Voor bedrukte rollerball pennen met logo ben je bij ons aan het juiste adres. Een roller staat ook wel bekend als een rollerbal pennen bedrukken. Ze houdt in het midden tussen een vulpen en balpen en beschikt vaak over inkt op waterbasis. De inkt wordt afgegeven via een schrijfkogeltje. Hierdoor glijdt de pen soepeltjes over het papier en hoef je nauwelijks druk uit te oefenen om te kunnen schrijven. Laat je verrassen door ons assortiment.


Kleuren
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Geel
Groen
Oranje
Roze
Zilver
Grijs
Goud
Paars
Bruin
Materialen
Inkt kleur
Minimale afname
overige filters

22 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

22 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE ROLLERBALL PENNEN BEDRUKKEN

Hoe worden roller balpennen bedrukt?

Op elke productpagina kunt u de bedrukkingsgebieden en -technieken raadplegen voor de bedrukte rollerpen met logo. Qua technieken moeten we de nadruk leggen op tampondruk en lasergravering voor logo's met weinig kleuren, lasergravure voor materialen zoals metaal of bamboe, die een uniek en onderscheidend tintje aan uw promotieartikelen zullen geven.

Wat is het verschil tussen normale pennen en roller pennen?

Het verschil tussen beide producten zit niet in esthetiek. De inkt is het element waarmee het verschil gemaakt wordt. De normale pen laat de dikkere lijn achter op papier. De rollerball is vloeiender, waardoor een fijnere en meer nette lijn ontstaat die doet denken aan de vulpen. Daarom hebben ze een stop nodig zodat deze niet gemakkelijk droogt.

Wat is de levertijd van de roller balpennen bedrukken?

Onze standaard verzendingen zijn volledig gratis en dit is van toepassing op de gehele catalogus. Voor rollers bedrukken bedraagt de levertijd ongeveer 7-10 werkdagen, hoewel dit kan variëren afhankelijk van het model. Maar het kan nodig zijn om de transporttijd te verkorten en daarom hebben we een express verzending. Contacteer ons voor de voorwaarden van deze service.

Wat voor kleur inkt hebben de roller balpennen?

De twee meest voorkomende inkten voor rollers zijn blauw en zwart, net als de rest van het assortiment pennen. Op elke productpagina geven we de kleur aan.. U vindt er ook andere interessante informatie, zoals de materialen zelf en het bedrukkingsgebied. Kom je er niet uit? We adviseren je graag vrijblijvend zodat je de perfecte passende roller balpennen met logo vindt voor jouw bedrijf!

Wat voor rollerpennen kan ik hier vinden?

We beschikken over diverse hoogwaardige merken. De Rockwell en de Fibertouch zijn de zogenaamde touchpennen, die gebruikt kunnen worden voor touchscreens. Ook als je een exclusieve rollerbal wilt weggeven, raden we je aan om onder andere de varianten van de merken: Waterman of Parker te ontdekken. Of laat andere pennen bedrukken. Kom je er toch niet uit? onze klantenservice staat altijd klaar met persoonlijk advies.

Is er een minimale bestelling voor rollerbalpennen?

Voor al onze producten geldt er een minimale bestelling. We werken namelijk met productie op maat. Daarom werken we met een minimale bestellingshoeveelheid van over het algemeen 25 stuks. Dit kan natuurlijk varieren per product. Daarom raden wij altijd aan om elke specifieke productpagina te raadplegen om de minimale hoeveelheid te vinden. Daarnaast werken we met kwantumkortingen voor grotere bestellingen waardoor de prijs per stuk minder is.


★ Reviews