Een knuffel bedrukken, je denkt er misschien niet direct aan, maar een knuffel personaliseren kan ook prima dienen als relatiegeschenk. Het is een vrolijk en origineel promotie artikel. Je klant verwacht het cadeautje waarschijnlijk niet. Des te leuker! Je kunt de knuffels met logo bijvoorbeeld gebruiken op evenementen gecombineerd met rugzakjes bedrukken. Binnen ons assortiment kun je goedkope knuffels vinden, maar ook wat exclusieve versies voor de loyale klant. Laat je verrassen!


Kleuren
Bruin
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Naturel
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

34 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

34 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN KNUFFEL BEDRUKKEN

Wat voor gepersonaliseerde knuffels kan ik hier bestellen?

Wat je in deze categorie het meest zult vinden zijn promotionele teddyberen met verschillende designs. Er zijn bijvoorbeeld de klassieke bruine teddyberen, deze bedrukte knuffels met logo zijn top voor promotie. Dan is er het sleutelhangertype, ideaal als ze moeten worden gegeven bij kleuterscholen, kinderdagverblijven en andere soortgelijke centra. Ontdek het assortiment en vindt het model wat het best past bij uw doelgroep.

Wordt er een grafisch voorbeeld verstuurd?

Ja, wanneer u de offerte indient, kunt u het logo toevoegen zodat ons team kan simuleren hoe het eruit zou komen te zien. Vervolgens sturen wij u binnen 24 uur een virtuele proefdruk van het product, zodat u de uiteindelijke afwerking kunt zien en zo nodig wijzigingen kunt aanbrengen. Wat betreft de mogelijkheid om een ​​fysieke preview te ontvangen, dient u contact met ons op te nemen zodat we u kunnen informeren over de mogelijke voorwaarden, aangezien we het niet kunnen voorzien van het gedrukte logo.

Wat zijn de voordelen van het aankopen bij Gift Campaign?

We noemden al het gratis transport voor die standaardzendingen en de mogelijkheid om sneller te leveren. Ook zal onze klantenservice u voor de aankoop vrijblijvend adviseren en staan ​​wij, eenmaal gedaan, voor u klaar om twijfels en eventuele tegenslagen verder op te lossen. In onze gevarieerde productcatalogus hebben we kwantumkortingen, die oplopen naarmate het bestelde volume groter is. Zo kunnen we de beste prijs bieden voor onze producten.

Hoe wordt een knuffelbeer met logo bedrukt?

Zoals we in de vorige vraag hebben opgemerkt, zijn knuffels bedrukken voor merchandising meestal bedrukt op t-shirts en andere elementen die worden gebruikt om het logo te plaatsen, deze zijn verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Op elke productpagina zijn de technieken en bedrukkingsgebieden te raadplegen. Wat betreft de technieken om uw merk te kunnen plaatsen, is de meest gebruikelijke de transfer, dat wil zeggen het gebruik van warmte om het ontwerp in het oppervlak te integreren.

Wat is de levertijd van de knuffels met logo?

Het kan tussen de 4 tot 6 werkdagen duren totdat de knuffel met bedrukt t shirt bezorgd wordt. (gerekend vanaf het moment dat het virtuele voorbeeld definitief is goedgekeurd). Op de productpagina kunt u de schatting zien wanneer u kleur, hoeveelheid en bedrukking kiest, aangezien deze kan variëren afhankelijk van het artikel. Neem contact met ons op over de express transportservice waar een meerprijs aan vast zit.

Is er een minimale afname voor de teddybeer personaliseren?

Jazeker, voor al onze producten werken we met een minimale afname. Over het algemeen is dat 25 stuks, maar in het geval van de bedrukte knuffels is dit 5 stuks. Dit kan verschillen per artikel, we raden daarom altijd aan om de productpaginas te raadplegen en anders contact op te nemen met onze klantenservice om enige onzekerheden weg te nemen.


★ Reviews