Maak jouw merk zichtbaar en laat pennenhouders bedrukken

Een gepersonaliseerde pennenhouder bedrukken is een perfect relatiegeschenk voor op het kantoor. Leuk om weg te geven op een evenement of aan de trouwe klant. Of om zelf te gebruiken op kantoor. Zo blijven de pennen altijd netjes op hun plek en raak je ze nooit meer kwijt. Bekijk onze collectie aan pennen bedrukken. Het is een perfecte combinatie om de pennenhouder compleet te maken!


Kleuren
Zwart
Zilver
Doorzichtig
Bruin
Naturel
Minimale afname
overige filters

8 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

8 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN PENNENHOUDER BEDRUKKEN

Hoe wordt een pennenhouder bedrukt?

Voor de pennenhouders hebben we tampondruk, de meest gebruikte techniek, die bestaat uit een stempel waarop de bijbehorende inkt wordt aangebracht veelgebruikt voor merchandising vanwege zijn veelzijdigheid in kleuren en lage prijs. Aan de andere kant is er lasergravering, wat met behulp van een laser een logo bedrukt. Dit zorgt voor een elegante en formele afwerking en uitstraling. Op elke specifieke productpagina zijn de beschikbare bedrukkingstechnieken te vinden voor dat specifieke product. Zo is het altijd duidelijk welke methodes beschikbaar zijn voor een bepaald product.

Wat voor varianten aan pennenhouders kan ik hier bedrukken?

We hebben verschillende pennenhouders in ons assortiment. Gemaakt van verschillende materialen. Zoals bijvoorbeeld een uniek ontwerp met een kalender, klok en thermometer. Een toffe gadget om te geven aan jouw medewerkers of klanten voor op hun bureau. Daarnaast zijn er verschillende bamboe varianten en modellen met een oplader. Laat je verassen of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en enige twijfels weg te nemen.

Wat is de levertijd van bedrukte pennenhouders?

Onze standaard verzendingen zijn volledig gratis en dit is van toepassing op de gehele catalogus van onze online shop. Gemiddeld is de levertijd van een pennenhouder bestelling meestal 5 tot 7 werkdagen, altijd te rekenen vanaf de bevestiging dat het ontvangen virtuele voorbeeld van het artikel met het logo goedgekeurd is. Voor het geval u deze verzendtijd wilt verkorten, hebben wij onze spoed verzendingservice. (2 tot 4 werkdagen). Zonder bedrukking is de levertijd voor pennenhouders 4 tot 6 werkdagen. Onze klantenservice staat altijd klaar om u door het volledige proces te helpen.

Kan ik de pennenhouders zonder bedrukking bestellen?

Ja, op elke specifieke productpagina, in de personalisatiesectie, vindt u de optie zonder bedrukking. Hierdoor kunt u sneller een aankoop doen doordat het logo niet hoeft te worden verwerkt en is de verzendtijd natuurlijk verkort. Het kan zijn dat uw bedrijf al eigen procedures heeft voor het maken van prints, waardoor u alleen de artikelen nodig heeft. We raden in ieder geval altijd aan om corporate merchandising te personaliseren om hun reclame-effect zo effectief mogelijk te maken en potentieel nieuwe klanten te kunnen trekken. Dit geldt natuurlijk ook voor de pennenhouders!

Waarmee zijn pennenhouders goed te combineren?

Pennenhouders zijn producten die gemakkelijk te combineren zijn omdat hun functie natuurlijk vanzelfsprekend is. Combineer het bijvoorbeeld met een pen graveren, schriften en bijvoorbeeld bedrukte notitieboekjes. Perfect als een combi pakketje. Daarnaast is het ook gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld muismatten die ook op jouw bureau terecht zullen komen. Kom je er toch niet helemaal uit na onze suggesties, dan staat onze klantenservice altijd klaar met persoonlijk advies.

Is er een minimale bestelling voor pennenhouders bedrukken?

Voor al onze producten geldt er een minimale bestelling. Dit heeft te maken met het feit dat we met op maat gemaakt productie werken. Dit maakt het voor kleine bestellingen een stuk duurder voor ons en voor jou. Daarom werken we met een minimale bestellingshoeveelheid van 10 stuks voor de pennenhouder bedrukken. Dit kan varieren per product. Daarom raden wij altijd aan om elke specifieke productpagina te raadplegen om de minimale hoeveelheid te vinden. Daarnaast werken we met kwantumkortingen voor grotere bestellingen waardoor de prijs per stuk minder is. Vraag onze klantenservice voor de voorwaarden.


★ Reviews