Laat hier wijnsets bedrukken met een logo. Een mooie manier om de loyale klant in het zonnetje te zetten. Of om bijvoorbeeld weg te geven aan je personeel. Ons aanbod aan wijnaccessoires bedrukken zijn van hoge kwaliteit en stralen luxe uit. Door de bedrukking met het logo geef je het cadeau een persoonlijke twist. Combineer de wijnsets met een van onze andere artikelen. Laat bijvoorbeeld ook een flesopener bedrukken of andere diverse keukenaccessoires.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Wit
Naturel
Zilver
Doorzichtig
Blauw
Goud
Minimale afname
overige filters

43 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

43 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER WIJNSETS BEDRUKKEN

Wanneer kan ik het beste wijnsets bedrukken?

Een eenduidig antwoord op deze vraag hebben wij niet. Dit hangt namelijk geheel af van je doel en je doelgroep. Je kunt een bedrukte wijnset namelijk het hele jaar door cadeau doen. Bijvoorbeeld wanneer je een trouwe klant extra in het zonnetje wil zetten. Weet je dat hij of zij dol is op wijn? Dan is een wijnset altijd welkom! Of stel je bent werkzaam binnen het onderwijs en studenten zijn geslaagd: ook dan is een wijnset een mooi geschenk. Je geeft hiermee een feestelijk gebaar. Daarnaast kun je dit product ook cadeau doen aan een personeelslid die jarig is, zoveel jaar binnen de firma werkt of met pensioen gaat. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe laten jullie de wijnaccessoires bedrukken?

Hiervoor hanteren wij diverse druktechnieken. We willen je er op wijzen dat niet iedere druktechniek voor ieder artikel geschikt en / of beschikbaar is. Voor het ene product werkt de ene techniek beter dan de ander. Bekijk daarom altijd de beschikbare druktechniek bij het individuele product waarin je interesse hebt. De meest voorkomende technieken zijn zeefdruk, waarmee je het logo in een of meerdere kleuren kunt bedrukken (afhankelijk van het design). Dit is een goedkope en zeer populaire druktechniek. Daarnaast is digitale transfer in full colour populair. Dit is met name interessant wanneer een logo meer complex van aard is. Tot slot is er nog de lasergravure: ideaal voor items van hout of metaal.

Wat voor soort wijnaccessoires met logo hebben jullie?

Bij Gift Campaign hebben we een speciale collectie aan keukenaccessoires opgenomen. Hier vind je ook wijnsets. Zoals de wijnset “Barrel” in de vorm van een wijnvat. Of de wijnset Pinot Noir, die bestaat uit 4 onderdelen. We hebben ook luxe, klassieke sets zoals de “Classic” waarin je direct een mooie fles wijn kunt stoppen. Tevens hebben we hier ook een ecologische variant op: de “Semillon”, gemaakt van bamboehout. Tegelijkertijd vind je binnen deze sectie ook accessoires geschikt voor andere (non-)alcoholische dranken. Denk dan aan flessenkoelers, cocktailsets, zakflacons, cocktailshakers, flessenstoppers en een prachtige wijnkan.

Waarmee kan ik een wijnset combineren?

Je kunt dit zo creatief maken als je zelf wilt. Mooie artikelen die uitstekend samengaan met een bedrukte wijnset zijn bijvoorbeeld items binnen hetzelfde thema van koken. Denk dan aan kurkentrekkers of flessenopeners, bedrukte schorten, messen, snijplanken en andere kookaccessoires met logo. Op deze manier geef je een luxe relatiegeschenk cadeau die ongetwijfeld in goede aarde zal vallen. Wat ons betreft kan een wijnset niet zonder heerlijke fles wijn geleverd worden. Mocht je vragen hebben of persoonlijk advies willen. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan graag voor je klaar per e-mail om al je vragen te beantwoorden.


★ Reviews