relatiegeschenken sport, zijn met name interessant wanneer je werkzaam bent binnen de sportbranche. Of doet jouw bedrijf binnenkort mee aan een sportevenement? Ook dan kunnen deze artikelen goed ingezet worden voor meer zichtbaarheid. In ons assortiment aan merchandising voor sportevenementen vind je een tal aan items. Zoals producten om jouw team mee aan te moedigen. Allemaal zijn ze te personaliseren met jouw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap.


Kleuren
Meerkleurig
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Roze
Zilver
Paars
Doorzichtig
Naturel
Goud
Minimale afname
overige filters

26 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

26 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SPORTIEVE RELATIEGESCHENKEN

Welke sportieve relatiegeschenken hebben jullie?

Bij Gift Campaign vind je allerlei soorten aan sportieve relatiegeschenken en merchandise voor de sportbranche. Ideaal om zelf te gebruiken voor een bedrijfsuitje, of om uit te delen aan de klant. Binnen ons assortiment vind je de klassieke promotieartikelen aan als de handenklapper, het fluitje en de vuvuzuela. Dit zijn items om goed van je te laten horen als supporter! Daarnaast hebben we ook meer originele alternatieven zoals opvouwbare flesjes in de vorm van een voetbal of T-shirt, om zo goed gehydrateerd te blijven tijdens het sporten. Of denk aan de promotiebril (te bedrukken in de kleur van een land) of schmink.

Hoe bedrukken jullie de sport relatiegeschenken?

De technieken die het meest voorkomen voor het personaliseren van de sportieve merchandise zijn de volgende: allereerst tampondruk en dan zeefdruk. Beide technieken maken het mogelijk het bedrijfslogo in een of meerdere kleuren af te drukken. Daarnaast kunnen deze technieken zich aanpassen aan diverse oppervlakken en materialen. Voor jou zijn deze technieken economisch gezien gunstig. Ook met een kleiner marketingbudget kun je dus sportieve relatiegeschenken bedrukken met logo. Daarnaast hebben we ook nog de transfer techniek. Bij ieder product kun je de specifieke opties bekijken.

Waarom zou ik deze relatiegeschenken moeten kopen?

Om te beginnen is een relatiegeschenk altijd geschikt om te geven. Je geeft hiermee aan dat je aan de klant denkt en iets speciaals voor hem of haar hebt willen doen. Daarnaast sla je de zogeheten spijker op zijn kop wanneer je binnen een sportieve context voor sportieve relatiegeschenken kiest. Laat bijvoorbeeld drinkflessen bedrukken Hiermee leef je je volledig in in de klant en wordt het geheel nog persoonlijker. Uiteraard zijn deze relatiegeschenken ook prima intern te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je binnenkort een sportief bedrijfsuitje hebt of een aantal werknemers namens jouw bedrijf deelnemen aan een sportief evenement.

Met welke andere producten kan ik deze items combineren?

De sport relatiegeschenken zijn met diverse andere producten uit ons assortiment te mixen. Bijvoorbeeld onze bedrukte polsbandjes: zowel de stoffen als de siliconen variant. Of denk aan de keycors. Wat uiteraard een goede combinatie is, is de bedrukte bidon. Tijdens het sporten is het belangrijk jezelf goed gehydrateerd te houden en dat kan uitstekend met dit item! Wij nodigen je uit om ons assortiment te verkennen en je te laten verrassen door de mogelijkheden. Mocht je persoonlijk advies willen, dan staan we graag voor je klaar. Neem gerust contact op met de klantenservice en we helpen je verder.


★ Reviews