Laat koffiekopjes bedrukken als praktische en gewaardeerde geschenken voor op het kantoor

Nederland staat bekend als een koffieland, daarom is het concept van koffiekopjes bedrukken met logo perfect voor elk bedrijf. Bedrukte koffiekopjes en theekopjes zijn een corporate merchandising -element waarmee naamsbekendheid kan worden gegenereerd. Koffiekopjes met logo kunnen gebruikt worden als relatiegeschenken om aan klanten te geven als promotieartikel. Gezien er op kantoor in toenemende mate meer thee wordt gedronken - bieden wij ook bedrukte theekopjes aan. Zoek je grotere mokken? Dan zijn onze mokken bedrukken een perfect alternatief!


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Groen
Oranje
Naturel
Zilver
Doorzichtig
Meerkleurig
Materialen
Capaciteit
Merken
Minimale afname
overige filters

43 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

43 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN KOFFIEKOP BEDRUKKEN

Wat is de inhoud van Koffiekopjes bedrukken met logo?

We hebben voornamelijk kleine bedrukte koffiekopjes en binnen dit assortiment kunnen we de klassieke 80 en 100 ml koffiekopjes met logo vinden, ontworpen om een espresso, te drinken. We kunnen daarom hier ook espresso kopjes bedrukken, Senseo kopjes bedrukken en bijvoorbeeld een espresso mok bedrukken met logo. Deze zijn het populairst omdat ze het meest worden gebruikt in restaurants en cafés. Dan zijn er de meest geschikte bedrukte kopjes laten bedrukken voor cappuccino, deze hebben een inhoud van 180 ml en ook het bijbehorende schoteltje is te bedrukken. Natuurlijk is er geen gebrek aan grotere kopjes, of sets met accessoires, die andere mogelijkheden bieden als relatiegeschenken. Al deze verschillende varianten zijn beschikbaar om te laten bedrukken.

Is er een minimumafname voor koffiekopjes met logo?

De minimum hoeveelheid voor elke bestelling bij Gift Campaign is 25 stuks, (het kan veranderen afhankelijk van het gekozen product. Deze eis moet worden meegenomen omdat we werken met gespecialiseerde machines die individuele producties uitvoeren. We hebben echter kwantumkortingen die van toepassing zijn over de gehele catalogus, die toenemen naarmate het aantal bestelde bedrukte kopjes groter en groter wordt. Onze standaard levertijd voor onze kopjes met logo bedrukken is 9 tot 12 werkdagen vanaf de definitieve goedkeuring van het digitale voorbeeld. Dit kan variëren afhankelijk van de gekozen koffiekopjes met bedrijfslogo en kunnen worden geraadpleegd op de specifieke artikelpagina´s zodra de kleur, markering en hoeveelheid zijn geselecteerd. En indien nodig hebben we een expresverzending, wat besproken kan worden met onze klantenservice.

Wat is de levertijd voor koffiekopjes met logo?

Onze standaard verzendingen zijn volledig gratis en dit is van toepassing op de gehele catalogus van onze online shop. Gemiddeld is de levertijd van de koffiekopjes meestal 8 tot 12 werkdagen, altijd te rekenen vanaf de bevestiging dat het ontvangen virtuele voorbeeld van het artikel met het logo goedgekeurd is. Voor het geval u deze verzendtijd wilt verkorten, hebben wij onze spoed verzendingservicevoor verschillende producten. Zonder bedrukking is de levertijd voor koffiekopjes 3 tot 5 werkdagen. Onze klantenservice staat altijd klaar om u door het volledige proces te helpen.

Met welke technieken bedruk je de koffiekopjes met eigen logo?

Elke koffiekop bedrukken kan gedaan worden met verschillende technieken. De meest voorkomende zijn: tampondruk (goedkopere optie om het logo in verschillende kleuren aan te brengen, het geeft een uitstekend resultaat en is eenvoudig te implementeren), keramisch transfer (integratie van de bedrukking in de houder zelf, waardoor deze veel resistenter is) en lasergravering (alleen voor de koffiekopjes laten bedrukken gemaakt van hout). Evenzo nodigen we u uit om onze categorie: koffiebekers bedrukken met logo te raadplegen om koffiebekers te vinden voor medewerkers die vaak reizen voor werk en niet kunnen genieten van een kopje koffie op het kantoor. Koffiekopjes eigen logo bedrukt zijn in elk geval voor elk kantoor een must have om die fijne koffiemomentjes te kunnen hebben tijdens een drukke dag op het werk.

Zijn er alternatieve koffiekopjes met logo beschikbaar?

Ja, we hebben verschillende modellen glazen koffiekopjes, daarnaast kun je ook een koffiekopje bedrukken en kleine espresso kopjes bedrukken. Zoals je ziet is ons assortiment erg divers en wij zijn overtuigd dat er een perfecte optie tussen zit om jouw perfecte koffiekopjes te laten bedrukken. Een koffiekop bedrukken of mok komt altijd van pas. Een aantal zijn zelfs beschikbaar in sets met extra accessoires. Perfect om een compleet relatiegeschenk cadeaupakket te geven aan klanten of zakenpartners. Onze kopjes bedrukken met logo als relatiegeschenk of een kopje bedrukken als promotieartikel is uiteraard relatief goedkoop om te doen en het resultaat is altijd van hoge kwaliteit. Waar wacht je op, vindt jouw perfecte koffiekopjes met eigen logo te bedrukken en maak een goed indruk op klanten en partners.

Waarom zijn koffiekopjes een effectief promotieartikel?

Koffiekopjes zijn in een koffieland zoals Nederland een gewaardeerd product. Niet alleen is het perfect om met logo te bedrukken voor gebruik op het kantoor. Het kan ook relatief goedkoop bedrukt worden met jouw bedrijfslogo of de naam van de ontvanger om het als een persoonlijk relatiegeschenk aan te bieden. We beschikken over een divers assortiment aan koffiekopjes. Laat je verassen door ons aanbod of neem contact op met ons en wij adviseren je graag om het perfecte koffiekopje te vinden!


★ Reviews