is.


Metaal: de keuze voor een medaille personaliseren

Hoewel we houten medailles hebben voor degenen die willen kiezen voor een optie met een natuurlijke afwerking, is het grootste deel van onze catalogus gemaakt van metaal. Dit komt omdat dit materiaal stevigheid en weerstand biedt, evenals duurzaamheid van de medailles.


Hoe maak ik de trofeeën schoon?

Bij een trofee graveren moet je altijd nadenken over het onderhoud achteraf. Het schoonmaken van trofeeën vereist voorzichtigheid geduld om beschadiging van de materialen te voorkomen. Over het algemeen moeten ze worden afgestoft met een zachte doek of stofdoek en vervolgens worden schoongemaakt met een doek die licht is bevochtigd met milde zeep en water. Vermijd schurende producten die krassen op het oppervlak kunnen veroorzaken. Voor metalen onderdelen kan je een reiniger gebruiken die specifiek is voor metaal. Het is essentieel om goed te drogen om vlekken of corrosie te voorkomen.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER TROFEEËN EN MEDAILLES BEDRUKKEN

Wat is de levertijd voor medailles en trofeeën?

Verzendingen van trofeeën en medailles duren ongeveer 6 tot 8 werkdagen. Het is belangrijk op te merken dat deze periode begint te lopen vanaf het moment dat het virtuele voorbeeld is goedgekeurd. Controleer altijd de specifieke productpagina voor de meest recente informatie. Aan de andere kant hebben we gratis standaardverzending. Voor specifieke vragen over een product kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice via chat, telefoon of e-mail.

Hoe worden de trofeeën gepresenteerd?

Bij een trofee graveren wordt tot aan de kleinste details gedacht. De meerderheid van de trofeeën in onze categorie wordt gepresenteerd in een geschenkdoos. Daarnaast beschermen ze de trofee, zijn ze een goede manier om ze op te bergen en bovendien zorgen ze bij levering voor meer kwaliteit en een elegantere afwerking.

Kan ik het eindresultaat van mijn logo zien voordat ik de producten bestel?

Natuurlijk! Om er zeker van te zijn dat het ontwerp is zoals gewenst, sturen wij een virtueel voorbeeld naar jouw e-mail. Daar kun je het eindresultaat van de medaille met logo en trofeeën zien, samen met de aanpassingen die je hebt gekozen. Om door te gaan met het aankoopproces, moet je het virtuele voorbeeld goedkeuren of alle gewenste wijzigingen aanvragen totdat het resultaat voldoet aan jouw eisen.

Waarom medailles en trofeeën geven?

Het weggeven van dit soort onderscheidingen is een manier om iemands prestaties en verdiensten te erkennen en te belonen. Deze artikelen symboliseren de inzet, toewijding, talent of resultaten behaald in een bepaalde activiteit, wedstrijd of evenement. Ze zijn niet alleen een gebaar van waardering en dankbaarheid, maar kunnen ook dienen als een stimulans om anderen te motiveren om soortgelijke doelen na te streven en te bereiken. In veel gevallen kan het ontvangen van een trofee met logo of medaille een betekenisvol en opwindend moment zijn voor degenen die het ontvangen, omdat het een publieke erkenning van hun werk en vaardigheden vertegenwoordigt.


★ Reviews