Een knuffel bedrukken, je denkt er misschien niet direct aan, maar een knuffel personaliseren kan ook prima dienen als relatiegeschenk. Het is een vrolijk en origineel promotie artikel. Je klant verwacht het cadeautje waarschijnlijk niet. Des te leuker! Je kunt de knuffels met logo bijvoorbeeld gebruiken op evenementen gecombineerd met rugzakjes bedrukken. Binnen ons assortiment kun je goedkope knuffels vinden, maar ook wat exclusieve versies voor de loyale klant. Laat je verrassen!


Kleuren
Bruin
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Groen
Oranje
Naturel
Minimale afname
Themas

18 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • MEEST VERKOCHT
  Promotie teddybeer met shirt kleur blauw

  Knuffelbeertje Teddy

  Promotie teddybeer met shirt
  Deze knuffels hebben de vorm van een beertje en dragen een shirt dat bedrukt kan worden met een logo of reclameboodschap. Een leuk reclameartikel.

  Prijs vanaf: € 2,75
  Bekijk details >
 • Knuffel met bedrukt T-shirt

  Teddybeer Mister Oso

  Knuffel met bedrukt T-shirt
  Deze klassieke teddybeer is leuke merchandising voor kinderen. Laat het T-shirt van de knuffel bedrukken met een full colour logo voor meer merkzichtbaarheid.

  Prijs vanaf: € 2,27
  Bekijk details >
 • Knuffel met logo voor reclame

  Teddybeer Big Oso

  Knuffel met logo voor reclame
  Je kunt het T-shirt van deze knuffel bedrukken met je logo voor reclameacties. Met deze merchandising tover je ongetwijfeld een glimlach op een kindergezichtje.

  Prijs vanaf: € 3,44
  Bekijk details >
 • Grote knuffelbeer met logo kleur beige

  Knuffel TeddyBear

  Grote knuffelbeer met logo
  Op zoek naar duurzame relatiegeschenken die leuk zijn voor kinderen? Laat deze teddybeer met eco-vulling in organisch katoenen tas bedrukken met logo.

  Prijs vanaf: € 10,38
  Bekijk details >
 • Babyspeeltje voor reclame

  Knuffel DouDou Animal

  Babyspeeltje voor reclame
  Als jouw bedrijf gericht is op zwangere vrouwen of pasgeborenen, dan is dit babydekentje een promotioneel geschenk dat zeker de aandacht zal trekken.

  Prijs vanaf: € 2,60
  Bekijk details >
 • Doudou met logo voor baby

  Doudou Dreamie

  Doudou met logo voor baby
  Deze fluwelen doudou kan verwerkt worden met een bedrijfslogo als persoonlijke relatiegeschenk voor kersverse ouders.

  Prijs vanaf: € 1,16
  Bekijk details >
 • Sleutelhanger met knuffelbeertje voor reclame

  Knuffelbeertje Yogi

  Sleutelhanger met knuffelbeertje voor reclame
  Dit leuke relatiegeschenk combineert een sleutelhanger met een beertje om te bedrukken. Ideaal als promotie artikel op beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 1,51
  Bekijk details >
 • Knuffelbeertje met bedrijfslogo kleur blauw

  Knuffelbeertje Balu

  Knuffelbeertje met bedrijfslogo
  Dit beertje heeft een gekleurd pakje aan dat bedrukt kan worden met je logo. Een leuk promotieartikel voor reclame-evenementen of als bedrijfsmerchandising.

  Prijs vanaf: € 3,55
  Bekijk details >
 • Zachte knuffelbeer met logo als merchandising

  Knuffel Pooky

  Zachte knuffelbeer met logo als merchandising
  Gebruik deze schattige beertjes als promotie artikelen voor kinderen. Je kunt de knuffel bedrukken met je logo zodat ze je merk overal mee naartoe zullen nemen.

  Prijs vanaf: € 3,59
  Bekijk details >
 • Zachte teddybeer in wit t-shirt

  Knuffel Kiddo

  Zachte teddybeer in wit t-shirt
  Als je een evenement voor kinderen hebt, ontdek dan deze teddyberen met een tedere en zachte touch. Ze hebben een ideaal wit t-shirt om het logo te bedrukken.

  Prijs vanaf: € 2,72
  Bekijk details >
 • Teddy in de vorm van een hond en een trui

  Knuffel Woof

  Teddy in de vorm van een hond en een trui
  Om uw merk bij kinderen onder de aandacht te brengen, kunt u kiezen voor deze schattige knuffeldieren, die een sweatshirt hebben voor sublimatiedruk.

  Prijs vanaf: € 2,79
  Bekijk details >
 • Grote beer met gesublimeerde sweater kleur wit

  Knuffel Ted

  Grote beer met gesublimeerde sweater
  Teddybeer met een wit sweatshirt ontworpen voor sublimatie, zodat je een logo of afbeelding kunt plaatsen die de aandacht trekt, zodat ze je onthouden.

  Prijs vanaf: € 5,93
  Bekijk details >
 • Monkey knuffel voor sublimatie

  Knuffel Monkey

  Monkey knuffel voor sublimatie
  Leuke knuffel aap met een wit sweatshirt, welke geschikt is voor sublimatie waardoor u uw logo full colour kunt zetten zodat deze opvalt.

  Prijs vanaf: € 2,79
  Bekijk details >
 • Panda-teddybeer met sweater

  Knuffel Panda

  Panda-teddybeer met sweater
  De klassieke pandabeerpluche met een capuchon waarop u uw logo kunt afdrukken om uw merk bekendheid te geven bij families.

  Prijs vanaf: € 2,79
  Bekijk details >
 • Teddy koe met aanpasbare sweater

  Knuffel Kiri

  Teddy koe met aanpasbare sweater
  Als uw publiek bestaat uit ouders met kleine kinderen, mis dan niet de kans om ze deze schattige knuffelbeesten te geven die een sweatshirt dragen om uw logo te bedrukken.

  Prijs vanaf: € 2,79
  Bekijk details >
 • Teddybeer met sweatshirt

  Teddybeer Cuddle

  Teddybeer met sweatshirt
  Deze gepersonaliseerde teddybeer met uw bedrijfslogo is een zeer welkom geschenk voor zowel volwassenen als kinderen.

  Prijs vanaf: € 3,23
  Bekijk details >
 • Konijnenknuffel met logo

  Zachte knuffel Bunny

  Konijnenknuffel met logo
  Ook ouders met pasgeboren kinderen kunnen deel uitmaken van uw publiek en daarom zullen ze het waarderen dat u hen deze gepersonaliseerde knuffel met uw logo schenkt.

  Prijs vanaf: € 2,30
  Bekijk details >
 • Sleutelhanger in de vorm van een knuffel

  Teddybeer Toy

  Sleutelhanger in de vorm van een knuffel
  Sleutelhanger teddybeer met een plastic karabijnhaak, een merchandising die cadeau kan worden gedaan aan bedrijven of entiteiten die zich inzetten voor kinderen.

  Prijs vanaf: € 0,99
  Bekijk details >

18 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN KNUFFEL BEDRUKKEN

Wat voor gepersonaliseerde knuffels kan ik hier bestellen?

Wat je in deze categorie het meest zult vinden zijn promotionele teddyberen met verschillende designs. Er zijn bijvoorbeeld de klassieke bruine teddyberen, deze bedrukte knuffels met logo zijn top voor promotie. Dan is er het sleutelhangertype, ideaal als ze moeten worden gegeven bij kleuterscholen, kinderdagverblijven en andere soortgelijke centra. Ontdek het assortiment en vindt het model wat het best past bij uw doelgroep.

Wordt er een grafisch voorbeeld verstuurd?

Ja, wanneer u de offerte indient, kunt u het logo toevoegen zodat ons team kan simuleren hoe het eruit zou komen te zien. Vervolgens sturen wij u binnen 24 uur een virtuele proefdruk van het product, zodat u de uiteindelijke afwerking kunt zien en zo nodig wijzigingen kunt aanbrengen. Wat betreft de mogelijkheid om een ​​fysieke preview te ontvangen, dient u contact met ons op te nemen zodat we u kunnen informeren over de mogelijke voorwaarden, aangezien we het niet kunnen voorzien van het gedrukte logo.

Wat zijn de voordelen van het aankopen bij Gift Campaign?

We noemden al het gratis transport voor die standaardzendingen en de mogelijkheid om sneller te leveren. Ook zal onze klantenservice u voor de aankoop vrijblijvend adviseren en staan ​​wij, eenmaal gedaan, voor u klaar om twijfels en eventuele tegenslagen verder op te lossen. In onze gevarieerde productcatalogus hebben we kwantumkortingen, die oplopen naarmate het bestelde volume groter is. Zo kunnen we de beste prijs bieden voor onze producten.

Hoe wordt een knuffelbeer met logo bedrukt?

Zoals we in de vorige vraag hebben opgemerkt, zijn knuffels bedrukken voor merchandising meestal bedrukt op t-shirts en andere elementen die worden gebruikt om het logo te plaatsen, deze zijn verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Op elke productpagina zijn de technieken en bedrukkingsgebieden te raadplegen. Wat betreft de technieken om uw merk te kunnen plaatsen, is de meest gebruikelijke de transfer, dat wil zeggen het gebruik van warmte om het ontwerp in het oppervlak te integreren.

Wat is de levertijd van de knuffels met logo?

Het kan tussen de 4 tot 6 werkdagen duren totdat de knuffel met bedrukt t shirt bezorgd wordt. (gerekend vanaf het moment dat het virtuele voorbeeld definitief is goedgekeurd). Op de productpagina kunt u de schatting zien wanneer u kleur, hoeveelheid en bedrukking kiest, aangezien deze kan variëren afhankelijk van het artikel. Neem contact met ons op over de express transportservice waar een meerprijs aan vast zit.

Is er een minimale afname voor de teddybeer personaliseren?

Jazeker, voor al onze producten werken we met een minimale afname. Over het algemeen is dat 25 stuks, maar in het geval van de bedrukte knuffels is dit 5 stuks. Dit kan verschillen per artikel, we raden daarom altijd aan om de productpaginas te raadplegen en anders contact op te nemen met onze klantenservice om enige onzekerheden weg te nemen.


★ Reviews