Wie zegt dat een knuffel alleen voor kinderen moet zijn? Je denkt er misschien niet direct aan, maar een bedrukte knuffel kan ook prima dienen als relatiegeschenk. Het is een vrolijk en origineel promotie artikel. Je klant verwacht het cadeautje waarschijnlijk niet. Des te leuker! Je kunt de knuffels met logo bijvoorbeeld gebruiken op evenementen om publiek te lokken naar je stand. Binnen ons assortiment kun je goedkope knuffels vinden, maar ook wat exclusieve versies voor de loyale klant. Laat je verrassen!

9 artikel(en)

 • Promotie teddybeer met shirt

  Knuffelbeertje Teddy

  Promotie teddybeer met shirt
  Deze knuffels hebben de vorm van een beertje en dragen een shirt dat bedrukt kan worden met een logo of reclameboodschap. Een leuk reclameartikel.

  Prijs vanaf: € 2,00
 • Sleutelhanger met knuffelbeertje voor reclame

  Knuffelbeertje Yogi

  Sleutelhanger met knuffelbeertje voor reclame
  Dit leuke relatiegeschenk combineert een sleutelhanger met een beertje om te bedrukken. Ideaal als promotie artikel op beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 1,14
 • Knuffelbeertje met bedrijfslogo kleur blauw

  Knuffelbeertje Balu

  Knuffelbeertje met bedrijfslogo
  Dit beertje heeft een gekleurd pakje aan dat bedrukt kan worden met je logo. Een leuk promotieartikel voor reclame-evenementen of als bedrijfsmerchandising.

  Prijs vanaf: € 2,65
 • Babyspeeltje voor reclame

  Knuffel DouDou Animal

  Babyspeeltje voor reclame
  Als jouw bedrijf gericht is op zwangere vrouwen of pasgeborenen, dan is dit babydekentje een promotioneel geschenk dat zeker de aandacht zal trekken.

  Prijs vanaf: € 2,03
 • Knuffel met bedrukt T-shirt

  Teddybeer Mister Oso

  Knuffel met bedrukt T-shirt
  Deze klassieke teddybeer is leuke merchandising voor kinderen. Laat het T-shirt van de knuffel bedrukken met een full colour logo voor meer merkzichtbaarheid.

  Prijs vanaf: € 1,61
 • Knuffel met logo voor reclame

  Teddybeer Big Oso

  Knuffel met logo voor reclame
  Je kunt het T-shirt van deze knuffel bedrukken met je logo voor reclameacties. Met deze merchandising tover je ongetwijfeld een glimlach op een kindergezichtje.

  Prijs vanaf: € 1,82
 • Zachte knuffelbeer met logo als merchandising

  Knuffel Pooky

  Zachte knuffelbeer met logo als merchandising
  Gebruik deze schattige beertjes als promotie artikelen voor kinderen. Je kunt de knuffel bedrukken met je logo zodat ze je merk overal mee naartoe zullen nemen.

  Prijs vanaf: € 1,76
 • Doudou met logo voor baby

  Doudou Dreamie

  Doudou met logo voor baby
  Deze fluwelen doudou kan verwerkt worden met een bedrijfslogo als persoonlijke relatiegeschenk voor kersverse ouders.

  Prijs vanaf: € 1,01
 • Gepersonaliseerde teddyberen met deken

  Knuffel Cuddles

  Gepersonaliseerde teddyberen met deken
  Je kunt deze teddybeer knuffel bedrukken met een logo voor de kleintjes. De teddybeer heeft een dekentje en is super zacht.

  Prijs vanaf: € 9,42

9 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >