Laat je bij ons kaarsen bedrukken, dan heb je een elegant relatiegeschenk in handen. Een kaars straalt rust en sereniteit uit. Je kunt deze kaarsen personaliseren met een logo of boodschap. Dit doen wij op het grote gedeelte van de kaars of eventueel op het etiket. Binnen ons assortiment aan te bedrukken kaarsen kun je een grote variëteit vinden. Van goedkope opties tot aan luxere varianten. Dit is een mooi relatiegeschenk om te combineren met een van onze andere promotionele artikelen. Laat bijvoorbeeld een deken bedrukken of voeg er kerst relatiegeschenken bij voor een mooi kerstpakket.

5 artikel(en)

 • Kaars Ambiance

  Geurkaars met logo
  Deze geurkaarsjes zitten in een glas, ruiken heerlijk en kunnen bedrukt worden met je bedrijfslogo. Een ideaal relatiegeschenk voor klanten en personeel.

  Prijs vanaf: € 0,97
 • Kaars Fragrance

  Geurkaarsen voor bedrijven
  Dit model geurkaarsje om te bedrukken met een bedrijfslogo, is een aantrekkelijk relatiegeschenk dat heerlijk ruikt en een opvallend design heeft.

  Prijs vanaf: € 0,77
 • Kaars Incense

  Geurkaarsjes in glaasje
  Deze geurkaarsjes in een glaasje om te bedrukken met de naam of het merk van een bedrijf, zijn een sfeervol reclameartikel voor wellnesscentra en spa’s.

  Prijs vanaf: € 0,46
 • Kaarshouder Valentine

  Kaarsje in een houten hartje
  Deze hartvormige houten kaarshouder met kaarsje heeft een mooi formaat en kan bedrukt worden met je bedrijfslogo om als relatiegeschenk te gebruiken.

  Prijs vanaf: € 1,44
 • Kaarsje Valentine

  Hartvormige kaars met logo voor reclame
  Als je op zoek bent naar relatiegeschenken die je waardering uiten, zijn deze hartvormige kaarsjes ideaal. Je kunt de kaarsen bedrukken. Inclusief giftbox.

  Prijs vanaf: € 0,72

5 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >