Werk aan de branding van jouw evenement of sportschool met deze sport accessoires

relatiegeschenken sport, zijn met name interessant wanneer je werkzaam bent binnen de sportbranche. Sportmerchandising wordt over het algemeen gebruikt om de stadions te vullen met de kleuren van het team of om bekendheid te verwerven jouw team aan te moedigen. Ook tijdens andere sportieve evenementen kunnen deze artikelen goed ingezet worden voor meer zichtbaarheid. Je vindt de sportieve accessoires vaak terug bij evenementen zoals voetbalwedstrijden Formule 1 races en zwemwedstrijden. Perfect om te combineren met stoffen polsbandjes.


Kleuren
Meerkleurig
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Roze
Zilver
Paars
Doorzichtig
Naturel
Goud
Minimale afname
overige filters

26 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

26 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

TIPS VOOR HET KIEZEN VAN JOUW MERCHANDISING VOOR SPORTEVENEMENTEN

 

Organiseer je een evenement? Kies je cadeaus goed

Er zijn diverse items die altijd bij dit soort evenementen passen, zoals brillen of petten, omdat ze dienen als bescherming tegen een lange dag in de zon.

Afhankelijk van het evenement is het echter raadzaam om voor meer specifieke items te kiezen. Als je bijvoorbeeld een wedstrijd organiseert, is het essentieel om trofeeën en medailles te hebben om te belonen de winnaars.

Als je een voetbal of volleybaltoernooi organiseert, hebben we ballen met logo die bij jouw logo passen. Of, aan de andere kant, als je een ontspannen wedstrijd op het strand gaat spelen, wil je misschien rackets of opblaasbare ballen meegeven.

Het is belangrijk dat je je aanpast aan je publiek en de beste optie kiest op basis van hun voorkeuren en het soort sport dat beoefend gaat worden.

Het belang van deze merchandising: het creëert een gemeenschap onder fans

Dit soort geschenken zijn een teken dat er goed voor de fans wordt gezorgd. We ontvangen allemaal graag een geschenk en als het afkomstig is van een entiteit waarmee we ons geïdentificeerd voelen door zijn waarden, wordt deze relatie aangemoedigd.

Door deze geschenkjes vooraf een sportevenement te geven, kunnen fans meer juichen voor hun team, denk aan gepersonaliseerde T-shirts vlaggen en ballen.

Als de merchandising buiten de concurrentie kan worden gebracht (bijvoorbeeld in het geval van een T-shirt), dient dit ook om een gemeenschap te creëren, aangezien we dit meestal laten zien via dit soort artikelen, denk aan voetbalshirts van jouw favoriete team, of merchandising shirts van jouw favoriete artiest.

Dit soort promotionele artikelen kunnen dus dienen om dit gevoel van behoren te bevorderen. Dit kan zich op zijn beurt vertalen in meer gesprekken en interactie op sociale media over de organisatie, wat zal resulteren in meer publiciteit.

Andere aanbevolen items voor opkomende evenementen

Petten of zonnebrillen zijn goede alternatieven voor buitenevenementen. Ook hebben we gesproken over medailles, trofeeën en ballen voor het geval het bedrijf het evenement zelf organiseert.

Er zijn echter ook andere gerelateerde alternatieven die nuttig kunnen zijn en het publiek zelfs kunnen verrassen.

Het is bijvoorbeeld een goed idee om voor promotie jouw paraplu met logo te bedrukken om bij de hand te hebben, vooral als er een voorspelling van regen is.

Als jouw bedrijf een sportcentrum is, kan je sporttassen met logo weggeven of gymtassen bedrukken zodat ze alles wat nodig is tijdens het sporten kunnen meenemen op een praktische manier.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SPORTIEVE RELATIEGESCHENKEN

Welke sportieve relatiegeschenken hebben jullie?

Bij Gift Campaign vind je allerlei soorten aan sportieve relatiegeschenken en merchandise voor de sportbranche. Ideaal om zelf te gebruiken voor een bedrijfsuitje, of om uit te delen aan de klant. Binnen ons assortiment vind je de klassieke promotieartikelen aan als de handenklapper, het fluitje en de vuvuzuela. Dit zijn items om goed van je te laten horen als supporter! Daarnaast hebben we ook meer originele alternatieven zoals opvouwbare flesjes in de vorm van een voetbal of T-shirt, om zo goed gehydrateerd te blijven tijdens het sporten. Of denk aan de promotiebril (te bedrukken in de kleur van een land) of schmink.

Hoe bedrukken jullie de sport relatiegeschenken?

De technieken die het meest voorkomen voor het personaliseren van de sportieve merchandise zijn de volgende: allereerst tampondruk en dan zeefdruk. Beide technieken maken het mogelijk het bedrijfslogo in een of meerdere kleuren af te drukken. Daarnaast kunnen deze technieken zich aanpassen aan diverse oppervlakken en materialen. Voor jou zijn deze technieken economisch gezien gunstig. Ook met een kleiner marketingbudget kun je dus sportieve relatiegeschenken bedrukken met logo. Daarnaast hebben we ook nog de transfer techniek. Bij ieder product kun je de specifieke opties bekijken.

Waarom zou ik deze relatiegeschenken moeten kopen?

Om te beginnen is een relatiegeschenk altijd geschikt om te geven. Je geeft hiermee aan dat je aan de klant denkt en iets speciaals voor hem of haar hebt willen doen. Daarnaast sla je de zogeheten spijker op zijn kop wanneer je binnen een sportieve context voor sportieve relatiegeschenken kiest. Laat bijvoorbeeld drinkflessen bedrukken Hiermee leef je je volledig in in de klant en wordt het geheel nog persoonlijker. Uiteraard zijn deze relatiegeschenken ook prima intern te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je binnenkort een sportief bedrijfsuitje hebt of een aantal werknemers namens jouw bedrijf deelnemen aan een sportief evenement.

Met welke andere producten kan ik deze items combineren?

De sport relatiegeschenken zijn met diverse andere producten uit ons assortiment te mixen. Bijvoorbeeld onze bedrukte polsbandjes: zowel de stoffen als de siliconen variant. Of denk aan de keycors. Wat uiteraard een goede combinatie is, is de bedrukte bidon. Tijdens het sporten is het belangrijk jezelf goed gehydrateerd te houden en dat kan uitstekend met dit item! Wij nodigen je uit om ons assortiment te verkennen en je te laten verrassen door de mogelijkheden. Mocht je persoonlijk advies willen, dan staan we graag voor je klaar. Neem gerust contact op met de klantenservice en we helpen je verder.


★ Reviews