Een jas bedrukken. Origineel en bovendien praktisch. Een jas met logo bedrukken is daarom een perfect geschenk. De drager kan dit gebaar ongetwijfeld waarderen en zij zullen zich positief identificeren met jouw merk. Daarnaast behaal jij hier ook een mooi voordeel mee. De jassen bedrukken hebben namelijk een groot drukoppervlakte, waardoor jouw logo extra goed opvalt! Bekijk ons uitgebreide assortiment aan bedrukte jassen met logo. Daarnaast raden we aan om onze bedrukte fleece vesten te bezoeken als alternatief.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Paars
Bruin
Materialen
Geslacht
Gramgewicht
Merken
Minimale afname
Themas

28 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

28 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER JASSEN BEDRUKKEN

Wat voor bedrukte jassen heeft u te koop?

We hebben verschillende soorten jassen met logo te bedrukken te koop. Ten eerste zijn er de conventionele modellen die tot de taille reiken, met kenmerken zoals waterdichtheid, winddichtheid (windjack met logo) of binnenvoering, afhankelijk van het model. Dan zijn er de zakelijke softshelljassen, die zijn ontworpen voor sportbeoefening omdat ze ademend zijn en veel zakken hebben. Deze softshell jassen zijn perfect als relatiegeschenk. Er zijn ook jassen en parka's, meer ontworpen om op de werkplek te dragen. Daarnaast hebben we ook diverse reclame jassen en fleece jassen. Er is geen tekort aan andere aanvullende kledingstukken, zoals een gepersonaliseerd vest.

Waar mag het logo gedrukt worden op de promotie jassen?

De beschikbare gebieden voor het bedrukken van promotiejassen zijn afhankelijk van het gekozen type aangepaste jas. Goedkoop jassen bedrukken kan ook vanaf een kleine oplage van 5-10 stuks. Dit geldt voor de windjacks bedrukken maar ook de softshell jas varianten. Over het algemeen kunnen we de volgende opties vinden in de conventionele, softshell of op maat gemaakte fleece jassen: eerst op de borst, aan één kant, die min of meer groot kan zijn (meestal wordt het in een zakformaat geplaatst). Ten tweede op de mouw, ter hoogte van de biceps, als klein maar goed zichtbaar detail. Ten derde, op de rug, die zich in de onderrug, in het bovenste gedeelte of achter de nek kan bevinden. Bekijk daarom altijd voor de opties de specifieke productpagina´s.

Van welke materialen zijn de jassen gemaakt?

De twee meest voorkomende soorten jassen zijn softshell en polyester. De eerste is een kleine set componenten die helpen voor betere isolatie, terwijl de tweede een klassiek materiaal is dat we in vele andere kledingstukken kunnen zien, zoals technische overhemden, omdat het beter isoleert tegen vocht. Dan zijn er andere zoals die van RPET (gerecycled), aan de andere kant, we hebben dons, dat beter beschermt tegen de kou. Van een windjack bedrukken tot fleece jassen bedrukken, of een andere variant jas laten bedrukken met logo, ons assortiment aan jassen van verschillende materialen is zeker een kijkje waard. Op elke artikelpagina in de categorie (jas bedrukken met logo) kunt u specifieke kenmerken raadplegen.

Wat is de levertijd voor jassen met logo bedrukt?

Doorgaans is de standaard levertijd van onze jassen 7-10 werkdagen, gerekend vanaf het grafische voorbeeld dat eerst goedgekeurd moet worden. Het is echter mogelijk dat de er spoed achter de bestelling zit en hiervoor zijn er twee opties: het is mogelijk om een ​​directe aankoop te doen zonder bedrukking, het verkort de verzendtijden (5-6 werkdagen) daarbij zal er dan geen bedrijfslogo bedrukt worden op de producten. Aan de andere kant, hebben we een express verzendingsdienst. Wij raden aan om contact met ons op te nemen zodat we u kunnen informeren over de voorwaarden.

Jassen laten bedrukken? Krijg ik vooraf een preview?

Als vanzelfsprekend. Het is erg belangrijk om te weten hoe het uiteindelijke ontwerp eruit zal zien voordat u de aankoop doet. Daarom, wanneer u het productofferte invoert, kleur, markering en aantal selecteert, ziet u een optie om een ​​virtueel voorbeeld aan te vragen. Ons team zal het binnen 24 werkuren naar uw e-mail sturen. Op deze manier kunt u zien hoe de afwerking zal zijn en, mocht u wijzigingen moeten aanbrengen op de jas met bedrijfslogo, dan sturen wij deze jas met eigen logo nogmaals naar u op via email als voorbeeld. Daarnaast helpt onze klantenservice je vrijblijvend met je bestelling. Zo is het hele proces van een jas laten bedrukken gemakkelijker gemaakt.

Is er een minimale bestellingsvereiste voor de jassen?

Ja, voor al onze jassen geldt een minimale bestelwaarde, dus het is niet mogelijk om een ​​enkele jas te bestellen. Dit komt omdat, aangezien het op maat producties zijn, de kosten voor een zeer klein volume hoog zullen zijn en, om een ​​concurrerende prijs te bieden, het noodzakelijk is om deze specificatie op te stellen, die op elke artikelpagina kan worden gevonden en geraadpleegd. We hebben kwantumkortingen voor onze producten (die geleidelijk toenemen naarmate de gevraagde bestelling groter is) en ook de verzending is altijd gratis. Voor verdere vragen kan je altijd terecht bij onze klantenservice voor persoonlijk advies.


★ Reviews