Wil je (festival) polsbandjes bedrukken met logo voor een evenement die jij binnenkort organiseert? Gift Campaign heeft namelijk een uitgebreid assortiment aan bedrukte polsbandjes! Je kunt bij ons zowel siliconen armbandjes graveren, tyvek polsbandjes bedrukken of bijvoorbeeld specifieke siliconen bandjes bedrukken. Deze polsbandjes zijn ook perfect te combineren met bijvoorbeeld een pet bedrukken, wat perfect is voor een zomerfestival in de zon! Kom je er toch niet uit? Ons team staat klaar met persoonlijk advies.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Zilver
Paars
Fuchsia
Goud
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

22 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

22 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

AANBEVELINGEN VOOR JOUW POLSBANDJES BEDRUKKEN

 

Polsbandjes materialen

Kies het meest gepaste materiaal voor gepersonaliseerde armbandjes bedrukken

 • Siliconen: Ze zijn duurzaam, flexibel en moeilijk te vervormen. Daarnaast is de prijs zeer voordelig en zijn ze gemakkelijk om te gebruiken en irriteren de huid niet.
 • Tyvek-papier: de klassieke papieren wegwerp polsbandjes die je misschien op een evenement hebt gedragen. Ze zijn waterdicht en scheurbestendig. Ze zijn ook recyclebaar en de prijs is erg laag voor bestellingen van grote hoeveelheden.
 • Snaren: duurzamer vergeleken met andere materialen. De esthetische afwerking is origineel en kan gebruikt worden voor de enkel.
 • Reflecterend PVC: om de zichtbaarheid bij weinig licht te vergroten. Ze zijn licht, comfortabel en flexibel.
 • Stof: ze vallen op omdat ze aan beide zijden in full colour kunnen worden bedrukt. Ze kunnen een onschendbare sluiting hebben. De textuur is glad en ze zijn bestand tegen water. Hiervan moeten we de volgende materialen benadrukken, waarvan de kenmerken kunnen variëren:
 • RPET: deze zijn duurzaam en gemaakt van gerecyclede plastic flessen, waardoor ze een duurzamer alternatief zijn.
 • Polyester: sterk, herbruikbaar en niet irriterend voor de huid.
 • Synthetische vezel: ze zijn waterdicht en duurzaam en hebben een veiligheidssluiting.

Uw zakelijke polsbandjes binnen een paar dagen: Express verzending

Hoewel het raadzaam is om tijd vrij te maken voor het plaatsen van uw bestelling voor relatiegeschenken, is het mogelijk dat u een noodgeval heeft en deze binnen een paar dagen nodig heeft. Om deze reden hebben we meerdere modellen met snelle levering, zodat ze tussen 6 en 8 werkdagen aankomen. Degenen die we aanbevelen zijn: de Polsbandjes Regular Express, dit is het klassieke siliconen model voor een lage prijs en verkrijgbaar in verschillende kleuren en de Polsbandjes RPET Sublim Express, die aan beide zijden full colour bedrukking mogelijk maakt, heeft een onschendbare sluiting en is bovendien relatief goedkoop.

Bedrukte polsbandjes met logo

Wanneer is het ideaal om promotionele polsbandjes met opdruk weg te geven?

Deze ideale polsbandjes geven een originele visuele afwerking, maar er is nog een essentieel onderdeel: wanneer je ze moet leveren. Er zijn diverse evenementen waarbij deze merchandising perfect past als detail voor aanwezigen.

Allereerst zijn deze een must op festivals. Ze zijn essentieel omdat ze dienen als een hulpmiddel om de toegang te controleren en er kunnen natuurlijk speciale worden gemaakt voor degenen die VIP-tickets hebben. Ze zijn een aandenken dat veel bezoekers zullen koesteren.

Als we deze lijn voortzetten, kunnen ze bij sportevenementen essentieel zijn om de deelnemers te identificeren en de toegang tot beperkte gebieden te controleren.

Ook kunnen ze geschikt zijn voor zakelijke, school- en privé-evenementen. Nogmaals, ze kunnen niet alleen dienen om de gelegenheid te herdenken, maar ook om vast te stellen wie tot de entiteit behoort.

Tot slot kunnen ze worden weggegeven op groepsreizen en excursies om leden gemakkelijk te identificeren of zelfs als een actie om klantenloyaliteit op te bouwen


Kies de Pantone-kleur voor jouw polsbandjes

Er zijn bedrijven die maximaal zorg dragen voor hun bedrijfsimago en behoefte hebben aan een uniek visueel resultaat. Kleur is hierin de sleutel en er zijn zeer specifieke tonen die moeilijk te reproduceren zijn. Om deze reden raden we aan om de Custom armband, een model in siliconen waarmee u de gewenste Pantone voor het hele oppervlak kunt kiezen. Daarnaast is niet alleen zeefdruk mogelijk, maar ook hoog- en laagreliëfdruk.

Full colour bedrukte polsbandjes

Geef een uniek tintje aan bedrukte bandjes bedrukken met logo

Siliconen, stof, papier... Elke polsband heeft een of meerdere markeertechnieken ingeschakeld. Hier zijn enkele tips voor de beste keuze:

 • Tampondruk: zoals de naam al doet vermoeden, wordt een tampon gebruikt om het logo te printen, wat slechts een zeer beperkt aantal kleuren toelaat, maar , aan de andere kant, is een goedkope techniek.
 • Zeefdruk: techniek vergelijkbaar met tampondruk vanwege de veelzijdigheid en het beperkte kleurenbereik, maar geïndiceerd voor polsbandjes van stof, Tyvek of siliconen, beide circulair en aan één kant.
 • Sublimatie: volledige kleuraanpassing van de polsbandjes, alleen beschikbaar voor stoffen polsbandjes, maar bestand tegen slijtage en verkleuring. Effectief bij bestellingen van grote hoeveelheden.
 • Hoog of laag reliëf: Bedrukking dat een reliëfeffect genereert. In hoogreliëf bevindt het ontwerp zich boven de oppervlakte en in laagreliëf is het verzonken. De afwerking is uniek, bestand tegen water en slijtage en voelt gemakkelijk aan.

Aanvullende aanbevelingen

Zoals we al hebben vermeld, is de polsband een hulpmiddel voor toegangscontrole, we leggen graag de meerwaarde van polsbandjes uit!

Festivals zijn een gelegenheid waarbij deze merchandising sterk aanwezig is. Wil je meer tips voor aanwezigen om een mooie herinnering mee te nemen? Volg onze relatiegeschenk tips voor evenementen.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER FESTIVAL POLSBANDJES BEDRUKKEN MET LOGO

Kan ik bij jullie siliconen polsbandjes bedrukken?

Wil je graag siliconen armbandjes bedrukken? Dan kan dit uiteraard bij Gift Campaign. Dit accessoire is onmisbaar binnen de relatiegeschenken en promotieartikelen branche. De siliconen armbandjes met logo zijn namelijk onwijs handig voor op diverse soorten evenementen. Van beurzen tot aan congressen en sport events en festivals. Je kunt bij ons dan ook diverse soorten siliconen polsbandjes laten bedrukken. Zo hebben we enerzijds goedkope siliconen polsbandjes in laag reliëf. Deze zijn beschikbaar in diverse kleuren en geschikt voor de druktechniek zeefdruk. Uiteraard kun je bij ons ook siliconen polsbandjes met opdruk vinden die juist gemaakt zijn in hoog reliëf. Deze opties hebben een scherpe prijs en zijn alsnog van zeer hoge kwaliteit. Ook hebben we speciale siliconen items in onze collectie. Zoals het Polsbandje Glow. Deze geeft licht in het donker! Of denk aan de optie Custom, Multicolor en Colormix. Laat je verrassen door ons assortiment!

En kan ik hier ook tyvek polsbandjes bedrukken

Ook dat kan! Veel van onze klanten laten tyvek bandjes bedrukken voor evenementen, omdat ze door hun speciale ontwerp goed opvallen. Vandaar ook dat je in ons assortiment een uitgebreide collectie aan stoffen promotie armbandjes vindt. Zo hebben we het model de Sublim. Deze ecologische bedrukte armbandjes zijn gemaakt van rPET (gerecycled plastic flessen). Een ideaal accessoire voor op evenementen met een duurzaam karakter. Je kunt deze stoffen bandjes bedrukken aan een of juist beide zijden. Ook vind je onze collectie de reclame armbandjes onder de naam Cord. Deze is wellicht de meest originele uit ons assortiment! Hij heeft de vorm van een koord, is gemaakt van polyester en voorzien van een kleine buis (van rubber) waar je het logo op kunt bedrukken! We hebben dit model ook met een handige clipsluiting. Wil je dus graag stoffen armbandjes bedrukken met logo? Laat je dan verrassen door ons assortiment!

Welke kleuropties zijn beschikbaar voor armbandjes bedrukken?

Gewoonlijk zijn de polsbandjes verkrijgbaar in een breed aantal kleuren (behalve de stoffen polsbandjes die geschikt zijn voor sublimatie, aangezien deze op de hele polsband is gedrukt). Er zijn echter modellen om uit te lichten, zoals de Multicolor, waarmee u 6 Pantone-kleuren kunt aanbrengen, waardoor allerlei combinaties mogelijk zijn, of de Glow, waarvan het oppervlak gloeit in het donker.

Leveren jullie de bedrukte polsbandjes met logo snel?

Wil je festival bandjes bedrukken, maar heb je die wel snel nodig? Geen paniek! Wij hebben diverse festival en promotie armbandjes die we snel bij je kunnen leveren. Deze type polsbandjes met logo herken je aan de titel waarin “Express” staat aangegeven. Wij kunnen deze festivalbandjes bedrukken met jouw logo binnen Europa, waardoor ze sneller bij jou op de eindbestemming zijn. Bijvoorbeeld al binnen 6 tot 8 werkdagen. Let wel; wij kunnen de festival armbandjes bedrukken op het moment dat we van jou de betaalbevestiging hebben ontvangen en jouw goedkeuring op de digitale drukproef. Mocht je hier meer vragen over hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Welke andere merchandising raden jullie aan om weg te geven op evenementen?

Als je de polsbandjes wilt aanvullen met andere producten, om ze uit te delen of te verkopen tijdens het evenement, raden we de volgende items aan: ten eerste de keycords met logo, essentieel om het personeel te identificeren en hun accreditaties te dragen. Ten tweede, T-shirts, ideaal omdat het bedrukkingsgebied erg groot is en je in staat stelt om ontwerpen opvallend met logo en teksten te drukken. Ten derde: petten en zonnebrillen, een klassieker die niet mag ontbreken op zomer evenementen. Bovendien, als u voor een ander type armband wilt kiezen, raden we u aan om onze categorie van armband usbs te bezoeken.

Kan ik de polsbandjes in kleine hoeveelheden bestellen?

Afhankelijk van het materiaal kunnen de polsbandjes worden aangepast. De siliconen polsbandjes bedrukken zijn in één maat verkrijgbaar, maar vrij flexibel, zodat ze om de meeste polsen passen. Die gemaakt van stof en touw hebben een sluiting waarmee je de maat kunt aanpassen. De PVC-exemplaren kunnen daarentegen naar wens worden gesloten om ze naar wens te laten. Ten slotte laten de papieren exemplaren, door de manier waarop ze om de pols gesloten zijn, ook een zekere aanpassing toe.


★ Reviews