Voor bedrukte rollerball pennen met een logo ben je bij ons aan het juiste adres. Een roller staat ook wel bekend als een rollerballpen. Ze houdt in het midden tussen een vulpen en balpen en beschikt vaak over inkt op waterbasis. De inkt wordt afgegeven via een schrijfkogeltje. Hierdoor glijdt de pen soepeltjes over het papier en hoef je nauwelijks druk uit te oefenen om te kunnen schrijven. Met deze roller kun je dan ook urenlang doorschrijven zonder kramp in je hand te krijgen. Laat je de roller bij ons bedrukken met een logo? Dan heb je een zeer geliefd relatiegeschenk in handen waar je klant veel gebruik van gaat maken. Laat je verrassen door ons assortiment en customize het artikel naar keuze.

16 artikel(en)

 • Rollerpen Colors

  Gekleurde pennen boordevol energie
  Succesvolle promotie artikelen moeten zich vooral onderscheiden van de rest. Deze aluminium reclame pennen doen dit dankzij de vele verkrijgbare kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,95
 • Rollerpen Style

  Klassieke aluminium rollerpen voor reclame
  Deze aluminium rollerpennen zijn klassieke relatiegeschenken. Laat de zijkant van de pennen bedrukken om je merk te promoten. Verkrijgbaar in drie kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,92
 • Rollerpen Branve® Letters

  Metalen rollerpen voor reclame
  Rollerpennen schrijven lekker en zijn net iets exclusiever dan normale reclame pennen. Laat deze metalen pennen bedrukken met je logo en deel ze uit op kantoor.

  Prijs vanaf: € 6,18
 • Rollerpen Branve® Lines

  Rollerpen met matzwarte afwerking
  Verras je team met deze luxe metalen reclame pennen met logo. Hun elegante ontwerp en het bijpassende geschenkdoosje maken deze relatiegeschenken verder af.

  Prijs vanaf: € 6,21
 • Rollerpen Newford

  Metalen rollerpen in doosje
  Reclame pennen zijn relatiegeschenken die nooit uit de mode raken. Deze luxe rollerpen wordt geleverd in een zwart doosje . Een exclusief bedrijfsgeschenk.

  Prijs vanaf: € 2,26
 • Rollerpen Aster Classic

  Metalen rollerpen met bedrijfslogo
  Als je op zoek bent naar reclame pennen van hoge kwaliteit zijn deze metalen rollerpennen met antislip-afwerking ideaal. Zeker als je ze bedrukt met een logo.

  Prijs vanaf: € 0,82
 • Rollerpen Hamsphire

  Te bedrukken aluminium rollerpen
  Deze luxe pennen met logo zijn verkrijgbaar in vier sprekende kleuren. Geef ze als relatiegeschenk aan je klanten zodat ze altijd jouw merk bij zich dragen.

  Prijs vanaf: € 1,02
 • Metalen pen Roller

  Reclame pen met opdruk voor bedrijven
  Dit model corporatieve pennen is gemaakt van geanodiseerd aluminium met een matte afwerking. Laat ze bedrukken als promotieartikel of merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,94
 • Rollerpen Didot

  Fantastische rollerpen voor klanten
  De elegante en klassieke stijl van deze rollerpen maakt hem uiterst geschikt als merchandising. Jouw klanten zullen deze bedrukte pennen dagelijks gebruiken.

  Prijs vanaf: € 1,84
 • Rollerpen Ore

  Reclame pennen met logo in geschenkdoosje
  Deze eenvoudige maar elegante rollerpen is uitstekende merchandising voor zowel klanten als medewerkers. Presenteer de pen in een bijpassend geschenkdoosje.

  Prijs vanaf: € 3,80
 • Rollerpen Rockwell

  Rollerpen met touch tip in presentatiedoosje
  Dit model touch rollerpen zit in een aantrekkelijk doosje. Laat de pen graveren met een bedrijfslogo en geef hem als relatiegeschenk aan je klanten.

  Prijs vanaf: € 1,47
 • Balpen FiberTouch

  Carbon balpen met touch tip
  Carbon reclame pennen zijn het laatste nieuwtje onder de promotie artikelen. Dit model is lichtgewicht, resistent en wordt geleverd in een stijlvol doosje.

  Prijs vanaf: € 3,88
 • Rollerpen Bridgefield

  Luxe rollerpen in doosje voor klanten
  Met dit relatiegeschenk zullen klanten meteen weten hoezeer je ze waardeert. De luxe pennen met logo zitten in een elegant zwart doosje. Een schot in de roos!

  Prijs vanaf: € 5,88
 • Rollerpen Executive

  Luxe rollerpen in een doosje
  Als je op zoek bent naar relatiegeschenken die tonen hoezeer jij je klanten waardeert, zijn deze bedrukte pennen met logo een prima optie. Inclusief giftbox.

  Prijs vanaf: € 3,41
 • Rollerpen Grace

  Luxe reclame pennen voor klantenbinding
  Deze reclame pennen met logo zijn ideale bedrijfscadeaus voor de betere klant. Ze worden gepresenteerd in een mooi doosje en zijn verkrijgbaar in twee modellen.

  Prijs vanaf: € 5,36
 • Pen Textures

  Reclame rollerpen met leren afwerking
  Is jouw bedrijf op zoek is naar relatiegeschenken van hoge kwaliteit? Dan zul je deze rollerpennen in aantrekkelijk doosje zeker de moeite waard vinden.

  Prijs vanaf: € 8,56

16 artikel(en)